εφαρμογές Android για αφαίρεση ήχου από βίντεο

10 καλύτερες εφαρμογές Android για αφαίρεση ήχου από βίντεο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Android είναι αυτή τη στιγμή το πιο χρησιμοποιούμενο και δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά. Σε σύγκριση με κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά, το Android παρέχει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής. Εκτός από αυτό, το Android ήταν πάντα γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του.

Στο directvortex, έχουμε ήδη κοινοποιήσει πολλά άρθρα για εφαρμογές Android, όπως οι καλύτερες βοηθητικές εφαρμογές, οι καλύτερες εφαρμογές μουσικής κ.λπ. Σήμερα, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση ήχου από οποιοδήποτε βίντεο.

Διαβάστε επίσης :Εναλλακτικές VivaVideo καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο
15 καλύτεροι ιστότοποι για αφαίρεση φόντου από εικόνες

10 καλύτερες εφαρμογές Android για αφαίρεση ήχου από βίντεο

Δεδομένου ότι τα περισσότερα βίντεο έχουν τραβηχτεί σε smartphone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές επεξεργασίας ήχου για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για επεξεργασία ήχου. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να κάνετε σίγαση οποιουδήποτε βίντεο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Επεξεργαστής ήχου βίντεο

Επεξεργαστής ήχου βίντεο

Αν ψάχνετε για πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου βίντεο για το smartphone Android σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Video Sound Editor.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε γρήγορα να κάνετε σίγαση του ήχου οποιουδήποτε βίντεο στο smartphone σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν στη χρήση και έχει λίγες άλλες δυνατότητες, όπως περικοπή βίντεο, αλλαγή μουσικής παρασκηνίου, προσθήκη ήχου κ.λπ.

2. Σίγαση βίντεο, Αθόρυβο βίντεο

Σίγαση βίντεο, Αθόρυβο βίντεο

Αν ψάχνετε για μια απλή στη χρήση και ελαφριά εφαρμογή Android για σίγαση της έντασης ενός βίντεο, τότε το Mute Video και το Silent Video μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε πλήρη σίγαση του ήχου οποιουδήποτε βίντεο. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την περικοπή και κοινή χρήση βίντεο σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram κ.λπ.

3. Βίντεο Αντικατάσταση μίξης Αφαίρεση ήχου

Βίντεο Αντικατάσταση μίξης Αφαίρεση ήχου

Είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές Android για τη διαχείριση ήχου σε αρχεία βίντεο. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αντικαταστήσει τον ήχο σε ένα αρχείο βίντεο με ένα άλλο.

Το Video Replace Mix Remove Audio μπορεί επίσης να αφαιρέσει ή να κάνει σίγαση του ήχου οποιουδήποτε επιλεγμένου βίντεο. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι απλή, καθαρή και εύκολη στη χρήση.

4. AudioLab

AudioLab

Το AudioLab είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας ήχου και δημιουργίας ήχων κλήσης που διατίθεται στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να κόψετε το καλύτερο μέρος του ήχου σας και να το αποθηκεύσετε ως ήχο κλήσης. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πλήρη σίγαση οποιουδήποτε συγκεκριμένου βίντεο.

Διαθέτει επίσης έναν προηγμένο μίκτη ήχου που μπορεί να συνδυάσει τον ήχο σας με τέσσερα διαφορετικά κομμάτια ήχου για να δημιουργήσετε remix.

5. Lexis Audio Editor

Lexis Audio Editor

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για το Android σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Lexis Audio Editor. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε, να εισαγάγετε σίγαση και να περικόψετε οποιοδήποτε τμήμα ήχου. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης μια λειτουργία μείωσης θορύβου που αφαιρεί τον περιττό θόρυβο από το φόντο του ήχου.

Εξαγωγέας ήχου

Με το Audio Extractor, μπορείτε να εξαγάγετε, να κόψετε, να αλλάξετε και να μετατρέψετε ήχο από ένα αρχείο βίντεο. Το καλό με το Audio Extractor είναι ότι σας επιτρέπει να κόψετε το αγαπημένο σας μέρος και να εξαγάγετε ήχο σε διαφορετικές μορφές όπως .aac, .wav, .mp3 κ.λπ. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές, το Audio Extractor είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και ελαφρύ.

7. Βίντεο σε MP3

Βίντεο σε MP3

Βίντεο σε MP3 από το inShot είναι μια εφαρμογή μετατροπής βίντεο με κορυφαία βαθμολογία για Android. Αυτό έχει δυνατότητες που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε τα αρχεία MP4 σας σε MP3, να κόψετε κλιπ βίντεο και ήχου, να συγχωνεύσετε μουσική για να δημιουργήσετε μοναδικούς ήχους κλήσης κ.λπ.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στην εφαρμογή είναι οι επιλογές μαζικής μετατροπής. Μάντεψε? Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μετατρέψετε 15 βίντεο ταυτόχρονα, να ενισχύσετε τον ήχο, να προσθέσετε μετατροπή μουσικής κ.λπ.

Βίντεο σε MP3 από το inShot σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ηχητικά εφέ στο αρχείο MP3. Συνολικά, το Video to MP3 είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για την αφαίρεση ήχου από βίντεο.

8. AudioFix

AudioFix

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή Android για να προσαρμόσετε και να αφαιρέσετε τον ήχο σε ένα βίντεο, πρέπει να δοκιμάσετε το AudioFix.

Με το AudioFix, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ήχο ενός βίντεο όπως θέλετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να αυξήσετε την ένταση του ήχου και να αφαιρέσετε το θόρυβο ή να κάνετε πλήρη σίγαση ενός βίντεο.

9. Το στούντιο

Το στούντιο

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου που είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων.

Με το Mstudio, έχετε ένα MP3 player, MP3 cutter, επιλογές σίγασης βίντεο, MP3 splitter κ.λπ. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές, το Mstudio είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και ελαφρύ.

10. Σίγαση βίντεο από το MSB Creations

Σίγαση βίντεο από το MSB Creations

Αν και δεν είναι δημοφιλές, το Mute Video from MSB Creations εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για την αφαίρεση ήχου από ένα βίντεο.

Το καλό με το Mute Video από το MSB Creations είναι ότι σας επιτρέπει να κάνετε σίγαση ή να προσαρμόσετε ένα βίντεο για τον ήχο του. Υποστηρίζει AVI, MOV, WMV, VOB, MP4 και μερικές άλλες μορφές σχετικά με τη συμβατότητα αρχειοθέτησης.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ήχου από οποιοδήποτε βίντεο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτεροι δωρεάν Audio Converter

Οι καλύτερες εφαρμογές Android για αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφία

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *