10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WeTransfer για αποστολή μεγάλων αρχείων στο Διαδίκτυο

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που βασίζονται σε σύννεφο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφόρτωση και αποστολή αρχείων. Μια τέτοια υπηρεσία είναι γνωστή ως WeTransfer. Το WeTransfer ιδρύθηκε το 2009 ως ο απλούστερος τρόπος αποστολής μεγάλων αρχείων σε όλο τον κόσμο.

Η υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο επέτρεπε στους χρήστες να στέλνουν βαριά αρχεία έως και 2 GB δωρεάν. Το υπέροχο με το WeTransfer είναι ότι δεν ζητά από τους χρήστες να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για κοινή χρήση αρχείων. Ωστόσο, πρόσφατα, το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών της Ινδίας απαγόρευσε τον ιστότοπο στη χώρα.

Το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών της Ινδίας (DoT) δεν έχει διευκρινίσει κανένα λόγο για τον αποκλεισμό του ιστότοπου. Έκτοτε, ο ιστότοπος αντιμετωπίζει συνεχώς διακοπές λειτουργίας. Έτσι, εάν ήσουν WeTransfer, μην ανησυχείτε. έχουμε μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WeTransfer.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Google Drive

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WeTransfer για αποστολή μεγάλων αρχείων στο Διαδίκτυο

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις WeTransfer που μπορούν να στείλουν μεγάλα αρχεία. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WeTransfer.

1. Dropbox

Dropbox

Λοιπόν, το Dropbox είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που είναι διαθέσιμες στον Ιστό. Το καλό είναι ότι το Dropbox σας προσφέρει πολλά πακέτα.

Το δωρεάν πρόγραμμα σάς προσφέρει 2G αποθηκευτικού χώρου. Μαζί με αυτό, ο ιστότοπος κοινής χρήσης αρχείων έχει ισχυρές επιλογές κοινής χρήσης. Μπορείτε να στείλετε το αρχείο απευθείας στη διεύθυνση email του παραλήπτη, σε τυχόν κοινόχρηστους φακέλους κ.λπ.

2. Αποστολή Firefox

Αποστολή Firefox

Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση WeTransfer στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Όπως το WeTransfer, το Firefox Send δεν σας ζητά να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Το Firefox Send είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων που υποστηρίζουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Με το Firefox Send, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία έως 2,5 GB δωρεάν.

3. Σπάσιμο

Σπάσιμο

Το Smash είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος κοινής χρήσης αρχείων στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το WeTransfer. Σε αντίθεση με το WeTransfer, το οποίο έχει όριο μεταφοράς αρχείων 2 GB, σας επιτρέπει να στείλετε αρχεία έως και 350 GB.

Ωστόσο, εάν στείλετε αρχεία άνω των 2 GB, η ταχύτητα μεταφοράς θα είναι πολύ πιο αργή. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι το Smash σάς επιτρέπει να προστατεύετε με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία που ανεβάζετε.

4. Google Drive

Google Drive

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πλέον Λογαριασμό Google, η χρήση του Google Drive έχει νόημα. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που απαιτεί απλώς έναν λογαριασμό Google για μεταφορά αρχείων.

Στο Google Drive, μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο και να επιλέξετε να το στείλετε μέσω email. Όσον αφορά το δωρεάν πρόγραμμα, το Google Drive σάς προσφέρει 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud, υποστηρίζοντας σχεδόν κάθε τύπο αρχείου.

5. Αποστολή Οπουδήποτε

Αποστολή Οπουδήποτε

Λοιπόν, το Send Anywhere είναι σχεδόν παρόμοιο με το WeTransfer όσον αφορά τη δυνατότητα. Ωστόσο, για να στείλετε αρχεία μέσω email ή συνδέσμου, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Αν μιλάμε για το όριο μεγέθους αρχείου, το Send Anywhere σάς επιτρέπει να στείλετε έως και 10 GB με τον δωρεάν λογαριασμό. Εκτός από αυτό, κάλυπτε όλα τα άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως συνδέσμους που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, πλήθος λήψεων κ.λπ.

6. Αποστολή GB

Αποστολή GB

Αν ψάχνετε για ένα απλό εργαλείο μεταφοράς αρχείων για την αποστολή αρχείων μεγέθους έως 5 GB, τότε το SendGB μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Οι εναλλακτικές λύσεις WeTransfer σάς επιτρέπουν να στέλνετε αρχεία χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε πόσο καιρό θα πρέπει να διατηρεί το SendGB το αρχείο στον διακομιστή του. Η δυνατότητα αυτοκαταστροφής του SendGB είναι επίσης πολύ χρήσιμη, καθώς καταστρέφει το αρχείο μετά τη λήψη του.

7. KwiqFlick

KwiqFlick

Λοιπόν, το KwiqFlick είναι σχεδόν παρόμοιο με τον ιστότοπο SendGB που αναφέρεται παραπάνω. Ωστόσο, το KwiqFlick σάς επιτρέπει να στέλνετε έως και 2 GB αρχείων με δωρεάν λογαριασμό.

Οι παραλήπτες δεν χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμό για να κατεβάσουν τα αρχεία που μοιράζεστε με το KwiqFlick. Συνολικά, το KwiqFlick είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση προσωρινών αρχείων στο διαδίκτυο.

8. TransferXL

TransferXL

Το TransferXL είναι ένα από τα καλύτερα και απλούστερα εργαλεία κοινής χρήσης αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Η υπηρεσία μεταφοράς αρχείων είναι γρήγορη, επιτρέποντας μεταφορές έως και 5 GB.

Το μεγαλύτερο αξιοθέατο του TransferXL είναι ότι δημιουργεί μικρογραφίες για όλες τις εικόνες που ανεβάζετε. Μόλις κοινοποιηθούν, οι παραλήπτες μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση των αρχείων πριν από τη λήψη.

9. Sharedrop

Sharedrop

Το Sharedrop είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Το εργαλείο web σάς επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ υπολογιστών που είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο.

Εάν οι συσκευές σας ήταν συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WiFi, πρέπει να ανοίξετε την καρτέλα Sharedrop σε κάθε συσκευή. Κάθε μία από τις συσκευές ή τους χρήστες θα λάβει το ψευδώνυμο και το avatar τους. Πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία στο λογότυπο του avatar για να μεταφέρετε το αρχείο.

10. WeSendIt

WeSendIt

Το WeSendIt είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση WeTransfer στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η διεπαφή χρήστη του WeSendI είναι απλή: ανεβάστε τα αρχεία, προσθέστε τη διεύθυνση email και κάντε κλικ στο κουμπί «Αποστολή».

Τα αρχεία θα παραδοθούν στη διεύθυνση email του παραλήπτη σε ελάχιστο χρόνο. Το καλό είναι ότι το WeSendIt δεν απαιτεί καμία εγγραφή και υποστηρίζει μεταφορά αρχείων μεγέθους έως και 2 GB.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WeTransfer που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Drive στο Apple TV

Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία του Google Drive

Πώς να δείτε ποιος έχει πρόσβαση στο Google Drive

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *