Είναι το GoSplitty νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση δωματίου μέσω του GoSplitty λόγω των φθηνότερων τιμών που προσφέρει, αλλά δεν είστε σίγουροι αν είναι μια νόμιμη πλατφόρμα;

Αν ναι, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, θα γνωρίζετε ΑΚΡΙΒΩΣ εάν το GoSplitty είναι μια νόμιμη υπηρεσία κρατήσεων ή μια απάτη και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε κράτηση μέσω αυτών.

Ας αρχίσουμε.

Είναι το GoSplitty νόμιμο;

Το GoSplitty είναι σίγουρα ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς ανήκει στο Holisto, ένα από τα καλύτερα αναδυόμενα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία που βασίζονται στην τεχνολογία. Ωστόσο, η κράτηση μέσω αυτού ενέχει υψηλότερο κίνδυνο προβλημάτων από την απευθείας κράτηση με τα ξενοδοχεία.

Ενώ μπορεί να προκύψουν προβλήματα ακόμη και αν κάνετε κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο, ωστόσο, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρότερες από την πραγματοποίηση μιας κράτησης μέσω του GoSplitty.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το GoSplitty λειτουργεί απλώς ως μεσάζων μεταξύ εσάς και του ξενοδοχείου με το οποίο έχετε κάνει κράτηση.

Όταν κάνετε κράτηση μέσω του Mytrip, εισπράττουν την πληρωμή σας και είναι υπεύθυνοι για την κράτησή σας, όχι το ξενοδοχείο με το οποίο κάνετε κράτηση, καθώς το συμβόλαιό σας δεν είναι απευθείας μαζί τους, αλλά με την GoSplitty.

Επομένως, το ξενοδοχείο δεν είναι υποχρεωμένο να σας βοηθήσει άμεσα εάν κάτι πάει στραβά.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και χρειάζεστε βοήθεια, θα πρέπει να απευθυνθείτε πρώτα στο GoSplitty, ο οποίος στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο για λογαριασμό σας και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας το GoSplitty.

Λόγω της εμπλοκής ενός τρίτου μέρους (GoSplitty), πιθανότατα θα κολλήσετε σε πολλά μπρος-πίσω μεταξύ του GoSplitty και του ξενοδοχείου για το οποίο έχετε κάνει κράτηση.

Και αυτό κάνει την όλη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων σας λίγο πιο περίπλοκη και τα ζητήματά σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν.

Με τον ίδιο τρόπο, Η πραγματοποίηση αλλαγών, ιδιαίτερα οι ακυρώσεις, και η επιστροφή χρημάτων γίνεται πιο περίπλοκη όταν γίνεται κράτηση για τα ξενοδοχεία σας μέσω του GoSplitty αφού εμπλέκεται ένας μεσάζων.

Γι’ αυτό, οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την κράτηση ξενοδοχείου μέσω του GoSplitty είναι υψηλοί σε σύγκριση με την απευθείας κράτηση με το ξενοδοχείο.

Τώρα, αν μιλάμε για τα μειονεκτήματα/κίνδυνους που σχετίζονται με την κράτηση μέσω GoSplitty, εδώ είναι τα σημαντικότερα:

1. Θέματα Κρατήσεων

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κράτηση ξενοδοχείου μέσω του GoSplitty είναι τα ζητήματα κρατήσεων.

Μερικές φορές το GoSplitty αποτυγχάνει να ενημερώσει το αντίστοιχο ξενοδοχείο σας για την κράτησή σας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κράτηση ή υπερκράτηση για το ίδιο δωμάτιο.

Ενώ άλλες φορές, τα ξενοδοχεία επίσης «χτυπούν» τους επισκέπτες που έχουν πληρώσει τα λιγότερα μέσω ενός διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου όπως το GoSplitty και το μεταπωλούν σε κάποιον που έχει πληρώσει πιο άμεσα.

Και κατά την άφιξη του επισκέπτη στο κατάλυμα, το προσωπικό του ξενοδοχείου τον εξαπατά αρνούμενοι την ύπαρξη της κράτησής τους.

Αντίθετα, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κράτησης όταν κάνετε κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο, καθώς δεν εμπλέκεται μεσάζων.

Υπόδειξη: Όταν κάνετε κράτηση μέσω GoSplitty, επιβεβαιώστε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο πριν φτάσετε για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις (περισσότερα για αυτό αργότερα).

2. Τα πρότυπα του ξενοδοχείου είναι εκτός ελέγχου του GoSplitty

Ένας άλλος σημαντικός κίνδυνος που σχετίζεται με την κράτηση μέσω του GoSplitty ή οποιουδήποτε άλλου διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου είναι ότι τα πρότυπα των ξενοδοχείων είναι εκτός ελέγχου, καθώς αποτελούν υπηρεσία κρατήσεων τρίτου μέρους.

Επομένως, εάν έχετε κάνει κράτηση μέσω GoSplitty και το αντίστοιχο ξενοδοχείο σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται στην καταχώριση, δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

Μην περιμένετε ότι θα απευθυνθείτε στο GoSplitty και θα σας επιστρέψουν τα χρήματα ή θα κάνουν κάτι άλλο.

Ομοίως, μην περιμένετε επιστροφές χρημάτων απευθείας από το ξενοδοχείο, καθώς δεν ευθύνονται άμεσα για την κράτησή σας.

3. Αν τα πράγματα πάνε στραβά, περιπλέκεται

Το GoSplitty λειτουργεί μια χαρά, εφόσον όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί και δεν αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, ως μεσάζων μεταξύ εσάς και του ξενοδοχείου, το GoSplitty μπορεί να περιπλέξει τυχόν ατυχίες.

Το αντίστοιχο ξενοδοχείο σας μπορεί να σας πει να συντονίσετε οποιοδήποτε ζήτημα μέσω του GoSplitty αντί να σας προσφέρει άμεση βοήθεια.

Και σε αντάλλαγμα, το GoSplitty μπορεί να γυρίσει και να σπρώξει τα πράγματα πίσω στο ξενοδοχείο, αφήνοντάς σας έτσι κολλημένοι στη μέση.

Επομένως, αυτοί οι 3 είναι οι σημαντικότεροι κίνδυνοι/μειονεκτήματα που σχετίζονται με την κράτηση ξενοδοχείου μέσω του GoSplitty. Ωστόσο, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε αυτά τα ζητήματα ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Με αυτά τα λόγια, ας καταλήξουμε: Είναι το GoSplitty Legit;

Αν και οι κίνδυνοι που συνδέονται με την κράτηση ενός ξενοδοχείου μέσω του GoSplitty, όσον αφορά τη νομιμότητά του, είναι σίγουρα μια νόμιμη πλατφόρμα καθώς είναι μια από τις επιτυχημένες μάρκες του Holisto.

Για όσους δεν ξέρουν, ολοκληρωμένη είναι ένα αναδυόμενο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο με βάση την τεχνολογία που δραστηριοποιείται από το 2015.

Αν το GoSplitty ήταν απάτη, το GoSplitty και η μητρική του εταιρεία (Holisto) πιθανότατα δεν θα υπήρχαν σήμερα.

Εκτός από αυτό, Το Holisto έχει συγκεντρώσει συνολικά 9,3 εκατομμύρια δολάρια κεφάλαια από 11 εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου και αν η GoSplitty δεν ήταν νόμιμη, γιατί αυτές οι κεφαλαιουχικές εταιρείες θα επένδυαν στη μητρική της εταιρεία (Holisto);

Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους λίγους σημαντικούς παράγοντες, απλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το GoSplitty είναι νόμιμο.

Λοιπόν, πρέπει να κάνετε κράτηση ξενοδοχείων απευθείας ή μέσω του GoSplitty;

Εάν δεν υπάρχει σημαντική διαφορά τιμής μεταξύ της κράτησης μέσω GoSplitty και της απευθείας κράτησης με το ξενοδοχείο, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κράτηση μέσω GoSplitty.

Ωστόσο, εάν η διαφορά τιμής είναι σημαντική, τότε εξαρτάται από το προσωπικό σας επίπεδο άνεσης.

Όσον αφορά τις προσωπικές μου συστάσεις, θα συνιστούσα το GoSplitty μόνο εάν:

  • Έχετε έλλειψη προϋπολογισμού.
  • Η διαφορά τιμής είναι σημαντική, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
  • Είστε 100% σίγουροι ότι δεν θα αλλάξετε γνώμη για να κάνετε αλλαγές ή να ακυρώσετε την κράτησή σας.
  • Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε κινδύνους που σχετίζονται με την κράτηση μέσω GoSplitty.

Εκτός από τις προσωπικές μου συστάσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

7 συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε κράτηση μέσω του GoSplitty

Για να αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την κράτηση ξενοδοχείου μέσω του GoSplitty, ακολουθήστε αυτές τις επτά συμβουλές:

1. Ελέγξτε σωστά τις εικόνες του ξενοδοχείου και των δωματίων του

Πριν κάνετε κράτηση δωματίου σε ένα ξενοδοχείο, αναζητήστε τις πολλαπλές φωτογραφίες του καθώς και τον τύπο των δωματίων που έχει όπως φαίνεται σε αυτές τις εικόνες.

Εάν το ξενοδοχείο και τα δωμάτιά του σας φαίνονται καλά, θα πρέπει:

2. Διαβάστε τις κριτικές επισκεπτών

Για να πάρετε μια πραγματική ιδέα για το ξενοδοχείο με το οποίο θα κάνετε κράτηση, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις κριτικές των επισκεπτών πριν κάνετε κράτηση.

Πάντα προτιμάτε να επιλέγετε ένα ξενοδοχείο με 100+ κριτικές και ένα βαθμολογία αστεριών τουλάχιστον 4.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το ξενοδοχείο αφού αναζητήσετε τις φωτογραφίες και τις κριτικές του, θα πρέπει:

3. Επιλέξτε το δωμάτιο ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας

Αφού επιλέξετε ένα ξενοδοχείο, σας δίνονται πολλά δωμάτια με διαφορετικές τιμές κράτησης. Επιλέξτε αυτό που είναι προσιτό για εσάς.

4. Προσοχή στις Πολιτικές

Τις περισσότερες φορές, οι πελάτες δεν δίνουν προσοχή στις πολιτικές κατά την κράτηση, κάτι που αργότερα οδηγεί σε προβλήματα όπως ανεπιτυχείς ακυρώσεις, επιστροφές χρημάτων, αλλαγές ή άλλα ζητήματα.

Επομένως, για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τις πολιτικές του δωματίου σχετικά με αλλαγές, επιστροφή χρημάτων ή ακύρωση κ.λπ.

5. Αναζητήστε τις βασικές ανέσεις που χρειάζεστε

Πριν κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μέσω του GoSplitty, αναζητήστε τις βασικές του ανέσεις για να βεβαιωθείτε τι θα συμπεριληφθεί στην κράτησή σας κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο.

Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο μόνο εάν είστε σίγουροι ότι έχει τις βασικές ανέσεις που χρειάζεστε, διαφορετικά όχι.

6. Εισαγάγετε τα σωστά στοιχεία κράτησης

Το πιο λογικό και σημαντικό βήμα από το οποίο εξαρτάται η επιτυχία ολόκληρης της κράτησής σας είναι να εισαγάγετε τις σωστές πληροφορίες κράτησης κατά την κράτηση.

Μόνο ένα μικρό σφάλμα στις πληροφορίες της κράτησής σας μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα, όπως ανεπιτυχή ακύρωση για επιστροφές χρημάτων ή καμία αλλαγή για τη διόρθωση των στοιχείων της κράτησής σας.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι:

7. Επιβεβαιώστε την κράτησή σας με το ξενοδοχείο

Όπως αναφέρθηκε ήδη παραπάνω, ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες του GoSplitty είναι ότι το ξενοδοχείο μερικές φορές δεν λαμβάνει την επιβεβαίωση πληρωμής ή κράτησης από το GoSplitty.

Λόγω αυτού του προβλήματος, ενδέχεται να μείνετε στο ξενοδοχείο χωρίς να υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίου.

Επομένως, για να αποφύγετε αυτόν τον κίνδυνο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον οικοδεσπότη σας για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο πριν πάτε για το ταξίδι σας για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσετε στο κατάλυμα.

Ορίστε το!

Ακολουθώντας αυτές τις 7 συμβουλές, είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την κράτηση μέσω GoSplitty.

Πώς το GoSplitty προσφέρει φθηνότερες τιμές από την απευθείας κράτηση;

Το GoSplitty, χρησιμοποιώντας την αγοραστική του δύναμη, αγοράζει τα δωμάτια του ξενοδοχείου χύμα και εκ των προτέρων για να έχει κάποια έκπτωση και στη συνέχεια να τα μεταπωλεί στους πελάτες του με την πάροδο του χρόνου σε σχετικά υψηλότερες τιμές, μεταβιβάζοντας μέρος της προμήθειας σε εμάς.

Εάν είστε μπερδεμένοι, σκεφτείτε αυτό το παράδειγμα:

Το GoSplitty, για παράδειγμα, κάνει κράτηση για ένα τετράγωνο 50 δωματίων από το ξενοδοχείο με 100 $ ανά διανυκτέρευση χαμηλότερα από την τρέχουσα τιμή αγοράς των 150 $.

Με την πάροδο του χρόνου, η GoSplitty πουλά αυτά τα δωμάτια με 130 $ στους πελάτες της χαμηλότερα από την τρέχουσα τιμή της αγοράς (150 $).

Έτσι, το GoSplitty λαμβάνει ένα κέρδος 30 $ ενώ μας εξοικονομεί επίσης 20 $.

Με αυτόν τον τρόπο, το GoSplitty μπορεί να προσφέρει φθηνότερες τιμές από την απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο.

συμπέρασμα

Αν και οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την κράτηση ξενοδοχείου μέσω του GoSplitty είναι υψηλοί, είναι πράγματι μια νόμιμη υπηρεσία κράτησης και συχνά προσφέρει φθηνότερες τιμές σε σχέση με τις απευθείας κρατήσεις.

Όσον αφορά την κράτηση ξενοδοχείου μέσω του GoSplitty, εξαρτάται από το προσωπικό σας επίπεδο άνεσης, όπως είπα πριν.

Προσωπικά, προτείνω να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μέσω GoSplitty μόνο εάν:

  • Η διαφορά τιμής μεταξύ της απευθείας κράτησης έναντι του GoSplitty δεν είναι πενιχρή, αλλά σημαντική.
  • Δεν έχετε προϋπολογισμό και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε κινδύνους που σχετίζονται με την κράτηση μέσω αυτού.
  • Σίγουρα δεν θα αλλάξετε γνώμη για αλλαγές ή ακυρώσεις.

Εκτός από αυτά, πρέπει να ακολουθήσετε το 7 συμβουλές ασφαλείας που αναφέρονται παραπάνω για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος προβλημάτων.

Αυτό είναι από την πλευρά μου!

Είναι το Super Travel Legit;

Είναι το Mytrip Legit;

Google Flights

εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4990

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: