Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Flights: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις Πτήσεις Google για να βλέπετε αμέσως τις καλύτερες τιμές σε πτήσεις που πληρούν τα κριτήριά σας, από τον χρόνο πτήσης έως τις καθυστερήσεις, στον αναλυτικό οδηγό μας.

Θα σας δείξουμε επίσης μερικές ελάχιστα γνωστές λειτουργίες του Google Flights που μπορούν να σας συνδέσουν με τους καλύτερους αγώνες από χιλιάδες διαθέσιμες πτήσεις. 

Τι είναι το Google Flights;

Το Google Flights είναι μια μηχανή αναζήτησης πτήσεων και μια μηχανή συγκέντρωσης που εξετάζει αμέσως χιλιάδες διαθέσιμες πτήσεις για να σας δείξει τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα με την αναζήτησή σας. 

Οι χρήστες χρησιμοποιούν τις Πτήσεις Google για να βρίσκουν γρήγορα και να κάνουν κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων (απλή διαδρομή, μετ’ επιστροφής και πολλές πόλεις) με τη δυνατότητα εύκολου φιλτραρίσματος και βελτίωσης των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Είναι μέρος της Google, τελικά! 

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων

 • Βρείτε και ερευνήστε πτήσεις προς προορισμούς σε όλο τον κόσμο
 • Συγκρίνετε αεροπορικά εισιτήρια με διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, κατηγορία καμπίνας, στάσεις κ.λπ.
 • Δείτε τιμές πτήσεων ανά ημερομηνία με προβολή ημερολογίου
 • Λάβετε έμπνευση προορισμού με την αναζήτηση πτήσεων Anywhere
 • Σχεδιάστε ένα πλήρες δρομολόγιο πτήσης σε πολλές πόλεις

Το Google Flights διευκολύνει την έρευνα για τις καλύτερες και φθηνότερες πτήσεις που διατίθενται από περισσότερους από 300 συνεργάτες αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτορείων. Περιορίστε την αναζήτησή σας για να αναζητήσετε πτήσεις ανά αεροπορική εταιρεία, κατηγορία καμπίνας και αριθμό στάσεων. 

Χρησιμοποιήστε την προβολή ημερολογίου των Πτήσεων Google για να πάρετε μια ιδέα για το πότε είναι το φθηνότερο – και το πιο ακριβό – να πετάξετε με μια ματιά. Υπάρχει ένα εύχρηστο γράφημα τιμών για να σας δώσει μια σαφή εικόνα της καλύτερης στιγμής για να πετάξετε με τον προϋπολογισμό σας. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Flights για να βρείτε και να κάνετε κράτηση πτήσεων προς έναν συγκεκριμένο προορισμό ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης Anywhere για να δείτε πόσο κοστίζουν οι πτήσεις για να δροσιστούν πόλεις σε όλο τον κόσμο. 

Το Google Flights είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, είτε βρίσκεστε στα αρχικά στάδια του προγραμματισμού διακοπών και θέλετε απλώς να ερευνήσετε τις τιμές των πτήσεων είτε είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση μόλις βρείτε την κατάλληλη πτήση για τη σωστή τιμή. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Πτήσεις Google για να κλείσετε την επόμενη πτήση σας

Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις Πτήσεις Google για το επόμενο ταξίδι σας; Τα αεροπορικά ταξίδια δεν ήταν ποτέ ευκολότερα από ό,τι με την ψηφιακή βοήθεια των εντυπωσιακών λειτουργιών αναζήτησης και των πληροφοριών πτήσεων των Πτήσεων Google.

Είναι μια απλή διαδικασία 5 βημάτων από την αναζήτηση έως την κράτηση της πτήσης σας. Διαβάστε τα 5 παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις Πτήσεις Google βήμα προς βήμα για να κλείσετε το επόμενο αεροπορικό σας εισιτήριο!

1. Επιλέξτε τον τύπο πτήσης, τους επιβάτες και την κατηγορία καμπίνας

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τις Πτήσεις Google, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις αναπτυσσόμενες επιλογές στην αρχική σελίδα για να επιλέξετε τον τύπο πτήσης, τον αριθμό των επιβατών και την προτιμώμενη θέση καμπίνας.

Ταξίδι μετ’ επιστροφής, απλής μετάβασης και πολλών πόλεων είναι οι 3 τύποι πτήσεων που μπορείτε να αναζητήσετε στις Πτήσεις Google. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέξουν πτήσεις μετ’ επιστροφής για έναν μόνο προορισμό, αλλά ίσως αναζητάτε πτήσεις απλής μετάβασης ή πολλές πόλεις. 

Επιλέξτε τον αριθμό των επιβατών που θα φέρετε στο ταξίδι σας. Αφού επιλέξετε το αναπτυσσόμενο μενού με το εικονίδιο του συνοδηγού (ορίζεται αυτόματα σε 1 ενήλικας), χρησιμοποιήστε τα κουμπιά + ή – για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ενήλικες, παιδιά (2-11), βρέφη (στην αγκαλιά) ή βρέφη (στη θέση). 

Τέλος, επιλέξτε την κατηγορία καμπίνας σας. Εάν χρησιμοποιείτε τις Πτήσεις Google για να αναζητήσετε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, θα πρέπει να επιλέξετε Economy. Τα Premium Economy, Business και First Class είναι οι άλλες επιλογές σας για πιο ευρύχωρες συνθήκες και περισσότερες ανέσεις κατά την πτήση. 

2. Προσθέστε την πόλη αναχώρησης, τον προορισμό και τις ημερομηνίες

Αφού επιλέξετε τον τύπο πτήσης, τον αριθμό των επιβατών και την προτιμώμενη θέση καμπίνας, είστε έτοιμοι να εισαγάγετε την πόλη αναχώρησης (“Από πού;”) και τον προορισμό (“Πού;”) που θα επισκεφτείτε μαζί με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Εάν θέλετε να πετάξετε από ή προς ένα συγκεκριμένο αεροδρόμιο, μπορείτε να εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες στη γραμμή αναζήτησης. Εισαγάγετε μια πόλη για να δείτε αεροπορικά εισιτήρια από όλα τα κοντινά αεροδρόμια. 

Δεν είστε σίγουροι που πηγαίνετε; Εδώ είναι που γίνεται δροσερό! Οι Πτήσεις Google έχουν 2 χρήσιμες λειτουργίες για ταξιδιώτες που δεν έχουν αποφασίσει ακόμη έναν προορισμό. 

 1. Επιλέξτε την επιλογή “Οπουδήποτε” κάτω από το “Πού;” πλαίσιο αναζήτησης για να αντλήσετε έμπνευση για οικονομικά ταξίδια σε εκπληκτικές πόλεις σε όλο τον κόσμο
 2. Πριν εισαγάγετε έναν προορισμό, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε τις 3 φθηνότερες πτήσεις μετ’ επιστροφής από την πόλη αναχώρησης τους επόμενους 6 μήνες

Για παράδειγμα, όταν αναχωρούσαμε από την Ατλάντα της Τζόρτζια, μας έδειχναν πτήσεις μετ’ επιστροφής προς το Μαϊάμι (52 $), τη Νέα Υόρκη (80 $) και το Λος Άντζελες (138 $) πριν εισαγάγουμε έναν προορισμό στη γραμμή αναζήτησης. 

Αφού εισαγάγετε την πόλη αναχώρησης και τον προορισμό σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ημερομηνίες για το ταξίδι σας κάνοντας κλικ στις ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής στη γραμμή αναζήτησης. 

Αυτό εμφανίζει μια περιορισμένη προβολή ημερολογίου για τον προορισμό που έχετε επιλέξει, δείχνοντάς σας τις φθηνότερες τιμές πτήσεων για κάθε ημερομηνία, ανάλογα με τον τύπο πτήσης που έχετε επιλέξει (απλή διαδρομή, μετ’ επιστροφής ή πολλών πόλεων). 

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάρκεια του ταξιδιού σας επιλέγοντας την ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής στην προβολή ημερολογίου, προσαρμόζοντας, εάν χρειάζεται, για πρόσβαση στις καλύτερες τιμές πτήσεων. Κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ  στην Αναζήτηση όταν τελειώσετε. 

3. Περιορίστε την Αναζήτηση πτήσης σας

Η αναζήτηση με τις αρχικές σας πληροφορίες θα σας οδηγήσει στην πιο λεπτομερή σελίδα αναζήτησης πτήσης. Εδώ, θα δείτε μια λίστα με πιθανές πτήσεις στις ημερομηνίες του ταξιδιού σας με τη δυνατότητα να φιλτράρετε, να ταξινομήσετε και να βελτιώσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας. 

Έχετε αρκετές επιλογές για να φιλτράρετε την αρχική αναζήτηση πτήσης για να δείτε πιο εκλεπτυσμένα αποτελέσματα αναζήτησης και λιγότερες επιλογές που δεν θα σας ενδιαφέρουν. 

 • Στοπ: Οποιοσδήποτε αριθμός, μόνο απευθείας, 1 στάση ή λιγότερες, ή 2 στάσεις ή λιγότερες
 • Αεροπορικές εταιρείες: Όλες οι αεροπορικές εταιρείες επιλέγονται αυτόματα. επιλέξτε συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες εάν προτιμάτε
 • Τσάντες: Εισαγάγετε τον αριθμό των αποσκευών (μεταφερόμενες και ελεγμένες) που θέλετε να φέρετε
 • Τιμή: Όλες οι τιμές επιλέγονται αυτόματα. σύρετε για να επιλέξετε τη μέγιστη τιμή σας
 • Ώρες: Όλοι οι χρόνοι επιλέγονται αυτόματα. σύρετε για να επιλέξετε συγκεκριμένες ώρες αναχώρησης/άφιξης
 • Εκπομπές: Επιλέξτε πτήσεις με οποιεσδήποτε εκπομπές ή λιγότερες εκπομπές μόνο
 • Συνδέοντας αεροδρόμια: Σύρετε για να επιλέξετε τη διάρκεια ενδιάμεσης στάσης και τα αεροδρόμια σύνδεσης
 • Διάρκεια: Οποιαδήποτε διάρκεια επιλέγεται αυτόματα. σύρετε για να επιλέξετε τη διάρκεια της πτήσης σας

Κάτω από τις επιλογές φίλτρου, θα δείτε έναν συρόμενο διακόπτη με την ένδειξη “Παρακολούθηση τιμών”. Κάντε κλικ ή πατήστε το για να σύρετε το διακόπτη και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία – θα σας στέλνει ενημερώσεις μέσω email όταν αλλάζουν οι τιμές για τις παραμέτρους αναζήτησης πτήσης.

Δίπλα στο στοιχείο Παρακολούθηση τιμών, μπορείτε να κάνετε κλικ ή να πατήσετε “Οποιεσδήποτε ημερομηνίες” για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email όταν πέφτουν οι τιμές για τον προορισμό αναχώρησης/άφιξής σας. Αφού προσθέσετε οποιαδήποτε φίλτρα για την αναζήτησή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Ταξινόμηση στη δεξιά πλευρά για να ταξινομήσετε τα αποτελέσματά σας με τον τρόπο που προτιμάτε. 

Οι Πτήσεις Google ταξινομούνται αυτόματα κατά τις καλύτερες πτήσεις (ταξινομημένες κατά τιμή και άνεση), αλλά μπορείτε να επιλέξετε να ταξινομήσετε από χαμηλή σε υψηλή ή υψηλή σε χαμηλή κατά τιμή, ώρα αναχώρησης και άφιξης, διάρκεια και επίπεδα εκπομπών.  

Μόλις βρείτε μια πτήση που πληροί τα κριτήριά σας, κάντε κλικ ή πατήστε την πτήση αναχώρησης για να κατευθυνθείτε στην επόμενη σελίδα, όπου θα επιλέξετε τα στοιχεία της πτήσης επιστροφής. 

Άλλες επιλογές που θα έχετε (στο δεξιό άκρο της σελίδας λεπτομερούς αναζήτησης) είναι το χρήσιμο πλέγμα ημερομηνιών και το γράφημα τιμών. Κάντε κλικ σε ένα για να δείτε μια γρήγορη εικόνα με μια ματιά του τρόπου με τον οποίο οι τιμές των πτήσεων ποικίλλουν ανά ημερομηνία ή ανά μήνα. 

Μπορείτε να κάνετε κύλιση πέρα ​​από τις κορυφαίες 5 καλύτερες πτήσεις αναχώρησης για να δείτε το ιστορικό τιμών για τη διαδρομή της πτήσης σας. Τα δεδομένα της Google θα σας δείξουν εάν οι τιμές είναι τυπικές, χαμηλές ή υψηλές μαζί με 12 μήνες ιστορικού τιμολόγησης. 

Αυτά τα φίλτρα, οι λειτουργίες ταξινόμησης και οι πληροφορίες ιστορικού τιμών σάς βοηθούν να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποιες επιλογές πτήσης θα είναι οι καλύτερες για το ταξίδι σας και να γνωρίζετε ότι λαμβάνετε μια καλή προσφορά. 

4. Επιλέξτε την πτήση επιστροφής και τις επιλογές κράτησης

Αφού επιλέξετε την πτήση αναχώρησης που ταιριάζει καλύτερα με τα κριτήρια αναζήτησής σας, θα κατευθυνθείτε σε μια σελίδα που σας δείχνει πιθανές επιλογές πτήσης επιστροφής. 

Θα μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις επιλογές με την ώρα πτήσης, την ημερομηνία, την αεροπορική εταιρεία, τις στάσεις, τις εκπομπές και τις εκτιμώμενες τιμές που εμφανίζονται σαφώς για καθεμία. Κάντε κλικ ή πατήστε την πτήση επιστροφής που θέλετε. 

Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ελέγξετε τις διάφορες επιλογές κράτησης που είναι διαθέσιμες για τη συγκεκριμένη διαδρομή πτήσης και την αεροπορική σας εταιρεία. Για το παράδειγμα αναζήτησης, έχουμε 19 διαφορετικές επιλογές κράτησης μέσω της Google, αεροπορικών εταιρειών και διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτορείων (OTAs).

Κάντε κύλιση σε όλες τις επιλογές κράτησης για να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή, αεροπορική εταιρεία ή διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο από το οποίο θέλετε να κάνετε κράτηση. Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, η Google θα σας εμφανίσει τη χαμηλότερη τιμή που βρέθηκε για να διευκολύνει την αναζήτησή σας.

Επιλέξτε την επιλογή κράτησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας για να κατευθυνθείτε στην τελική σελίδα όπου μπορείτε να δείτε το δρομολόγιο της πτήσης σας, να εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμής και να κάνετε κράτηση για την πτήση σας.

Λάβετε υπόψη ότι μόνο οι πτήσεις που έχετε κάνει κράτηση μέσω της Google (διαλέξτε την επιλογή που λέει Κράτηση στο Google μέσω “X”) θα καταστήσουν την πτήση σας κατάλληλη για την Εγγύηση τιμής των Πτήσεων Google.

Η κράτηση στο Google μέσω αεροπορικής εταιρείας ή OTA δεν θα σας προσφέρει πάντα τη χαμηλότερη τιμή, αλλά εάν θέλετε να λάβετε αποζημίωση εάν πέσουν οι τιμές των πτήσεων πριν από το ταξίδι σας, είναι η καλύτερη επιλογή. 

5. Ελέγξτε και κάντε κράτηση για την πτήση σας

Αφού επιλέξετε την επιλογή κράτησης, θα φτάσετε στη σελίδα κριτικής και κράτησης. Κάντε κλικ στην αναπτυσσόμενη επιλογή δρομολόγιο πτήσης για να επιβεβαιώσετε ότι είναι η διαδρομή πτήσης, η ώρα, η ημερομηνία και ο αριθμός των στάσεων που θέλετε. 

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να εισαγάγετε τα στοιχεία του επιβάτη (όνομα, φύλο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο και email). Στη συνέχεια, θα προσθέσετε αποσκευές (παραδοτέες ή θα συνεχίσετε), θα επιλέξετε τις θέσεις σας και θα εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Κάντε κύλιση προς τα πάνω για άλλη μια φορά για να επιβεβαιώσετε ότι όλες οι πληροφορίες που έχετε εισαγάγει είναι σωστές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος στην ενότητα Αναθεώρηση και κράτηση. Αυτό ολοκληρώνει τη διαδικασία κράτησης!  

Στη συνέχεια, ελέγξτε τα εισερχόμενα του email σας για ένα email επιβεβαίωσης από την αεροπορική εταιρεία ή το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Από εδώ, οποιαδήποτε υποστήριξη χρειάζεστε για την πτήση σας θα διεκπεραιώνεται μέσω της αεροπορικής εταιρείας ή του OTA. Αυτό περιλαμβάνει ακυρώσεις, αλλαγές πτήσεων και ερωτήσεις.

Λάβετε υπόψη ότι η Google ενδέχεται να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δείξει ότι η παραγγελία σας διεκπεραιώνεται, αλλά η κράτησή σας δεν επιβεβαιώνεται επίσημα έως ότου λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από την αεροπορική εταιρεία ή την OTA. 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Θα επωφεληθείτε πολύ περισσότερο από τις αναζητήσεις σας στις Πτήσεις Google, όταν λάβετε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές και σκέψεις.

 • Το Google Flights αναζητά αμέσως χιλιάδες πτήσεις. Δεν θα χρειάζεται να κάνετε τόση έρευνα πτήσεων όταν χρησιμοποιείτε το Google Flights, επειδή τραβάει αυτόματα τις τιμές και τα δρομολόγια των πτήσεων από 300+ αεροπορικές εταιρείες, διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία (OTA) και συναθροιστές πτήσεων. Είναι σαν να έχετε πρόσβαση σε μια κύρια βάση δεδομένων όλων των διαθέσιμων πτήσεων στο διαδίκτυο!
 • Δεν θα εμφανίζονται όλες οι αεροπορικές εταιρείες και οι OTA. Ενώ οι Πτήσεις Google έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων διαθέσιμων πτήσεων, θα εμφανίζονται μόνο οι ταξιδιωτικοί συνεργάτες με τους οποίους συνδέεται η Google. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια καλή γενική ιδέα για το πόσες πτήσεις είναι και ποιες πτήσεις είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά τα αποτελέσματά σας δεν θα είναι 100% ολοκληρωμένα. 
 • Λάβετε την Εγγύηση Τιμής Google. Η Google θα σας πληρώσει τη διαφορά εάν η τιμή της πτήσης σας πέσει μετά την κράτηση μιας πτήσης με το σήμα εγγύησης τιμής. Η Google παρακολουθεί αυτόματα την τιμή των πτήσεων που έχετε κάνει κράτηση για να σας ενημερώσει εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για την επιστροφή χρημάτων (έως και 500 $ επιστροφή).
 • Ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Μετά την κράτηση μιας πτήσης με τις Πτήσεις Google, θα πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από την αεροπορική εταιρεία ή το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο μέσω του οποίου κάνατε κράτηση. Εάν δεν δείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 24 ωρών, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας – μπορεί να έχει παγιδευτεί στο φίλτρο ανεπιθύμητων μηνυμάτων. 
 • Μπορείτε να επιλέξετε θέσεις μετά την κράτηση. Εάν δεν επιλέξατε θέσεις κατά τη διαδικασία κράτησης στις Πτήσεις Google, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας ή του OTA στη συνέχεια για να επιλέξετε τις θέσεις σας. Εισαγάγετε το επώνυμό σας και τον αριθμό επιβεβαίωσης από το email επιβεβαίωσης για να επιλέξετε τις διαθέσιμες θέσεις για την κατηγορία της καμπίνας σας. 

Συχνές Ερωτήσεις

Το να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις Πτήσεις Google δεν είναι δύσκολο, αλλά οι ταξιδιώτες έχουν πολλές κοινές ερωτήσεις σχετικά με τον σωστό τρόπο αναζήτησης και κράτηση πτήσεων μέσω αυτής της μηχανής αναζήτησης.

Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Google Flights!

Γιατί είναι φθηνότερες οι Πτήσεις Google;

Το Google Flights είναι φθηνότερο επειδή έχει άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες διαθέσιμες πτήσεις από 300+ ταξιδιωτικούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εταιρειών και διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων.

Όταν πραγματοποιείτε αναζήτηση και κράτηση μέσω των Πτήσεων Google, μπορείτε να φιλτράρετε, να ταξινομείτε και να επιλέγετε τις πτήσεις με τη χαμηλότερη τιμή που πληρούν τα κριτήριά σας για να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό του ταξιδιού σας χαμηλό.

Πώς μπορώ να αγοράσω μια πτήση στο Google Flights;

Για να αγοράσετε μια πτήση στις Πτήσεις Google, ξεκινήστε κάνοντας αναζήτηση με την πόλη αναχώρησης, τον προορισμό, τον αριθμό των επιβατών, τον τύπο πτήσης και τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.

Επιλέξτε τις πτήσεις αναχώρησης και επιστροφής που ταιριάζουν με τα κριτήρια και τον προϋπολογισμό σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις υποδείξεις για να εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμής για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας μέσω της αεροπορικής εταιρείας ή του OTA που θα επιλέξετε.

Είναι αξιόπιστες οι Πτήσεις Google;

Οι Πτήσεις Google είναι αρκετά αξιόπιστες. Πολλά υποστηρίζονται από την Εγγύηση τιμής των Πτήσεων Google, η οποία σας αποζημιώνει έως και 500 $ εάν η τιμή της πτήσης που έχετε κλείσει πέσει πάνω από 5 $ πριν από τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Εάν δείτε μια πτήση στις Πτήσεις Google που δεν φαίνεται σωστή, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία ή το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που αναφέρεται στην πτήση για να επιβεβαιώσετε την τιμή ή τα στοιχεία της πτήσης.

Λειτουργεί πλέον το Google Flights;

Ναί! Το Google Flights δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί, αλλά έχει απενεργοποιήσει ορισμένες λειτουργίες για χρήστες εκτός των ΗΠΑ. Τον Σεπτέμβριο του 2022, οι Πτήσεις Google διέκοψαν τη λειτουργία Book on Google για διεθνείς χρήστες, αλλά όχι για χρήστες στις ΗΠΑ.

Οι διεθνείς χρήστες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν το Google Flights για να αναζητήσουν πτήσεις με τα προηγμένα φίλτρα και τις μεθόδους ταξινόμησης. Η μόνη διαφορά είναι ότι για να κάνουν κράτηση, οι χρήστες θα πρέπει να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο απευθείας στην αεροπορική εταιρεία ή στο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για το Google Flights;

Η Expedia είναι μια καλή εναλλακτική για τις Πτήσεις Google. Αναζητά περισσότερες από 500 αεροπορικές εταιρείες και συνεργάτες πτήσεων για να σας δείξει όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες πτήσεις.

Η Expedia κάνει καλή δουλειά εμφανίζοντας φθηνές πτήσεις από πολλές αεροπορικές εταιρείες και έχει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες αναζήτησης με τις Πτήσεις Google.

Είναι εύκολο να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Google Flights!

Δεν ήταν τόσο δύσκολο, σωστά; Έχετε μάθει πώς να αναζητάτε, να φιλτράρετε και να ταξινομείτε διαθέσιμες πτήσεις που πληρούν τα κριτήριά σας, να επιλέγετε τις κατάλληλες πτήσεις για εσάς και να κάνετε κράτηση για το δρομολόγιο της πτήσης σας χρησιμοποιώντας τις Πτήσεις Google. 

Μην κατακλύζεστε με τα σύνθετα φίλτρα αναζήτησης που είναι διαθέσιμα για χρήση στις Πτήσεις Google. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τα προκαθορισμένα φίλτρα για να βρείτε οικονομικές πτήσεις που ευθυγραμμίζονται με τα κριτήρια αναζήτησής σας. 

Είτε πετάτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, εσωτερικού ή εξωτερικού, είτε μετ’ επιστροφής έναντι πολλών πόλεων ή απλής μετάβασης, είναι σημαντική ικανότητα να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε τις Πτήσεις Google.

Αποχαιρετήστε τα υπερτιμημένα αεροπορικά εισιτήρια, τις μεγάλες πτήσεις με πάρα πολλές στάσεις και τις πτήσεις νωρίς το πρωί που σας κάνουν να πηγαίνετε βιαστικά στο αεροδρόμιο στις 4 το πρωί. Με τις Πτήσεις Google, μπορείτε να προσαρμόσετε την επόμενη πτήση σας για να καλύψετε τις ανάγκες σας .

Δεν είστε σίγουροι ότι οι Πτήσεις Google είναι ο σωστός τρόπος για να βρείτε και να κλείσετε την επόμενη πτήση σας; Δείτε τους 3 καλύτερους ιστότοπους για κράτηση πτήσεων στη συνέχεια! 

Διαβάστε επίσηςεφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *