Πώς να αποθηκεύσετε πολλές φωτογραφίες από το Google Drive στο iPhone

Πώς να αποθηκεύσετε πολλές φωτογραφίες από το Google Drive στο iPhone

Οι χρήστες iPhone χρησιμοποιούν το Google Drive για να αποθηκεύσουν τα σημαντικά αρχεία τους στο cloud, το οποίο τους βοηθά να εξοικονομήσουν τοπικό χώρο αποθήκευσης.

Ωστόσο, οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της Google δεν ταιριάζουν καλά με το οικοσύστημα της Apple. Οι χρήστες που αποθηκεύουν Φωτογραφίες στο Google Drive για iPhone ενδέχεται να δυσκολευτούν να αποκτήσουν ξανά πρόσβαση σε αυτές.

Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση εισάγει έναν νέο τρόπο χειρισμού φωτογραφιών και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive για iPhone. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από το Google Drive στην εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone σας.

1. Λήψη φωτογραφιών και βίντεο από το Google Drive

Για να κατεβάσετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το Google Drive απευθείας στην εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone σας, πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την εφαρμογή Google Drive από το Apple App Store και στη συνέχεια να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κρύψετε αρχεία στο Google Drive

Ποιος έχει πρόσβαση στο Google Drive

1. Ενημερώστε το Google Drive εφαρμογή στο iPhone σας.

Google Drive

2. Τώρα μεταβείτε στον φάκελο που περιέχει τις Φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε.

3. Πατήστε παρατεταμένα τα αρχεία πολυμέσων που θέλετε να αποθηκεύσετε. Στη συνέχεια, πατήστε το τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Κατεβάστε.

Κατεβάστε

Θα γίνει λήψη των επιλεγμένων αρχείων πολυμέσων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

2. Λήψη φωτογραφιών και βίντεο του Google Drive χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Files

Η εγγενής εφαρμογή Αρχεία του iPhone μπορεί επίσης να αποθηκεύσει Φωτογραφίες και βίντεο του Google Drive απευθείας στην εφαρμογή Φωτογραφίες σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Εφαρμογή αρχείων στο iPhone σας.

Εφαρμογή αρχείων

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Αρχεία, πατήστε το Ξεφυλλίζω κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Ξεφυλλίζω

3. Στην οθόνη Αναζήτηση, επιλέξτε Οδηγώ.

Οδηγώ

4. Τώρα, μεταβείτε στο φάκελο όπου έχετε αποθηκεύσει τα αρχεία πολυμέσων. Πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και πατήστε Επιλέγω.

τρεις τελείες

5. Επιλέξτε τα αρχεία πολυμέσων που θέλετε να αποθηκεύσετε. Στη συνέχεια, πατήστε το Μερίδιο στην κάτω αριστερή γωνία.

Μερίδιο

6. Στο μενού Κοινή χρήση, επιλέξτε Αποθήκευση εικόνων ή Αποθήκευση βίντεο.

Αποθήκευση εικόνων

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, οι επιλεγμένες φωτογραφίες σας θα ληφθούν και θα εμφανιστούν στην εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone σας.

Δεν εμφανίζεται η επιλογή Αποθήκευση φωτογραφιών;

Μερικοί χρήστες ενδέχεται να βρουν ότι λείπει η επιλογή “Αποθήκευση φωτογραφιών”. Αυτό συμβαίνει όταν εκτελείτε μια παλιά έκδοση του Google Drive.

Η ενημέρωση της εφαρμογής Google Drive από το Apple App Store είναι σημαντική. Εάν η επιλογή Αποθήκευση φωτογραφίας εξακολουθεί να μην εμφανίζεται, δοκιμάστε να κλείσετε αναγκαστικά και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή Αρχεία.

Μια απλή επανεκκίνηση του iPhone μπορεί επίσης να βοηθήσει πολύ. Εάν δεν συμβεί τίποτα αφού πατήσετε Αποθήκευση, ελέγξτε εάν το iPhone σας είναι συνδεδεμένο σε ενεργό Διαδίκτυο.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το Google Drive στο iPhone. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *