Πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Panasonic χωρίς τηλεχειριστήριο

Σήμερα, οι περισσότερες Smart TV, συμπεριλαμβανομένων Smart TV Panasonics, έχουν εισαγάγει έναν τρόπο ελέγχου του χωρίς τηλεχειριστήριο όταν το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί απροσδόκητα. Σύμφωνα με τις πηγές, τα περισσότερα τηλεχειριστήρια Smart TV της Panasonic αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν για διάφορους λόγους, όπως χαμηλή ισχύ μπαταρίας, προβλήματα αισθητήρα υπέρυθρων και πολλά άλλα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε και να ελέγξετε την τηλεόρασή σας Panasonic χωρίς τηλεχειριστήριο με πολλούς τρόπους που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό.

Πώς να ενεργοποιήσετε την Smart TV Panasonic χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας

Από προεπιλογή, η Smart TV Panasonic συνοδεύεται από Φυσικά κουμπιά, που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την τηλεόραση γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα κουμπιά στο πλευρά ή πίσω του πίνακα της τηλεόρασής σας. Με αυτά τα κουμπιά, μπορείτε να εκτελέσετε βασικές λειτουργίες όπως ON/OFF, Ένταση UP/DOWN, αλλάξτε κανάλια, επιλέξτε και πλοηγηθείτε στα μενού κ.λπ. Μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτά τα κουμπιά με το σύμβολο να το αναφέρει. Κάντε κλικ στο Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στον πίνακα της τηλεόρασης για να γυρίσετε Επί την Panasonic Smart TV χωρίς τη χρήση τηλεχειριστηρίου.

Πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Panasonic χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Remote

Η χρήση φυσικών κουμπιών για τον έλεγχο της τηλεόρασης μπορεί να είναι δύσκολη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε απομακρυσμένες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε την Smart TV από την άνεσή σας αντί να περπατάτε πολλές φορές.

Η Panasonic προσφέρει την επίσημη απομακρυσμένη εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το Play Store ή App Store στο smartphone σας για να ελέγξετε τη συσκευή.

Σημείωση: Με την εφαρμογή Panasonic TV Remote 2, μπορείτε να ελέγξετε τα μοντέλα τηλεοράσεων Viera.

1. Συνδέστε το smartphone και την τηλεόραση Panasonic στο ίδιο δίκτυο WiFi.

2. Ανοίξτε το Εφαρμογή Panasonic TV Remote 2 στο smartphone σας.

3. Πλοηγηθείτε στο Επιλογή συσκευής και επιλέξτε το δικό σας Τηλεόραση Panasonic Viera.

4. Αφού γίνει η σύζευξη, θα λάβετε τα χειριστήρια στην απομακρυσμένη εφαρμογή.

5. Μπορείτε να βρείτε το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης πάνω δεξιά κοντά στο Μενού χάμπουργκερ.

6. Με α μονό πάτημα στο κουμπί λειτουργίας, μπορείτε εύκολα ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας Panasonic.

7. Για άλλες λειτουργίες, πατήστε το Χάμπουργκερ εικονίδιο.

8. Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές, όπως τηλεχειριστήριο, πληκτρολόγιο, σάρωση και κοινή χρήση, πρόγραμμα περιήγησης ιστού και άλλα.

Πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Panasonic χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων

Εάν βρίσκετε τη διεπαφή της εφαρμογής Remote 2 πιο περίπλοκη, μπορείτε να μεταβείτε σε άλλες εφαρμογές τρίτων για εύκολη διεπαφή και στοιχεία ελέγχου. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τις προτάσεις μας για απομακρυσμένες εφαρμογές τρίτων. Να θυμάστε ότι το smartphone σας πρέπει να έχει ένα IR Blaster για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απομακρυσμένες εφαρμογές.

SURE Universal Remote App

ΣΙΓΟΥΡΑ Universal είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές τηλεχειρισμού, που σας επιτρέπει να ελέγχετε Smart TV όπως η Panasonic και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές. Εκτός από τον έλεγχο βασικών λειτουργιών, μπορείτε επίσης να κάνετε ροή φωτογραφιών και άλλων αρχείων πολυμέσων στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Επιπλέον, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για τον έλεγχο της τηλεόρασης. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την απομακρυσμένη εφαρμογή.

Τιμολόγηση: 0,99 $ – 4,99 $

Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης για Panasonic

Αυτή η εφαρμογή τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης είναι χρήσιμη με μια δέσμη λειτουργιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την απομακρυσμένη εφαρμογή είτε χρησιμοποιώντας WiFi είτε IR Blaster. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη διεπαφή του τηλεχειριστηρίου με βάση την επιλογή σας. Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτής της απομακρυσμένης εφαρμογής είναι ένα Light/Dark θέμα, ένα Sleep Timer, μια λειτουργία Shake για αναπαραγωγή και παύση, ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και πολλά άλλα.

Τιμολόγηση: Ελεύθερος

Αφού εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές, πατήστε το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στη διεπαφή απομακρυσμένης οθόνης για να περιστρέψετε Επί την Panasonic Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο.

Πώς να ενεργοποιήσετε αυτόματα την τηλεόραση Panasonic χρησιμοποιώντας το Nintendo Switch

Συνδέοντας την κονσόλα παιχνιδιών, όπως Nintendo Switch, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αποτελεσματικά την Panasonic Smart TV σας χωρίς τηλεχειριστήριο. Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Αντιστοιχίστε την κατάσταση ισχύος της τηλεόρασης επιλογή πριν τη χρησιμοποιήσετε.

1. Συνδέστε την κονσόλα Nintendo Switch στην τηλεόρασή σας Panasonic.

2. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις συστήματος και επιλέξτε Ρυθμίσεις τηλεόρασης.

3. Πηγαίνετε στο Έξοδος τηλεόρασηςκαι ενεργοποιήστε Αντιστοιχίστε την κατάσταση ισχύος της τηλεόρασης.

Μόλις ενεργοποιηθεί, η Smart TV Panasonic θα ενεργοποιείται κάθε φορά που ενεργοποιείτε το Nintendo Switch.

Πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Panasonic με φωνητικές εντολές

Εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της Panasonic TV, μπορείτε εύκολα να την ενεργοποιήσετε και να εκτελέσετε άλλες λειτουργίες χρησιμοποιώντας Φωνητικές εντολές. Όμως, πριν πρέπει να ενεργοποιήσετε το Φωνητική καθοδήγηση λειτουργία στην τηλεόρασή σας Panasonic.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις απομακρυσμένες εφαρμογές ή φυσικά κουμπιά ή το γενικό τηλεχειριστήριο για να το ενεργοποιήσετε Φωνητική καθοδήγηση χαρακτηριστικό.

1. Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις και επιλέξτε Ήχος.

2. Κάτω από το Μενούεπιλέξτε Ρυθμίσεις φωνητικής καθοδήγησης.

3. Επιλέξτε Φωνητική καθοδήγηση και κάντε κλικ ΕΠΙ.

4. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις, όπως Ταχύτητα, Ένταση, Γλώσσα και Επίπεδο χρήστη του Φωνητικού Οδηγού.

Να θυμάστε ότι όταν το Panasonic είναι απενεργοποιημένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εντολή όπως “Ενεργοποιήστε την τηλεόραση Panasonic” για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση χωρίς τηλεχειριστήριο.

Άλλοι οδηγοί Smart TV:

Όπως και η Smart TV της Panasonic, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις τηλεοράσεις που αναφέρονται παρακάτω χωρίς τηλεχειριστήριο τηλεόρασης.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πού βρίσκεται το κουμπί λειτουργίας στην Smart TV Panasonic;

Το κουμπί λειτουργίας θα υπάρχει στο πίσω μέρος (είτε δεξιά είτε αριστερά) του πάνελ της τηλεόρασης Panasonic.

2. Πώς να πατήσετε OK στην τηλεόραση Panasonic χωρίς τηλεχειριστήριο;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Κουμπί μενού στον πίνακα τηλεόρασης για να ορίσετε μια επιλογή στην τηλεόρασή σας Panasonic.

3. Γιατί το κουμπί λειτουργίας του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης Panasonic δεν λειτουργεί;

Εάν το κουμπί λειτουργίας καταστραφεί ή υπάρχουν εσωτερικές τεχνικές βλάβες, το κουμπί λειτουργίας ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί στο τηλεχειριστήριο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *