Δεν μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στα μηνύματα του iPhone

Δεν μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στα μηνύματα του iPhone σας; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Η εφαρμογή Μηνύματα του iPhone σας δεν φορτώνει τις εικόνες που λάβατε μέσω iMessage ή MMS; Αυτό είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα, αλλά είναι αρκετά εύκολο να επιλυθεί. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για να εμφανίσετε ξανά την εφαρμογή Messages στο iPhone σας.

1. Ενεργοποιήστε την ανταλλαγή μηνυμάτων MMS στο iPhone σας

Δεδομένου ότι οι φωτογραφίες είναι μια μορφή πολυμέσων, η εφαρμογή Μηνύματα τις στέλνει ως μήνυμα MMS αντί για μήνυμα SMS όταν το iMessage δεν είναι διαθέσιμο.

Έτσι, αν δεν έχετε, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις > Μηνύματα και ενεργοποιήστε Μηνύματα MMS για να διασφαλίσετε ότι το iPhone σας μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα MMS.

Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, είναι πιθανό η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας να μην υποστηρίζει μηνύματα MMS.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποθηκεύσετε πολλές φωτογραφίες από το Google Drive στο iPhone

Πώς να αλλάξετε DNS στο iPhone

2. Ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Για να στείλετε και να λάβετε μια φωτογραφία ως μήνυμα MMS μέσω της εφαρμογής Μηνύματα, πρέπει να ενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο iPhone σας.

Ενώ το iMessage και άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp ή το Messenger μπορούν να λειτουργήσουν είτε με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είτε με Wi-Fi, το συμβατικό MMS εξακολουθεί να βασίζεται σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και όχι σε Wi-Fi.

Για να ενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Κινητό και ενεργοποιήστε Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενεργοποίηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, δοκιμάστε αυτές τις λύσεις όταν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας δεν λειτουργούν στο iPhone σας.

3. Ελέγξτε το σήμα του τηλεφώνου σας

Εικονίδιο λειτουργίας εστίασης που εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης του iPhone

Εάν βρίσκεστε σε περιοχή με κακό σήμα κυψέλης, το iPhone σας πιθανότατα δεν θα μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει φωτογραφίες και μηνύματα. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε παρόμοια προβλήματα, όπως η αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων στο iPhone σας.

Μπορείτε να ελέγξετε το σήμα του τηλεφώνου σας κοιτάζοντας τις γραμμές που εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης του iPhone σας στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Όσο περισσότερες γραμμές γεμίζονται, τόσο ισχυρότερο είναι το σήμα και το αντίστροφο.

Η μετακίνηση σε διαφορετικό δωμάτιο και η αφαίρεση της θήκης του iPhone είναι μερικές από τις μεθόδους που μπορείτε να δοκιμάσετε για να ενισχύσετε το σήμα της κινητής τηλεφωνίας σας.

4. Ελέγξτε τους περιορισμούς περιεχομένου στις Ρυθμίσεις

Οι παραπάνω λύσεις καλύπτουν γενικά καταστάσεις όπου δεν μπορείτε καν να λάβετε φωτογραφίες και οι εικόνες δεν εμφανίζονται πλήρως στα Μηνύματα.

Τώρα, εάν μπορείτε να λαμβάνετε φωτογραφίες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν φορτώνονται στα Μηνύματα και αντίθετα είναι θολές, αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια ρύθμιση περιορισμού περιεχομένου.

Παω σε Ρυθμίσεις > Απόρρητο και ασφάλεια > Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου και δες αν είναι ενεργοποιημένο. Εάν είναι, μπορείτε είτε να το απενεργοποιήσετε μόνο για Μηνύματα ή απενεργοποιήστε το εντελώς.

5. Επαναφέρετε το iMessage

Εάν οι φωτογραφίες που λάβατε πριν από τις συνομιλίες σας στο iMessage ξαφνικά δεν φορτώνονται σωστά και αντ’ αυτού εμφανίζονται στοιχεία όπως ένα λευκό πλαίσιο και ένα ερωτηματικό, δοκιμάστε να επαναφέρετε το iMessage στο iPhone σας.

Παω σε Ρυθμίσεις > Μηνύματα και απενεργοποιήστε iMessage. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε το iPhone σας και μετά κατευθυνθείτε στο Ρυθμίσεις > Μηνύματα ξανά και ενεργοποιήστε iMessage.

Εάν είστε χρήστης iPhone που αντιμετωπίζει προβλήματα με την ανταλλαγή μηνυμάτων στις επαφές σας Android, δοκιμάστε άλλες επιδιορθώσεις όταν το iPhone σας δεν μπορεί να στείλει φωτογραφίες στο Android στην εφαρμογή Μηνύματα.

6. Επανεκκινήστε το iPhone σας και επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου

Εάν δεν θέλετε να επαναφέρετε το iMessage, συνιστούμε να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Αν και είναι μια γενική λύση, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η επανεκκίνηση του smartphone σας βοηθά να διορθώσετε τα περισσότερα προβλήματα.

Εκτός από την επανεκκίνηση του iPhone σας, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone σας. Παω σε Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone > Επαναφορά > Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Στο τέλος, εάν εξακολουθείτε να διαπιστώσετε ότι οι φωτογραφίες σας δεν φορτώνονται στα Μηνύματα στο iPhone σας, είναι καλύτερο να απευθυνθείτε στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, την Υποστήριξη της Apple ή έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple για περαιτέρω βοήθεια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *