Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη στο Instagram

Πώς να διορθώσετε «Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη» στο Instagram (12 μέθοδοι)

Το Instagram διαθέτει επίσης μια λειτουργία τύπου WhatsApp Status που ονομάζεται Stories, λειτουργία τύπου TikTok γνωστή ως Reels και πολλά άλλα. Μεταξύ όλων των δυνατοτήτων που παρέχει, είναι κυρίως γνωστό για την οπτική αφήγηση.

Το Instagram έχει να κάνει με το οπτικό περιεχόμενο. οι ακόλουθοί σας θα μοιράζονται Ιστορίες, τροχούς, φωτογραφίες και βίντεο σε ροές και πιο τακτικά. Ωστόσο, τι γίνεται αν ένα συγκεκριμένο Instagram Story δεν μπορεί να παίξει στο τηλέφωνό σας;

Σφάλμα Instagram «Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη».

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν για το σφάλμα Instagram «Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη». Όταν προσπάθησαν να δουν την ιστορία, είδαν το σφάλμα «Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη» στο Instagram.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική

Instagram Story πως να καταργήσετε τη σίγαση

Λοιπόν, τι σημαίνει το σφάλμα This Story is Unavailable στο Instagram Story και πώς μπορεί να διορθωθεί; Θα το συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε κατανοώντας τι σημαίνει στην πραγματικότητα αυτό το σφάλμα.

Γιατί εμφανίζεται το σφάλμα;

Ενδέχεται να συναντήσετε ένα μήνυμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι πλέον διαθέσιμη” κατά την προβολή του Instagram Story για διάφορους λόγους.

Το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται συνήθως λόγω ασταθούς διαδικτύου. ο χρήστης διαγράφει την ιστορία, τον ιδιωτικό λογαριασμό και ούτω καθεξής.

Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικούς πιθανούς λόγους που συμβάλλουν στο σφάλμα «Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη» του Instagram.

  • Δεν είστε συνδεδεμένοι σε σταθερό Διαδίκτυο.
  • Οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας.
  • Ο χρήστης που μοιράστηκε την ιστορία έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό.
  • Είστε αποκλεισμένοι από την προβολή της ιστορίας του χρήστη.
  • Η ιστορία είχε ήδη διαγραφεί.
  • Προσπαθείτε να δείτε ιστορίες ενός ιδιωτικού λογαριασμού.
  • Η ιστορία παραβίασε τις οδηγίες του Instagram και έχει διαγραφεί.

Πρέπει πρώτα να καταλάβουμε την αιτία του μηνύματος σφάλματος και στη συνέχεια να δοκιμάσουμε τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων. Δείτε πώς να ξεκινήσετε.

1. Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν δεν μπορείτε να δείτε τα Instagram Stories είναι να ανοίξετε ξανά την ίδια την εφαρμογή.

Σφάλματα και δυσλειτουργίες μπορεί μερικές φορές να εμποδίσουν τη φόρτωση των ιστοριών, οδηγώντας σε αυτό το μήνυμα σφάλματος. Μπορείτε να εξαλείψετε σχεδόν όλους τους τύπους δυσλειτουργιών ανοίγοντας ξανά την εφαρμογή.

Επομένως, κλείστε την εφαρμογή Instagram από την πρόσφατη λίστα εφαρμογών και, στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή. Μετά από αυτό, δείτε ξανά το Instagram Story.

2. Ανανεώστε τη ροή του Instagram

Ανανεώστε τη ροή του Instagram

Εάν δεν έχετε ανανεώσει τη ροή σας στο Instagram για λίγα λεπτά, ο χρήστης μπορεί να έχει ήδη διαγράψει την ιστορία που βλέπετε.

Επίσης, όταν η ροή δεν ανανεώνεται, το Instagram συνεχίζει να σας δείχνει τις αναρτήσεις από την προηγούμενη συνεδρία σας.

Επομένως, πριν δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, ανανεώστε τη ροή του Instagram. Για να ανανεώσετε τη ροή, κρατήστε πατημένο και τραβήξτε προς τα κάτω τη ροή από πάνω προς τα κάτω και περιμένετε δύο δευτερόλεπτα. Αυτό θα ανανεώσει τις αναρτήσεις ροής Instagram.

3. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Πολλοί χρήστες του Instagram ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το μήνυμα This Story is Unavailable απλώς διακόπτοντας αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram στο Android.

1. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Force Stop.

Force Stop

4. Ελέγξτε εάν έχετε αποκλειστεί

Δοκιμάσαμε βασική αντιμετώπιση προβλημάτων για να διορθώσουμε το πρόβλημα. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να προβάλετε το Instagram Story, πρέπει να ελέγξετε αν έχετε αποκλειστεί.

Οι πιθανότητες είναι ότι ο κάτοχος του λογαριασμού σας έχει αποκλείσει για κάποιο λόγο. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να δείτε τις Ιστορίες τους από τη ροή σας.

Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ελέγχοντας το περιεχόμενο από διαφορετικό λογαριασμό Instagram.

5. Ελέγξτε εάν ο Λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί

Όπως αναφέρθηκε στη δεύτερη μέθοδο, το Instagram συνεχίζει να εμφανίζει παλιές αναρτήσεις μέχρι να ανανεωθεί η ροή. Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι προσπαθείτε να δείτε ένα Instagram Story ενός λογαριασμού που μόλις απενεργοποιήθηκε.

Ο κάτοχος μπορεί να έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό ή μπορεί να έχει επισημανθεί για ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή κοινή χρήση περιεχομένου που παραβιάζει τις οδηγίες του Instagram.

Για να το επιβεβαιώσετε, πρέπει να ελέγξετε το προφίλ του ατόμου που μοιράστηκε την ιστορία. Εάν το προφίλ δεν βρεθεί, ο λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί ή έχετε αποκλειστεί.

6. Ελέγξτε αν οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένο

Εάν όλα είναι καλά, αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη” στο Instagram, καλό είναι να ελέγξετε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας.

Όταν οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας, οι περισσότερες από τις λειτουργίες του, συμπεριλαμβανομένου του Story, δεν θα λειτουργούν. Θα αντιμετωπίσετε επίσης προβλήματα όπως Τα Instagram Stories δεν λειτουργούνΜαύρη οθόνη Instagram κ.λπ.

Για να επιβεβαιώσετε εάν οι διακομιστές του Instagram λειτουργούν και λειτουργούν, ελέγξτε αυτήν τη σελίδα Κατάσταση διακομιστή Instagram στη διεύθυνση κατερχόμενος ανιχνευτής.

7. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης φωτογραφιών, το Instagram πειραματίζεται επίσης με νέες δυνατότητες. Οι νέες λειτουργίες είναι απαραίτητες για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον των χρηστών για την εφαρμογή.

Το Instagram προωθεί νέες δυνατότητες μέσω των ενημερώσεων εφαρμογών. Οι ενημερώσεις εφαρμογών διορθώνουν επίσης τεχνικά ζητήματα και δυσλειτουργίες που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του Instagram.

Επομένως, εάν το IG Story δεν είναι διαθέσιμο, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram από το Google Play Store ή το iOS App Store.

8. Καθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Instagram

Η προσωρινή μνήμη εφαρμογών Instagram είναι πολύ σημαντική, καθώς βοηθά την εφαρμογή να φορτώνει πιο γρήγορα. Η προσωρινή μνήμη αποθηκεύει επίσης τις ρυθμίσεις εντός εφαρμογής στον τοπικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας.

Ωστόσο, καθώς τα αρχεία κρυφής μνήμης συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε ορισμένα προβλήματα όπως η μη φόρτωση του IG Stories ή η μη διαθεσιμότητα του IG Story, είναι καλή ιδέα να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Instagram. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη στο Instagram

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη στο Instagram

3. Πατήστε το Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Καθαρισμός δεδομένων επιλογές σχετικά με τη χρήση αποθηκευτικού χώρου.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό θα διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα αρχεία προσωρινής μνήμης Instagram και δεδομένων. Αφού διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα, ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

9. Αποσύνδεση και Σύνδεση

Στο παρελθόν, οι χρήστες του Instagram έχουν αντιμετωπίσει το “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη” πρόβλημα. Αυτό συνέβη λόγω κάποιων σφαλμάτων στο Instagram.

Στη συνέχεια, συνιστάται στους χρήστες να αποσυνδεθούν και να συνδεθούν για να επιλύσουν το πρόβλημα. Ενώ το Instagram είχε διορθώσει το σφάλμα που εμπόδιζε τους χρήστες να δουν τις ιστορίες, ποιος ξέρει αν το ίδιο σφάλμα είχε επανέλθει;

Επομένως, είναι καλύτερο να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Instagram και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ κάτω δεξιά.

Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη στο Instagram

2. Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε στο μενού πάνω δεξιά.

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

4. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε το Αποσύνδεση .

Αποσύνδεση

5. Μόλις αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά με τον λογαριασμό σας.

10. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Η επανεγκατάσταση θα πρέπει να σας σώσει, ειδικά εάν όλες οι άλλες μέθοδοι αποτύχουν να διορθώσουν το σφάλμα Instagram “Αυτή η ιστορία δεν είναι πλέον διαθέσιμη”.

Η επανεγκατάσταση μπορεί να αποκλείσει όλα όσα εμποδίζουν τη λειτουργία της εφαρμογής Instagram, όπως σφάλματα, κατεστραμμένα αρχεία εγκατάστασης, σφάλματα, εσφαλμένες ρυθμίσεις χρήστη κ.λπ. Επίσης, θα αποκλείσει προβλήματα όπως το Η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να καταρρέει.

Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Instagram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης. Μόλις απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή.

11. Αναφέρετε το πρόβλημα στο Instagram

Αν πιστεύετε ότι βλέπετε το “Αυτή η ιστορία δεν είναι πλέον διαθέσιμη” μήνυμα λόγω προβλήματος σε επίπεδο λογαριασμού, πρέπει να το αναφέρετε στο Instagram.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα που σχετίζεται με τον λογαριασμό, το Instagram θα λάβει γρήγορα μέτρα για να διορθώσει το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσουν επίσης εάν ο λογαριασμός σας έχει περιορισμούς. Δείτε πώς μπορείτε να αναφέρετε ένα πρόβλημα στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ.

εικόνα προφίλ

2. Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε στο μενού πάνω δεξιά.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

4. Στην οθόνη Ρυθμίσεις και Απόρρητο, πατήστε Βοήθεια.

Βοήθεια

5. Στην οθόνη βοήθειας, πατήστε Αναφορά προβλήματος χωρίς ανακίνηση.

Αναφέρω ένα πρόβλημα

6. Τώρα εξηγήστε σύντομα το πρόβλημά σας και επισυνάψτε ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει το μήνυμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη”. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Αποστολή για να στείλετε την αναφορά.

εξήγησε εν συντομία το πρόβλημά σου

12. Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές προβολής Instagram

Οι εφαρμογές Instagram Viewer ή οι θεατές Instagram Story είναι εφαρμογές τρίτων που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τους λογαριασμούς άλλων ατόμων.

Με Οι θεατές του Instagram Story, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την Ιστορία που μοιράζεται από δημόσια προφίλ. Τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία προβολής Instagram δεν σας ζητούν να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Το μόνο μειονέκτημα των Instagram Story Viewers είναι ότι σας επιτρέπουν να βλέπετε μόνο τις ιστορίες των δημόσιων προφίλ. Επομένως, εάν ο λογαριασμός του ατόμου είναι ιδιωτικός, οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες, τα εργαλεία ή τις εφαρμογές δεν θα λειτουργούν.

Οι κοινόχρηστες μέθοδοι θα λειτουργήσουν μόνο εάν το Instagram Story είναι διαθέσιμο, αλλά δεν μπορείτε να τις προβάλετε. Αυτές οι μέθοδοι θα πρέπει να επιλύσουν το πρόβλημα και μπορείτε να προβάλετε ξανά την ιστορία. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *