Τι είναι οι συνδρομές στο Instagram

Τι είναι οι συνδρομές στο Instagram;

Σημαντικά σημεία

 • Οι συνδρομές στο Instagram επιτρέπουν στους δημιουργούς να δημιουργούν έσοδα από το περιεχόμενό τους και να κερδίζουν σταθερό εισόδημα.
 • Για να ρυθμίσετε τις Συνδρομές στο Instagram, οι δημιουργοί πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να έχουν τουλάχιστον 10 χιλιάδες ακόλουθους.
 • Η εγγραφή σε έναν δημιουργό Instagram σάς δίνει πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, σήματα, ομαδικές συνομιλίες και πολλά άλλα.

Οι συνδρομές Instagram σάς επιτρέπουν να υποστηρίζετε άμεσα τους δημιουργούς που αγαπάτε. Σε αντάλλαγμα για μια μηνιαία χρέωση, μπορείτε να ξεκλειδώσετε αποκλειστικό περιεχόμενο και εμπειρίες που δεν είναι διαθέσιμες στους τακτικούς ακόλουθους. Δείτε τι είναι οι συνδρομές Instagram και τι προσφέρουν.

Τι είναι οι συνδρομές στο Instagram και πώς λειτουργούν;

Οι συνδρομές στο Instagram επιτρέπουν στους δημιουργούς να δημιουργούν έσοδα από το περιεχόμενό τους στην πλατφόρμα. Οι δημιουργοί μπορούν να ορίσουν μια μηνιαία χρέωση για τις συνδρομές τους και να προσφέρουν αποκλειστικό περιεχόμενο σε όσους εγγράφονται.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να διορθώσετε «Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη» στο Instagram

Πώς να αφαιρέσετε τις συσκευές σύνδεσης Instagram

Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε ιστορίες, τροχούς και ζωντανές ροές που δεν είναι διαθέσιμες σε μη συνδρομητές. Λαμβάνουν επίσης ένα ειδικό σήμα (μια μωβ κορώνα) που εμφανίζεται δίπλα στο όνομα χρήστη τους όταν σχολιάζουν την ανάρτηση του δημιουργού.

Οι συνδρομές στο Instagram είναι κάπως παρόμοιες με τον τρόπο λειτουργίας της συνδρομής στο κανάλι YouTube. Παρέχουν στους δημιουργούς ένα τακτικό μηνιαίο εισόδημα και δίνουν στους οπαδούς πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν μπορεί κάθε δημιουργός να δημιουργήσει Συνδρομές Instagram.

Ακολουθούν ορισμένες απαιτήσεις καταλληλότητας που πρέπει να πληρούν οι δημιουργοί:

 • Να είναι τουλάχιστον 18 ετών.
 • Έχετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό με τουλάχιστον 10.000 ακόλουθους.
 • Διαμονή σε ένα από τα χώρες όπου είναι διαθέσιμες οι συνδρομές Instagram.
 • Ακολουθήστε τους Όρους Χρήσης Συνδρομών του Instagram, τις Πολιτικές δημιουργίας εσόδων από συνεργάτες, τις Οδηγίες κοινότητας και τις Πολιτικές δημιουργίας εσόδων περιεχομένου.

Ένας δημιουργός μπορεί εύκολα να ελέγξει την καταλληλότητά του για τη ρύθμιση των συνδρομών Instagram μεταβαίνοντας στον Επαγγελματικό Πίνακα ελέγχου. Οι κατάλληλοι λογαριασμοί θα δουν το Ρύθμιση συνδρομών επιλογή.

Ποια είναι τα οφέλη της εγγραφής στο Instagram;

Ως δημιουργός, το όφελος από τη δημιουργία Συνδρομών στο Instagram είναι προφανές. Τι κερδίζουν όμως οι followers για την εγγραφή στον αγαπημένο τους δημιουργό στο Instagram; Ακολουθούν ορισμένα βασικά πλεονεκτήματα από την πληρωμή μιας μηνιαίας συνδρομής σε έναν δημιουργό:

 • Πρόσβαση σε αποκλειστικές ιστορίες, αναρτήσεις, τροχούς και ζωντανές ροές.
 • Ένα σήμα συνδρομητή που παρέχει αναγνώριση σε σχόλια και DM.
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε αποκλειστικές ομαδικές συνομιλίες και ευκαιρία αλληλεπίδρασης με τον δημιουργό.
 • Πρόσβαση στα κανάλια μετάδοσης μόνο για συνδρομητές του δημιουργού στο Instagram.

Λάβετε υπόψη ότι τα οφέλη της εγγραφής σε έναν δημιουργό μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον ένα δημιουργό στον άλλο, ανάλογα με την ποσότητα του αποκλειστικού περιεχομένου που παρέχουν και τη συνολική εμπειρία που προσφέρουν στους συνδρομητές τους.

Πώς να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό στο Instagram

Η τιμή μιας συνδρομής μπορεί να κυμαίνεται από 0,99 $ έως 99,99 $ ανά μήνα. Οι δημιουργοί έχουν την ευελιξία να επιλέξουν από διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης και μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που αντικατοπτρίζει τους στόχους τους, είτε προσπαθούν να προσελκύσουν περισσότερα μέλη σε χαμηλότερη τιμή είτε προσφέρουν μια premium εμπειρία σε υψηλότερη τιμή.

Εάν αποφασίσετε να υποστηρίξετε τον αγαπημένο σας δημιουργό στο Instagram, η εγγραφή στη συνδρομή του είναι εύκολη. Δείτε πώς να το κάνετε.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του δημιουργού στον οποίο θέλετε να εγγραφείτε.
 2. Πατήστε το Εγγραφείτε κουμπί.
 3. Ελέγξτε τη μηνιαία τιμή συνδρομής στην κορυφή μαζί με τα πλεονεκτήματά της. Πατήστε το Εγγραφείτε κουμπί για να συνεχίσετε.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Εάν δεν βλέπετε α Εγγραφείτε κουμπί στο προφίλ ενός δημιουργού, σημαίνει ότι ο δημιουργός δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα τις Συνδρομές στο Instagram.

Μόλις εγγραφείτε στον δημιουργό, μπορείτε να απολαύσετε το αποκλειστικό του περιεχόμενο και άλλα προνόμια συνδρομητών. Φυσικά, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή όποτε θέλετε.

Και αυτό είναι σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Συνδρομές στο Instagram. Επιτρέπουν στους δημιουργούς να κερδίζουν χρήματα από το περιεχόμενό τους και προσφέρουν στους θαυμαστές αποκλειστικές εμπειρίες, ενισχύοντας μια αμοιβαία επωφελή σχέση όπου οι δημιουργοί ευδοκιμούν και οι θαυμαστές αισθάνονται ότι τους εκτιμούν.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *