εναλλακτικές λύσεις περισκοπίου

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις περισκοπίου για Android

Αν αναζητήσουμε εφαρμογές ζωντανής ροής στο Google Play Store, θα βρούμε αμέτρητες εφαρμογές εκεί. Ωστόσο, ήταν η εφαρμογή Periscope που ανήκει στο Twitter που ξεχώρισε από το πλήθος. Για όσους δεν γνωρίζουν, η εφαρμογή Periscope Android επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν και να εξερευνούν τον κόσμο μέσω ζωντανών βίντεο.

Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν το Periscope με το TikTok, αλλά και τα δύο είναι εντελώς διαφορετικά. Ανεβάζουμε βίντεο στην εφαρμογή TikTok, ενώ το Periscope χρησιμοποιείται για τη μετάδοση ζωντανών βίντεο. Έτσι, αν ψάχνετε για την εφαρμογή τύπου Periscope για τη συσκευή σας Android, διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις περισκοπίου για Android

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Periscope για Android. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Facebook Live

Facebook Live

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Facebook Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες την επιλογή να ανεβάζουν ζωντανά βίντεο.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία άλλη εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε το Facebook Live, καθώς η δυνατότητα υπάρχει ήδη στην ίδια την εφαρμογή Facebook. Οι χρήστες πρέπει να πατήσουν στο εικονίδιο του βίντεο στη γραμμή κατάστασης για να μεταδώσουν ζωντανά βίντεο με το κοινό.

2. YouTube Live

YouTube Live

Λοιπόν, η εφαρμογή YouTube για Android μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη ροή ζωντανών βίντεο. Ωστόσο, για να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο, το κανάλι σας στο YouTube πρέπει να έχει τουλάχιστον 100 συνδρομητές.

Το καλό είναι ότι το YouTube σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε έσοδα από τις ζωντανές ροές. Έτσι, το YouTube Live είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Periscope που μπορείτε να εξετάσετε.

3. 17 ΖΩΝΤΑΝΑ

17 ΖΩΝΤΑΝΑ

Λοιπόν, το 17LIVE είναι μια εφαρμογή ζωντανής ροής που χρησιμοποιούν τώρα πολλοί δημοφιλείς streamers από όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε, να συνομιλείτε και να υποστηρίζετε την αγαπημένη σας ζωντανή ροή με ψηφιακά δώρα. Στο 17LIVE, μπορείτε είτε να παρακολουθήσετε ζωντανές ροές άλλων είτε να μεταδώσετε τις δικές σας ροές.

4. Γογγύλι

Γογγύλι

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια ινδική πλατφόρμα ροής παιχνιδιών για να παρουσιάσετε τα βίντεό σας για παιχνίδια, τότε μην κοιτάξετε άλλη από το Turnip.

Με το Turnip, μπορείτε να κάνετε streaming παιχνίδια για κινητά όπως Among US, Battlegrounds Mobile India, Call of Duty Mobile, Free Fire κ.λπ.

5. Εσύ τώρα

Εσύ τώρα

Το YouNow είναι βασικά μια εφαρμογή ζωντανής ροής και συνομιλίας βίντεο για Android που είναι χωρίς διαφημίσεις και σας βοηθά να αλληλεπιδράτε με θαυμαστές και οπαδούς.

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για να γνωρίσετε νέα άτομα και να συνομιλήσετε με φίλους για διαφορετικά θέματα. Το εργαλείο μετάδοσης του YouNow σάς επιτρέπει να μεταβείτε ζωντανά με ένα μόνο πάτημα.

Σε μια ζωντανή συνεδρία, μπορείτε να συνομιλήσετε με ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, να αγοράσετε ράβδους χρυσού και να στείλετε δώρα κ.λπ.

6. Ανεβασμένος

Ανεβασμένος

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή ζωντανής ροής για Android που σας επιτρέπει να συνδεθείτε, να αλληλεπιδράσετε και να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο με τον κόσμο. Εκτός αυτού, η ζωντανή ροή βίντεο, το Uplive σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με άλλους χρήστες, να παίζετε παιχνίδια με τυχαία άτομα κ.λπ.

7. Tango – Ζωντανές μεταδόσεις βίντεο

Tango - Ζωντανές μεταδόσεις βίντεο

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια απίστευτη πλατφόρμα για να δείτε ζωντανά βίντεο και άμεση επικοινωνία, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Tango – Ζωντανές μεταδόσεις βίντεο.

Μάντεψε? Με το Tango – Ζωντανές εκπομπές βίντεο, μπορείτε να κάνετε ζωντανή ροή και να κερδίσετε εύκολα χρήματα. Ως θεατής, μπορείτε να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και να συνομιλείτε απευθείας.

8. Camfrog – Ομαδική συνομιλία βίντεο

Camfrog - Ομαδική συνομιλία βίντεο

Το υπέροχο πράγμα για το Camfrog – Ομαδική συνομιλία βίντεο είναι τα εκατομμύρια ενεργών χρηστών και οι χιλιάδες ενεργές αίθουσες συνομιλίας μέσω βίντεο. Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα χιλιάδες δωμάτια και να συνδεθείτε με άτομα.

Έτσι, η ιδέα του Camfrog – Ομαδική συνομιλία βίντεο είναι σχεδόν παρόμοια με την εφαρμογή Periscope και αξίζει να τη δοκιμάσετε.

9. Εσύ τώρα

Εσύ τώρα

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με ζωντανούς φορείς και να συνδέονται με το κοινό. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συμμετέχετε σε διαφορετικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς ως επισκέπτης. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να στείλετε selfies, να στείλετε δώρα κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS και είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Periscope που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. Γλιστρώ

Γλιστρώ

Είναι μια από τις καλύτερες και δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής βίντεο που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Για τη ζωντανή ροή, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με το Glide.

Όπως το Periscope, το Glide επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συνδέονται με άλλους για συνομιλία σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, το Glide έχει όριο ανταλλαγής μηνυμάτων τα 5 λεπτά.

Έτσι, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Periscope στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone

Οι καλύτερες Live Streaming εφαρμογές για πλατφόρμες iPhone ή Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *