Είναι το FlightHub νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Όπως συνηθίζεται στην καθημερινή ζωή, οι άνθρωποι εξαπατώνται από απατεώνες που δραστηριοποιούνται στην αγορά, προσφέροντάς τους ελκυστικές προσφορές.

Γι’ αυτό μπορεί να ανησυχείτε και για το FlightHub αφού δείτε τις φθηνότερες προσφορές πτήσεων ή καταλυμάτων που σας προσφέρει.

Επομένως, προτού κάνετε μια κράτηση μέσω του FlightHub, πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να μάθετε αν πρόκειται για μια νόμιμη εταιρεία ή απλώς για μια απάτη που περιμένει να κλέψει τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο.

Ας αρχίσουμε!

Είναι το FlightHub νόμιμο;

Το FlightHub είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο όπως λειτουργεί τα τελευταία 11 χρόνια. Ωστόσο, η κράτηση μέσω αυτού εγκυμονεί υψηλότερους κινδύνους σε σύγκριση με την απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία ή το ξενοδοχείο.

Παρόλο που μπορεί να προκύψουν προβλήματα ακόμη και όταν κάνετε κράτηση απευθείας με έναν πάροχο ταξιδιωτικών υπηρεσιών (ξενοδοχείο ή αεροπορική εταιρεία), οι πιθανότητές τους είναι πολύ χαμηλότερες σε σύγκριση με την κράτηση μέσω FlightHub.

Για να μάθετε γιατί εμφανίζονται αυτά τα προβλήματα κατά την κράτηση μέσω του FlightHub, πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργεί.

Επιτρέψτε μου να σας πω!

Το FlightHub είναι βασικά ένας πράκτορας τρίτου μέρους που εισπράττει την πληρωμή σας και σας συνδέει με την αεροπορική εταιρεία ή το ξενοδοχείο που παραθέτει στον ιστότοπό του.

Όταν κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο ή αεροπορική εταιρεία μέσω του FlightHub, τότε είναι το FlightHub που χειρίζεται την κράτησή σας και όχι η αεροπορική εταιρεία ή το ξενοδοχείο με το οποίο έχετε κάνει κράτηση, καθώς το συμβόλαιό σας είναι με το FlightHub και όχι με τον πάροχο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σας.

Το FlightHub λειτουργεί απλώς ως μεσάζων μεταξύ εσάς και του παρόχου υπηρεσιών (αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία).

Επομένως, εάν κάτι πάει στραβά, δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημά σας απευθείας με τον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών, επειδή δεν είναι ούτε υπεύθυνοι ούτε υπεύθυνοι να σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

Για να διορθώσετε το πρόβλημά σας με τον πάροχο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σας, πρέπει πρώτα να εμπλέξετε το FlightHub, ο οποίος στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με τον πάροχο υπηρεσιών με τον οποίο κάνατε κράτηση και, στη συνέχεια, το FlightHub θα επικοινωνήσει μαζί σας την απάντηση.

Επομένως, για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρεία, πρέπει να περάσετε από μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία μεταξύ του παρόχου ταξιδιωτικών υπηρεσιών σας και του FlightHub προτού επιλυθεί οριστικά το πρόβλημά σας.

Και είναι επίσης πολύ πιθανό να έχετε κολλήσει σε πολλές συζητήσεις μεταξύ του FlightHub και του αντίστοιχου παρόχου ταξιδιωτικών υπηρεσιών σας λόγω της χειρότερης εξυπηρέτησης πελατών του FlightHub.

Skyscanner νόμιμο;

Ομοίως, η πραγματοποίηση αλλαγών και ακυρώσεων στην κράτησή σας και η επιστροφή χρημάτων δεν είναι απλή και εύκολη όταν κάνετε κράτηση μέσω του FlightHub, καθώς δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πάροχο υπηρεσιών σας αλλά να εμπλέξετε έναν μεσάζοντα (FlightHub) για να το κάνετε.

Ενώ μπορεί να μπορείτε να κάνετε αλλαγές και ακυρώσεις στην κράτηση ξενοδοχείου σας, το να κάνετε το ίδιο με μια κράτηση πτήσης είναι πολύ δύσκολο και σχεδόν αδύνατο όταν κάνετε κράτηση μέσω του FlightHub.

Να γιατί:

Ακόμα κι αν έχετε κάνει απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία, η πραγματοποίηση αλλαγών ή ακυρώσεων στην πτήση σας είναι πρόκληση.

Και αν έχετε κάνει κράτηση μέσω του FlightHub, τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα λόγω της συμμετοχής τρίτων.

Επιπλέον, η κράτηση πτήσης μέσω του FlightHub είναι πολύ επικίνδυνη, επειδή υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα που βρίσκει η πλειοψηφία των πελατών όταν κάνουν κρατήσεις πτήσεων μέσω του FlightHub.

Επομένως, είναι απαραίτητο να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα μειονεκτήματα:

1. Ακύρωση πτήσεων από μόνη της χωρίς να σας ενημερώσει: Το FlightHub μερικές φορές ακυρώνει μόνος του τις πτήσεις των πελατών του χωρίς να τους ενημερώνει ότι ακύρωσε τις πτήσεις τους.

Οι πελάτες που δεν γνωρίζουν ότι οι πτήσεις τους ακυρώνονται, έτσι μπαίνουν στον κόπο να πάνε στο αεροδρόμιο για τίποτα.

Καθώς το αεροπορικό πρακτορείο με το οποίο έκαναν κράτηση δεν είναι υποχρεωμένο να τους βοηθήσει άμεσα και επίσης χρειάζεται πολύς χρόνος για να επιλυθεί το πρόβλημά σας μέσω του FlightHub, είτε επιστρέφουν αβοήθητα είτε κάνουν κράτηση απευθείας με αυτήν ή άλλη κοντινή αεροπορική εταιρεία.

2. Ζητήματα με την επανακράτηση της ταξιδιωτικής πίστωσης: Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αεροπορική εταιρεία μπορεί να σας επιτρέψει να ακυρώσετε χωρίς επιστροφή χρημάτων. Σε αυτήν την περίπτωση, σας εκδίδεται πίστωση ταξιδιού την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μελλοντική πτήση με την ίδια αεροπορική εταιρεία για συγκεκριμένο χρόνο.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, οι πελάτες αποτυγχάνουν να κάνουν εκ νέου κράτηση με την ίδια ταξιδιωτική πίστωση λόγω της χειρότερης εξυπηρέτησης πελατών του FlightHub και επίσης μερικές φορές η αεροπορική εταιρεία με την οποία είχατε κάνει κράτηση προηγουμένως αρνείται να σας επιτρέψει να κάνετε εκ νέου κράτηση για την ταξιδιωτική πίστωση που σας έχει εκδοθεί χωρίς κανένα λόγο.

Επιπλέον, εάν η τιμή για την εκ νέου κράτηση στο ίδιο εισιτήριο είναι υψηλότερη από την τιμή που πληρώσατε για το εισιτήριο που κλείσατε προηγουμένως, θα πρέπει να πληρώσετε την υπόλοιπη διαφορά στην τιμή.

Συχνά όμως η διαφορά στην τιμή είναι τόσο υψηλή που γίνεται δύσκολο για τους πελάτες να τη διαχειριστούν από τον προϋπολογισμό τους.

3. Παραπλανητικές πληροφορίες: Το άλλο σημαντικό μειονέκτημα στις κρατήσεις πτήσεων μέσω του FlightHub είναι ότι δεν παρέχει στους πελάτες του ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την κράτησή τους.

Για παράδειγμα, δείχνει στους πελάτες του ότι οι παραδοτέες αποσκευές περιλαμβάνονται στην κράτησή τους, αλλά κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, τους λένε ότι δεν περιλαμβάνονται στην κράτησή τους και έτσι τους κοστίζει επιπλέον χρήματα.

Επιπλέον, το FlightHub γενικά λέει στους πελάτες του ότι χρειάζονται μόνο διαβατήριο και βίζα της χώρας στην οποία πρόκειται να ταξιδέψουν.

Δεν είναι καλά ενημερωμένοι από το FlightHub ότι χρειάζονται βίζα διέλευσης των χωρών από τις οποίες θα περάσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους πριν φτάσουν στη χώρα τελικού προορισμού τους.

Ως εκ τούτου, σταματούν στο αεροδρόμιο στη μέση του ταξιδιού τους επειδή δεν έχουν βίζα διέλευσης για τη χώρα που πρόκειται να περάσουν.

4. Κάντε αλλαγές στην κράτησή σας: Σε πολλές περιπτώσεις, το FlightHub κάνει τέτοιες αλλαγές στις κρατήσεις των πελατών του που τους δημιουργούν τεράστια προβλήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Το FlightHub συχνά προσθέτει καθυστερήσεις στις κρατήσεις πτήσεων των πελατών του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να φτάσουν στον προορισμό τους.

5. Ημιτελής κράτηση κράτησης: Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό μειονέκτημα του FlightHub είναι ότι αν και δίνει στους πελάτες του μια απόδειξη ότι η κράτησή τους έγινε με την αεροπορική εταιρεία, μερικές φορές δεν επιβεβαιώνει την κράτησή τους με την αεροπορική εταιρεία με την οποία έκαναν κράτηση.

Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, τους λένε ότι η κράτηση δεν έγινε ποτέ, παρόλο που οι πελάτες τους δείχνουν το δρομολόγιο της κράτησής τους, επειδή η κράτηση δεν επιβεβαιώνεται μαζί τους από το FlightHub.

Αυτά ήταν λοιπόν τα 5 σημαντικά μειονεκτήματα της πραγματοποίησης κρατήσεων πτήσεων μέσω του FlightHub.

Τώρα το βασικό ερώτημα είναι:

Όλα αυτά τα μειονεκτήματα και οι κίνδυνοι που σχετίζονται με το FlightHub σημαίνουν ότι δεν είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο;

Επιτρέψτε μου να σας πω εν συντομία.

Παρόλο που έχει πολλούς κινδύνους και μειονεκτήματα με την κράτηση μέσω του FlightHub, όσον αφορά τη νομιμότητά του, είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Γιατί διεκδικώ τη νομιμότητά του είναι επειδή δραστηριοποιείται τα τελευταία 11 χρόνια, από το 2012 και ξέρετε ότι οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν τόσο πολύ.

Εξάλλου, Justfly.comένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, είναι μια επιτυχημένη μάρκα του FlightHub που κυκλοφόρησε το 2014.

Το FlightHub δεν λειτουργεί ανώνυμα. Έχει την έδρα της στο Μόντρεαλ του Καναδά και είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία του Καναδά.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του FlightHub, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί το γεγονός ότι είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Παρόλο που γνωρίζετε ότι το FlightHub είναι μια νόμιμη εταιρεία, αλλά εξετάζοντας τα σημαντικά μειονεκτήματά του και τους κινδύνους που ενέχει, μπορεί να είστε λίγο διστακτικοί εάν θα κάνετε κράτηση μέσω αυτής ή όχι.

Ας το συζητήσουμε λοιπόν.

Πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας ή μέσω του FlightHub;

Εάν δεν έχετε προϋπολογισμό και το FlightHub σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή προσφορά πτήσεων σε προσιτή τιμή και επίσης είστε έτοιμοι για τους κινδύνους και τα ζητήματα που σχετίζονται με την κράτηση πτήσεων μέσω του FlightHub, τότε εξαρτάται από την προσωπική σας άνεση εάν θα κάνετε κράτηση μέσω αυτού. ή μείνε μακριά.

Ωστόσο, όσον αφορά την προσωπική μου σύσταση, θα πρότεινα να προτιμήσετε την απευθείας κράτηση με αεροπορική εταιρεία από την κράτηση μέσω του FlightHub.

Αυτό είναι επειδή:

  • Η εξυπηρέτηση πελατών του FlightHub είναι πολύ κακή και είναι σχεδόν αδύνατο να επιλυθεί το πρόβλημά σας εάν συμβεί κάτι περίεργο στην κράτησή σας.
  • Το FlightHub δεν έχει κανέναν έλεγχο επί του προτύπου και των υπηρεσιών των αεροπορικών εταιρειών που παραθέτει στον ιστότοπο και επομένως δεν σας εγγυάται ότι θα σας βοηθήσει σε περίπτωση κακής συμπεριφοράς από το προσωπικό ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρείας.
  • Κάνοντας απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία, διακόπτετε τους μεσάζοντες (FlightHub) μεταξύ εσάς και της αεροπορικής εταιρείας και μπορείτε να λάβετε άμεση βοήθεια από αυτούς αντί να περάσετε από μια μακρά, πονοκέφαλο και περίπλοκη διαδικασία μεταξύ του FlightHub και της αντίστοιχης αεροπορικής σας εταιρείας.

Σχετικά με την κράτηση ξενοδοχειακών καταλυμάτων μέσω του FlightHubθα σας συνιστούσα να μην βασίζεστε στο FlightHub για κρατήσεις ξενοδοχείων, καθώς οι ταξιδιώτες συνήθως δεν το χρησιμοποιούν για κρατήσεις ξενοδοχείων.

Ωστόσο, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα κάποια άλλα γνωστά διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία για κρατήσεις ξενοδοχείων όπως π.χ Agoda, Booking.com, Expedia, TicketsWe και Trip.com με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να εξετάσετε τις κοινές συμβουλές ασφαλείας τους, όπως αναφέρονται παρακάτω, προτού κάνετε κράτηση μαζί τους.

Αυτό είναι!

Αυτό λοιπόν αφορούσε το FlightHub από την πλευρά μου. Ωστόσο, εάν έχετε οποιαδήποτε σύγχυση ή θέλετε να προσθέσετε την προσωπική σας εμπειρία με το FlightHub, ενημερώστε με στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

 εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *