καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για Android

11 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για Android το 2024

Εφόσον όλοι χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να έχουμε σωστά δεδομένα Διαδικτύου και εφαρμογές παρακολούθησης ταχύτητας. Οι εφαρμογές παρακολούθησης χρήσης δεδομένων για Android επιτρέπουν στους χρήστες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα δεδομένα Διαδικτύου για να αποφύγουν επιπλέον χρεώσεις χρήσης.

Από την άλλη πλευρά, οι εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου μπορούν να σας βοηθήσουν να γνωρίζετε εάν ο ISP σας εξαπατά με χαμηλή ταχύτητα Διαδικτύου. Εάν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο για ροή βίντεο, το Internet υψηλής ταχύτητας είναι απαραίτητο.

11 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για Android το 2024

10 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για Android

Δοκιμάσαμε μερικές εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες. Δείτε τις δωρεάν εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για Android.

1. Ανοιχτό σήμα

Ανοιχτό σήμα

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και ελαφριά εφαρμογή για να ελέγξετε τη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας και την εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας σήματος δικτύου, μην ψάχνετε άλλο από το Opensignal. Το OpenSignal σάς προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές όσον αφορά τη δοκιμή ταχύτητας.

Μπορεί να εκτελέσει μια δοκιμή λήψης 5 δευτερολέπτων, μια δοκιμή μεταφόρτωσης 5 δευτερολέπτων και μια δοκιμή ping για να παρέχει ακριβή αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας. Μπορεί να δοκιμάσει ταχύτητες δικτύου 5G, 4G, 3G και WiFi.

2. nPerf

nPerf

Το nPerf είναι για όσους αναζητούν μια εφαρμογή για να δοκιμάσουν την ταχύτητα bit, τον λανθάνοντα χρόνο, την ταχύτητα περιήγησης και την ταχύτητα ροής βίντεο και, στη συνέχεια, να μην φαίνονται άλλη από το nPerf.

Με το nPerf, μπορείτε να δοκιμάσετε την ταχύτητα της δοκιμής ταχύτητας 2G, 3G, 4G, 5G, Wimax, WiFi και Ethernet. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας για Android.

3. Δοκιμασία ταχύτητας

Δοκιμασία ταχύτητας

Είναι η κορυφαία εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου που διατίθεται για smartphone Android. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή.

Το πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι εμφανίζει όλες τις παραμέτρους της ταχύτητας διαδικτύου σας, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμών λήψης, μεταφόρτωσης και ping. Εμφανίζει επίσης γραφήματα σε πραγματικό χρόνο της συνέπειας της ταχύτητας του Διαδικτύου.

4. ΓΡΗΓΟΡΗ Δοκιμή Ταχύτητας

ΓΡΗΓΟΡΗ Δοκιμή Ταχύτητας

Είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που μπορεί να δοκιμάσει την ταχύτητα δεδομένων WiFi και κινητής τηλεφωνίας. Η Netflix, Inc. ανέπτυξε την εφαρμογή και είναι η καλύτερη εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας που μπορείτε να έχετε στο Android σας.

Η διεπαφή της εφαρμογής είναι αρκετά απλή. δείχνει απλώς την ταχύτητα λήψης. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα για προχωρημένους για να γνωρίζετε την ταχύτητα μεταφόρτωσης και το ping.

5. SpeedCheck

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να αυτοματοποιήσετε τον έλεγχο της ταχύτητας του Διαδικτύου με την πάροδο του χρόνου, το SpeedCheck μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Παρακολουθεί την ταχύτητα του Διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο και καταγράφει όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα. Όσον αφορά τη δοκιμή ταχύτητας στο διαδίκτυο, το Speedcheck ελέγχει τόσο την ταχύτητα λήψης όσο και την ταχύτητα μεταφόρτωσης.

6. Εργαλεία IP

Εργαλεία IP

Τα Εργαλεία IP είναι ένα σύνολο εργαλείων που εντοπίζουν προβλήματα δικτύου και ενισχύουν την απόδοση. Προσφέρει επίσης πολλά ισχυρά εργαλεία δικτύου για την επιτάχυνση και τη ρύθμιση δικτύων.

Μπορείτε να εκτελέσετε γρήγορα μια δοκιμή ταχύτητας τόσο σε κινητή συσκευή όσο και σε συνδεσιμότητα WiFi. Σας δείχνει επίσης τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας.

7. Meteor

Μετέωρο

Εάν θέλετε να ελέγξετε ποιες εφαρμογές έχουν καταναλώσει το Διαδίκτυο ή την απόδοση των εφαρμογών με την τρέχουσα ταχύτητα Διαδικτύου, τότε το Meteor μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το Meteor εκτελεί περισσότερες δοκιμές, όπως αναπαραγωγή βίντεο, λήψη αρχείων, ανέβασμα αρχείων κ.λπ.

8. NetSpeed ​​Indicator

Ένδειξη NetSpeed

Το NetSpeed ​​Indicator είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή μέτρησης ταχύτητας internet lite, η οποία παρατίθεται παραπάνω. Είναι ένας από τους καλύτερους και απλούστερους τρόπους παρακολούθησης της ταχύτητας του Διαδικτύου στο Android.

Μάντεψε? Η ένδειξη NetSpeed ​​μπορεί να σας δείξει την ταχύτητα δεδομένων WiFi και κινητής τηλεφωνίας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή προσθέτει επίσης έναν μετρητή ταχύτητας internet σε πραγματικό χρόνο ακριβώς στη γραμμή κατάστασης.

9. Fing – Εργαλεία δικτύου

Fing - Εργαλεία Δικτύου

Το Fing – Network Tools είναι μία από τις καλύτερες κορυφαίες εφαρμογές ανάλυσης δικτύου για smartphone Android. Πάνω από 40 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή για να βελτιστοποιήσουν το δίκτυο WiFi τους.

Με το Fing – Network Tools, μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμή ταχύτητας WiFi και κινητής τηλεφωνίας. Σας δείχνει και την ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης μαζί με την καθυστέρηση.

10. WiFiman

WiFiman

Το WiFiman είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται κυρίως για τον εντοπισμό διαθέσιμων δικτύων WiFi και συσκευών Bluetooth LE. Μπορεί επίσης να σαρώσει υποδίκτυα δικτύου για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με συσκευές που έχουν εντοπιστεί.

Αν μιλάμε για τη δοκιμή ταχύτητας, η εφαρμογή WiFiman σάς επιτρέπει να διεξάγετε δοκιμές ταχύτητας λήψης/φόρτωσης και να συγκρίνετε την απόδοση του δικτύου με την πάροδο του χρόνου.

11. Master Test ταχύτητας

Master Test ταχύτητας

Το επόμενο στη λίστα μας είναι το Speed ​​Test Master, μια εξαιρετική εφαρμογή για τον έλεγχο της ταχύτητας του Διαδικτύου και τον έλεγχο της απόδοσης του δικτύου.

Όπως και άλλες εφαρμογές, το Speed ​​Test Master μπορεί να δοκιμάσει την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο και να σας δείξει τα αποτελέσματα εντός 30 δευτερολέπτων.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Speed ​​Test Master είναι ότι λειτουργεί με όλες τις μορφές συνδεσιμότητας δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των 2G, 3G, 4G, 5G, DSL και ADSL.

Εκτός από την εκτέλεση δοκιμής ταχύτητας WiFi, το Speed ​​Test Master προσφέρει επίσης άλλα χρήσιμα εργαλεία, όπως τον εντοπισμό του συνδεδεμένου στο WiFi σας, τη διαχείριση χρήσης δεδομένων, τη διάγνωση προβλημάτων δικτύου κ.λπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να δοκιμάσετε την ταχύτητα του δικτύου WiFi σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :12 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *