Είναι το Loveholidays νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Ίσως σας τράβηξε το Loveholidays λόγω των δελεαστικών προσφορών σε ξενοδοχεία με ή χωρίς πτήσεις και της εύχρηστης διεπαφής ιστότοπου.

Ωστόσο, ως έξυπνος και έμπειρος ταξιδιώτης, είστε δύσπιστοι σχετικά με τις δελεαστικές προσφορές του, καθώς αυτές οι προσφορές συνοδεύονται συχνά από απάτη και κρυφό κόστος.

Προτού λοιπόν κάνω κράτηση μέσω αυτού, επιτρέψτε μου να αποκαλύψω την αλήθεια: Είναι νόμιμη η Loveholidays; Ή μήπως είναι απλώς μια απάτη που περιμένει να καταβροχθίσει τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο;

Ας μπούμε σε αυτό!

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

Είναι το Loveholidays νόμιμο;

Το Loveholidays είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς δραστηριοποιείται για περισσότερα από 11 χρόνια και δεν λειτουργεί ανώνυμα. Ωστόσο, οι κίνδυνοι που συνδέονται με τις κρατήσεις μέσω αυτού είναι πολύ υψηλοί σε σύγκριση με τις απευθείας κρατήσεις με ξενοδοχεία ή αεροπορικές εταιρείες.

Αν και η απευθείας κράτηση σε ξενοδοχείο ή αεροπορική εταιρεία δεν είναι επίσης χωρίς κινδύνους, οι πιθανότητές τους είναι πολύ χαμηλότερες σε σύγκριση με τις κρατήσεις μέσω του Loveholidays.

Ιδού ο λόγος:

Loveholidays ουσιαστικά λειτουργεί ως μεσάζων ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο υπηρεσιών (ξενοδοχείο ή αεροπορική εταιρεία) που έχετε κάνει την κράτησή σας.

Ως μεσάζων, λοιπόν, η Loveholidays είναι αυτή που εισπράττει την πληρωμή σας και χειρίζεται την κράτησή σας, όχι ο πάροχος υπηρεσιών με τον οποίο κάνατε κράτηση, καθώς το συμβόλαιό σας δεν είναι μαζί τους, αλλά με τη Loveholidays.

Γι’ αυτό το ξενοδοχείο ή η αεροπορική εταιρεία δεν θα είναι υποχρεωμένη να σας βοηθήσει άμεσα αν συμβεί κάτι περίεργο.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με την κράτησή σας, πρέπει πρώτα να εμπλέξετε την Loveholidays, η οποία στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με τον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών εκ μέρους σας και, στη συνέχεια, η Loveholidays θα επικοινωνήσει μαζί σας την απάντηση του παρόχου υπηρεσιών.

Λόγω της ανάμειξης ενός τρίτου μεταξύ εσάς και του παρόχου υπηρεσιών, ενδέχεται να έχετε κολλήσει σε πολλά μπρος-πίσω μεταξύ του Loveholidays και του ξενοδοχείου ή της αεροπορικής εταιρείας.

Και αυτό κάνει την όλη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων σας λίγο πιο περίπλοκη και τα ζητήματά σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν.

Με τον ίδιο τρόπο, Η πραγματοποίηση αλλαγών, ακυρώσεων και η επιστροφή χρημάτων γίνεται πιο περίπλοκη και επιβαρύνεται με επιπλέον χρεώσεις όταν τα ξενοδοχεία σας γίνονται κράτηση μέσω του Loveholidays, καθώς εμπλέκεται μεσάζων.

Ως εκ τούτου, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κράτηση μέσω του Loveholidays ενέχει υψηλότερο κίνδυνο προβλημάτων σε σύγκριση με την απευθείας κράτηση με αεροπορική εταιρεία ή ξενοδοχείο.

Εκτός από αυτούς τους γενικούς κινδύνους, εδώ είναι μερικά από τα σημαντικά μειονεκτήματα που σχετίζονται με την κράτηση μέσω του Loveholidays.

Ας το συζητήσουμε!

1. Καταχωρίστε τα κλειστά ξενοδοχεία

Οι πελάτες ανέφεραν ότι μερικές φορές έβρισκαν τα ξενοδοχεία που έκαναν κράτηση μέσω του Loveholidays κλειστά κατά την άφιξή τους σε αυτά τα ξενοδοχεία.

Στη συνέχεια, οι πελάτες εγκλωβίζονται σε ένα περίεργο μέρος, επειδή το ξενοδοχείο που έκαναν κράτηση δεν ευθύνεται για την αμέλεια που έκανε η Loveholidays.

Το Loveholidays εξακολουθεί να παραθέτει αυτά τα ξενοδοχεία στον ιστότοπό του, παρά το γεγονός ότι οι πελάτες έχουν παραπονεθεί για αυτό και τα ίδια τα ξενοδοχεία δεν έχουν ιδέα πότε θα παραμείνουν ανοιχτά όταν επικοινωνήσουν μαζί τους.

Αν και αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σπάνια, οι πελάτες έχουν μια αίσθηση ανασφάλειας σχετικά με το κλείσιμο του ξενοδοχείου που έκαναν κράτηση μέσω του Loveholidays πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

2. Υψηλές Διοικητικές Χρεώσεις

Το Loveholidays θα σας χρεώσει τα τέλη διαχείρισης και τις χρεώσεις υπηρεσιών του παρόχου υπηρεσιών εάν χρειάζεστε αλλαγές, ακύρωση ή θέλετε να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Η Loveholidays μερικές φορές σας χρεώνει ακόμη και για τις αλλαγές και τις ακυρώσεις που δεν έγιναν από εσάς, αλλά γίνονται είτε από τον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών σας είτε από την ίδια την Loveholidays πέρα ​​από τον έλεγχό σας.

3. Αφαιρέστε ένα επιπλέον ποσό από την επιστροφή χρημάτων σας

Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι εκτός από τις διοικητικές χρεώσεις που αναλαμβάνουν, η Loveholidays συχνά αφαιρεί μερικές επιπλέον επιπλέον χρεώσεις από την επιστροφή χρημάτων που σας δίνει.

Η Loveholidays κρατά το ποσό από την επιστροφή χρημάτων χωρίς κανένα λόγο και σας δίνει ένα πολύ πενιχρό ποσό της επιστροφής σας.

4. Η Loveholidays δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ταξιδιωτική υπηρεσία

Το Loveholidays παραθέτει μόνο τα ξενοδοχεία ή τις αεροπορικές εταιρείες στον ιστότοπό του και διαχειρίζεται την κράτησή σας μεταξύ εσάς και αυτών.

Δεν φέρει ευθύνη για την πραγματική παροχή της ταξιδιωτικής υπηρεσίας.

Σε πολλές περιπτώσεις, αν και το Loveholidays παραθέτει όλες τις πληροφορίες και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου στον ιστότοπό του, συχνά, οι πελάτες δεν βρίσκουν τις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων που αναφέρει το Loveholidays.

Επομένως, εάν το ξενοδοχείο που κλείσατε μέσω του Loveholidays δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται στην καταχώριση, δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

Μην περιμένετε ότι θα απευθυνθείτε στο Loveholidays και θα σας επιστρέψουν τα χρήματα, θα σας κάνουν κράτηση σε άλλο κοντινό ξενοδοχείο ή οτιδήποτε άλλο.

Ομοίως, σε αυτήν την περίπτωση, μην περιμένετε επιστροφές χρημάτων απευθείας από το ξενοδοχείο, καθώς δεν ευθύνονται για την κράτησή σας.

Σε μια κατάσταση όπως αυτή, είναι πολύ πιθανό το Loveholidays να σπρώξει τα πράγματα στο ξενοδοχείο και το προσωπικό του ξενοδοχείου να γυρίσει και να σπρώξει τα πράγματα πίσω στο Loveholidays, αφήνοντάς σας κολλημένοι στη μέση.

Επομένως, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από το να αποδεχτείτε το ξενοδοχείο ως έχει.

5. Ζητήματα Διαφοράς Τιμών

Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει πρόβλημα με την κράτησή σας και η Loveholidays σάς λέει να κάνετε εκ νέου κράτηση για το ίδιο δωμάτιο. Όταν πηγαίνετε να κάνετε εκ νέου κράτηση στο ίδιο δωμάτιο, η νέα τιμή που εμφανίζεται μερικές φορές υπερβαίνει την τιμή στην οποία είχατε κάνει κράτηση στο παρελθόν.

Το ίδιο συμβαίνει όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι που χάσατε κατά την κράτησή σας, το οποίο έχετε ήδη επιβεβαιώσει με το Loveholidays.

Σε αυτό το στάδιο, η ακύρωση της κράτησής σας δεν είναι καλή επιλογή και για εσάς, καθώς θα επιβαρυνθείτε με τις χρεώσεις ακύρωσης, καθώς και οι διοικητικές χρεώσεις θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων.

Ως εκ τούτου, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε αυτές τις επιπλέον χρεώσεις, καθώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.

Αυτά είναι λοιπόν τα κύρια μειονεκτήματα που σχετίζονται με την κράτηση μέσω του Loveholidays.

Αν και η κράτηση μέσω του Loveholidays έχει πολλά μειονεκτήματα και ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο προβλημάτωναλλά όσον αφορά τη νομιμότητά του, είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Το Loveholidays είναι νόμιμο καθώς λειτουργεί τα τελευταία 11 χρόνια.

Εάν ήταν μια εταιρεία απάτης, θα είχε εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και πολύ καιρό, επειδή οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν τόσο πολύ.

Επιπλέον, η Loveholidays δεν λειτουργεί ανώνυμα. Η έδρα της βρίσκεται στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, ο επίσημος ιστότοπος του Η κυβέρνηση του ΗΒ δείχνει την κατάσταση του Loveholidays «ενεργό με τον αριθμό εγγραφής του.

Έτσι, αν το Loveholidays ήταν σαν μια εταιρεία φάντασμα, ο επίσημος ιστότοπος του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα το είχε αναφέρει στον ιστότοπό του και δεν θα είχε δείξει την ιδιότητά του ως ενεργού.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους κύριους παράγοντες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Loveholidays είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Λοιπόν, πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας ή μέσω Loveholidays;

Εξετάζοντας πολλά μειονεκτήματα και τα θεμιτά σημεία που αναφέρονται παραπάνω, η τελική επιλογή είναι δική σας είτε κάνετε κράτηση μέσω αυτής είτε μείνετε μακριά.

Αλλά όσον αφορά τις προσωπικές μου συστάσεις, δεν σας συνιστώ να κάνετε κράτηση μέσω αυτού για τους ακόλουθους κύριους λόγους:

  • Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, το Loveholidays παραθέτει μερικές φορές τα ξενοδοχεία που είναι κλειστά και οι πελάτες έχουν ήδη παραπονεθεί για αυτά.
  • Ο άλλος λόγος που δεν το προτείνω είναι ότι αφαιρούν κάποιες επιπλέον χρεώσεις από την επιστροφή χρημάτων σας χωρίς κανένα λόγο.
  • Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι οι πελάτες συχνά δεν είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες των παρόχων υπηρεσιών που αναφέρει η Loveholidays στον ιστότοπό της. Κατά την άφιξή τους στα ξενοδοχεία, οι πελάτες βρίσκουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που τους δείχνει το Loveholidays κατά την κράτηση.

Όλα αυτά αφορούσαν το Loveholidays από την πλευρά μου.

Είναι το Super Travel Legit;

Είναι το GoSplitty νόμιμο;

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *