Πώς να κατεβάσετε μη συμβατές εφαρμογές στο Android το 2023

Πώς να κατεβάσετε μη συμβατές εφαρμογές στο Android το 2023

Ας το παραδεχτούμε: Οι χρήστες Android συνεχίζουν να δοκιμάζουν διαφορετικές εφαρμογές στα τηλέφωνά τους. Κατά τη λήψη διαφορετικών εφαρμογών, μερικές φορές συναντάμε ένα σφάλμα που λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας. Προκύπτουν ζητήματα ασυμβατότητας για διάφορους λόγους, όπως μη υποστηριζόμενους επεξεργαστές, εφαρμογές με γεωγραφικούς περιορισμούς κ.λπ.

Εάν αντιμετωπίζετε επίσης προβλήματα ασυμβατότητας κατά τη λήψη εφαρμογών από το Play Store, αυτή η ανάρτηση μπορεί να σας βοηθήσει. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια μέθοδο που θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε μη συμβατές εφαρμογές στη συσκευή σας. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε απευθείας το APK από το Google Play 

Πώς να κατεβάσετε μη συμβατές εφαρμογές στο Android

Ως επί το πλείστον, οι εφαρμογές δεν είναι συμβατές λόγω της έκδοσης Android ή λόγω ορίων για συγκεκριμένες χώρες. Ό,τι κι αν είναι, υπάρχουν τρόποι λήψη μη συμβατών εφαρμογών στο Android.

1) Άμεση λήψη APK μη συμβατών εφαρμογών

Μπορείτε να δοκιμάσετε να πάρετε το αρχείο Apk από διαφορετικούς ιστότοπους. Σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να φορτώσετε ένα αρχείο Apk από διαφορετικό ιστότοπο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους για λήψη αρχείων Android Apk.

1. ΑΠΚ-Δλ

APK-Dl

Το νεότερο apk που κατεβάσατε κερδίζει δημοτικότητα επειδή στο. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει ορισμένες δυνατότητες που κάνουν τη λήψη αρχείων apk διασκεδαστική.

Μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών από το Google Play Store επεξεργάζοντας τη διεύθυνση URL. πρέπει να αλλάξετε το play.google.com σε APK-DL.com και θα εμφανιστεί ένα αρχείο για λήψη.

2. Apkpure

apkpure

Το APKPure είναι το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών που σας επιτρέπει να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια Android. Προσφέρουν επίσης τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές παιχνιδιών Android, εφαρμογών και όλων των άλλων απαραίτητων αρχείων apk.

Όπως το Google Play Store, πρέπει να αναζητήσετε το όνομα της εφαρμογής/παιχνιδιού σας στο APKPure για να λάβετε το αρχείο APK. Η λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών από το APKPure είναι πολύ εύκολη. αλλά πρέπει να φορτώσετε το αρχείο στο τηλέφωνό σας.

3. ApkMirror

ApkMirror

Το ApkMirror είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες web που ενημερώνεται συχνά με εφαρμογές Android. Στην πραγματικότητα, όταν φτάσει στο Google Play, έχει μεταφορτωθεί στο ApkMirror. Αυτή είναι μια υπηρεσία web όπου μπορείτε να λαμβάνετε όλα τα πιο πρόσφατα αρχεία apk εφαρμογών απευθείας στον υπολογιστή σας.

4. AppsAPK

AppsAPK

Αυτή είναι μια αγορά όπου θα βρείτε τα αρχεία apk σχεδόν κάθε εφαρμογής στον ιστό. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι εξαιρετική και απλή, γεγονός που διευκολύνει την εύκολη περιήγηση σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Με το AppsAPK, μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια, εφαρμογές, ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και πολλά άλλα

2) Λήψη εφαρμογών για συγκεκριμένες χώρες με χρήση VPN

Εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή λόγω περιορισμών για συγκεκριμένες χώρες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

1. Απεριόριστο δωρεάν VPN – betternet

Απεριόριστο δωρεάν VPN – betternet

Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να κάνετε λήψη των εφαρμογών για συγκεκριμένη χώρα που δεν είναι διαθέσιμες. Η Betternet προσφέρει μια καταπληκτική υπηρεσία. Το Betternet VPN είναι δωρεάν. δεν χρειάζεται να εγγραφείτε σε αυτό το VPN.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το VPN, δεν μπορείτε να δείτε διαφημίσεις, αρχεία καταγραφής και όρια. Προστατεύουν το απόρρητο και την ταυτότητά σας. Με το Unlimited Free VPN, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους σε συνδέσεις ISP και Wi-Fi.

2. Hotspot Shield VPN & Proxy

Hotspot Shield VPN & Proxy

Είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή VPN στο Google Play Store. Το Hotspot Shield υποστηρίζει συνδέσεις 3G/4G/5G. Το Hotspot Shield σας προσφέρει εκπληκτική προστασία κατά την περιήγηση σε ιστότοπους και διάσημους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτό το VPN, μπορείτε να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από χάκερ, να ορίσετε κανόνες τείχους προστασίας και κρύψτε τη διεύθυνση IP σας. Βασικά, αυτό είναι ένα δωρεάν VPN, αλλά για την Elite, πληρώνετε κάποια τέλη.

3. Opera Δωρεάν VPN

Opera Δωρεάν VPN

Λοιπόν, το πρόγραμμα περιήγησης Opera με VPN αποκλείει τους ιχνηλάτες διαφημίσεων και σας επιτρέπει να αλλάξετε την εικονική σας τοποθεσία. Ξεμπλοκάρετε περισσότερο περιεχόμενο και αποκτήστε πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους και εφαρμογές από οπουδήποτε – εντελώς δωρεάν. Το Opera VPN είναι ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους τρόπους για να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερο από το αγαπημένο σας διαδικτυακό περιεχόμενο.

4. ExpressVPN

ExpressVPN

Είναι μια αστραπιαία, χωρίς log-free υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης VPN. Με λίγα μόνο αγγίγματα, μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο με ασφάλεια και ανώνυμα. Το ExpressVPN παρέχει 145+ τοποθεσίες σύνδεσης σε 94 χώρες. Δεν υπάρχουν όρια στους διακόπτες διακομιστή.

3) Λήψη μη συμβατών εφαρμογών χρησιμοποιώντας εναλλακτικές λύσεις Google Play

Όπως το Google Play Store, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καταστήματα εφαρμογών τρίτων για λήψη εφαρμογών Android. Το πλεονέκτημα της χρήσης ενός καταστήματος εφαρμογών τρίτου μέρους είναι ότι θα κατεβάσετε μη συμβατές εφαρμογές και παιχνίδια.

1. Amazon App Store

amazon app store1

Το γιγάντιο δίκτυο αγορών έχει επίσης το κατάστημα εφαρμογών του, όπου μπορείτε να βρείτε μια τεράστια συλλογή από δωρεάν εφαρμογές που μπορεί να μην βρείτε στο Google Play store. Γι’ αυτό είναι γνωστό και ως η καλύτερη εναλλακτική του Google Play Store. Πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. F-Droid

F-droid

Το F-Droid είναι ένας κατάλογος εφαρμογών FOSS (Free and Open Source Software) για την πλατφόρμα Android με δυνατότητα εγκατάστασης. Ο πελάτης διευκολύνει την περιήγηση, την εγκατάσταση και την παρακολούθηση των ενημερώσεων στη συσκευή σας.

3. Aptoide

Aptoide

Λοιπόν, το Aptoide ξεκίνησε ως έργο για την ανάπτυξη ενός Marketplace στην πλατφόρμα Android. Το Aptoide επιτρέπει σε προγραμματιστές, OEM, Telcos και Integrators να δημιουργούν και να διαχειρίζονται το δικό τους κατάστημα Android. Το Apptoide επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν όσες εφαρμογές θέλουν.

4. GetJar

GetJar

Εάν έχετε ποτέ ένα τηλέφωνο Symbian, τότε το GetJar θα σας είναι οικείο. Αυτή είναι μια από τις παλαιότερες εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε ποτέ στην εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή είναι ελαφριά και παρέχει δημοφιλείς εφαρμογές Android δωρεάν.

5. App Brain

App Brain

Αυτή η εφαρμογή είναι η καλύτερη εναλλακτική στο Google Play Store. Μπορείτε να λάβετε εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με τη συσκευή σας. Μπορείτε ακόμη και να βρείτε premium εφαρμογές δωρεάν από το AppBrain. Όπως το Google Play Store, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό του και σε μια εφαρμογή για κινητά για πρόσβαση στον κατάλογό του.

6. SlideMe

SlideMe

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στο Google Play Store, το SlideMe είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το Open Source Proje, θα βρείτε πολλές εφαρμογές στην αγορά SlideMe. Με το SlideMe, μπορείτε να βρείτε δωρεάν και premium εφαρμογές σε διάφορες κατηγορίες.

7. Λήψη εφαρμογών από το Phone Specific App Stores

Εάν διαθέτετε smartphone Samsung, μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια χρησιμοποιώντας το Galaxy Store. Όχι μόνο η Samsung, η Huawei έχει επίσης το App Store της και άλλα.

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που λαμβάνετε από αυτά τα καταστήματα εφαρμογών είναι νόμιμες και ασφαλείς για λήψη και χρήση. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη κάποιας συγκεκριμένης εφαρμογής ή παιχνιδιού από το Google Play Store, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατάστημα εφαρμογών του τηλεφώνου σας.

Με αυτά, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με τη συσκευή σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε την αναζήτηση στο Google Play Store που δεν λειτουργεί

Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές στο Apple TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *