Είναι το Mytrip Legit; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Mytrip.com μπορεί να σας τράβηξε τα βλέμματα με τις φθηνότερες τιμές πτήσεων από την απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία.

Ωστόσο, ως έμπειρος ταξιδιώτης, γνωρίζετε ότι οι φθηνότερες επιλογές μερικές φορές συνοδεύονται από κρυφό κόστος ή κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας που κερδίσατε με κόπο.

Προτού λοιπόν κλείσετε τις πτήσεις σας μέσω αυτών, επιτρέψτε μου να αποκαλύψω την αλήθεια: Είναι το MyTrip νόμιμο και αξιόπιστο ή πρόκειται απλώς για άλλη μια απάτη;

Ας βουτήξουμε αμέσως!

Διαβάστε επίσης :Τι είναι το Mytrip και πώς λειτουργεί; (2024)

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

Είναι το Mytrip Legit;

Το Mytrip είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς ανήκει στον Όμιλο Etraveli, ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία με επίκεντρο τις πτήσεις στην Ευρώπη. Ωστόσο, η κράτηση μέσω Mytrip ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο προβλημάτων από την απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία.

Αν και μπορεί να προκύψουν προβλήματα ακόμη και όταν κάνετε απευθείας κράτηση πτήσης με αεροπορική εταιρεία, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρότερες από την κράτηση μέσω Mytrip.

Να γιατί:

Το Mytrip λειτουργεί βασικά ως ενδιάμεσος ανάμεσα σε εσάς και την αεροπορική εταιρεία.

Όταν κάνετε κράτηση μέσω Mytrip, εισπράττουν την πληρωμή σας και είναι υπεύθυνοι για την κράτησή σας, όχι η αεροπορική εταιρεία με την οποία κάνατε κράτηση, καθώς το συμβόλαιό σας δεν είναι απευθείας μαζί τους, είναι με τη Mytrip.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Δείτε και αυτό: Αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες 

Επομένως, η αεροπορική εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη να σας βοηθήσει άμεσα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι περίεργο και χρειάζεστε βοήθεια, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τη Mytrip, η οποία στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με την αντίστοιχη αεροπορική σας εταιρεία για λογαριασμό σας και στη συνέχεια η Mytrip θα σας κοινοποιήσει την απάντηση.

Λόγω της εμπλοκής ενός τρίτου μέρους, πιθανότατα θα κολλήσετε σε πολλά μπρος-πίσω μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και της Mytrip.

Και αυτό κάνει την όλη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων σας λίγο πιο περίπλοκη και τα ζητήματά σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν.

Αυτό όμως που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα στην επίλυση είναι η χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών του Mytrip.

Και εξαιτίας αυτού, μπορεί να είναι εφιάλτης για εσάς να επιλύσετε τα προβλήματά σας όταν οι πτήσεις σας γίνονται κράτηση μέσω αυτών (Mytip).

Ομοίως, Η πραγματοποίηση αλλαγών σε πτήσεις που γίνονται κράτηση μέσω Mytrip είναι ένας εφιάλτης ακόμα κι αν έχετε ένα Ευέλικτο εισιτήριο.

Για όσους δεν ξέρουν, Ευέλικτο εισιτήριο της Mytrip είναι μια πρόσθετη επί πληρωμή υπηρεσία στην οποία ισχυρίζονται ότι μπορείτε να αλλάξετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια (αλλαγές μόνο σε ημερομηνία και ώρα) ανεξάρτητα από τους κανόνες της αεροπορικής εταιρείας.

Όμως, αυτό δεν είναι αλήθεια.

Τα Ευέλικτα Εισιτήρια της Mytrip δεν είναι καθόλου ευέλικτα.

Να γιατί:

Πρώτα απ ‘όλα, είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Mytrip, καθώς η εξυπηρέτηση πελατών της είναι εξαιρετικά κακή.

Και ακόμα κι αν καταφέρετε με κάποιο τρόπο να έρθετε σε επαφή μαζί τους, η Mytrip εξακολουθεί να απορρίπτει τα αιτήματα των πελατών (στις περισσότερες περιπτώσεις) για αλλαγές, ακόμα κι αν έχει αγοράσει ένα ευέλικτο εισιτήριο.

Το ίδιο ισχύει και με τις ακυρώσεις.

Προσφορές Mytrip Εγγύηση ακύρωσης η οποία είναι και μια επιπλέον επί πληρωμή υπηρεσία στην οποία ισχυρίζονται ότι μπορείτε να ακυρώσετε το ταξίδι σας έως και 4 ώρες πριν την αναχώρηση – ανεξάρτητα από τον λόγο.

Αλλά και αυτό δεν είναι αλήθεια.

Όσον αφορά την ακύρωση και την επιστροφή χρημάτων, η Mytrip συνήθως αρνείται να ακυρώσει το ταξίδι σας ακόμα κι αν έχετε αγοράσει την εγγύηση ακύρωσης.

Έτσι, ακόμα κι αν έχετε την υπηρεσία Flexible Ticket και ταξιδεύετε με εγγύηση ακύρωσηςακόμα, η πραγματοποίηση αλλαγών, ακυρώσεων και η επιστροφή χρημάτων από το Mytrip είναι μια ταλαιπωρία και γενικά ανεπιτυχής.

Για να ολοκληρώσω τα πάντα, θα έλεγα:

Ενώ η Mytrip μπορεί να προσφέρει φθηνότερες τιμές από τις αεροπορικές εταιρείες σε ορισμένες περιπτώσεις, η χρήση της Mytrip είναι ικανοποιητική μόνο εάν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί και δεν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές ή ακυρώσεις στην πτήση σας.

Σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα ή απροσδόκητες καταστάσεις, η κράτησή σας πιθανότατα θα αποτύχει λόγω της χειρότερης εξυπηρέτησης πελατών της Mytrip.

Ομοίως, η πραγματοποίηση αλλαγών, ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων είναι γενικά ανεπιτυχείς όταν οι πτήσεις σας γίνονται κράτηση μέσω του Mytrip.

Παρά το γεγονός ότι έχει πολλές πιθανότητες και ελλείψεις, όσον αφορά τη νομιμότητά τουη Mytrip είναι μια νόμιμη εταιρεία κατά την έννοια ότι ανήκει Etraveli Group

που αποκτάται από την Booking Holdings.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, Κρατήσεις Συμμετοχών είναι ένας από τους ηγέτες παγκοσμίως στην παροχή διαδικτυακών ταξιδιωτικών και συναφών υπηρεσιών.

Έχει το κύρος της ιδιοκτησίας των κορυφαίων διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτορείων του άλλου κόσμου όπως π.χ Booking.com, Agoda, Γραμμή τιμώνκι αλλα.

Αν λοιπόν το Mytrip ήταν απάτη, η μητρική του εταιρεία (Όμιλος Etraveli) μάλλον δεν θα είναι εξαγοράστηκε από την Booking Holdings για 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εξάλλου, Η Mytrip δραστηριοποιείται τα τελευταία 9 χρόνια και είναι γεγονός ότι οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν τόσο πολύ.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους δύο σημαντικούς παράγοντες, απλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το Mytrip είναι νόμιμο.

Ωστόσο, το Mytrip δεν είναι καθόλου αξιόπιστο.

Λοιπόν, Πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας ή μέσω του Mytrip;

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Mytrip ακόμα κι αν σας προσφέρει φθηνότερες τιμές από την απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία.

Και ξέρετε τους λόγους:

Πρώτα απ ‘όλα, το Mytrip έχει τη χειρότερη υποστήριξη πελατών που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να επιλυθούν τα πράγματα σε περίπτωση που έχετε κολλήσει σε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια.

Εκτός από αυτό, η πραγματοποίηση αλλαγών ή ακυρώσεων σε πτήσεις που έχουν κρατηθεί μέσω του Mytrip είναι γενικά ανεπιτυχής ακόμα και αν έχετε Ευέλικτο εισιτήριο και Εγγύηση ακύρωσης.

Επομένως, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε κράτηση για τις πτήσεις σας απευθείας με την αεροπορική εταιρεία για να αποφύγετε να χάσετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο στην αναξιόπιστη υπηρεσία κρατήσεων της Mytrip.

Αυτό είναι από την πλευρά μου!

Έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μοιραστείτε τις προσωπικές σας εμπειρίες με το Mytrip;

Ενημερώστε εμένα και άλλους στην παρακάτω ενότητα σχολίων, ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Συχνές ερωτήσεις Mytrip

Είναι το Mytrip αξιόπιστο;

Το Mytrip δεν είναι απολύτως αξιόπιστο για την κράτηση πτήσεων, καθώς συνήθως δεν βοηθά τον πελάτη του να επιλύσει ένα πρόβλημα εάν κάτι πάει στραβά με τις πτήσεις του.

Είναι το Mytrip ασφαλές;

Το Mytrip δεν είναι απολύτως ασφαλές για την κράτηση πτήσεων, καθώς η πραγματοποίηση αλλαγών, η επιστροφή χρημάτων ή η επίλυση οποιουδήποτε άλλου ζητήματος είναι σχεδόν αδύνατη λόγω της κακής εξυπηρέτησης πελατών.

Σε ποιον ανήκει το Mytrip;

Η Mytrip ανήκει στον Όμιλο Etraveli

Είναι το Super Travel Legit;

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

Είναι το JustFly Legit;

Google Flights

παρακολούθησης πτήσεων

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *