Είναι το FragranceX νόμιμο;

Τα αρώματα είναι μια πολυτέλεια που μπορεί συχνά να συνοδεύεται από βαριά τιμή, αλλά η εύρεση των αγαπημένων σας αρωμάτων στο διαδίκτυο σε πολύ μειωμένες τιμές μπορεί να είναι αρκετά δελεαστική.

Ωστόσο, ε την άνοδο των παραποιημένων προϊόντων που κατακλύζουν την αγορά, είναι φυσικό να αναρωτιόμαστε πώς μια εταιρεία μπορεί να προσφέρει τόσο έντονες εκπτώσεις χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα του προϊόντος.

Το ίδιο συμβαίνει και με το FragranceX.

Προσφέρει επώνυμα αρώματα και κολώνιες σε τιμές έως και 80% στη λιανική, γι’ αυτό μπορεί να ρωτάτε:

 • Είναι νόμιμη ή πουλάει ψεύτικα αρώματα
 • Αν όχι, τότε γιατί είναι τόσο φθηνές οι τιμές τους;

Μην ανησυχείτε, όλες οι ανησυχίες σας θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος αυτής της ανάρτησης.

Ας αρχίσουμε!

Είναι το FragranceX νόμιμο;

Το FragranceX είναι σίγουρα ένας νόμιμος διαδικτυακός έμπορος λιανικής καθώς δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια, είναι τρεις φορές βραβευμένος με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες Inc5000 στις ΗΠΑ και έχει σταθερή φήμη μεταξύ των πελατών του.

Το γεγονός ότι η FragranceX δραστηριοποιείται για πάνω από δύο δεκαετίες είναι απόδειξη της νομιμότητάς της, διότι καμία δόλια εταιρεία δεν μπορεί να λειτουργήσει την επιχείρησή της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, σε αντίθεση με τους δόλιους ιστότοπους, η FragranceX δεν λειτουργεί ανώνυμα.

Η φυσική τους έδρα βρίσκεται στο Hauppauge της Νέας Υόρκης.

Εκτός αυτού, το FragranceX έχει καλή φήμη μεταξύ των πελατών αφού οι περισσότεροι από αυτούς είναι γενικά ικανοποιημένοι με τις αγορές τους από την εταιρεία.

Και το πιο σημαντικό, το FragranceX είναι τρεις φορές βραβευμένος με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες Inc5000 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτά τα γεγονότα καθιστούν σαφές ότι η FragranceX είναι πράγματι μια νόμιμη εταιρεία

Αλλά περίμενε!

Παρόλο που είναι νόμιμη, υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από την αγορά αρωμάτων και κολώνιων από την FragranceX που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε οτιδήποτε από εκεί.

Λοιπόν, ας συζητήσουμε.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς από το FragranceX

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα πρώτα.

Pros:

 • Εκπτωτικές τιμές: Προφανώς, το κύριο πλεονέκτημα της αγοράς από το FragranceX είναι ότι προσφέρουν εκπτωτικές τιμές έως και 80% έκπτωση. Επιπλέον, προσφέρουν προσφορές και κωδικούς κουπονιών για επιπλέον οικονομίες.
 • Αποστολή σε όλο τον κόσμο: Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα εκπτωτικά αρώματα όπως το FragranceNet , το FragranceX αποστέλλεται διεθνώς, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για τους διεθνείς πελάτες να επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές και τις προσφορές τους.
 • Εύκολες επιστροφές: Το FragranceX έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για όλες τις αγορές και έχει ελαφρώς πιο ήπιες πολιτικές επιστροφής από άλλα εκπτωτικά αρώματα, επειδή δέχονται ακόμη και επιστροφές μεταχειρισμένων προϊόντων υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν «υπερβολικά χρησιμοποιηθεί».
 • Ευρεία επιλογή: Προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από πάνω από 10.000 αρώματα για άνδρες και γυναίκες από διάφορους σχεδιαστές και μάρκες.
 • Προϊόντα που έχουν διακοπεί: Στο FragranceX, μπορεί να βρείτε τα αγαπημένα σας αρώματα που έχουν διακοπεί ή είναι δύσκολο να τα βρείτε.
 • Δωρεάν αποστολή: Προσφέρουν δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω του συγκεκριμένου ποσού ανάλογα με τη χώρα σας, γεγονός που σας εξοικονομεί ακόμη περισσότερα χρήματα εάν αγοράσετε πολλά προϊόντα ταυτόχρονα.
 • Αποστέλλεται γρήγορα στους πελάτες στις ΗΠΑ: Στις περισσότερες περιπτώσεις, το FragranceX αποστέλλεται ελαφρώς πιο γρήγορα από άλλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές σε πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μειονεκτήματα: 

 • Τέλη αποστολής για διεθνείς παραγγελίες: Το FragranceX προσφέρει δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 35 $ εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά εάν παραγγέλνετε από άλλη χώρα, ειδικά από αναπτυσσόμενες χώρες, τα έξοδα αποστολής μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβά (350 $). Μπορείτε να υπολογίσετε την αποστολή κάνοντας κλικ εδώ .
 • Ασυνεπής Διαθεσιμότητα: Το FragranceX μπορεί να μην έχει πάντα τα πιο πρόσφατα προϊόντα ή η διαθεσιμότητα ορισμένων προϊόντων μπορεί να είναι περιορισμένη ή ασυνεπής.
 • Χρόνοι αποστολής για διεθνείς παραγγελίες: Ενώ το FragranceX αποστέλλεται γρήγορα σε πελάτες στις ΗΠΑ, η αποστολή ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο για διεθνείς παραγγελίες. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν δεν είστε από τις ΗΠΑ και χρειάζεστε τα προϊόντα σας έγκαιρα.
 • Κόστος αποστολής επιστροφής: Ενώ το FragranceX προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, μπορεί να είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής επιστροφής, το οποίο μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα για εσάς εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας.
 • Κίνδυνος λήψης ελαφρώς ατελών προϊόντων: Αν και είναι σπάνιο, μπορεί να λάβετε ελαφρώς ατελή προϊόντα από το FragranceX. Για παράδειγμα, το αντικείμενο μπορεί να είναι ελαφρώς κατεστραμμένο, σπασμένο ή γρατσουνισμένο. Ωστόσο, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 30 ημερών από την παράδοση.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θα πρέπει να αγοράσετε κάτι από το FragranceX.

Αλλά αν εξακολουθείτε να είστε μπερδεμένοι στη λήψη της απόφασης, οι συστάσεις μου είναι παρακάτω .

Το FragranceX πουλά πλαστά προϊόντα;

Όχι, η FragranceX πουλά μόνο αυθεντικά προϊόντα, καθώς προμηθεύεται τα προϊόντα της απευθείας από κατασκευαστές ή εξουσιοδοτημένους διανομείς και εφαρμόζει αυστηρή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου για την επαλήθευση της γνησιότητας κάθε προϊόντος που πωλεί.

Επιπλέον, η FragranceX έχει δημιουργήσει μια σταθερή φήμη για την πώληση γνήσιων προϊόντων.

Στην πραγματικότητα, θεωρείται ως μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές για την αγορά αυθεντικών εκπτωτικών αρωμάτων και κολώνιων από τις κορυφαίες μάρκες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Dolce & Gabbana, Dior, Jimmy Choo και Versace.

Αν και το FragranceX πουλά γνήσια προϊόντα , μπορεί να σας στείλει μικρά ατελή προϊόντα, όπως μπουκάλια που είναι ελαφρώς κατεστραμμένα, σπασμένα ή γρατσουνισμένα.

Ωστόσο, είναι πολύ σπάνιο και μπορείτε εύκολα να ζητήσετε επιστροφή εντός 30 ημερών από την παράδοση.

Τώρα, μπορεί να αναρωτιέστε:

Εάν το FragranceX είναι νόμιμο και δεν πουλάει κτυπήματα ή απομιμήσεις, τότε πώς είναι δυνατόν να πουλάει προϊόντα σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές από τα πολυκαταστήματα και ακόμη και τις επίσημες ιστοσελίδες των εμπορικών σημάτων;

Ας μιλήσουμε για αυτό.

Γιατί το FragranceX είναι τόσο φθηνό;

Το FragranceX είναι τόσο φθηνό από τα παραδοσιακά καταστήματα λιανικής και ακόμη και από τις επίσημες μάρκες λόγω του συνδυασμού αυτών των παραγόντων:

 • Αγορές σε μεγάλες ποσότητες: Το FragranceX αγοράζει προϊόντα σε πολύ μεγάλες ποσότητες απευθείας από κατασκευαστές και διανομείς, γεγονός που τους επιτρέπει να διαπραγματεύονται καλύτερες τιμές και εκπτώσεις, τις οποίες στη συνέχεια μπορούν να σας μεταφέρουν.
 • Χαμηλό γενικό κόστος: Η FragranceX λειτουργεί ως πωλητής λιανικής μόνο στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσει για τα υψηλά γενικά έξοδα που σχετίζονται με τη συντήρηση φυσικών καταστημάτων, όπως ενοίκια, μισθοί εργαζομένων και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αυτή η εξοικονόμηση κόστους τους επιτρέπει να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε φθηνότερες τιμές από τους παραδοσιακούς λιανοπωλητές.
 • Άμεση προμήθεια: Η FragranceX αγοράζει προϊόντα απευθείας από τους κατασκευαστές και τους διανομείς, γεγονός που αποκλείει τους μεσάζοντες που θα αυξάνουν τις τιμές. Αυτό επιτρέπει επίσης στην FragranceX να προσφέρει καλύτερες τιμές στους πελάτες της. 
 • Μεγάλη βάση πελατών: Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς λιανοπωλητές, το FragranceX έχει μεγάλη πελατειακή βάση καθώς δεν περιορίζεται από φυσικούς περιορισμούς χώρου ή γεωγραφική θέση, επιτρέποντάς τους να πουλήσουν μεγάλο όγκο προϊόντων με χαμηλότερο περιθώριο κέρδους, αντί να πουλήσουν μικρότερη ποσότητα σε υψηλότερο περιθώριο. Αυτή η προσέγγιση τους επιτρέπει να προσφέρουν στους πελάτες καλύτερη τιμή για τα προϊόντα τους.
 • Καταργημένα, υπερμεγέθη, παλαιότερα ή ελάχιστα ατελή προϊόντα: Μερικές φορές αποκτούν επίσης προϊόντα που έχουν διακοπεί, είναι υπερφορτωμένα, παλαιότερα ή δευτερεύοντα ατελή προϊόντα σε φθηνότερες τιμές, τα οποία στη συνέχεια σας πωλούν σε μειωμένες τιμές.
 • Περιορισμένη συσκευασία: Η FragranceX δεν ξοδεύει τόσα πολλά για τη συσκευασία όπως κάνουν οι παραδοσιακοί λιανοπωλητές. Συνήθως αποστέλλουν τα προϊόντα τους σε απλή, γενική συσκευασία, η οποία διατηρεί το κόστος τους χαμηλό και τους επιτρέπει να προσφέρουν καλύτερες τιμές από τους παραδοσιακούς λιανοπωλητές.
 • Χαμηλά Έξοδα Μάρκετινγκ: Παρομοίως, η FragranceX δεν ξοδεύει τόσα πολλά για τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ όπως κάνουν οι παραδοσιακοί λιανοπωλητές. Αντίθετα, βασίζονται στο από στόμα σε στόμα μάρκετινγκ και τη διαδικτυακή διαφήμιση για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους, γεγονός που διατηρεί το κόστος του χαμηλότερο και τους επιτρέπει να πωλούν προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές από τους παραδοσιακούς λιανοπωλητές.
 • Και τέλος, Gray Market: Η FragranceX μπορεί να προμηθεύεται ορισμένα από τα προϊόντα της από την γκρίζα αγορά, γεγονός που τους επιτρέπει επίσης να προσφέρουν τόσο χαμηλές τιμές.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Grey Market είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το εμπόριο αγαθών μέσω ανεπίσημων καναλιών που δεν είναι εξουσιοδοτημένα από τον αρχικό κατασκευαστή ή τον κάτοχο του εμπορικού σήματος. 

Τα προϊόντα της γκρι αγοράς είναι συχνά γνήσια και πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή από τα προϊόντα που πωλούνται μέσω εξουσιοδοτημένων καναλιών.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αγαθά μπορεί να έχουν αποκτηθεί μέσω μαζικών αγορών ή πλεονάζοντος αποθέματος από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές ή διανομείς ή μπορεί να έχουν παραχθεί για μια ξένη αγορά με διαφορετικές στρατηγικές τιμολόγησης.

Για παράδειγμα, τα αρώματα και άλλα προϊόντα που προορίζονται για τις αγορές της Ασίας ή της Μέσης Ανατολής πωλούνται σε πολύ χαμηλότερες τιμές από εκείνα που προορίζονται για τις ευρωπαϊκές αγορές από τον κατασκευαστή.

Το FragranceX εκμεταλλεύεται αυτό.

Αγοράζουν και εισάγουν αγαθά από αγορές της Ασίας ή της Μέσης Ανατολής όπου οι τιμές είναι χαμηλότερες (λόγω φθηνού εργατικού δυναμικού) και στη συνέχεια μεταπωλούν αυτά τα ίδια αγαθά στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλες αγορές όπου οι τιμές είναι υψηλές.

Με αυτόν τον τρόπο, η FragranceX πραγματοποιεί κέρδη αλλά και μετακυλίει κάποιες οικονομίες στους πελάτες της με τη μορφή μειωμένων τιμών.

Όμως, είναι παράνομα τα προϊόντα της γκρίζας αγοράς;

Τα προϊόντα της γκρίζας αγοράς δεν είναι απαραίτητα παράνομα και είναι συνήθως γνήσια προϊόντα που έχουν ληφθεί μέσω μη εξουσιοδοτημένων καναλιών, όπως από διανομέα ή λιανοπωλητή σε διαφορετική χώρα.

Ωστόσο, τα προϊόντα από τη γκρίζα αγορά ενδέχεται να μην προστατεύονται από τις ίδιες εγγυήσεις και υπηρεσίες υποστήριξης με εκείνα που πωλούνται μέσω εξουσιοδοτημένων καναλιών από τον κατασκευαστή ή τον διανομέα, καθώς πωλούνται χωρίς τη συγκατάθεση του αρχικού κατασκευαστή ή διανομέα.

Ελπίζω τώρα να ξέρετε πώς το FragranceX μπορεί να προσφέρει μειωμένες τιμές, τώρα το ερώτημα είναι:

Πρέπει να αγοράσετε από το FragranceX;

Λοιπόν, εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, την ανοχή κινδύνου και τη χώρα στην οποία ζείτε.

Το FragranceX είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αγορά αρωμάτων και άλλων προϊόντων ομορφιάς μόνο εάν:

 • Η διαφορά τιμής είναι σημαντική μεταξύ της αγοράς προϊόντων από αυτά έναντι των επίσημων εμπορικών σημάτων ή των παραδοσιακών λιανοπωλητών, όπως τα τούβλα και τα πολυκαταστήματα.
 • Δεν ζείτε σε χώρα όπου τα έξοδα αποστολής είναι υψηλά ( υπολογίστε τα δικά σας κάνοντας κλικ εδώ ) και παρά τα έξοδα αποστολής, εξοικονομείτε αρκετά χρήματα για τις αγορές σας. 
 • Θέλετε απλώς αυθεντικά προϊόντα σε μειωμένες τιμές και δεν σας ενδιαφέρουν οι φανταχτερές συσκευασίες ή τα κουτιά.
 • Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τον κίνδυνο να λάβετε ελαφρώς ατελή προϊόντα, καθυστερήσεις αποστολής (αν ζείτε εκτός ΗΠΑ) και την πιθανότητα να μην λάβετε εγγύηση ή υποστήριξη από τον κατασκευαστή και τον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή.

Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να αγοράζετε από επίσημες μάρκες ή εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές αντί του FragranceX, εάν κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν πληρούνται. 

Ή, εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε το πλήρες τίμημα, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα αυτοπροσώπως πριν αγοράσετε χωρίς να ανησυχείτε για τις συνθήκες και τους κινδύνους που αναφέρονται παραπάνω.

Αποφασίσατε να δοκιμάσετε το FragranceX;

Στη συνέχεια, φροντίστε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να κάνετε την εμπειρία αγορών σας ευχάριστη.

9 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε από το FragranceX

Ακολουθούν επτά συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου πριν αγοράσετε από το FragranceX:

1. Υπολογίστε τα έξοδα αποστολής εκ των προτέρων

Πρώτα απ ‘όλα, υπολογίστε το κόστος αποστολής, καθώς οι χρεώσεις για ορισμένες χώρες, ιδιαίτερα εκείνες που είναι αναπτυσσόμενες, είναι αρκετά υπερβολικές.

Εάν οι χρεώσεις αποστολής για τη χώρα σας είναι επίσης υπερβολικές, τότε δεν έχει νόημα να αγοράσετε από το FragranceX και να ακολουθήσετε τις επόμενες συμβουλές.

Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να υπολογίσετε τα έξοδα αποστολής κάνοντας κλικ εδώ .

2. Διαβάστε λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν

Πριν αγοράσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τις περιγραφές του προϊόντος, ειδικά αν αναζητάτε συγκεκριμένο τύπο αρώματος, νότες, συστατικά, σύνθεση, όγκο ή οτιδήποτε άλλο.

Στη συνέχεια, πρέπει να:

3. Ελέγξτε προσεκτικά τις κριτικές προϊόντων

Η FragranceX έχει κριτικές πελατών για τα περισσότερα από τα προϊόντα της που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε τι έχουν βιώσει άλλοι αγοραστές.

Επομένως, πριν αγοράσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις κριτικές πελατών για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση αγοράς.

Μετά από αυτό, θα πρέπει:

4. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος προϊόντος

Το FragranceX διαθέτει προϊόντα με μπουκάλια διαφορετικού μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων ελεγκτών και δειγμάτων. 

Φροντίστε να επιλέξετε προσεκτικά το μέγεθος του προϊόντος που επιθυμείτε για να αποφύγετε τον πονοκέφαλο των επιστροφών.

5. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε δείγματα ή μικρότερο μέγεθος

Εάν δεν είστε σίγουροι για κάποιο άρωμα ή κολόνια, συνιστάται να αγοράσετε τα μικρότερα μεγέθη ή ένα δείγμα για να δοκιμάσετε το άρωμα πριν δεσμευτείτε για ένα προϊόν πλήρους μεγέθους.

6. Γνωρίστε την Πολιτική Επιστροφών

Το FragranceX προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις για να είναι επιλέξιμο για επιστροφή χρημάτων.

Επομένως, πρέπει να διαβάσετε και να κατανοήσετε την πολιτική επιστροφών τους πριν από την αγορά για να γνωρίζετε τι να περιμένετε εάν χρειαστεί να επιστρέψετε τα προϊόντα.

7. Συγκρίνετε τις τιμές με άλλους αξιόπιστους λιανοπωλητές

Ενώ το FragranceX προσφέρει μειωμένες τιμές, ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα σε χαμηλότερη τιμή σε άλλα αξιόπιστα καταστήματα λιανικής, όπως το FragranceNet ή το Perfume.com .

Αξίζει λοιπόν να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

8. Διεκδικήστε το κουπόνι για πρόσθετη έκπτωση

Το FragranceX προσφέρει κωδικούς κουπονιών που μπορούν να εφαρμοστούν στο ταμείο για επιπλέον εκπτώσεις.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να διεκδικήσετε τον κωδικό κουπονιού πριν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από την FragranceX για επιπλέον εξοικονόμηση.

Και μόλις λάβετε τα αντικείμενά σας, θα πρέπει:

9. Ελέγξτε τη γνησιότητα των προϊόντων 

Αν και το FragranceX είναι γνωστό για την πώληση αυθεντικών προϊόντων, καθώς προμηθεύεται προϊόντα από διαφορετικά κανάλια και στη συνέχεια επαληθεύει τη γνησιότητα κάθε προϊόντος που πουλά, υπάρχει πιθανότητα μερικά πλαστά προϊόντα να γλιστρήσουν και να μην εντοπιστούν.

Επομένως, είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγχετε ξανά τη γνησιότητα των προϊόντων αμέσως μόλις παραλάβετε τα προϊόντα σας από το FragranceX. 

Μπορείτε να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα των προϊόντων σας κοιτάζοντας πράγματα όπως ο κωδικός παρτίδας και η συσκευασία ή συγκρίνοντας τα προϊόντα σας με το ίδιο προϊόν από εξουσιοδοτημένο κατάστημα λιανικής.

Αν και είναι σπάνιο, αλλά αν υποπτεύεστε ότι το προϊόν που λάβατε δεν είναι γνήσιο, ζητήστε αμέσως επιστροφή.

Ορίστε το!

Συνολικά, το FragranceX είναι ένας αξιόπιστος διαδικτυακός λιανοπωλητής που προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε μειωμένες τιμές. 

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία αγορών.

συμπέρασμα

Χωρίς αμφιβολία, το FragranceX είναι νόμιμο και πουλά γνήσια προϊόντα σε μειωμένες τιμές λόγω του συνδυασμού αυτών των παραγόντων:

 • Αγοράζει σε μεγάλες ποσότητες
 • Χαμηλό γενικό κόστος
 • Άμεση προμήθεια από τους κατασκευαστές ή τους εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές
 • Μεγάλη υπόθεση πελάτη
 • Περιορισμένη συσκευασία
 • Χαμηλά έξοδα μάρκετινγκ
 • Προσφέροντας προϊόντα που έχουν διακοπεί, είναι υπερφορτωμένα, παλαιότερα, γκρίζα αγορά ή προϊόντα με μικρές ατέλειες

Και η απόφαση για το αν θα αγοράσετε από αυτά εξαρτάται απόλυτα από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τη χώρα στην οποία ζείτε.

Προσωπικά, συνιστώ να αγοράζετε από το FragranceX μόνο εάν:

 • Η διαφορά τιμής είναι σημαντική μεταξύ της αγοράς προϊόντων από αυτά έναντι των επίσημων εμπορικών σημάτων ή των παραδοσιακών λιανοπωλητών, όπως τα τούβλα και τα πολυκαταστήματα.
 • Δεν ζείτε σε μια χώρα όπου τα έξοδα αποστολής είναι υψηλά και παρά τα έξοδα αποστολής, εξακολουθείτε να εξοικονομείτε αρκετά χρήματα για τις αγορές σας. 
 • Θέλετε απλώς αυθεντικά προϊόντα σε μειωμένες τιμές και δεν σας ενδιαφέρουν οι φανταχτερές συσκευασίες ή τα κουτιά.
 • Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τον κίνδυνο να λάβετε ελαφρώς ατελή προϊόντα, καθυστερήσεις αποστολής εάν είστε διεθνής πελάτης και τις πιθανότητες να μην λάβετε εγγύηση ή υποστήριξη από τον κατασκευαστή και τον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή.

Απλώς φροντίστε να ακολουθήσετε τις συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω για μια ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε να αγοράσετε από το FragranceX εάν κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν πληρούνται ή εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε την πλήρη τιμή, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα αυτοπροσώπως πριν τα αγοράσετε.

Σε μια τέτοια περίπτωση, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να αγοράζετε από επίσημες μάρκες ή εξουσιοδοτημένους παραδοσιακούς λιανοπωλητές.

Αυτά λοιπόν από την πλευρά μου!

Είναι το Perfume.com νόμιμο;

Είναι το Pandabuy Legit;

Είναι το FragranceNet νόμιμο;

Λογισμικό λιανικου εμπορίου: Μεταμορφώνοντας το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *