7 Συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό VPN για το δίκτυό σας

Ένα VPN βοηθά στην ασφαλή περιήγηση στο Διαδίκτυο. Βοηθά να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους που έχουν απαγορευτεί για τη χώρα διαμονής σας. Ωστόσο, για να λειτουργήσει ένα VPN στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, πρέπει να επιλέξετε το σωστό.

Με τον όρο σωστό, εννοούμε την απόκτηση ενός premium VPN που συνοδεύεται από τα σωστά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Πώς όμως επιλέγετε αυτό που θεωρείται σωστό; Είμαστε εδώ για να ρίξουμε λίγο φως σε αυτό. Παραθέτουμε μερικές συμβουλές που θα πρέπει να έχετε εύχρηστο όταν αναζητάτε VPN. Λοιπόν, ας τα ελέγξουμε τώρα:

1. Έλεγχος της Αγοράς Πωλητών

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τη θέση του πωλητή στην αγορά. Δεν προσφέρουν όλοι οι πάροχοι VPN λύσεις που έχουν μεγάλη αξία στην αγορά. Η ιδέα είναι να διασφαλιστεί η διαφάνεια στις δυνατότητες που προσφέρονται με το VPN.

Από την ασφάλεια μέχρι το απόρρητο, ο πωλητής θα πρέπει να έχει μεγάλη αξία για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η έλλειψη εμπειρίας προπύργιο στον τομέα της κυβερνοασφάλειας μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα δυσπιστίας.

Ακόμα κι αν αγοράζετε ένα VPN από έναν πάροχο Διαδικτύου, π.χ Xfinityπρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι πολύτιμο και ότι θα προσφέρει τη σωστή προστασία που αναζητάτε.

2. Λήψη έκδοσης Premium

Ένα δωρεάν VPN ακούγεται ελκυστικό. Ωστόσο, όχι μόνο προσφέρει περιορισμένη χρήση αλλά και περιορισμένες δυνατότητες. Δεν μπορείτε και δεν πρέπει να βασιστείτε σε αυτό για λόγους ασφαλείας και να το χρησιμοποιήσετε για τις ελάχιστες ανάγκες. Εάν αναζητάτε μια μακροπρόθεσμη λύση με αξιοπιστία, τότε πρέπει να αγοράσετε μια έκδοση premium αμέσως.

Οι εκδόσεις Premium διαθέτουν όλες τις λειτουργίες ξεκλείδωτες και προσφέρουν επίσης την καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να έχετε καλύτερη απόδοση ακόμα και με χαμηλή ταχύτητα δεδομένων ή internet. Επιπλέον, οι τακτικές ενημερώσεις αφαιρούν σφάλματα και ενισχύουν την ασφάλεια, κάτι που δεν θα μπορείτε να βρείτε σε δωρεάν εκδόσεις.

3. Έλεγχος της Χώρας Παραγωγής του Πωλητή

Ίσως νομίζετε ότι ο έλεγχος της χώρας παραγωγής του πωλητή μπορεί να ακούγεται παράξενο. Ωστόσο, έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Για αρχή, η χώρα παραγωγής θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε τους νόμους που ισχύουν για το προϊόν.

Αυτοί οι νόμοι έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις εταιρείες να συλλέγουν, να αποθηκεύουν, να αναλύουν και να μοιράζονται δεδομένα των χρηστών τους. Όσο κι αν φαίνεται απαραίτητο, το να έχετε ένα VPN από κακώς ρυθμιζόμενη προέλευση μπορεί και θα θέσει σε κίνδυνο το απόρρητό σας.

Επομένως, χρησιμοποιήστε μόνο αυτό που προέρχεται από αξιόπιστες πηγές όπως οι ΗΠΑ, η ΕΕ κ.λπ. Αυτά ρυθμίζονται από συμμορφώσεις, οι οποίες ελαχιστοποιούν τέτοιες πιθανές διαρροές απορρήτου.

Πώς να διορθώσετε «Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων»(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Συντονισμός με τις απαιτήσεις ασφαλείας σας

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του παρόχου Διαδικτύου σας είναι οι απαιτήσεις σας. Είτε χρειάζεστε ένα VPN για προσωπική χρήση είτε θέλετε να αγοράσετε ένα για την επιχείρησή σας, βεβαιωθείτε ότι τα χαρακτηριστικά του ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις σας.

Τα κύρια στοιχεία που πρέπει να εξετάσετε θα πρέπει να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, την ασφάλεια, το απόρρητο, την ταχύτητα, την κάλυψη, τον αριθμό των συσκευών από τις οποίες είναι προσβάσιμο το λογισμικό κ.λπ. ταυτότητα κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες.

Με βάση αυτές τις απαιτήσεις, θα πρέπει να αγοράσετε ένα VPN που τα προσφέρει όλα αυτά ή είναι κοντά σε αυτά. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που επιλέγετε είναι επίσης ευρέως διαθέσιμο, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, ελαχιστοποιώντας τα κενά στην ασφάλειά σας.

5. Έλεγχος της ταχύτητας και της προσφερόμενης ασφάλειας

Στο πλαίσιο που συζητήθηκε παραπάνω, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το VPN που επιλέγετε έχει σταθερή απόδοση, ειδικά όσον αφορά την ταχύτητα και την ασφάλεια που προσφέρεται. Όταν είναι ενεργοποιημένο, δεν θα πρέπει να εμποδίζει την ταχύτητα του διαδικτύου σας, καθιστώντας το μια απογοητευτική εμπειρία.

Επιπλέον, το VPN θα πρέπει επίσης να προσφέρει κορυφαία ασφάλεια για τις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από τις συσκευές ή το δίκτυο για το οποίο το χρησιμοποιείτε. Εάν είναι δυνατόν, η επιλογή ενός VPN ανοιχτού κώδικα είναι μια καλή ιδέα, καθώς μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις/τροποποιήσεις/βελτιώσεις χωρίς να περιμένετε να τις κυκλοφορήσει ο προμηθευτής.

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε συμβιβασμούς στην ασφάλεια ακολουθώντας αυτές τις ενημερώσεις ανοιχτού κώδικα. Αντίθετα, επιλέξτε έναν προμηθευτή που προσφέρει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και διασφαλίζει ότι το VPN σας παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού του.

Τι είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και γιατί πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Αξιολόγηση συμβατότητας

Η συμβατότητα είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το VPN σας. Δεν θα εκτελούνται ή δεν υποστηρίζουν αποτελεσματικά όλες οι συσκευές το VPN που επιλέξατε. Η επιλογή ενός τέτοιου VPN σίγουρα θα περιορίσει τη συνολική απόδοσή σας, καθιστώντας σας δύσκολο να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος από αυτό.

Αντ ‘αυτού, επιλέξτε μία που να αναφέρει τη συμβατότητα με τις πιο κοινές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Mac, Windows, Linux, κ.λπ. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τις απαιτήσεις συμβατότητας από το βήμα που συζητήθηκε παραπάνω.

Πώς να δημιουργήσετε μια εταιρεία παραγωγής βίντεο κινουμένων σχεδίων για να προσελκύσετε πελάτες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Αξιολόγηση της Υποστήριξης Πελατών

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η υποστήριξη πελατών που λαμβάνετε με το VPN που έχετε επιλέξει. Τεχνικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, και αν δεν είστε λάτρης της τεχνολογίας, τότε είναι απαραίτητο να έχετε αξιόπιστη υποστήριξη πελατών.

Από τους πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών έως τα chatbots, ο προμηθευτής VPN θα πρέπει να προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη πελατών, που μπορεί να είναι αξιόπιστη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά αν το χρησιμοποιείτε για επιχειρήσεις.

Επιπλέον, υπάρχουν φορές που πρέπει να κάνετε αλλαγές στις υπάρχουσες ρυθμίσεις και γι’ αυτό, η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών είναι το κλειδί.

Είναι το Pandabuy Legit; (Προσοχή πριν αγοράσετε)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κλείσιμο Σκέψεις

Λοιπόν, ορίστε το! Με αυτές τις συμβουλές και πληροφορίες, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα αξιόπιστο VPN για τις ανάγκες σας. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε ενσωματώσει στην αναζήτησή σας για να μπορέσετε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *