Πώς να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram

των σχολίων μπορεί να είναι δύσκολη. Δεν θέλετε τα άτομα που μόλις ανακάλυψαν το προφίλ σας στο Instagram να βλέπουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια (αν υπάρχουν) και δεν θέλετε να χάσετε κανένα θετικό σχόλιο εσείς.

Το Instagram σάς επιτρέπει τώρα να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο για να το τοποθετήσετε πάνω από όλα τα άλλα προηγούμενα και μελλοντικά σχόλια στην ανάρτησή σας. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το καρφίτσωμα σχολίων στο Instagram, καθώς και οδηγίες για το πώς να το κάνετε στην εφαρμογή Instagram.

Τι είναι ένα καρφιτσωμένο σχόλιο στο Instagram;

Η λειτουργία που σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε σχόλια στο Instagram εισήχθη για την αντιμετώπιση του διαδικτυακού εκφοβισμού. Επιτρέπει στους χρήστες να επισημαίνουν σχόλια με πιο θετικό περιεχόμενο και να αποκλείουν τυχόν επιβλαβή ή προσβλητικά σχόλια στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Το καρφίτσωμα ενός σχολίου είναι ένας τρόπος να διατηρήσετε ένα συγκεκριμένο σχόλιο στην κορυφή της ανάρτησής σας για να το δουν όλοι. Χάρη σε αυτή τη νέα δυνατότητα, μπορείτε να επιλέξετε έως και τρία σχόλια που σας αρέσουν περισσότερο και να τα τοποθετήσετε στην κορυφή της λίστας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρφιτσωμένα σχόλια για να επισημάνετε ένα σημαντικό μήνυμα που κοινοποίησε ένας από τους ακόλουθούς σας, όπως μια ερώτηση, ένα ευχαριστήριο μήνυμα ή μια παρότρυνση για δράση. Η λειτουργία καρφιτσωμένων σχολίων μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα θετικά μηνύματα σχολίων στην κορυφή του νήματος σχολίων και να είναι ορατά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ως επηρεαστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να αποφύγετε την αρνητικότητα και τα τρολ στο Διαδίκτυο στην ενότητα των σχολίων σας.

Πριν δοκιμάσετε αυτήν τη λειτουργία, ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το καρφίτσωμα ενός σχολίου στο Instagram.

 • Μπορείτε να καρφιτσώσετε έως και τρία σχόλια (ανά ανάρτηση) στην κορυφή των αναρτήσεων της ροής σας.
 • Το Instagram σάς επιτρέπει να καρφιτσώνετε σχόλια μόνο στις δικές σας αναρτήσεις στην πλατφόρμα.
 • Δεν μπορείτε να καρφιτσώσετε τα δικά σας σχόλια, μόνο αυτά που έχουν αφήσει άλλοι χρήστες.
 • Εκτός από κείμενο, τα καρφιτσωμένα σχόλια μπορεί να περιέχουν emoji, συνδέσμους και άλλα αρχεία πολυμέσων.
 • Μπορείτε να καρφιτσώσετε σχόλια σε όλους τους τύπους περιεχομένου Instagram, συμπεριλαμβανομένων βίντεο Instagram Live και Instagram Reels. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να καρφιτσώσετε σχόλια για ένα Instagram Story.
 • Όταν καρφιτσώνετε ένα σχόλιο, ο χρήστης θα λάβει μια ειδοποίηση από το Instagram.

Πώς να μετακινήσετε τη γραμμή αναζήτησης Safari στην κορυφή στο iPhone [iOS 16](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram

Εάν θέλετε να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στην κορυφή της ανάρτησής σας στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Οι οδηγίες για να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο είναι παρόμοιες για χρήστες Android και iOS.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Μεταβείτε σε μία από τις αναρτήσεις σας στο Instagram.
 3. Επίλεξε το εικονίδιο φούσκα ομιλίας κάτω από την ανάρτησή σας για να ανοίξετε την ενότητα σχολίων. Στη συνέχεια, βρείτε το σχόλιο που θέλετε να καρφιτσώσετε.
 4. Σε Android: επιλέξτε και κρατήστε το σχόλιο μέχρι να εμφανιστεί η γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος της οθόνης.
 5. Σε iPhone: σύρετε προς τα αριστερά στο σχόλιο που θέλετε να εμφανίσετε.
 6. Επίλεξε το εικονίδιο πινέζας (ή το εικονίδιο πινέζας) για να καρφιτσώσετε το σχόλιο.

Όταν προσπαθείτε να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο για πρώτη φορά, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επαλήθευσης που θα εξηγεί τα βασικά στοιχεία πίσω από τη λειτουργία.

Επιλέγω Καρφιτσώστε το σχόλιο να προχωρήσει. Το σχόλιο τώρα θα πει Καρφιτσωμένο δίπλα στο όνομα του ατόμου.

Πώς να ξεκαρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram

Με περισσότερα σχόλια να εμφανίζονται στην ανάρτησή σας στο Instagram, μπορεί να αλλάξετε γνώμη και να επιλέξετε τα νέα σχόλια που θέλετε να εμφανίζονται πάνω από οτιδήποτε άλλο. Ευτυχώς, το ξεκαρφίτσωμα των σχολίων στο Instagram είναι εξίσου απλό.

Για να ξεκαρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram, βρείτε την εν λόγω ανάρτηση και σχόλιο και επιλέξτε το καρφίτσα εικονίδιο.

Θα δεις το Ξεκαρφιτσώστε πώς εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο. Επιλέγω Ξεκαρφιτσώνω για να επιβεβαιώσετε.

Πώς να διαχειριστείτε τα σχόλιά σας στο Instagram

Ενώ τα καρφιτσωμένα σχόλια είναι ιδανικά για να τραβήξετε την προσοχή των ακολούθων σας σε έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο, ερώτηση ή μια σημαντική πληροφορία, λαμβάνετε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό σχολίων που μπορείτε να καρφιτσώσετε. Επιπλέον, εάν ο λογαριασμός σας ξεχειλίζει από αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια, η διατήρηση ενός θετικού σχολίου πάνω από την ενότητα σχολίων δεν θα διορθώσει το πρόβλημα.

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν θέλετε να διαχειρίζεστε πιο προσεκτικά το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθούν μερικές άλλες επιλογές που προσφέρει το Instagram για να ελέγξετε ποια σχόλια βλέπουν οι χρήστες στις αναρτήσεις σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαχειριστείτε τα σχόλια που λαμβάνετε στο Instagram.

 1. Ανοίξτε το Instagram και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Μεταβείτε στην ενότητα σχολίων μιας από τις αναρτήσεις σας.
 3. Στην ενότητα σχολίων, επιλέξτε το εικονίδιο με τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για πρόσβαση Έλεγχοι σχολίων.
 4. Θα δείτε διαφορετικές επιλογές ελέγχου χωρισμένες σε δύο ενότητες: Για όλες τις αναρτήσεις και Για αυτήν την ανάρτηση.

Από εδώ, μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλα τα σχόλια (για την επιλεγμένη ανάρτηση) επιλέγοντας Απενεργοποιήστε τον σχολιασμό.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις των σχολίων σας για να αποκρύψετε προσβλητικά σχόλια από τις αναρτήσεις σας. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε Απόκρυψη περισσότερων σχολίωνμετά ενεργοποιήστε και τα δύο Απόκρυψη σχολίων και Προηγμένο φιλτράρισμα σχολίων. Η ίδια ενότητα διαθέτει μια επιλογή για να Απόκρυψη αιτημάτων μηνυμάτων που περιέχουν ανεπιθύμητο περιεχόμενο, απάτες ή οποιοδήποτε είδος προσβλητικού περιεχομένου.

Εάν θέλετε να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα, επιλέξτε Διαχειριστείτε προσαρμοσμένες λέξεις και φράσεις. Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να προσθέσετε συγκεκριμένες λέξεις, φράσεις, ακόμη και emoji που ο αλγόριθμος του Instagram θα φιλτράρει από την ενότητα σχολίων σας.

Τέλος, μπορείτε απλώς να διαγράψετε μαζικά σχόλια από τις αναρτήσεις σας που δεν σας αρέσουν και να περιορίσετε ή να αποκλείσετε τους χρήστες που τις άφησαν.

Επιλέξτε Ποια σχόλια παραμένουν στην κορυφή

Τα καρφιτσωμένα σχόλια είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στις λειτουργίες που δίνουν στους χρήστες του Instagram περισσότερο έλεγχο στους λογαριασμούς τους. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτήν τη δυνατότητα προς όφελός σας από νωρίς για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να δείτε το ιστορικό των σχολίων σας στο Instagram

Πώς να καρφιτσώσετε κάποιον στο Snapchat

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook 

Πώς να κάνετε τη Διαχείριση εργασιών πάντα στην κορυφή στα Windows

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *