Πώς να κατεβάσετε βίντεο Vimeo

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Vimeo (3 Μέθοδοι)

Θα βρείτε άφθονο εξαιρετικό περιεχόμενο βίντεο στο Vimeo. Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης στους δημιουργούς να ανεβάζουν τα βίντεό τους δωρεάν. Ωστόσο, το βασικό δωρεάν πρόγραμμα περιορίζει τις μεταφορτώσεις στα 500 MB/εβδομάδα.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Vimeo, μπορεί να έχετε προσγειωθεί σε ένα βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη κάθε βίντεο που μοιράζεστε στο Vimeo.

Είναι νόμιμη η λήψη βίντεο Vimeo;

Όπως και άλλοι παρόμοιοι ιστότοποι, το Vimeo δεν περιορίζει τους χρήστες από τη λήψη βίντεο, αλλά το ερώτημα είναι: Είναι νόμιμη η λήψη βίντεο Vimeo;

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους δημιουργούς να επιλέξουν εάν άλλοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα βίντεό τους. Εάν ένα βίντεο είναι διαθέσιμο για λήψη, ένα κουμπί λήψης θα βρίσκεται κάτω από το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : δωρεάν προγράμματα βίντεο player για υπολογιστή με Windows

Ωστόσο, εάν λείπει το κουμπί Λήψη, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των βίντεο. Είναι νόμιμη η λήψη βίντεο που είναι διαθέσιμα για λήψη στον ιστότοπο.

Η χρήση άλλων εργαλείων και υπηρεσιών για τη λήψη ιδιωτικών βίντεο χαρακτηρίζεται συχνά παράνομη και θα πρέπει να αποφεύγεται.

Σημείωση: Δεν συνιστούμε τη λήψη βίντεο που δεν είναι διαθέσιμα για λήψη. Είναι ενάντια στην πολιτική του Vimeo. Θα βλάψει τη σκληρή δουλειά των δημιουργών και θα μπορούσε να προκαλέσει νομικά προβλήματα.

1. Λήψη βίντεο από την τοποθεσία επιφάνειας εργασίας

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα κατεβάσουμε βίντεο από τον ιστότοπο του Vimeo για υπολογιστές. Αρχικά, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Ανοίξτε το Ιστοσελίδα Vimeo και αναζητήστε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

2. Στη σελίδα Βίντεο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε το Κατεβάστε . Κάνε κλικ στο Κατεβάστε .

Κατεβάστε τα βίντεο

3. Τώρα, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο. Εδώ, πρέπει επιλέξτε την ποιότητα του βίντεο θέλετε να κάνετε λήψη.

επιλέξτε την ποιότητα του βίντεο

2. Χρήση ιστότοπου τρίτων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους τρίτων, όπως το Savefrom.net, για τη λήψη των βίντεο. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί ακόμη και να κατεβάζει βίντεο από άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να κατεβάσετε βίντεο από το Vimeo.

Χρήση ιστότοπου τρίτου μέρους

  • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε αυτό δικτυακός τόπος στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Στη συνέχεια, ανοίξτε το βίντεο και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
  • Ανοίξτε τον ιστότοπο Savefrom και επικολλήστε το σύνδεσμο εκεί. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατεβάστε και περιμένετε έως ότου γίνει λήψη του βίντεο.

3. Χρήση του Internet Download Manager

Χρήση του Internet Download Manager

Το Internet Download Manager είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές διαχείρισης λήψεων που είναι διαθέσιμες για τα Windows 10. Πρέπει να το κάνετε κατεβάστε και εγκαταστήστε το Internet Download Manager στον υπολογιστή σας για να κατεβάσετε τα βίντεο.

Μετά τη λήψη της εφαρμογής Windows, πρέπει να εγκαταστήσετε το Μονάδα ενσωμάτωσης IDM στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μόλις εγκατασταθεί, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τη σελίδα βίντεο. Θα βρείτε το Κινούμενη γραμμή IDM στη σελίδα βίντεο. Κάντε κλικ πάνω του και επιλέξτε την ποιότητα του βίντεο.

Αυτό το άρθρο αφορά τη λήψη βίντεο Vimeo σε υπολογιστή. Ελπίζω να σε βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *