Πώς να δείτε στο Twitter

Πώς να δείτε ή να αποκλείσετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter

Το Twitter έχει μια ευαίσθητη πολιτική πολυμέσων για να αποκλείει τα tweets που περιέχουν “δυνητικά ευαίσθητο περιεχόμενο”. Ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Twitter, μπορεί να θέλετε είτε να εμφανίσετε όλο το περιεχόμενο στη ροή σας είτε να αποκλείσετε ορισμένους τύπους περιεχομένου.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα μοιραστούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησης των προειδοποιήσεων του Twitter για προβολή ευαίσθητου περιεχομένου και αποκλεισμού δυνητικά ευαίσθητου περιεχομένου για απόκρυψη από τα αποτελέσματα αναζήτησής σας.

Τι είναι το ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter;

Σύμφωνα με Η ευαίσθητη πολιτική των μέσων ενημέρωσης του Twitter, υπάρχουν ορισμένοι τύποι περιεχομένου που δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στην εφαρμογή Twitter. Αυτά περιλαμβάνουν αρχεία πολυμέσων που είναι “γραφικά, μοιράζονται βίαιο ή ενήλικο γυμνό και σεξουαλική συμπεριφορά, απεικονίζουν υπερβολικά φρικτό περιεχόμενο, σεξουαλική βία ή/και επίθεση, κτηνωδία ή νεκροφιλία”.

Εκτός από αυτό και το περιεχόμενο που θεωρείται παράνομο, μπορείτε να δημοσιεύσετε σχεδόν οτιδήποτε άλλο στο Twitter, αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί ως “δυνητικά ευαίσθητο περιεχόμενο”. Με άλλα λόγια, περιεχόμενο που άλλοι χρήστες μπορεί να μην θέλουν να δουν. Οι χρήστες κάτω των 18 ετών περιορίζονται αυτόματα από τα Tweets με τέτοια ετικέτα.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter (Όλες οι συσκευές + μέθοδοι)

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Twitter 

Γενικά, το Twitter είναι μια πιο φιλελεύθερη και ανοιχτή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων όσον αφορά τους τύπους περιεχομένου που μπορείτε να μοιραστείτε σε σύγκριση με το Instagram ή το Facebook. Μπορείτε να μοιράζεστε πράγματα όπως γραφικό περιεχόμενο και περιεχόμενο που παράγεται με συναίνεση για ενηλίκους στο Twitter, αρκεί να επισημάνετε αυτό το μέσο ως ευαίσθητο. Ακόμα κι αν δεν επισημάνετε τα πολυμέσα σας ως ευαίσθητα, ενδέχεται να επισημαίνονται ως τέτοια, εάν το Twitter το κρίνει απαραίτητο.

Από προεπιλογή, το Twitter τοποθετεί μια προειδοποίηση σε αυτό το μέσο: “Αυτό το μέσο μπορεί να περιέχει ευαίσθητο υλικό” ή “Αυτό το μέσο περιλαμβάνει δυνητικά ευαίσθητο περιεχόμενο”. Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου (ακόμη και σε συσκευές Apple όπως το iPhone και το iPad) εάν θέλετε να δείτε αυτό το περιεχόμενο ή εάν δεν θέλετε το προειδοποιητικό μήνυμα να εμφανίζεται στα δικά σας tweet.

ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Πώς να δείτε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter

Εάν είστε άνω των 18 ετών (και έχετε συμπεριληφθεί η ημερομηνία γέννησής σας στο προφίλ σας) και θέλετε την εμπειρία χωρίς αποκλεισμό, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ευαίσθητου περιεχομένου του προφίλ σας, ώστε να εμφανίζεται όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται στο Twitter χωρίς περιορισμούς.

Φυσικά, εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Twitter, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν και να συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Εάν έχετε ήδη τον λογαριασμό σας στο Twitter, ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό μας για να μάθετε πώς να ξεμπλοκάρετε ευαίσθητο περιεχόμενο και να εμφανίζετε αρχεία πολυμέσων χωρίς προειδοποίηση. Οι οδηγίες είναι ίδιες για χρήστες Android, iOS, Windows και Mac.

 1. Ανοίξτε το Twitter στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Επιλέξτε το δικό σας εικόνα προφίλ στο κινητό ή Περισσότερο στην επιφάνεια εργασίας.
 3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Υποστήριξη > Ρυθμίσεις και απόρρητο.
 4. Επιλέγω Απόρρητο και ασφάλεια μετά κάτω Η δραστηριότητά σας στο Twitter, επιλέγω Περιεχόμενο που βλέπετε.
 5. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο Εμφάνιση μέσων που ενδέχεται να περιέχουν ευαίσθητο περιεχόμενο.

Τώρα ακόμη και τα μέσα που έχουν επισημανθεί ως ευαίσθητα (από έναν χρήστη ή το Twitter) θα εμφανίζονται στη ροή σας στο Twitter.

Εάν σχεδιάζετε να προβάλετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter, ίσως είναι καλή ιδέα να κρύψετε αυτό που κοιτάτε. Ένας τρόπος για να το κάνετε είναι χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης με βελτιωμένες δυνατότητες απορρήτου που θα μπλοκάρει ή θα διαγράφει τα cookies για να σταματήσει την παρακολούθηση ιστού.

Τρόπος εμφάνισης ευαίσθητου περιεχομένου στις αναζητήσεις

Τα tweets που περιέχουν ευαίσθητο περιεχόμενο είναι κρυμμένα από τις αναζητήσεις από προεπιλογή. Εάν θέλετε να τα κάνετε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις σας στο Twitter, θα πρέπει να τα ενεργοποιήσετε χειροκίνητα μέσω των ευαίσθητων ρυθμίσεων πολυμέσων.

Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Twitter και στην εφαρμογή Android, αλλά δυστυχώς όχι στην εφαρμογή Twitter για iPhone και iPad.

Για να εμφανίσετε Tweets που περιέχουν ευαίσθητο περιεχόμενο στις αναζητήσεις σας στο Twitter, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Ανοίξτε το Twitter στην εφαρμογή για κινητά ή σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
 2. Επιλέξτε το δικό σας εικονίδιο προφίλ (κινητό) ή Περισσότερο (επιφάνεια εργασίας).
 3. Ακολουθήστε το μονοπάτι Ρυθμίσεις και υποστήριξη > Ρυθμίσεις και απόρρητο > Απόρρητο και ασφάλεια > Περιεχόμενο που βλέπετε > Ρυθμίσεις αναζήτησης.
 4. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στο Απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου επιλογή.

ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter

Πώς να αφαιρέσετε την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου από τα δικά σας tweets

Εάν το Twitter συνεχίζει να χαρακτηρίζει τα Tweet σας ως “περιέχουν δυνητικά ευαίσθητο περιεχόμενο” και πιστεύετε ότι βλάπτει την απήχησή σας στο Twitter, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου για να αφαιρέσετε αυτήν την προειδοποίηση από τα μελλοντικά σας Tweet.

Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε χρήστες Android και web, αλλά όχι στους χρήστες iPhone και iPad.

Για να σταματήσετε το Twitter να επισημαίνει τα μέσα που ανεβάζετε ως ευαίσθητα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Μπείτε στο Twitter και επιλέξτε το δικό σας εικονίδιο προφίλ (κινητό) ή Περισσότερο (επιφάνεια εργασίας).
 2. Ακολουθήστε το μονοπάτι Ρυθμίσεις και υποστήριξη > Ρυθμίσεις και απόρρητο > Απόρρητο και ασφάλεια > Τα tweets σας.
 3. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στο Επισημάνετε τα μέσα που κάνετε Tweet ότι έχουν υλικό που μπορεί να είναι ευαίσθητο επιλογή.

Εάν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση, το Twitter ενεργοποίησε οριστικά αυτήν την επιλογή για τον λογαριασμό σας. Συμβαίνει όταν το Twitter παρατηρεί ότι ανεβάζετε ευαίσθητα μέσα χωρίς να τα χαρακτηρίζετε ως τέτοια σε τακτική βάση.

Εφόσον δεν κάνετε κατάχρηση αυτής της επιλογής, θα πρέπει να μπορείτε να ελέγχετε εάν θέλετε να εμφανίζονται Tweets με ευαίσθητο περιεχόμενο στις αναζητήσεις σας στο Twitter.

Πώς να αποκλείσετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter

Ο αποκλεισμός ευαίσθητου περιεχομένου και των tweets που το περιέχουν είναι η προεπιλεγμένη επιλογή στο Twitter, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να το πραγματοποιήσετε.

Εάν έχετε αλλάξει προηγουμένως Απόρρητο και ασφάλεια ρυθμίσεις για την προβολή των μέσων που περιέχουν ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter, μην ανησυχείτε, καθώς είναι εύκολο να αντιστραφούν.

Θα χρειαστεί να επιστρέψετε σε αυτές τις ρυθμίσεις του Twitter και να βεβαιωθείτε ότι το έχετε Η επιλογή προβολής μέσων που ενδέχεται να περιέχουν ευαίσθητο περιεχόμενο είναι απενεργοποιημένη και το Επιλογή απόκρυψης ευαίσθητου περιεχομένου ενεργοποιημένη για την αντιστροφή των αλλαγών.

ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter

Πώς να αναφέρετε ευαίσθητα μέσα στο Twitter

Αν έχετε συναντήσει μέσα σε Tweet που πιστεύετε ότι πρέπει να επισημαίνονται ως ευαίσθητα, το Twitter σας ενθαρρύνει να το αναφέρετε χρησιμοποιώντας μια ειδική διαδικασία.

Για να αναφέρετε ένα Tweet που περιέχει ευαίσθητα μέσα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Μεταβείτε στο Twitter.com ή ανοίξτε την εφαρμογή Twitter για iOS ή Android.
 2. Μεταβείτε στο Tweet που θέλετε να αναφέρετε.
 3. Στην επάνω δεξιά γωνία του Tweet, επιλέξτε το εικονίδιο με τρεις οριζόντιες κουκκίδες.
 4. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Αναφορά Tweet.
 5. Επιλέγω Έναρξη αναφοράς.
 6. Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις στην ενότητα Συλλογή πληροφοριών και επιλέξτε Εμφανίζεται ευαίσθητο ή ενοχλητικό περιεχόμενο στο τέλος. Στη συνέχεια, το Twitter θα παρέχει συστάσεις για πρόσθετες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Twitter.

Εάν αναφέρετε κάτι που δεν σας αρέσει και το Twitter δεν έχει τοποθετήσει προειδοποιητική ετικέτα σε αυτό, είναι πιθανό το επιλεγμένο Tweet να μην πληροί τα κριτήρια ευαίσθητου περιεχομένου. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα χαρακτηριστεί ως ευαίσθητο και θα συνεχίσει να εμφανίζεται στον ιστότοπο.

Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι το περιεχόμενο που βλέπετε είναι ενοχλητικό, η επισήμανσή του θα το φέρει στην προσοχή της ομάδας του Twitter. Εάν εντοπίσουν παραβιάσεις, θα τοποθετήσουν μια ετικέτα πάνω του ή θα το αφαιρέσουν οριστικά από το Twitter.

Πάρτε τον έλεγχο της ροής σας στο Twitter

Το Twitter είναι μια τεράστια πλατφόρμα με διαφορετικό κοινό. Χάρη σε αυτό, δεν υπάρχουν πολλά από εσάς κλίση βρείτε στο Twitter. Ευτυχώς, η ομάδα του Twitter βρήκε έναν τρόπο ρύθμισης διαφορετικών τύπων περιεχομένου και σας πρόσφερε μερικούς τρόπους για να ελέγχετε αυτό που βλέπετε στο δίκτυο.

Αν θέλετε να γίνετε πιο ενεργοί στο Twitter, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας με συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να μάθετε να κάνετε Tweet σαν επαγγελματίας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *