καλύτεροι εξομοιωτές Android

Οι καλύτεροι εξομοιωτές Android για εκτέλεση εφαρμογών/παιχνιδιών σε υπολογιστή το 2024

Υπάρχουν αρκετοί έγκυροι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα ήθελε να χρησιμοποιήσει εξομοιωτές Android. Για παράδειγμα, ένας προγραμματιστής μπορεί να θέλει να δοκιμάσει την εφαρμογή του πριν τη μεταφορτώσει στα καταστήματα εφαρμογών ή ένας παίκτης μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει ένα ποντίκι ή πληκτρολόγιο για να παίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια Android.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η εξομοίωση Android σε υπολογιστή ή υπολογιστή είναι πολύ απλή. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους εξομοιωτές Android που χρησιμοποιούνται σε αυτό το άρθρο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

BlueStacks

Bluestacks

Το BlueStacks είναι ένας δημοφιλής εξομοιωτής Android που είναι εντελώς δωρεάν για λήψη. Κυκλοφόρησε το 2011 και έκτοτε έχει επεκτείνει τα όρια του οικοσυστήματος Android.

Πολλοί χρήστες ξεκίνησαν στον κόσμο της εξομοίωσης Android χρησιμοποιώντας απλώς τον γνωστό εξομοιωτή Android BlueStacks.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Λήψη του Memu Emulator

Super Mario Run για PC Λήψη

Σε σύγκριση με άλλους εξομοιωτές Android για υπολογιστές, το BlueStacks σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Διαθέτει κάθε δυνατότητα παιχνιδιού που θα περιμένατε, όπως προσαρμοσμένα χειριστήρια παιχνιδιών, λειτουργία MOBA, υποστήριξη σεναρίων κ.λπ.

Nox App Player

Nox

Το Nox App Player είναι ο πιο ελαφρύς εξομοιωτής Android και όχι μόνο, αυτός ο εξομοιωτής έχει μια καθαρή και τακτοποιημένη διεπαφή χρήστη. Επιπλέον, επιτρέπει επίσης την εκτέλεση παιχνιδιών και βαριών εφαρμογών χωρίς απώλεια απόδοσης.

Το Nox είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα χειριστηρίων παιχνιδιών Android. Επίσης, το Nox υποστηρίζει τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί για Android. Σας επιτρέπει επίσης να εγκαταστήσετε το Play Store και άλλες εφαρμογές Android τρίτων κατασκευαστών.

Ο εξομοιωτής βασίζεται στην έκδοση 4.2.2 του Android (JellyBean) και είναι συμβατός με επεξεργαστές Intel και AMD.

MEmu

MEmu

Το MEmu είναι ένας εξομοιωτής Android για έναν υπολογιστή με εξαιρετική απόδοση όσον αφορά τα παιχνίδια. Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows από τα Windows 7 και υποστηρίζει όλα τα πιο πρόσφατα τσιπ γραφικών και κάρτες από τις Intel, AMD και Nvidia.

Επιπλέον, αυτός ο εξομοιωτής υποστηρίζει επίσης προγράμματα οδήγησης πληκτρολογίου, ποντικιού και Xbox/PS. Δυστυχώς, το Emu παρέχει συμβατότητα μόνο με το Android Lollipop.

Το MEmu προσφέρει μια απλή εγκατάσταση εφαρμογής: σύρετε και αποθέστε το APK στη διεπαφή του εξομοιωτή. Αυτό είναι; Αυτό θα εγκαταστήσει την εφαρμογή Android στον εξομοιωτή.

Επιπλέον, το MEmu σάς επιτρέπει να εκτελείτε άλλους εξομοιωτές Android ταυτόχρονα, κάτι που είναι αρκετά βολικό.

LDPplayer

LDPplayer

LDPplayer είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν Androidemulatorsr στη λίστα που μπορεί εύκολα να χειριστεί σχεδόν κάθε σημαντικό τίτλο παιχνιδιού. Σε σύγκριση με το BlueStacks, το LDPlayer είναι καλύτερα βελτιστοποιημένο για απόδοση και σταθερότητα.

Δεν επιβραδύνει το σύστημά σας κατά την εξομοίωση παιχνιδιών. Το καλό με το LDPlayer είναι ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία Virtualization για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση παιχνιδιού σε ενσωματωμένα και αποκλειστικά γραφικά.

Εκτός από αυτό, το LDPlayer είναι γνωστό για τα χαρακτηριστικά του που σχετίζονται με τα παιχνίδια. Για παράδειγμα, με το LDPlayer, μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένο έλεγχο, να εκτελέσετε πολλές παρουσίες της ίδιας εφαρμογής, να υποστηρίξετε μακροεντολές/σενάρια και πολλά άλλα.

Genymotion

Genymotion

Εάν είστε προγραμματιστής που αναζητάτε έναν εξομοιωτή Android για να δοκιμάσετε την εφαρμογή ή το παιχνίδι σας, το γνωστό Genymotion είναι για εσάς. Αυτός ο εξομοιωτής είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των προγραμματιστών και διαθέτει λειτουργίες που βοηθούν στη δοκιμή εφαρμογών και παιχνιδιών.

Επιπλέον, το Genymotion μπορεί να προσομοιώσει 3000 διαμορφώσεις συσκευών και υποστηρίζει περισσότερες από 40 συσκευές Android. Διαθέτει επίσης προηγμένες επιλογές αυτοματισμού και λειτουργίες συνεργασίας.

Remix OS Player

Remix OS Player

Το Remix OS Player παρέχει την εξομοίωση Marshmallow του Android χωρίς κανένα σφάλμα. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλους εξομοιωτές, η διεπαφή του Remix OS Player έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να είναι φιλική προς τον υπολογιστή.

Βασισμένο στο Android Studio, το Remix OS είναι βελτιστοποιημένο για ανάπτυξη εφαρμογών και απόδοση παιχνιδιών. Εκτός από τη διαμόρφωση με ένα κλικ, το Remix OS Player είναι εντελώς δωρεάν.

Δεδομένου ότι είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα, οι εφαρμογές και τα παιχνίδια λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Το λειτουργικό σύστημα μοιάζει με συνδυασμό Android και Windows 10.

VirtualBox

VirtualBox

Το VirtualBox είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο πολλαπλών πλατφορμών που σας επιτρέπει να εκτελείτε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα Android στον υπολογιστή σας με Windows. Έχει επίσης μερικά κλασικά χαρακτηριστικά, τα οποία παραδοσιακά παρέχονται από άλλους εξομοιωτές.

Είναι μια εφαρμογή εικονικής μηχανής που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να δοκιμάσετε διαφορετικές εφαρμογές και λειτουργικά συστήματα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε το Android στο Virtual Box για να δοκιμάσετε το Android στον υπολογιστή σας.

Οι προγραμματιστές συνήθως το χρησιμοποιούν για να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους για κινητά που βασίζονται στο Android. Επομένως, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον εξομοιωτή σας χρησιμοποιώντας το VirtualBox.

MuMu Player

MuMu Player

Το MuMu Player είναι ένας λιγότερο γνωστός αλλά πολύ ικανός εξομοιωτής Android για τον υπολογιστή σας. Έχει επίσης μια ελαφρύτερη παραλλαγή που ονομάζεται MuMu Nebula, η οποία υποτίθεται ότι εκτελεί παιχνίδια Android σε υπολογιστές χαμηλής ποιότητας.

Η beta έκδοση του MuMu Player τρέχει Android 9, ενώ οι παλαιότερες σταθερές εκδόσεις τρέχουν Android 6.

Εάν χρησιμοποιείτε τη σταθερή έκδοση, ο εξομοιωτής μπορεί να χειριστεί όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που υποτίθεται ότι εκτελούνται στο Android 6.

PrimeOS

PrimeOS

Το PrimeOS είναι πολύ διαφορετικό από όλους τους άλλους εξομοιωτές Android που αναφέρονται στο άρθρο. Πρώτον, είναι το Android OS που τρέχει σε υπολογιστή με Windows. Είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί την πραγματική ισχύ της CPU και της GPU σας.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το PrimeOS υποστηρίζει πληκτρολόγιο, gamepad, εγγραφή σεναρίων και πολλαπλές παρουσίες που έχουν κατασκευαστεί για παιχνίδια. Το PrimeOS υποστηρίζει επίσης το Google Play Store, όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παίξετε χιλιάδες παιχνίδια.

Bliss OS

Bliss OS

Το Bliss OS είναι πολύ παρόμοιο με το PrimeOS που αναφέρεται παραπάνω. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εξομοιωτής Android αλλά ένα πλήρως λειτουργικό λειτουργικό σύστημα Android που τρέχει στον υπολογιστή σας.

Το Bliss OS είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στο Android. Ενσωματώνει πολλές βελτιστοποιήσεις, δυνατότητες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το Bliss OS υποστηρίζει gamepads, προφίλ και αντιστοίχιση πλήκτρων. Έτσι, αν ψάχνετε για μια επιλογή για διπλή εκκίνηση Android στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το BlS.

Όλοι αυτοί οι εξομοιωτές που αναφέρονται παραπάνω είναι οι καλύτεροι εξομοιωτές Android για υπολογιστή. Με αυτούς τους δωρεάν εξομοιωτές, μπορείτε να εκτελέσετε γρήγορα τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια Android στη μεγάλη οθόνη. Ενημερώστε μας εάν χρησιμοποιείτε άλλους εξομοιωτές Android στα σχόλια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *