Είναι το Perfume.com νόμιμο; (Προσοχή πριν αγοράσετε οτιδήποτε)

Perfume.com πουλάει αρώματα σε πολύ μειωμένες τιμές, αλλά είναι πραγματικά νόμιμη; Πουλάει πλαστά ή ληγμένα προϊόντα; Και γιατί οι τιμές τους είναι τόσο φθηνές;

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να καλύψω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, μαζί με τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε οτιδήποτε από το Perfume.com.

Ας ξεκινήσουμε!

Είναι το Perfume.com νόμιμο;

Το Perfume.com είναι σίγουρα ένας νόμιμος διαδικτυακός λιανοπωλητής, καθώς δραστηριοποιείται από το 1995 και διαθέτει νόμιμα αρώματα και κολώνιες κορυφαίων εμπορικών σημάτων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Burberry, Calvin Klein, Dolce & Gabbana και άλλων.

Πώς μπορεί το Perfume.com (ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία) να είναι απάτη αν δραστηριοποιείται τα τελευταία 27 χρόνια καθώς οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν τόσο πολύ.

Εξάλλου, Το Perfume.com διαθέτει αρώματα από τις πιο δημοφιλείς μάρκες αρωμάτων και κολόνια στον κόσμο.

Έτσι, αν ήταν μια εταιρεία απάτης, πώς θα της επέτρεπαν αυτές οι κορυφαίες μάρκες να αποθηκεύει τα προϊόντα τους.

Επιπλέον, η πλειοψηφία των πελατών είναι ικανοποιημένη με τις αγορές τους από το Perfume.com που είναι ένας άλλος και πιο σημαντικός παράγοντας που αποδεικνύει τη νομιμότητα του Perfume.com

Επομένως, είναι ξεκάθαρο από αυτούς τους κύριους παράγοντες ότι το Perfume.com είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας νόμιμος διαδικτυακός πωλητής αρωμάτων, κολώνιων και άλλων σχετικών ����ροϊόντων αρωμάτων με έκπτωση.

Είναι το FragranceX νόμιμο;

Είναι το FragranceNet νόμιμο;

Πώς να κάνετε αγορές με την Alexa για όλες τις αγορές σας

Αλλά περίμενε!

Αν και το Perfume.com είναι νόμιμουπάρχουν ορισμένα σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αγορών από το Perfume.com που είναι πολύ απαραίτητο να γνωρίζετε πριν αγοράσετε.

Ας συζητήσουμε.

Τα υπέρ και τα κατά του Perfume.com

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα πρώτα.

Πλεονεκτήματα

 • Εκπτωτικές τιμές: Το Perfume.com είναι γνωστό ότι προσφέρει στους πελάτες του αρώματα σε πολύ μειωμένες τιμές. Εκτός από τις ήδη μειωμένες τιμές τους, το Perfume.com προσφέρει επίσης κωδικούς κουπονιών, προσφορές και εποχιακές εκπτώσεις, οι οποίες μπορούν να σας προσφέρουν ακόμη περισσότερες εξοικονομήσεις.
 • Ευρεία επιλογή: Το Perfume.com προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αρώματα, κολώνιες και αρώματα από πολλές δημοφιλείς μάρκες, δίνοντας στους πελάτες του πολλές επιλογές για να διαλέξουν.
 • Δωρεάν αποστολή: Το Perfume.com παρέχει δωρεάν αποστολή για τα περισσότερα από τα προϊόντα του που σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα από τον προϋπολογισμό σας.
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή: Η διεπαφή του ιστότοπου έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολη στην πλοήγηση, διευκολύνοντας τους πελάτες να βρίσκουν αυτό που αναζητούν και να ολοκληρώνουν τις αγορές τους γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Δοκιμαστές: Ενώ το Perfume.com προσφέρει μειωμένες τιμές, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα αγοράζοντας δοκιμαστές πρωτότυπων αρωμάτων. Τα δοκιμαστικά είναι 100% αυθεντικά και έχουν καλή ποιότητα όπως και τα αυθεντικά αρώματα, αλλά είναι φθηνά επειδή δεν έχουν φανταχτερό κουτί και συχνά έρχονται χωρίς καπάκι.
 • Διεθνής αποστολή: Σε αντίθεση με άλλα αξιόπιστα εκπτωτικά προϊόντα αρωμάτων όπως π.χ FragranceNetτο Perfume.com αποστέλλει διεθνώς, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για διεθνείς πελάτες να επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές και τις προσφορές τους.
 • Αυθεντικά αρώματα: Το Perfume.com πουλά αυθεντικά αρώματα εκατοντάδων κορυφαίων εμπορικών σημάτων παγκοσμίως σε πολύ προσιτές τιμές (περισσότερα για αυτό αργότερα).
 • Ικανοποιημένοι πελάτες: Όπως συμβαίνει με κάθε διαδικτυακό κατάστημα λιανικής, μπορεί να υπάρχει κάποια μεταβλητότητα στην εμπειρία του πελάτη, αλλά συνολικά, οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις αγορές τους από το Perfume.com.

Μειονεκτήματα:

 • Καθυστερήσεις αποστολής: Αν και το Perfume.com ισχυρίζεται ότι χρειάζονται 4-12 ημέρες για να φτάσουν οι παραγγελίες στην πόρτα σας, αλλά μερικές φορές οι παραγγελίες καθυστερούν για 20 έως 25 ημέρες.
 • Δυνατότητες παραλαβής κατεστραμμένων προϊόντων: Αν και είναι πολύ σπάνιο, υπάρχει πιθανότητα το προϊόν σας να καταστραφεί ή να χαθεί κατά την αποστολή από τον ταχυμεταφορέα πριν φτάσει στον προορισμό σας, καθώς ορισμένοι πελάτες ανέφεραν ότι έλαβαν κακώς συσκευασμένα κουτιά και μπουκάλια αρωμάτων που διέρρευσαν και έχουν καταστραφεί.
 • Ασυνεπής Διαθεσιμότητα: Στο Perfume.com, η διαθεσιμότητα των προϊόντων μπορεί να είναι περιορισμένη ή ασυνεπής, επομένως ενδέχεται να μην μπορείτε πάντα να βρείτε το ακριβές προϊόν που αναζητάτε.
 • Έλλειψη εγγύησης ή υποστήριξης: Όταν αγοράζετε οτιδήποτε από το Perfume.com, ενδέχεται να μην λαμβάνετε το ίδιο επίπεδο υποστήριξης πελατών ή κάλυψης εγγύησης όπως θα λαμβάνατε εάν αγοράζετε προϊόντα από τις επίσημες μάρκες ή τον εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή των αρωμάτων και των αρωμάτων.
 • Χρεώσεις αποστολής επιστροφής: Αν και μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων, τα έξοδα αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων, καθώς αυτές οι χρεώσεις δεν επιστρέφονται.
 • Προβλήματα όσφρησης και μπουκάλι λανθασμένου μεγέθους: Καθώς οι πελάτες δεν ελέγχουν φυσικά τα αρώματα τη στιγμή της αγοράς, κάποιοι αναφέρεται ότι το άρωμα που λαμβάνουν δεν μυρίζει τόσο καλά όσο περίμεναν να είναι (όπως το αρχικό). Αν και αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σπάνια, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα.

Συνολικά, ενώ το Perfume.com μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή για αρώματα με έκπτωση, θα πρέπει να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά και να λάβετε υπόψη τις προσωπικές σας προτιμήσεις πριν κάνετε μια αγορά.

Το Perfume.com πουλάει ψεύτικα αρώματα;

Όχι, το Perfume.com δεν πουλά ψεύτικα αρώματα. Είναι γνωστό για την πώληση αυθεντικών επώνυμων αρωμάτων, κολώνιων και σχετικών προϊόντων αρωμάτων.

Τώρα, μπορεί να αναρωτιέστε:

Εάν το Perfume.com είναι νόμιμο και δεν πουλάει απομιμήσεις ή απομιμήσεις, τότε πώς είναι δυνατόν να πωλούν προϊόντα σε πολύ μειωμένες τιμές από τα πολυκαταστήματα και ακόμη και τους επίσημους ιστότοπους των εμπορικών σημάτων;

Ας μιλήσουμε για αυτό.

Γιατί το Perfume.com είναι τόσο φθηνό;

Το Perfume.com είναι τόσο φθηνό από τα παραδοσιακά καταστήματα με τούβλα και ακόμη και τις επίσημες μάρκες λόγω του συνδυασμού αυτών των παραγόντων:

 1. Χαμηλότερα γενικά έξοδα: Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς λιανοπωλητές, το Perfume.com δεν χρειάζεται να πληρώσει για τα υψηλά γενικά έξοδα που σχετίζονται με τη συντήρηση φυσικών καταστημάτων, όπως ενοίκιο, υπηρεσίες κοινής ωφελείας και προσωπικό, καθώς λειτουργούν μόνο ηλεκτρονικά. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρουν τις οικονομίες στους πελάτες με τη μορφή χαμηλότερων τιμών.
 2. Άμεση προμήθεια: Το Perfume.com πουλά απευθείας στους καταναλωτές χωρίς να εμπλέκει μεσάζοντες και έτσι μειώνει το κόστος που τους επιτρέπει επίσης να προσφέρουν προϊόντα σε καλύτερες τιμές.
 3. Μεγαλύτερη βάση πελατών: Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς λιανοπωλητές, το Perfume.com έχει μεγαλύτερη πελατειακή βάση καθώς δεν περιορίζονται από φυσικούς περιορισμούς χώρου ή γεωγραφική θέση που τους επιτρέπει να πουλούν περισσότερα προϊόντα και να αυξάνουν τα περιθώρια κέρδους τους προσφέροντας προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή.
 4. Μαζικές αγορές: Το Perfume.com αγοράζει συχνά προϊόντα χύμα από κατασκευαστές ή εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, γεγονός που τους επιτρέπει να διαπραγματεύονται καλύτερες τιμές και να μειώνουν το συνολικό τους κόστος. Κατά συνέπεια, είναι σε θέση να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές.
 5. Γκρίζα Αγορά: Η Perfume.com προμηθεύεται ορισμένα από τα προϊόντα της από την γκρίζα αγορά, η οποία τους επιτρέπει επίσης να προσφέρουν τόσο χαμηλές τιμές.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, Γκρίζα Αγορά είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το εμπόριο αγαθών μέσω ανεπίσημων διαύλων που δεν είναι εξουσιοδοτημένα από τον αρχικό κατασκευαστή ή τον κάτοχο του εμπορικού σήματος.

Τα προϊόντα της γκρι αγοράς είναι συχνά γνήσια και πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή από τα προϊόντα που πωλούνται μέσω εξουσιοδοτημένων καναλιών.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αγαθά μπορεί να έχουν αποκτηθεί μέσω μαζικών αγορών ή πλεονάζοντος αποθέματος από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές ή διανομείς ή μπορεί να έχουν παραχθεί για μια ξένη αγορά με διαφορετικές στρατηγικές τιμολόγησης.

Για παράδειγμα, τα αρώματα και άλλα προϊόντα που προορίζονται για αγορά της Μέσης Ανατολής ή της Ασίας πωλούνται σε πολύ χαμηλότερες τιμές από εκείνα που προορίζονται για τις ευρωπαϊκές αγορές από τον κατασκευαστή.

Το Perfume.com εκμεταλλεύεται αυτό.

Αγοράζουν και εισάγουν αγαθά από αγορές της Ασίας ή της Μέσης Ανατολής όπου οι τιμές είναι χαμηλότερες (λόγω φθηνού εργατικού δυναμικού) και στη συνέχεια μεταπωλούν αυτά τα ίδια αγαθά στην αμερικανική ή σε άλλες αγορές όπου οι τιμές είναι υψηλές.

Με αυτόν τον τρόπο, το Perfume.com πραγματοποιεί κέρδη αλλά και μετακυλίει κάποιες οικονομίες στους πελάτες του με τη μορφή μειωμένων τιμών.

Όμως, είναι παράνομα τα προϊόντα της γκρίζας αγοράς;

Τα προϊόντα της γκρίζας αγοράς δεν είναι απαραίτητα παράνομα και είναι συνήθως γνήσια προϊόντα που έχουν ληφθεί μέσω μη εξουσιοδοτημένων καναλιών, όπως από διανομέα ή λιανοπωλητή σε διαφορετική χώρα.

Ωστόσο, τα προϊόντα από τη γκρίζα αγορά ενδέχεται να μην προστατεύονται από τις ίδιες εγγυήσεις και υπηρεσίες υποστήριξης με εκείνα που πωλούνται μέσω εξουσιοδοτημένων καναλιών από τον κατασκευαστή ή τον διανομέα, καθώς πωλούνται χωρίς τη συγκατάθεση του αρχικού κατασκευαστή ή διανομέα.

Λοιπόν, πρέπει να αγοράσετε από το Perfume.com;

Η αγορά από το Perfume.com συνιστάται μόνο εάν η διαφορά τιμής μεταξύ της αγοράς προϊόντων από αυτά έναντι των τυπικών καταστημάτων ή των επίσημων εμπορικών σημάτων είναι σημαντική και είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τους κινδύνους:

 • Καθυστερήσεις αποστολής
 • Δυνατότητες παραλαβής κατεστραμμένων αντικειμένων
 • Έλλειψη εγγύησης ή υποστήριξης από τις επίσημες μάρκες ή εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές

Ωστόσο, εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε το πλήρες τίμημα, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε τα αρώματα και τα αρώματα εκεί και στη συνέχεια σε φυσικά καταστήματα χωρίς να αναλάβετε τους κινδύνους που αναφέρονται παραπάνω, δεν πρέπει να αγοράσετε από το Perfume.com.

Αποφασίσατε να αγοράσετε από το Perfume.com;

Στη συνέχεια, φροντίστε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να κάνετε την εμπειρία αγορών σας με το Perfume.com θετική.

7 Πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε από το Perfume.com

Ακολουθούν οι επτά συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε μια αγορά από το Perfume.com:

1. Διαβάστε την περιγραφή προϊόντος

Πρώτα απ ‘όλα, διαβάστε την περιγραφή του προϊόντος που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, καθώς υπάρχουν ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως νότες αρωμάτων, συστατικά και πολλά άλλα.

Αφού διαβάσετε την περιγραφή, θα πρέπει:

2. Διαβάστε προσεκτικά τις κριτικές προϊόντων

Πριν αγοράσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, διαβάστε προσεκτικά τις κριτικές πελατών του για να μάθετε τι έχουν βιώσει άλλοι αγοραστές, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

3. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Το Perfume.com διαθέτει αρώματα καθώς και δοκιμαστές και δείγματα με μπουκάλια διαφορετικού μεγέθους.

Επομένως, φροντίστε να επιλέξετε προσεκτικά το μέγεθος του προϊόντος που επιθυμείτε για να αποφύγετε τον πονοκέφαλο των επιστροφών.

4. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μικρότερο μέγεθος ή δείγματα

Εάν δεν είστε σίγουροι για κάποιο άρωμα ή άρωμα, συνιστάται να αγοράσετε ένα μικρότερο μέγεθος ή ένα δείγμα για να δοκιμάσετε το άρωμα πριν δεσμευτείτε για ένα προϊόν πλήρους μεγέθους.

5. Απαίτηση κουπονιού για πρόσθετη εξοικονόμηση

Το Perfume.com σας προσφέρει κουπόνια για επιπλέον εκπτώσεις που μπορείτε να διεκδικήσετε εισάγοντας το email σας.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να διεκδικήσετε το κουπόνι πριν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν για επιπλέον εξοικονόμηση.

6. Να γνωρίζετε την πολιτική επιστροφών του Perfume.com

Το Perfume.com έχει πολιτική επιστροφής 30 ημερών, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

Επομένως, πρέπει διαβάστε και κατανοήστε την πολιτική επιστροφής τους πριν κάνετε οποιεσδήποτε αγορές, για να γνωρίζετε τους περιορισμούς και τι να περιμένετε εάν χρειαστεί να επιστρέψετε το(τα) αντικείμενο(α).

7. Ελέγξτε την αυθεντικότητα των προϊόντων

Αν και το Perfume.com πουλά αυθεντικά προϊόντα, δεδομένου ότι προμηθεύεται ορισμένα από τα προϊόντα του από την γκρίζα αγορά, υπάρχει πιθανότητα να γλιστρήσουν πλαστά αντικείμενα μέσα από τις ρωγμές που μπορεί να μην εντοπιστούν.

Επομένως, είναι απαραίτητο να ελέγξετε ξανά τη γνησιότητα των προϊόντων σας κατά την παραλαβή.

Μπορείτε να επαληθεύσετε τη γνησιότητα των προϊόντων ελέγχοντας τον αριθμό παρτίδας, τη συσκευασία και το ίδιο το προϊόν.

Αν και είναι πολύ σπάνιο, εάν υποψιάζεστε ότι τα αντικείμενα που λάβατε δεν φαίνονται γνήσια, ζητήστε την επιστροφή αμέσως.

Ορίστε το!

Ακολουθώντας αυτές τις επτά συμβουλές, η εμπειρία αγορών σας με το Perfume.com θα είναι πιθανότατα ευχάριστη.

συμπέρασμα

Πράγματι, η Perfume.com είναι νόμιμη και πουλά αυθεντικά αρώματα των πιο γνωστών εμπορικών σημάτων του κόσμου σε μειωμένες τιμές.

Ωστόσο, συνιστάται μόνο εάν η διαφορά τιμής μεταξύ της αγοράς προϊόντων από την Perfume.com έναντι των τυπικών καταστημάτων ή των επίσημων εμπορικών σημάτων είναι σημαντική και είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τους κινδύνους:

 • Καθυστερήσεις αποστολής
 • Δυνατότητες παραλαβής κατεστραμμένων ή ελαττωματικών φιαλών
 • Έλλειψη εγγύησης ή υποστήριξης από τις επίσημες μάρκες

Αποφασίσατε να δοκιμάσετε το Perfume.com;

Φροντίστε να ακολουθήστε τις συμβουλές για να αυξήσετε τις πιθανότητες μιας ικανοποιητικής εμπειρίας αγορών.

Αυτό είναι από την πλευρά μου!

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5233

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *