Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας Επετηρίδα της δεκαετίας του '90 AI

Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας Επετηρίδα της δεκαετίας του ’90 AI

Εάν παραμένετε ενεργοί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, ή ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το TikTok, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι οι φίλοι σας μοιράζονται τις παλιές τους φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες της παλιάς σχολής είναι παντού στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, που προκύπτουν από μια νέα εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Epik. Ενώ οι φωτογραφίες που βλέπετε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να φαίνονται φυσικές, δημιουργούνται τεχνητά χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή AI.

Δεδομένου ότι η τάση της τεχνητής νοημοσύνης είναι αρκετά υψηλή, οι προγραμματιστές έρχονται με νέες και διασκεδαστικές ιδέες για να ενθουσιάσουν τους χρήστες. Αυτή τη φορά, έφτιαξαν μια εφαρμογή που ονομάζεται Epik που δημιουργεί εικόνες που θυμίζουν επετηρίδα της δεκαετίας του ’90.

Έτσι, εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο Τάση φωτογραφιών επετηρίδας AI και θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για τη δημιουργία της τάσης Viral AI Yearbook. Ας αρχίσουμε.

EPIK – AI Photo Editor

Το EPIK – AI Photo Editor είναι η εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε την τάση Viral AI Yearbook που βλέπετε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από τη δημιουργία τάσεων Επετηρίδας AI, το EPIK – AI Photo Editor σάς παρέχει άλλα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση της ποιότητας των φωτογραφιών, την αφαίρεση ανεπιθύμητων εξαρτημάτων, την εφαρμογή φίλτρων που βασίζονται σε AI κ.λπ.

Πώς να κάνετε την τάση της Viral Yearbook AI της δεκαετίας του ’90;

Η εφαρμογή EPIK – AI Photo Editor που θα χρησιμοποιήσουμε για τη δημιουργία της επετηρίδας AI της δεκαετίας του ’90 είναι δημοφιλής τόσο στο Google Play Store όσο και στο Apple App Store. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή premium κοστίζει 5,99 $ για το Standard πρόγραμμα και 9,99 $ για το Express.

Το Τυπικό σχέδιο είναι λιγότερο ακριβό, αλλά η δημιουργία εικόνων σε αυτό το σχέδιο απαιτεί χρόνο. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε πολύ, μπορείτε να αγοράσετε το Σχέδιο Express που δημιουργεί εικόνες μέσα σε 2 ώρες. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

1. Επεξεργαστής φωτογραφιών EPIK AI είναι διαθέσιμο και για τα δύο Android/iOS. Λοιπόν, κατεβάστε και εγκαταστήστε το στο Android ή το iPhone σας.

Επεξεργαστής φωτογραφιών EPIK AI

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε Να συνεχίσει.

Να συνεχίσει

3. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής. Πατήστε στο Επετηρίδα AI. Στο Πριν μετακινηθείτε στην οθόνη, πατήστε στο Να συνεχίσει κουμπί.

Επετηρίδα AI

4. Τώρα, θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε 8 έως 12 selfies. Φροντίστε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες που τραβήξατε σε συνθήκες με καλό φωτισμό. Αφού επιλέξετε, πατήστε στο Επόμενο κουμπί.

Επόμενο

5. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το Γένος. Επιλέξτε το και πατήστε Να συνεχίσει.

Γένος

6. Στην επόμενη οθόνη, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να κάνετε μια αγορά. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες Επετηρίδας AI χωρίς να κάνετε μια αγορά. Κάνε μια αγορά για να συνεχίσετε τη δημιουργία των εικόνων AI.

Κάνε μια αγορά

7. Μετά την αγορά, η εφαρμογή θα δημιουργήστε τις εικόνες της Επετηρίδας AI σας. Εάν έχετε αγοράσει το πρόγραμμα Express, η εφαρμογή θα χρειαστεί περίπου 30-40 λεπτά για να δημιουργήσει τις εικόνες. Θα δείτε επίσης ένα χρονόμετρο που λέει πόσα λεπτά θα πρέπει να περιμένετε.

δημιουργήστε τις εικόνες της Επετηρίδας AI σας

8. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε, πατήστε στο Λάβετε ειδοποίηση όταν τελειώσετε κουμπί.

Λάβετε ειδοποίηση όταν τελειώσετε

9. Όταν οι εικόνες είναι έτοιμες, η εφαρμογή EPIK θα σας στείλει μια ειδοποίηση.

10. Φωτογραφίες Επετηρίδας AI της δεκαετίας του ’90 που δημιουργήθηκαν με τη χρήση του Εμφάνιση του EPIK AI Photo Editor Καλός. Μπορείτε να περιμένετε μερικά δευτερεύοντα προβλήματα, αλλά κυρίως, τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά.

Εμφάνιση του EPIK AI Photo Editor

11. Για να αποθηκεύσετε μια συγκεκριμένη εικόνα, ανοίξτε την και πατήστε Αποθηκεύσετε.

Αποθηκεύσετε

11. Θα λάβετε επίσης ένα βίντεο επετηρίδας AI. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ή να το αποθηκεύσετε πατώντας το Αποθήκευση βίντεο κουμπί.

Αποθήκευση βίντεο

Αυτό είναι! Αφού αποθηκεύσετε τις εικόνες ή το βίντεο, μπορείτε εύκολα να το ανεβάσετε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή κοινής χρήσης βίντεο όπως το Instagram, το TikTok, το Facebook κ.λπ.

Εάν η απόδοση για τις selfies σας δεν είναι ικανοποιητική, δεν έχετε τύχη. Θα πρέπει να υποβάλετε ξανά τις selfies, να πληρώσετε και να περιμένετε να δημιουργήσει ξανά η εφαρμογή τις Φωτογραφίες Επετηρίδας της δεκαετίας του ’90.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει AI Yearbook Photo Trend και πώς μπορείτε να επιστρέψετε στη δεκαετία του ’90 με την εφαρμογή EPIK Android/iPhone. Εάν είστε επηρεαστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή. Πείτε μας τις σκέψεις σας σχετικά με αυτή τη νέα τάση φωτογραφίας της επετηρίδας AI στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: δημιουργικές ιδέες για το Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *