προβολή των φωτογραφιών που αποστέλλονται στο chat στο Instagram

Πώς να δείτε απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram

Δεδομένου ότι το Instagram είναι κυρίως μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, μπορεί να έχετε ανταλλάξει πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους σας σε μια συνομιλία.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο στην πλατφόρμα, αλλά μερικές φορές μπορεί να δυσκολευτείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες που έχετε στείλει και ίσως θέλετε να τις ελέγξετε ξανά.

Λοιπόν, είναι δυνατή η προβολή των φωτογραφιών που αποστέλλονται στο chat στο Instagram; Ναί! Μια λύση σάς επιτρέπει να προβάλλετε όλα τα αρχεία πολυμέσων που μοιράζεστε σε ένα DM. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Προβολή απεσταλμένων φωτογραφιών στο Instagram

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να δείξουμε τα βήματα. Τα βήματα είναι τα ίδια για το Instagram για iPhone.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | 2 χρόνια+ 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε τον ήχο του Instagram Reels ως MP3

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android/iPhone σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε στο messenger στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αγγελιαφόρος

3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα συνομιλίας στο Instagram σας. Εδώ, πρέπει επιλέξτε τη συνομιλία στο οποίο θέλετε να δείτε τα μηνύματα που περιέχουν τις φωτογραφίες.

4. Όταν ανοίξει ο πίνακας συνομιλίας, πατήστε στο όνομα χρήστη δίπλα στη φωτογραφία του προφίλ τους.

πατήστε στο όνομα χρήστη

5. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Λεπτομέρειες συνομιλίας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Αναρτήσεις & reels ή ‘Φωτογραφίες & Βίντεο‘ Ενότητα. Στη συνέχεια, πατήστε στο ‘Προβολή όλων‘.

Φωτογραφίες & Βίντεο

6. Τώρα θα δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε στείλει στη συνομιλία.

Αφού μάθετε τον σωστό τρόπο ελέγχου των απεσταλμένων φωτογραφιών και βίντεο, δεν θα χρειαστεί να κάνετε κύλιση στις συνομιλίες για να ελέγξετε μεμονωμένα τα αρχεία πολυμέσων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Meta AI στο Instagram

Πώς να δείτε φωτογραφίες που εξαφανίζονται στο Instagram

Το 2021, το Instagram παρουσίασε μια νέα λειτουργία που επέτρεπε στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να μοιράζεστε μηνύματα και φωτογραφίες και να τα ρυθμίζετε να εξαφανίζονται μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Τώρα, αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που εξαφανίζονται στο Instagram, ΟΧΙ, δεν μπορείτε. Δεν υπάρχει επιλογή πρόσβασης στις εξαφανιζόμενες φωτογραφίες που έχετε στείλει σε κάποιον στη συνομιλία.

Ωστόσο, το Instagram σάς επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο που εξαφανίζεται που έχετε στείλει στη συνομιλία. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

Δείτε τις Εξαφανιζόμενες Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Instagram

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iOS σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε το Messenger στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε τη συνομιλία στην οποία στείλατε τη φωτογραφία που εξαφανίζεται.

4. Ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία που εξαφανίζεται, θα δείτε την κατάσταση. Εάν κάποιος έχει τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματός σας, θα δείτε έναν κύκλο με κουκκίδες δίπλα του.

Διαβάστε επίσης :Σας μπλόκαρε κάποιος στο Instagram;

Συχνές ερωτήσεις

Κατανοούμε ότι μπορεί να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες του Instagram που αποστέλλονται σε DM. Παρακάτω, έχουμε απαντήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις.


Μπορώ να δω εξαφανιζόμενες φωτογραφίες που έστειλα στο Instagram;

Μπορείτε να αναπαράγετε ξανά τις φωτογραφίες όταν είναι διαθέσιμες. Μόλις εξαφανιστούν, δεν μπορείτε να τα δείτε ξανά. Επίσης, μπορείτε να αναπαράγετε ξανά μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που λάβατε μόνο εάν ο αποστολέας έχει επιτρέψει την επανάληψη της αναπαραγωγής.


Μπορώ να ανακτήσω φωτογραφίες που δεν έχουν σταλεί στο Instagram;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε μη απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram. Ωστόσο, αρκετά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στον Ιστό ισχυρίζονται ότι το κάνουν. Συνιστάται η αποφυγή τέτοιων εργαλείων επειδή δεν είναι γνήσια και μπορεί να προκαλέσουν κινδύνους για την ασφάλεια και το απόρρητο.


Πόσο καιρό μπορείτε να δείτε τις Φωτογραφίες Instagram που αποστέλλονται σε DM;

Μια φωτογραφία που αποστέλλεται σε DM παραμένει εκεί για πάντα. Θα παραμείνει στο DM εκτός εάν διαγραφεί ο λογαριασμός χρήστη, αν αναφερθεί και αφαιρεθεί η φωτογραφία ή ο χρήστης διαγράψει τη φωτογραφία με μη αυτόματο τρόπο.

Διαβάστε επίσης :Τα DM Instagram δεν λειτουργούν


Πώς να δείτε τις διαγραμμένες φωτογραφίες κάποιου στο Instagram;

Εάν ο χρήστης διαγράψει τη φωτογραφία, δεν υπάρχει τρόπος να την ξαναδεί. Αν δημοσιεύσετε μια φωτογραφία και διαγραφεί, μπορείτε να την προβάλετε από το φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένα.


Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς να βλέπετε φωτογραφίες που αποστέλλονται στην εφαρμογή Instagram. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε στείλει στο Instagram, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *