Είναι το Vio.com νόμιμο;  (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Είναι το Vio.com νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Οι φθηνότερες προσφορές ξενοδοχείων που προσφέρει το Vio.com μπορεί να σας έχουν δελεάσει να κάνετε κράτηση μέσω αυτού.

Ωστόσο, διστάζετε να κάνετε κράτηση μέσω του Vio.com λόγω της κοινής ανησυχίας ότι οι προσφορές που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές συχνά οδηγούν σε κρυφό κόστος και απάτη.

Επομένως, θέλετε να μάθετε:

  • Είναι το Vio.com νόμιμο ή απάτη;
  • Ποια είναι τα θέματα που αφορούν την κράτηση μέσω αυτού;
  • Πρέπει να κάνω κράτηση μέσω του Vio.com;

Μην ανησυχείς. Όλες οι ανησυχίες και οι απορίες σας θα διαγραφούν μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου.

Ας βουτήξουμε αμέσως!

Είναι το Vio.com νόμιμο;

Το Vio.com είναι σίγουρα νόμιμο καθώς είναι ένα από τα κορυφαία διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στην Ευρώπη και συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα ταξιδιωτικά δίκτυα και προμηθευτές όπως Agoda, Booking.com, Expedia, SkyscannerΚαγιάκ, Trivago, και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νομιμότητα της Vio.com, καθώς αν ήταν μια εταιρεία απάτης, πώς θα της επέτρεπαν αυτά τα γνωστά διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία να καταχωρήσει τις προσφορές κράτησης στον ιστότοπό της.

Επιπλέον, αυτό δραστηριοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια.

Επιπλέον, δεν είναι σαν εταιρείες απάτης που λειτουργούν ανώνυμα, αλλά έχει την έδρα του στο Άμστερνταμ, Βόρεια Ολλανδία, Ολλανδία.

Έτσι, το Vio.com είναι πράγματι μια νόμιμη και καλή πλατφόρμα για να κάνετε κρατήσεις δωματίων σε προσιτές τιμές και επίσης για να εξερευνήσετε τις φθηνότερες προσφορές κρατήσεων με μία μόνο κίνηση από τα αξιόπιστα OTA του κόσμου.

Αλλά περίμενε!

Αν και το Vio.com είναι νόμιμο, γνωρίζοντας τα ακόλουθα 4 πράγματα είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς πριν κάνετε κράτηση με αυτό.

Το πρώτο είναι:

1. Το Vio.com είναι ένας μεσάζων ανάμεσα σε εσάς και το ξενοδοχείο

Λάβετε υπόψη ότι το Vio.com, όπως και άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ εσάς και του ξενοδοχείου με το οποίο έχετε κάνει κράτηση μέσω αυτού.

Ως μεσάζων, η Vio.com διαχειρίζεται την κράτησή σας με το ξενοδοχείο με το οποίο έχετε κάνει κράτηση.

Επομένως, το αντίστοιχο ξενοδοχείο σας δεν είναι υπεύθυνο να σας βοηθήσει άμεσα, καθώς το συμβόλαιό σας δεν είναι απευθείας με το ξενοδοχείο, αλλά μέσω της Vio.com.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τη Vio.com, η οποία στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με το ενδιαφερόμενο ξενοδοχείο εκ μέρους σας και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας την απάντηση του ξενοδοχείου.

Έτσι, μπορείτε να κάνετε αλλαγές, ακυρώσεις, να λάβετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλύσετε τυχόν άλλα ζητήματα μόνο μέσω της Vio.com και όχι απευθείας με το ξενοδοχείο.

Με αυτόν τον τρόπο, η ανάμειξη του μεσάζοντα (Vio.com) μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο περίπλοκα να επιλυθούν εάν κάτι πάει στραβά με την κράτηση ξενοδοχείου σας.

Το επόμενο είναι:

2. Η Vio.com δεν είναι υπεύθυνη για τρίτους παρόχους ταξιδιών

Όταν αναζητάτε ξενοδοχεία στον ιστότοπο της Vio.com, σας εμφανίζει τις δικές της πολλές προσφορές ξενοδοχείων που προσφέρει καθώς και προσφορές ξενοδοχείων από άλλα τρίτα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία όπως η Booking.com, η Agoda, η Expedia κ.λπ.

Έτσι, όταν κάνετε κράτηση με τη Vio.com, θα διεκπεραιώσει την κράτησή σας με το ξενοδοχείο στο οποίο κάνατε κράτηση, όπως μόλις αναφέρθηκε παραπάνω.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι όταν επιλέγετε προσφορές ξενοδοχείων από άλλους OTA τρίτων, το Vio.com θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο του τρίτου μέρους OTA που επιλέγετε και εφεξής ούτε θα χειρίζεται ούτε θα είναι υπεύθυνο για την κράτησή σας.

Αφού το Vio.com σας ανακατευθύνει σε ένα OTA τρίτου μέρους, τότε το τρίτο μέρος που θα επιλέξετε θα χειριστεί την κράτησή σας με το ξενοδοχείο με το οποίο κάνατε κράτηση και όχι με το Vio.com.

Επομένως, όταν επιλέγετε μια συμφωνία από ένα OTA τρίτου μέρους και αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αυτό το OTA τρίτου μέρους και όχι με τη Vio.com, καθώς η Vio.com δεν είναι υπεύθυνη για την κράτησή σας σε αυτήν την περίπτωση.

Το επόμενο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι:

3. Καμία επιβεβαίωση κράτησης και υπερκράτηση

Οι πελάτες σε ορισμένες περιπτώσεις ανέφεραν ότι οι κρατήσεις τους δεν επιβεβαιώθηκαν από το Vio.com με το ξενοδοχείο με το οποίο έκαναν κράτηση δωματίου.

Έτσι, όταν πηγαίνουν στο αντίστοιχο ξενοδοχείο τους, τους λένε ότι η κράτησή τους δεν έγινε ποτέ παρά το γεγονός ότι έλαβαν το email επιβεβαίωσης της κράτησης από το Vio.com.

Εκτός από την αποτυχία στην επιβεβαίωση κράτησης από τη Vio.com, το ξενοδοχείο μερικές φορές αρνείται να παράσχει το δωμάτιό του για την κράτηση λόγω υπερκράτησης του ίδιου δωματίου.

Τα ξενοδοχεία ειδοποιούν τη Vio.com για υπερκράτηση δωματίου, αλλά η Vio.com μερικές φορές ξεχνά να ειδοποιήσει τους πελάτες της για υπερκράτηση του δωματίου τους.

Έτσι, μένουν στη μέση μεταξύ του Vio.com και του ξενοδοχείου, καθώς το ξενοδοχείο δεν είναι υποχρεωμένο να τους βοηθήσει άμεσα σε αυτό το θέμα καθώς εμπλέκεται μεσάζων.

Αν και το Vio.com προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημά σας με το αντίστοιχο ξενοδοχείο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το λύσει αμέσως, ειδικά εάν χρειάζεται επείγουσα επίλυση.

Το τελευταίο είναι ότι:

4. Το Vio.com δεν έχει κανέναν έλεγχο στα πρότυπα και τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων

Η άλλη σημαντική πτυχή που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία δεν έχουν κανέναν έλεγχο στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες που παραθέτουν στους ιστότοπούς τους και ούτε είναι υπεύθυνα για αυτές τις υπηρεσίες.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Vio.com.

Εάν οι υπηρεσίες και τα πρότυπα του ξενοδοχείου που κλείσατε δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας ή δεν ευθυγραμμίζονται με αυτά που διαφημίζει η Vio.com στον ιστότοπό της, η Vio.com ούτε θα είναι υπεύθυνη για αυτό ούτε θα σας αποζημιώσει.

Επομένως, πρέπει να αποδεχτείτε το ξενοδοχείο ως έχει γιατί το Vio.com δεν μπορεί να κάνει τίποτα για εσάς σε αυτήν την ατυχή κατάσταση.

Επομένως, αυτά είναι τα 4 σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε από το Vio.com.

Τώρα το ερώτημα είναι: Εάν αφορούν αυτά τα ζητήματα, σημαίνουν ότι το Vio.com είναι μια κακή πλατφόρμα και θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε κράτηση μέσω αυτής;

Επιτρέψτε μου να σας πω την πραγματικότητα.

Πρέπει να κάνετε κράτηση μέσω Vio.com ή να μείνετε μακριά;

Όχι, δεν πρέπει να αποφύγετε την κράτηση μέσω της Vio.com λόγω των σχετικών ζητημάτων.

Γιατί;

Δεν συμβαίνει πάντα ότι οι πελάτες έχουν κολλήσει σε προβλήματα μετά την πραγματοποίηση μιας κράτησης μέσω του Vio.com, αλλά μόνο ορισμένοι πελάτες αντιμετωπίζουν ορισμένες φορές προβλήματα κρατήσεων, ειδικά ζητήματα κρατήσεων.

Η πλειοψηφία των πελατών είχε ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι και έμειναν ικανοποιημένοι με τις κρατήσεις που έκαναν μέσω του Vio.com.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ορισμένοι πελάτες δεν είναι καθολικές και δεν αντιπροσωπεύουν την εμπειρία κάθε ταξιδιώτη, καθώς το ταξίδι του καθενός είναι μοναδικό.

Επομένως, μην φοβάστε να κάνετε κράτηση μέσω της Vio.com αφού δείτε τις αρνητικές ταξιδιωτικές εμπειρίες ορισμένων πελατών, καθώς η ταξιδιωτική σας εμπειρία μπορεί να διαφέρει από τις άλλες.

Τα θέματα που αναφέρονται παραπάνω προορίζονται μόνο για εξέταση που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε κράτηση μέσω της Vio.com.

Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πράγματα που αναφέρονται παραπάνω δεν περιορίζονται μόνο στο Vio.com.

Ακριβώς όπως το Vio.com, κάθε διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο είναι μεσάζων, δεν έχει κανέναν έλεγχο στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και οι πελάτες αντιμετωπίζουν προβλήματα κρατήσεων όταν κάνουν κράτηση μέσω αυτών.

Θα σας προτείνω λοιπόν να μην σταματήσετε να κάνετε κράτηση μέσω του Vio.com λόγω των σχετικών ζητημάτων και των αρνητικών εμπειριών ορισμένων μόνο πελατών, καθώς είναι μια γνήσια πλατφόρμα που προσφέρει κρατήσεις σε πολύ προσιτές και φθηνότερες τιμές.

Το άλλο αξιοσημείωτο σημείο εδώ είναι ότι Δεν φταίει πάντα η Vio.com, αλλά οι ίδιοι οι πελάτες κάνουν γκάφες και στη συνέχεια κατηγορούν τη Vio.com αργότερα για αυτές τις γκάφες που διέπραξαν οι ίδιοι.

Αυτό συμβαίνει επειδή είτε δεν γνωρίζουν τις πολιτικές της Vio.com είτε παραβλέπουν ορισμένα σημαντικά πράγματα κατά την πραγματοποίηση μιας κράτησης.

Αλλά μην ανησυχείς.

Για να αποφύγετε τυχόν λάθη και να δώσετε προσοχή σε ορισμένα σημαντικά πράγματα για να έχετε μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία με τη Vio.com, υπάρχουν μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν κάνετε κράτηση με τη Vio.com.

Εδώ είναι οι 7 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε:

7 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την κράτηση μέσω της Vio.com

Το πρώτο είναι:

1. Προσοχή στις πολιτικές τροποποίησης, ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων Vio.com

Αν και η πολιτική επιστροφής χρημάτων και η πολιτική ακύρωσης αναφέρονται δίπλα στην τιμή του δωματίου, είναι καλύτερο να μεταβείτε στη διεύθυνση Vio.com τροπολογία και πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων στον ιστότοπό τους για να έχουν πλήρη κατανόηση των πάντων.

Για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω άλλων OTA τρίτων εκτός του Vio.com, διαβάστε τις πολιτικές του OTA τρίτου μέρους με το οποίο πρόκειται να κάνετε κράτηση.

Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικειωθείτε με το ποσό και τις προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων, τις προθεσμίες ακύρωσης, τις λεπτομέρειες τροποποίησης και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Σημείωση: Το Vio.com δεν επιτρέπει αλλαγές στις ημερομηνίες των κρατήσεων ξενοδοχείων.

2. Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου και των δωματίων

Θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά πολλές φωτογραφίες του ξενοδοχείου στο οποίο πρόκειται να κάνετε κράτηση δωματίου.

Αφού ελέγξετε τα δωμάτια του ξενοδοχείου, δείτε σωστά τις φωτογραφίες των δωματίων που κάνετε κράτηση.

Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για τον τύπο και την εμφάνιση του ξενοδοχείου και των δωματίων του.

3. Αναζητήστε τις απαιτούμενες ανέσεις

Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο που πρόκειται να κάνετε κράτηση έχει τις ανέσεις που χρειάζεστε.

Εκτός από τις ανέσεις δωματίου, αναζητήστε επίσης τις ανέσεις του ξενοδοχείου στο οποίο κάνετε κράτηση δωματίου.

Συνιστάται να μην κάνετε κράτηση δωματίου στο ξενοδοχείο, εάν αυτό ή τα δωμάτιά του δεν έχουν τις ανέσεις που χρειάζεστε.

4. Πληρωμή στο ακίνητο

Η πληρωμή στο ξενοδοχείο μπορεί να γίνει είτε μέσω της Vio.com κατά την κράτηση είτε να δοθεί στο ξενοδοχείο απευθείας κατά την άφιξη.

Είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση δωματίων με δυνατότητα επιλογής ‘πλήρωσε αργότερα’ διαθέσιμο, ώστε αν αλλάξουν τα σχέδιά σας, να μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε την κράτησή σας χωρίς να περάσετε από την περίπλοκη διαδικασία επιστροφής χρημάτων της Vio.com.

5. Ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας

Προτού επιβεβαιώσετε την κράτησή σας με τη Vio.com, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα στοιχεία της κράτησής σας, ειδικά τους όρους ακύρωσης, τις τιμές και τις ημερομηνίες, καθώς η επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος με το Vio.com γίνεται πολύπλοκη.

6. Επιβεβαιώστε την κράτησή σας με το ξενοδοχείο

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στις κρατήσεις με το Vio.com ή οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο είναι ότι μερικές φορές δεν επιβεβαιώνουν τις κρατήσεις των πελατών τους με το ξενοδοχείο με το οποίο έκαναν κράτηση.

Επομένως, μην βασίζεστε μόνο στο email επιβεβαίωσης της κράτησης που σας στέλνει η Vio.com, αλλά επικοινωνήστε προσωπικά με το ξενοδοχείο σχετικά με την επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι:

7. Εκτυπώστε το δρομολόγιο της κράτησής σας

Μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση, η Vio.com θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης όπου θα δοθεί η περίληψη των στοιχείων της κράτησής σας.

Αν και αρκεί να το εμφανίσετε στο τηλέφωνό σας κατά το check-in, είναι καλύτερο να εκτυπώσετε το δρομολόγιό σας, καθώς εάν μπορεί να προκύψει τεχνικό πρόβλημα στο τηλέφωνό σας ή να χάσετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να εμφανίσετε το χαρτί δρομολογίου της κράτησής σας.

Αυτό είναι!

Αυτές είναι λοιπόν οι 7 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την κράτηση για να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι με το Vio.com.

συμπέρασμα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Vio.com είναι νόμιμο καθώς λειτουργεί από το 2016 και παραθέτει προσφορές ξενοδοχείων από παγκοσμίου φήμης διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία όπως τα Hotels.com, Expedia, Bookings.com, Agod και πολλά άλλα.

Ωστόσο, αν και είναι νόμιμο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα σημαντικά πράγματα πριν το αγοράσετε, όπως:

  • Είναι μεσάζων
  • Δεν έχει κανέναν έλεγχο στις υπηρεσίες των ξενοδοχείων που απαριθμεί.
  • Δεν ευθύνεται για τις κρατήσεις που πραγματοποιήσατε μέσω των OTA τρίτων που παραθέτει.
  • Οι πελάτες μερικές φορές αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβεβαίωσης κράτησης και υπερκράτησης όταν κάνουν κράτηση μέσω της Vio.com.

Επιπλέον, θα πρέπει να ακολουθήσετε το 7 συμβουλές που αναφέρθηκαν παραπάνω για να αποφύγετε οποιαδήποτε γκάφα και δώστε προσοχή σε μερικά σημαντικά πράγματα για να έχετε ένα καλό ταξίδι με το Vio.com.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει όλες τις ανησυχίες σας σχετικά με το Vio.com και να σας βοήθησε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ταξιδιωτικό σας σχέδιο μαζί του.

Ωστόσο, εάν έχετε απορίες ή θέλετε να προσθέσετε κάτι για το Vio.com, μη διστάσετε να με ενημερώσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Είναι το GoSplitty νόμιμο;

Είναι το Super Travel Legit;

Είναι το Skyscanner νόμιμο;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *