10 καλύτεροι εκτοξευτές Android με λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας

Λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε ένα λειτουργικό σύστημα Android για λίγο, τότε ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα είναι πάντα γνωστό για τις επιλογές προσαρμογής του. Πολλές εφαρμογές εκκίνησης είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για προσαρμογή, όπως Nova Launcher, Microsoft Launcher, κ.λπ. Από όλες αυτές, το Nova Launcher είναι το πιο δημοφιλές.

Το Nova Launcher έχει κάθε δυνατότητα προσαρμογής και δεν καταναλώνει πολλούς πόρους. Ωστόσο, λίγοι χρήστες έχουν βρεθεί να παραπονιούνται για την αποστράγγιση της μπαταρίας.

Λοιπόν, οι εφαρμογές εκκίνησης συνήθως δεν καταναλώνουν πολλούς πόρους, αλλά εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή χαμηλού επιπέδου, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε ελαφρούς εκτοξευτές με λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας.

Διαβάστε επίσης: Καλύτεροι εκτοξευτές Android

10 καλύτεροι εκτοξευτές Android με λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές εφαρμογές εκκίνησης Android που δεν προκαλούν εξάντληση της μπαταρίας εκτός εάν χρησιμοποιείτε Ζωντανή ταπετσαρία. Επίσης, αυτές οι εφαρμογές εκκίνησης διαθέτουν λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας για εξοικονόμηση μπαταρίας.

1. Nova Launcher

Nova Launcher

Το Nova Launcher δεν διαθέτει εξοικονόμηση μπαταρίας, αλλά προσφέρει πολλές δυνατότητες για μείωση της κατανάλωσης μπαταρίας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία και να απενεργοποιήσετε τα κινούμενα σχέδια για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σας. Επίσης, η εφαρμογή εκκίνησης επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν κινούμενα σχέδια εφαρμογών, αναδυόμενα μενού κ.λπ.

2. Microsoft Launcher

Microsoft Launcher

Το Microsoft Launcher είναι μια ελαφριά εφαρμογή εκκίνησης διαθέσιμη στο Google Play Store. Αναπτύχθηκε από τη Microsoft και προσφέρει πολλές εφαρμογές παραγωγικότητας όπως OneNote, εφαρμογή To-Do, Stick Notes (Widgets) κ.λπ.

Η εφαρμογή εκκίνησης είναι ελαφριά και διαθέτει επίσης σκοτεινή λειτουργία. Έτσι, το Microsoft Launcher είναι μια άλλη καλύτερη ελαφριά εφαρμογή εκκίνησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Πριν το Launcher

Πριν το Launcher

Το Before Launcher είναι μια μινιμαλιστική εφαρμογή εκκίνησης για Android που είναι 100% δωρεάν με όλες τις δυνατότητες και τα στοιχεία της ξεκλειδωμένα. Η εφαρμογή εκκίνησης ισχυρίζεται ότι μειώνει τους περισπασμούς με το φίλτρο ειδοποιήσεων, σας προσφέρει μια μινιμαλιστική αρχική οθόνη κ.λπ.

Η εφαρμογή εκκίνησης είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμη, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το δικό σας καθαρό στυλ για την αρχική οθόνη σας. Ενώ ο εκτοξευτής δεν διαθέτει αποκλειστική εξοικονόμηση μπαταρίας, ολόκληρος ο σκοπός του εκτοξευτή είναι να εξοικονομήσει την μπαταρία σας.

4. Πλήρης εκκίνηση

Πλήρης εκκίνηση

Το Full Launcher είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές εκκίνησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Η εφαρμογή φέρνει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες Android σε παλαιότερες συσκευές.

Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, το Full Launcher είναι εξαιρετικά ελαφρύ και δεν απαιτεί πόρους. Ενώ το Full Launcher δεν διαθέτει αποκλειστική λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, διαθέτει λειτουργίες που μπορείτε να τροποποιήσετε για να εξοικονομήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας.

5. Solo Launcher

Solo Launcher

Το Solo Launcher είναι μια από τις πιο γρήγορες εφαρμογές εκκίνησης Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η εφαρμογή Launcher είναι ελαφριά και προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση του smartphone σας για καλύτερη απόδοση.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένας διαχειριστής εργασιών, σκουπίδια καθαρισμού, ενισχυτής ταχύτητας κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Solo Launcher προσφέρει επίσης πολλά όμορφα θέματα και ταπετσαρίες.

6. Lean Launcher

Lean Launcher

Το Lean Launcher δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα προγράμματα εκκίνησης στη λίστα, ούτε διατηρείται, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές εκκίνησης που μπορείτε να έχετε στο τηλέφωνό σας Android.

Αυτή είναι μια εφαρμογή εκκίνησης ανοιχτού κώδικα, ελαφριά και εξαιρετικά προσαρμόσιμη που σας προσφέρει πολλές χρήσιμες και συναρπαστικές λειτουργίες. Δεδομένου ότι ο εκτοξευτής είναι ελαφρύς και παραλείπει funky κινούμενα σχέδια, χρησιμοποιεί πολύ λίγη μπαταρία.

7. Super P Launcher

Super P Launcher

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Super P Launcher είναι εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από το λειτουργικό σύστημα Android 9.0.

Εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εκκινητή για να απολαύσετε όλες τις λειτουργίες του Android 9 δωρεάν. Εκτός από όλα τα οπτικά χαρακτηριστικά του Android 9, φέρνει επίσης μια μεγάλη γκάμα εργαλείων όπως ενισχυτή RAM, εξοικονόμηση μπαταρίας και πολλά άλλα.

8. Εκκίνηση CMM

Εκκίνηση CMM

Το CMM Launcher είναι μια εφαρμογή εκκίνησης με κορυφαία βαθμολογία και εξαιρετικά προσαρμόσιμη στο Play Store. Η εφαρμογή φέρνει πολλές δυνατότητες, όπως εφέ 3D, εφέ μετάβασης, προσαρμόσιμη αρχική οθόνη, ενισχυτή τηλεφώνου κ.λπ. Προσφέρει επίσης εξοικονόμηση μπαταρίας που λειτουργεί σκοτώνοντας εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το παρασκήνιο.

9. Εκκίνηση δημιουργικού

Εκκίνηση δημιουργικού

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό πρόγραμμα εκκίνησης με καινοτόμες δυνατότητες, πρέπει να δοκιμάσετε το Creative Launcher. Ο εκτοξευτής είναι δημιουργικός με τον δικό του τρόπο. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα μίνι πληκτρολόγιο τοποθετημένο στο App Drawer, το οποίο σας βοηθά να αναζητήσετε τις επιθυμητές εφαρμογές.

Διαθέτει επίσης υποστήριξη χειρονομιών, υποστήριξη προσαρμοσμένου πακέτου εικονιδίων κλπ. Εκτός από αυτό, φέρνει επίσης ενισχυτή μνήμης και εξοικονόμηση μπαταρίας.

10. O Εκτοξευτής

O Εκτοξευτής

Σας λείπει η εμφάνιση του Android Oreo; Εάν ναι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το O Launcher. Είναι μια εφαρμογή εκκίνησης που ισχυρίζεται ότι φέρνει την εμφάνιση του Android 8.0 Oreo στη συσκευή σας.

Το O Launcher έχει το κατάστημα θεμάτων του από όπου μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα από 5000 θέματα. Αν μιλάμε για τα εργαλεία, έχει ενισχυτή RAM, βελτιστοποιητή αποθήκευσης και εξοικονόμηση μπαταρίας.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης Android με λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές εκκίνησης όπως αυτές. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας

καλύτερες εφαρμογές αναλυτή αποθήκευσης

καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *