Temu

Temu κριτική :Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αγορών απο το Temu

Περιεχόμενα

Το Temu είναι μια διαδικτυακή αγορά χαμηλού κόστους που έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή από τότε που κυκλοφόρησε στις Ελλαδα  Είναι όμως το Temu μια αξιόπιστη πλατφόρμα για ηλεκτρονικές αγορές;

Όπως συμβαίνει με κάθε διαδικτυακή αγορά, υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζετε , όπως αργοί χρόνοι αποστολής, κακή εξυπηρέτηση πελατών και προβλήματα με την ποιότητα των προϊόντων.

Σε αυτήν την κριτική Temu, θα εξερευνήσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αγορών στο Temu , θα εξηγήσω πώς να υποβάλω και να ακυρώσω παραγγελίες και να ξεκινήσω τις επιστροφές.

Επίσης, το Temu είναι απάτη; Θα εξηγήσω εάν το Temu είναι μια ασφαλής και νόμιμη πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών.

Πάρτε σαν νέος χρήστης ‎100€ πακέτο κουπονιών  30% έκπτωση με το κουπονι ~ apt57216

Τι είναι το Temu;

Το Temu , προφέρεται “tee-moo”, είναι μια διαδικτυακή αγορά που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα που αποστέλλονται απευθείας από την Κίνα .  η μητρική της εταιρεία Pinduoduo είναι κινεζική με έδρα τη Σαγκάη της Κίνας.

Το Temu παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προσιτών προϊόντων που κατασκευάζονται στην Κίνα. Και επειδή τα προϊόντα αποστέλλονται απευθείας από την Κίνα, οι Κινέζοι πωλητές αποφεύγουν τα έξοδα αποθήκευσης αποθέματος στις Ελλαδα, με αποτέλεσμα χαμηλότερες τιμές για τους πελάτες.

Το Temu είναι άμεσος ανταγωνιστής του AliExpress , προσφέροντας εξαιρετικά χαμηλές τιμές για φθηνά είδη που κατασκευάζονται στην Κίνα.

Οι χρήστες αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο πλατφορμών, το Temu έχει μια πιο φιλική προς τον χρήστη διεπαφή στην εφαρμογή και τον ιστότοπό του σε σύγκριση με το Aliexpress.

Προσφέρει επίσης ταχύτερη αποστολή με βελτιωμένη παρακολούθηση αποστολών, προϊόντα συνήθως χαμηλότερης τιμής και πολιτική επιστροφής 90 ημερών .

Το Temu έχει επίσης συγκριθεί με τη SHEIN , το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα λιανικής μόδας.

Ενώ και οι δύο πλατφόρμες προμηθεύονται πολλά από τα προϊόντα τους από την Κίνα και δίνουν έμφαση στην προσιτή τιμή, η θέση της SHEIN είναι τα μοντέρνα ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ, που απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν να εξελιχθούν στη μόδα.

Η Temu παρέχει μια ευρύτερη γκάμα καθημερινών προϊόντων παρόμοια με το AliExpress και δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στη μόδα.

Είναι ο Temu απάτη;

Το Temu είναι μια νόμιμη διαδικτυακή αγορά που ανήκει στην PDD Holdings Inc., μια δημόσια διαπραγματεύσιμη εταιρεία στο χρηματιστήριο Nasdaq. Ωστόσο, η Temu δεν είναι διαπιστευμένη από το Better Business Bureau (BBB) ​​και η εταιρεία έχει επί του παρόντος βαθμολογία 3/5 στο Trustpilot και 3,4/5 στο Sitejabber.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τις κριτικές πελατών τους, θα παρατηρήσετε έναν σημαντικό αριθμό παραπόνων από χρήστες σχετικά με καθυστερημένη παράδοση, λανθασμένο μέγεθος και πλαστά αντικείμενα.

Για να περιορίσετε τις πιθανότητές σας για μια αρνητική εμπειρία με το Temu , μείνετε σε διεθνώς γνωστές κινεζικές μάρκες όπως η Lenovo, η Huawei και η Xiaomi.

Ενώ το Temu είναι μια νόμιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , να είστε πάντα προσεκτικοί και να διαβάζετε κριτικές προϊόντων πριν αγοράσετε. 

Πώς λειτουργεί το Temu;

Το Temu έχει μια πολύ παρόμοια εμπειρία χρήστη με άλλες διαδικτυακές αγορές όπως το Amazon ή το Etsy , όπου οι πωλητές μπορούν να παραθέσουν προϊόντα που μπορούν να δουν και να αγοράσουν οι πελάτες.

Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν προϊόντα, να δουν τις λεπτομέρειες του προϊόντος, να προσθέσουν τα επιθυμητά προϊόντα στο καλάθι αγορών τους και να τα αγοράσουν μέσω της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς .

Κάθε προϊόν στο Temu συνοδεύεται από λεπτομερείς περιγραφές, εικόνες και τιμές, επιτρέποντας στους πελάτες να λάβουν μια ενημερωμένη απόφαση αγοράς .

Μόλις γίνει η παραγγελία, η Temu διαχειρίζεται την αποστολή και συνεργάζεται με τους πωλητές για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση. Οι πωλητές παρέχουν συνήθως πληροφορίες παρακολούθησης, στις οποίες μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα Temu.

Πώς βγάζει χρήματα ο Temu;

Όπως και άλλες διαδικτυακές αγορές όπως το Amazon, το Etsy και το eBay , το Temu κερδίζει χρήματα παίρνοντας ένα ποσοστό των πωλήσεων από κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα του.

Το Temu δημιουργεί επίσης έσοδα από διαφημίσεις , έξοδα αποστολής και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως το πρόγραμμα μελών Temu Select, το οποίο κοστίζει περίπου 5 $ το μήνα ή 50 $ ετησίως.

Πάρτε σαν νέος χρήστης ‎100€ πακέτο κουπονιών  30% έκπτωση με το κουπονι ~ apt57216

Γιατί είναι αμφιλεγόμενο το Temu;

Το Temu είχε το μερίδιο διαμάχης που του αναλογεί κυρίως λόγω ανησυχιών για το απόρρητο των δεδομένων και την κλοπή ταυτότητας .

Ωστόσο, πολλοί χρήστες έχουν κατηγορήσει επίσης την Temu ως απάτη λόγω περιπτώσεων χαμηλής ποιότητας προϊόντος όπου το προϊόν που λαμβάνεται είναι πολύ διαφορετικό από το προϊόν που εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

Το Temu παρακολουθεί τις πληροφορίες της συσκευής σας και τη δραστηριότητα περιήγησής σας , αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι κλέβει τις πληροφορίες σας και τις στέλνει στην Κίνα. Ωστόσο, η αδελφή της εφαρμογή, Pinduoduo, έχει αντιμετωπίσει ισχυρισμούς σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων λόγω της αναφερόμενης παρουσίας κακόβουλου λογισμικού.

Αλλά τι δεδομένα συλλέγει ο Temu από εσάς; Το τεμθ συλλέγει τις ακόλουθες πληροφορίες από το τηλέφωνό σας από προεπιλογή.

 • Το όνομά σας, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας.
 • Τα γενέθλιά σας, οι φωτογραφίες και τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Το λειτουργικό σύστημα και η έκδοση του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας, η διεύθυνση IP, η τοποθεσία GPS (με άδεια) και τα δεδομένα περιήγησής σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συλλογή δεδομένων και το απόρρητο του Temu μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου του .

Οι ειδικοί στον τομέα της κυβερνοασφάλειας ανακάλυψαν ότι η εφαρμογή Temu μπορεί να παρακάμψει τις ρυθμίσεις ασφαλείας του κινητού σας τηλεφώνου για να κατασκοπεύσει άλλες εφαρμογές, να διαβάσει τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματά σας και ενδεχομένως να αλλάξει τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.

Υπήρξαν επίσης πολλές αναφορές σε διάφορους ιστότοπους και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για πώληση ή διαρροή τραπεζικών πληροφοριών μετά τη χρήση του Temu .

Ένα άλλο ζήτημα που τέθηκε για την Temu είναι η ηθική παραγωγή των προϊόντων της . Είναι δύσκολο να επιβεβαιώσουμε εάν η Temu παράγει τα προϊόντα της ηθικά ή όχι.

Παρά τους ισχυρισμούς ότι είναι μια ηθική και βιώσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που ελαχιστοποιεί τη σπατάλη προϊόντων και συνεργάζεται με βιώσιμους κατασκευαστές, υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες σχετικά με τις πρακτικές της Temu .

Αυτές οι ανησυχίες περιλαμβάνουν την έλλειψη διαφάνειας σχετικά με την αλυσίδα εφοδιασμού και τις κατασκευαστικές πρακτικές και αναφορές για πιθανή καταναγκαστική εργασία από έκθεση του Κογκρέσου των ΗΠΑ από τον Ιούνιο του 2023.

Ο Temu έχει επίσης κατηγορηθεί ότι κλωνοποίησε τις βιτρίνες των πωλητών της Amazon χωρίς την άδειά τους. Αυτό περιλαμβάνει την αντιγραφή των καταχωρίσεων προϊόντων, των περιγραφών και των εικόνων του πωλητή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Temu έχει χρησιμοποιήσει ακόμη και το εμπορικό σήμα του πωλητή στις δικές της βιτρίνες.

Είναι ασφαλές να αγοράσω από το Temu;

Η αγορά από την Temu είναι 100% ασφαλής επειδή η εταιρεία προσφέρει ένα πρόγραμμα προστασίας αγορών που προστατεύει τους αγοραστές σε περίπτωση κατεστραμμένων αγαθών ή απάτης.

Το Πρόγραμμα προστασίας αγορών Temu καλύπτει αντικείμενα που δεν ταιριάζουν με την περιγραφή της καταχώρισης, αντικείμενα που φτάνουν κατεστραμμένα και αντικείμενα που χάνονται στο ταχυδρομείο.

Δείτε πώς λειτουργεί το πρόγραμμα :

 1. Ξεκινάτε μια επιστροφή επιλέγοντας τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε στη σελίδα “Οι παραγγελίες σας” και μετά κάντε κλικ στο κουμπί “Επιστροφή/άλλη βοήθεια”.
 2. Αφού επιλέξετε τη μέθοδο επιστροφής και αναφέρετε τον λόγο για την επιστροφή, εκτυπώστε την ετικέτα επιστροφής και στείλτε το δέμα
 3. Εάν η παραγγελία σας είναι κατάλληλη για το Πρόγραμμα Προστασίας Αγοράς Temu, θα σας επιστραφούν τα χρήματα για τα προϊόντα σας.

Διαβαστε περισσότερα εδω 

Εκτός από το πρόγραμμα προστασίας αγορών, το Temu παρέχει επίσης έναν εκτιμώμενο χρόνο επεξεργασίας και αποστολής . Και μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης.

Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για αγορά στο Temu;

Τα καλύτερα προϊόντα για να αγοράσετε στο Temu είναι απλά, καθημερινά είδη, καθώς ενέχουν λιγότερους κινδύνους ελαττωμάτων ή ζημιών κατά τη μεταφορά. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Μη ηλεκτρονικά είδη οικιακής χρήσης: Αντικείμενα όπως τα κουζινικά σκεύη, η διακόσμηση του σπιτιού και οι λύσεις αποθήκευσης θεωρούνται πολύ ασφαλή. Αυτά τα αντικείμενα δεν έχουν περίπλοκα εξαρτήματα, επομένως υπάρχει μικρότερη πιθανότητα ελαττωμάτων ή ζημιών.
 • Ρούχα και αξεσουάρ: Αν και το μέγεθος μπορεί μερικές φορές να είναι πρόβλημα κατά την παραγγελία ρούχων στο διαδίκτυο, ο πραγματικός κίνδυνος για την ασφάλεια είναι χαμηλός. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ μαλλιών, διοργανωτές, τσάντες αποθήκευσης και πολλά άλλα.
 • Προμήθειες γραφικής ύλης και χειροτεχνίας: Προϊόντα όπως στυλό, ταινία, διοργανωτές, σημειωματάρια κ.λπ. είναι συνήθως απλά και δεν ενέχουν μεγάλο κίνδυνο.
 • Απλά gadget: Βασικά εργαλεία και gadget όπως φορητοί ανεμιστήρες, καλώδια/σύρματα, μπρελόκ κ.λπ. δεν απαιτούν πολύπλοκα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και είναι γενικά ασφαλή για παραγγελία.
 • Βιβλία και έντυπο υλικό: Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο ασφαλείς τύπους προϊόντων για αγορά στο Temu, καθώς έχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο να διαφέρουν από αυτό που περιγράφεται ή παρουσιάζεται.

Πάρτε σαν νέος χρήστης ‎100€ πακέτο κουπονιών  30% έκπτωση με το κουπονι ~ apt57216

temu κριτικές , για να δουμε μερικές

Το Temu έχει επί του παρόντος βαθμολογία κριτικής 3 στα 5 αστέρια στο Trustpilot και 3,2 στα 5 αστέρια στο Sitejabber. Επιπλέον, η Temu δεν είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία από το Better Business Bureau και έχει βαθμολογία C+.

Επειδή όμως η Temu είναι μια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου και δεν πουλάει φυσικά τα δικά της προϊόντα, όλες οι κριτικές 1-2 αστέρων για το Temu πρέπει να προσεγγίζονται με έναν υπαινιγμό σκεπτικισμού.

Το Temu είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα και ανοιχτή σε κάθε πωλητή στην Κίνα . Ως αποτέλεσμα, είναι αναπόφευκτο να υπάρχει ένας συνδυασμός αξιόπιστων και αναξιόπιστων πωλητών. Λόγω του τεράστιου μεγέθους της αγοράς του Temu, είναι σχεδόν αδύνατο για τον Temu να επιβλέπει κάθε λίστα προϊόντων.

Παρόλο που το Temu έχει μέτρα για την καταπολέμηση της απάτης και της απάτης, πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ακολουθούν οι πιο συνηθισμένες κριτικές Temu που θα βρείτε στο διαδίκτυο και πώς να αποφύγετε να σας εξαπατήσουν.

Παρε την εκπτωση

Temu Κριτική #1: Τα είδη είναι κακής ποιότητας

Είναι τα προϊόντα Temu καλής ποιότητας; Ένα από τα πιο κοινά παράπονα σχετικά με το Temu από ιστότοπους κριτικών όπως το Sitejabber και το Trustpilot είναι ότι τα προϊόντα που ελήφθησαν είναι σκουπίδια κακής ποιότητας.

Το πρότυπο ποιότητας στην Κίνα είναι πολύ χαμηλότερο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλά προϊόντα στο Temu είναι φθηνά και κακής κατασκευής .

Το Temu μπορεί να προσφέρει χαμηλές τιμές επειδή τα υλικά είναι φθηνά και υπάρχει πολύ λίγος ποιοτικός έλεγχος . Για να αποφύγετε την αποστολή αγαθών κακής ποιότητας, προσέξτε τα ακόλουθα…

 • Ελέγξτε την αξιολόγηση σχολίων πωλητή – Συνεργαστείτε μόνο με πωλητές με βαθμολογία 4,5 ή υψηλότερη
 • Ελέγξτε τον αριθμό των παραγγελιών που έχουν αποσταλεί – Συνεργαστείτε μόνο με πωλητές που έχουν στείλει τουλάχιστον 1000 παραγγελίες ή περισσότερες
 • Ελέγξτε τον αριθμό των κριτικών – Συνεργαστείτε μόνο με πωλητές που έχουν τουλάχιστον 100 κριτικές
 • Διαβάστε όλες τις κριτικές 2-3 αστέρων – Αποφύγετε προϊόντα με παράπονα ποιότητας
 • Αποφύγετε την αγορά ηλεκτρονικών ειδών – Τα περισσότερα ηλεκτρονικά στο Temu είναι σκουπίδια κακής ποιότητας.
 • Αποφύγετε συμφωνίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές – Μην αγοράζετε προϊόντα όταν οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές.

Temu Κριτική #2: Η αποστολή είναι αργή

Temu Κριτική
Temu Κριτική

Τα προϊόντα που αγοράζονται από την Temu αποστέλλονται συνήθως από την Κίνα. Ως αποτέλεσμα, οι χρόνοι παράδοσης είναι μεγάλοι και ποτέ δεν είναι εγγυημένοι.

Μπορεί να λάβετε τα προϊόντα σας εντός 1 εβδομάδας ή 2 μηνών, ανάλογα με τον προμηθευτή και η αποστολή από την Κίνα είναι απρόβλεπτη.

Η Temu έχει τη φήμη ότι στέλνει την πρώτη σας παραγγελία εξαιρετικά γρήγορα για να σας κολλήσει στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια, οι επόμενες παραγγελίες συχνά καθυστερούν και αποστέλλονται με πολύ πιο αργό ρυθμό.

Αν κοιτάξετε τις κριτικές 2 και 3 αστέρων στο SiteJabber και στο Trust Pilot, η τάση των αργών χρόνων αποστολής μετά την αρχική παραγγελία είναι αρκετά κοινή.

Temu Κριτική #3: Κακή συσκευασία

Το Temu είναι διαβόητο για την αποστολή προϊόντων σε σαθρή και μη προστατευτική συσκευασία. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα σας θα φτάνουν συχνά σπασμένα ή κατεστραμμένα.

Σύμφωνα με κριτικές στο SiteJabber, ακόμη και τα εύθραυστα αντικείμενα συχνά πετιούνται σε φακέλους χωρίς περιτύλιγμα με φυσαλίδες ή προστασία. Οι πελάτες έχουν επίσης παραπονεθεί για τις παραγγελίες τους που αποστέλλονται σε μια φτηνή πλαστική σακούλα που κρατιέται μαζί με ταινία.

Για να αποφύγετε ζημιές κατά την αποστολή, είναι καλύτερο να μην παραγγείλετε εύθραυστα προϊόντα από την Temu.

Temu Κριτική#4: Το στοιχείο δεν είναι όπως περιγράφεται

Temu Κριτική
Temu Κριτική

Αυτό που λαμβάνετε από την Temu μπορεί να μην ταιριάζει ακριβώς με τις φωτογραφίες της καταχώρισης και έχουν υπάρξει πολλά παράπονα για μη άφιξη προϊόντων όπως περιγράφεται.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα αξεσουάρ του προϊόντος που εμφανίζονται στις φωτογραφίες της καταχώρισης που ενδέχεται να μην συνοδεύουν το προϊόν . Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά την περιγραφή για να καταλάβετε τι ακριβώς θα λάβετε.

Τα προϊόντα στο Temu είναι επίσης γνωστό ότι αποστέλλονται χωρίς εγχειρίδια οδηγιών ή αξεσουάρ.

Temu Κριτική #5: Υποστήριξη πελατών που δεν ανταποκρίνεται

temu

Η εξυπηρέτηση πελατών θα χτυπιέται ή θα χάνεται πάντα σε οποιαδήποτε μεγάλη αγορά, αλλά η Temu φαίνεται να έχει έναν συντριπτικά μεγάλο αριθμό παραπόνων σχετικά με τους κωδικούς κουπονιών και τις εκπτώσεις που δεν ισχύουν.

Το Temu είναι διαβόητο για τις μεγάλες εκπτώσεις και τα κουπόνια που έχουν λήξει ή δεν λειτουργούν. Εκτός και αν ζητάτε επιστροφή χρημάτων, μην περιμένετε από την Temu να ανταποκρίνεται στα παράπονά σας, καθώς οι περισσότερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών διεκπεραιώνονται από bots.

Temu Κριτική#6: Παραπλανητικές κριτικές

Αρκετοί πελάτες στο Sitejabber έχουν παραπονεθεί για ψεύτικες κριτικές που άφησαν στα προϊόντα της Temu . Αν και αυτό είναι ένα πρόβλημα για πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Amazon, η Temu φέρεται να αφήνει κριτικές 5 αστέρων στα δικά της προϊόντα όταν οι πελάτες δεν γράφουν τη δική τους κριτική.

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε τις κριτικές προϊόντων στο Temu και να λαμβάνετε κάθε κριτική με λίγο αλάτι οπως σε ολες τις πλατφορμες Ελληνικές αλλα  και εκτός Ελλάδας 

*προσωπική κριτική – τα προϊόντα ήρθαν σε 9 ήμερες η παράδοση ήταν με courier δεν δυσκολεύτηκα καθόλου .

Τι είναι η πολιτική επιστροφών του Temu;

temu

Η πολιτική επιστροφών του Temu σάς επιτρέπει να επιστρέψετε τα κατάλληλα προϊόντα εντός 90 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, αλλά πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την υποβολή του αιτήματος επιστροφής για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων.

Το παράθυρο επιστροφής του Temu είναι σημαντικά μεγαλύτερο από ανταγωνιστές όπως το AliExpress , το Shein και το Wish. Προσφέρουν ακόμη και δωρεάν ετικέτες αποστολής επιστροφής για την πρώτη σας επιστροφή εντός του παραθύρου των 90 ημερών.

Μπορείτε να επιστρέψετε επιπλέον προϊόντα από την ίδια παραγγελία, εφόσον δεν έχει λήξει το παράθυρο των 90 ημερών, αλλά υπάρχει χρέωση αποστολής 7,99 $, η οποία αφαιρείται από την επιστροφή των χρημάτων σας.

Η Temu επεξεργάζεται τις επιστροφές χρημάτων εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του πακέτου επιστροφής από τον πελάτη.

Τα ποσά επιστροφής χρημάτων, τα οποία εφαρμόζονται στον λογαριασμό του πελάτη, μπορεί να διαρκέσουν από έως 30 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής. Για παράδειγμα, οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορεί να διαρκέσουν έως και 18 εργάσιμες ημέρες.

Εάν επιλέξετε το “Πιστωτικό υπόλοιπο Temu” ως μέθοδο επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να λάβετε το ποσό επιστροφής χρημάτων μέσα σε λίγα λεπτά.

Πάρτε σαν νέος χρήστης ‎100€ πακέτο κουπονιών  30% έκπτωση με το κουπονι ~ apt57216

Το Temu προσφέρει δωρεάν αποστολή;

temu

Το Temu προσφέρει δωρεάν τυπική αποστολή για τις περισσότερες παραγγελίες. Ωστόσο, ως μέρος μιας ειδικής προσφοράς για το 2023, η τυπική αποστολή είναι 100% δωρεάν για τα περισσότερα είδη.

Πόσος χρόνος διαρκεί η αποστολή Temu;

Η τυπική αποστολή διαρκεί συνήθως 6 έως 20 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει . Εν τω μεταξύ, η ταχεία αποστολή διαρκεί συνήθως 7-14 ημέρες για την παράδοση.

Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, θα δείτε τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής στη σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας .

Η αποθήκη μπορεί να διαρκέσει 1 έως 3 ημέρες για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και θα λάβετε ένα μήνυμα μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας .

Ποιους τρόπους πληρωμής δέχεται το Temu;

temu

Το Temu δέχεται πληρωμές από όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες και άλλους γνωστούς παρόχους, όπως Apple Pay, Google Pay, Klarna και PayPal . 

Ακολουθεί η λίστα των διεθνών τρόπων πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις παραγγελίες σας στο Temu:

 • American Express
 • Apple Pay
 • Pay App με μετρητά
 • Diners Club
 • Google Pay
 • JCB
 • Κάρτα Maestro
 • MasterCard
 • PayPal
 • Visa

Πώς να ακυρώσετε μια παραγγελία Temu

temu

Είναι εύκολο να ακυρώσετε μια παραγγελία Temu εφόσον δεν έχει συσκευαστεί ακόμα. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ακυρώσετε την παραγγελία σας :

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο avatar χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 2. Επιλέξτε «Οι παραγγελίες σας» από το αριστερό πλαίσιο μενού.
 3. Βρείτε την παραγγελία στην ενότητα “Όλες οι παραγγελίες” και επιλέξτε “Ακύρωση/Άλλη βοήθεια”.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και κάντε κλικ στο «Θέλω να ακυρώσω τα στοιχεία.»
 5. Επιλέξτε “Όλα” στην κορυφή της λίστας προϊόντων.
 6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή “Ακύρωση επιλεγμένων στοιχείων”.

Θα λάβετε μια επιβεβαίωση επιστροφής χρημάτων στα εισερχόμενά σας αμέσως μετά την ακύρωση μιας παραγγελίας.

Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη συσκευαστεί, δεν θα μπορείτε να την ακυρώσετε. Ωστόσο, σχεδόν όλα τα είδη επιστρέφονται εντός 90 ημερών από την αγορά . Μόλις λάβετε την παραγγελία σας, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν προϊόντα από το Temu

Για να λαμβάνετε δωρεάν προϊόντα στο temu app, πρέπει να παραπέμψετε άλλους να εγγραφούν στην εφαρμογή Temu. Όσο περισσότερες παραπομπές κάνετε, τόσο περισσότερη πίστωση κερδίζετε που μπορεί να εφαρμοστεί σε δωρεάν αντικείμενα.

Το πρόγραμμα παραπομπής του Temu επέτρεψε στην εφαρμογή να εξαπλωθεί γρήγορα επειδή οι επιρροές και οι χρήστες προωθούν την εφαρμογή για να λάβουν δωρεάν περιεχόμενο.

Με άλλα λόγια, ο Temu χάνει σκόπιμα χρήματα για να κερδίσει μερίδιο αγοράς .

Πάρτε σαν νέος χρήστης ‎100€ πακέτο κουπονιών  30% έκπτωση με το κουπονι ~ apt57216

Τι είναι η μέθοδος Temu;

Η Μέθοδος Temu είναι μια στρατηγική για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο που περιλαμβάνει την παραπομπή άλλων για λήψη της εφαρμογής Temu ή την ολοκλήρωση ορισμένων εργασιών, όπως η παρακολούθηση βίντεο, η λήψη ερευνών και οι αγορές στο διαδίκτυο. Οι πόντοι κερδίζονται για κάθε εργασία που ολοκληρώνεται και αυτοί μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά ή δωρεάν εμπορεύματα Temu.

Το Temu διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα συνεργατών που σας επιτρέπει να κερδίζετε προμήθεια 5%-20% για οποιεσδήποτε πωλήσεις αναφέρετε. Ο Temu συχνά διοργανώνει διαγωνισμούς και δίνει μπόνους εάν παραπέμψετε έναν συγκεκριμένο αριθμό πελατών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τι σημαίνει το Temu;

Temu σημαίνει «Ομάδα επάνω, τιμή κάτω», που αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας να μειώνει τις τιμές για τα πιο δημοφιλή προϊόντα της .

Όσο περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Temu για να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν, τόσο περισσότερο από αυτό το προϊόν θα κατασκευάσει ο πωλητής, κάτι που με τη σειρά του θα μειώσει την τιμή για όλους . Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα που αγοράζονται περισσότερο στο Temu είναι και τα φθηνότερα.

Πλεονεκτήματα της αγοράς από το Temu

τεμθ
τεμθ

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την αγορά από το Temu.

 • Φτηνή τιμολόγηση : Το Temu προσφέρει προσιτές τιμές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για αγοραστές που γνωρίζουν τον προϋπολογισμό.
 • Εύκολη πλοήγηση : Ο ιστότοπος Temu.com διαθέτει διαισθητικά φίλτρα και επιλογές αναζήτησης για να σας βοηθήσουν να βρείτε γρήγορα αυτό που χρειάζεστε.
 • Δωρεάν αποστολή : Η Temu προσφέρει δωρεάν αποστολή σε όλα σχεδόν τα προϊόντα, εξοικονομώντας σας ακόμη περισσότερα χρήματα.
 • Εύκολες επιστροφές : Η διαδικασία επιστροφής είναι απρόσκοπτη και απλή.
 • Δωρεάν αποστολή με επιστροφή : Η Temu προσφέρει δωρεάν αποστολή στην πρώτη σας επιστροφή για κάθε παραγγελία εντός 90 ημερών από την αγορά.
 • Εκτενής κατάλογος : Το Temu έχει εκατομμύρια καταχωρίσεις προϊόντων σε 29 κατηγορίες και 250 υποκατηγορίες.
 • Προωθητικές προσφορές : Η Temu προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές. Αυτήν τη στιγμή, εκτελούν μια προσφορά “δωρεάν αποστολή” για όλες τις παραγγελίες οποιουδήποτε ποσού.

Μειονεκτήματα της αγοράς από το Temu

temu
Ακολουθεί μια λίστα με πιθανά μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε από την Temu.

 • Αργός χρόνος αποστολής : Οι πελάτες ανέφεραν ότι οι παραγγελίες τους χρειάστηκαν ένα μήνα για να φτάσουν. Ο μέσος χρόνος αποστολής είναι 7 έως 14 ημέρες στο Temu.
 • Αργή εξυπηρέτηση πελατών : Η υποστήριξη πελατών της Temu έχει κακή παρουσία για αργούς χρόνους απόκρισης ή μη χρήσιμους εκπροσώπους.
 • Ανεπαρκής προστατευτική συσκευασία : Μερικοί πελάτες ανέφεραν ότι έλαβαν αντικείμενα που υπέστησαν ζημιά κατά την αποστολή λόγω ανεπαρκούς προστατευτικής συσκευασίας.
 • Αργή επιστροφές χρημάτων : Ο Temu ξεκινά μια επιστροφή χρημάτων μόνο αφού λάβει την παραγγελία επιστροφής, η οποία μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από μια εβδομάδα έως έναν μήνα. Μετά από αυτό, χρειάζονται 7 έως 30 ημέρες για να διεκπεραιωθεί η επιστροφή χρημάτων, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας.

Πρέπει να αγοράσετε από το Temu;

Το Temu είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν να αγοράσουν προϊόντα απευθείας από προμηθευτές της Κίνας .

Ωστόσο, εάν αναζητάτε προϊόντα για να πουλήσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα , σκεφτείτε πιο αξιόπιστες επωνυμίες και αγορές όπως Alibaba , AliExpress , 1688, Chinabrands και Made-in-China.

Σε αντίθεση με την Alibaba, η Temu δεν έχει προμηθευτές χονδρικής που παρέχουν πρόσθετες εκπτώσεις για μεγαλύτερες ποσότητες. Επιπλέον, το Temu μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για εξειδικευμένα ή δυσεύρετα αντικείμενα, καθώς ο κατάλογός τους εστιάζει περισσότερο σε γενικά προϊόντα.

Τούτου λεχθέντος, εάν ψάχνετε για μια μεγάλη γκάμα προσιτών ειδών και δεν σας πειράζει λίγο μεγαλύτερους χρόνους αποστολής, το Temu μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Πάρτε σαν νέος χρήστης ‎100€ πακέτο κουπονιών  30% έκπτωση με το κουπονι ~ apt57216

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *