καλύτερες εφαρμογές WiFi Analyzer

12 καλύτερες εφαρμογές WiFi Analyzer για Android το 2023

Τώρα που όλο και περισσότερες υπηρεσίες ψυχαγωγίας όπως το NetFlix, το Spotify, το Hulu κ.λπ. εμφανίζονται στον Ιστό, είναι πιο σημαντικό να έχετε καλή συνδεσιμότητα WiFi, επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να έχετε μια αργή σύνδεση WiFi.

Παρά την ταχύτητα Διαδικτύου 10 Mbps, η ταχύτητα WiFi σας δεν θα είναι ποτέ η ίδια, καθώς πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ταχύτητα του δικτύου. Για παράδειγμα, εάν έχετε μοιραστεί τον κωδικό πρόσβασής σας με άλλους, η ταχύτητά σας στο διαδίκτυο θα είναι πιο αργή.

Ομοίως, ορισμένοι άλλοι παράγοντες επηρεάζουν επίσης την ταχύτητα του δικτύου. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αναλυτών WiFi για να σας βοηθήσει να αναλύσετε και να τροποποιήσετε το δίκτυό σας.

Τι είναι η καλή ισχύς σήματος κινητού και πώς να το ελέγξετε

12 καλύτερες εφαρμογές WiFi Analyzer για Android

Με αυτές τις εφαρμογές αναλυτή WiFi, μπορείτε να λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα από το δίκτυό σας. Ας δούμε, λοιπόν, εν συντομία μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή Εφαρμογές WiFi Analyzer για Android.

1. ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ WIFI WPS WPA

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ WIFI WPS WPA

Το WIFI WPS WPA TESTER είναι ένα από τα καλύτερα και τα περισσότερα Android προηγμένες εφαρμογές ανάλυσης WiFi. Με το WIFI WPS WPA TESTER, μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα εάν υπάρχει κάποια ευπάθεια στο Access Point WiFi.

Η εφαρμογή δεν συνιστάται σε όσους δεν γνωρίζουν ασύρματη σάρωση. Σας δείχνει μόνο τα τεχνικά πράγματα που είναι αρκετά δύσκολο να κατανοήσετε. Ο ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ WIFI WPS WPA χρησιμοποιείται κυρίως για τη δοκιμή πολλών επιθέσεων PIN WPS για να καταλάβετε εάν το ασύρματο σημείο πρόσβασης ή ο δρομολογητής σας είναι ασφαλές.

2. WiFiman

WiFiman

Το WiFiman είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε διάφορες παραμέτρους του δικτύου WiFi σας. Η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει το δίκτυο WiFi σας και να παρέχει σημαντικές πληροφορίες όπως συνδεδεμένες συσκευές, NetBios κ.λπ.

Εκτός από αυτό, το WiFiman μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση δοκιμών ταχύτητας λήψης/φόρτωσης, σύγκριση απόδοσης δικτύου και πολλά άλλα. Συνολικά, το WiFiman είναι μια εξαιρετική εφαρμογή WiFi Analyzer που μπορείτε να έχετε στη συσκευή σας Android.

3. Εργαλεία δικτύου NetX

Εργαλεία δικτύου NetX

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ανάλυσης WiFi που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να αναλύσετε σωστά το δίκτυό σας.

Η διεπαφή χρήστη του NetX Network Tools είναι εντυπωσιακή και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση WiFi όπως εξωτερική IP, Ισχύς σήματος, ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης κ.λπ.

4. NetSpot – Αναλυτής WiFi

NetSpot - Αναλυτής WiFi

Το NetSpot – WiFi Analyzer έχει δημιουργηθεί έχοντας κατά νου την απλότητα. Είναι μια εφαρμογή σαρωτή ασύρματου δικτύου all-in-one που μετρά την ισχύ του σήματος και τα κανάλια WiFi.

Αυτή η εφαρμογή θα φιλτράρει τα σαρωμένα δίκτυα με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας, την ισχύ του σήματος, τη ζώνη κ.λπ. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί επίσης να δοκιμάσει την ταχύτητα του διαδικτύου.

5. OpenSignal

OpenSignal

Το Opensignal είναι μια εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου που μπορεί επίσης σαρώστε το δίκτυο WiFi. Διαθέτει μερικά εργαλεία που σας βοηθούν να διαγνώσετε προβλήματα σύνδεσης κινητού ή WiFi. Συνολικά, το Opensignal είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για τον έλεγχο της ταχύτητας και του σήματος WiFi.

Εκτός από αυτό, το Opensignal εκτελεί επίσης μια δοκιμή λήψης/μεταφόρτωσης 5 δευτερολέπτων και μια δοκιμή ping για να σας παρέχει ακριβή αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας.

6. Fing – Εργαλεία δικτύου

Fing - Εργαλεία Δικτύου

Το Fing – Network Tools είναι μία από τις κορυφαίες εργαλειοθήκες δικτύου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Το υπέροχο πράγμα με το Fing – Network Tools είναι ότι μπορεί να σαρώσει αποτελεσματικά συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για την ακριβή αναγνώριση της συσκευής διευθύνσεων IP, διευθύνσεων MAC, ονομάτων συσκευών, μοντέλων, προμηθευτών κ.λπ.

7. Αναλυτής Wifi

Αναλυτής Wifi

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Wifi Analyzer είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε το δίκτυο WiFi. Μάντεψε? Το Wi-Fi Analyzer μετατρέπει το Android smartphone σας σε αναλυτή WiFi, που δείχνει τα κανάλια WiFi γύρω σας.

Η εφαρμογή εμφανίζει ορισμένες κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο, όπως Διεύθυνση IP, Πύλη, Μάσκα δικτύου, DNS1, DNS 2, IP διακομιστή κ.λπ.

8. Netgear WiFi Analytics

Netgear WiFi Analytics

Το Netgear WiFi Analytics σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε το υπάρχον ή πρόσφατα επεκταμένο δίκτυο WiFi. Αυτή είναι μια από αυτές τις εξαιρετικές εφαρμογές Android που σας επιτρέπουν να καταλάβετε πόσο ισχυρό είναι το σήμα WiFi σας.

Το Netgear WiFi Analytics μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της κατάστασης του δικτύου και της ισχύος του σήματος WiFi, για τον εντοπισμό πολυσύχναστων καναλιών WiFi κ.λπ.

9. Εργαλεία IP: Αναλυτής WiFi

Εργαλεία IP: Αναλυτής WiFi

Εργαλεία IP: Ο αναλυτής WiFi φέρνει ένα σύνολο εργαλεία για να επιταχύνετε το δίκτυό σας. Η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει και να εντοπίσει γρήγορα προβλήματα δικτύου, σφάλματα IP κ.λπ.

Παρέχει επίσης πρόσβαση στα πιο δημοφιλή βοηθητικά προγράμματα δικτύου όπως Ping, LAN Scanner, Port Scanner, DNS Lookup, WiFi Analyzer, IP Calculator κ.λπ.

10. Αναλυτής WiFi Pixel NetCut

Αναλυτής WiFi Pixel NetCut

Είναι ένας από τους καλύτερους αναλυτές WiFi, σαρωτές WiFi και εφαρμογές παρακολούθησης WiFi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Με το Pixel NetCut WiFi Analyzer, μπορείτε εύκολα να βρείτε συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας.

Το Pixel NetCut WiFi Analyzer μπορεί επίσης να ελέγξει την ποιότητα του δικτύου, να κόψει το διαδίκτυο για όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, να ελέγξει την ταχύτητα του διαδικτύου κ.λπ.

11. Μετρητής ισχύος σήματος WiFi

Μετρητής ισχύος σήματος WiFi

Αυτή η απλή εφαρμογή αναλυτής WiFi για Android σάς ενημερώνει για την ισχύ του σήματος του δικτύου WiFi στο οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να βρείτε την τέλεια τοποθεσία για να συνδεθείτε στο δίκτυο WiFi όπου τα σήματα δεν θα είναι πρόβλημα. Εκτός από την ισχύ του σήματος, το WiFi Signal Strength Meter παρέχει επίσης δυνατότητες όπως η απόκτηση της διεύθυνσης MAC, η ασφάλεια δικτύου WiFi, το BSSID κ.λπ.

12. Αναλυτής δικτύου

Αναλυτής δικτύου

Το Network Analyzer είναι η απόλυτη εφαρμογή ανάλυσης WiFi για τη διάγνωση διαφόρων προβλημάτων στο δίκτυο WiFi σας. Το καλό είναι ότι σας επιτρέπει να εντοπίζετε προβλήματα σε απομακρυσμένους διακομιστές χωρίς να απαιτείται πρόσβαση root.

Θα λάβετε έναν πλήρη μετρητή σήματος WiFi, σαρωτή LAN, Ping & traceroute, Port Scanner, Whois & DNS Lookup εργαλεία με Αναλυτή Δικτύου.

Εκτός από τα εργαλεία ανάλυσης WiFi, το Network Analyzer παρέχει επίσης πληροφορίες δικτύου όπως η προεπιλεγμένη πύλη, εξωτερική IP, BSSID, διεύθυνση IP του WiFi κ.λπ.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ανάλυσης WiFi για Android, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε το δίκτυο WiFi σας με αυτές τις εφαρμογές. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

καλύτερες εφαρμογές Hacking WiFi για Android

Πώς να δείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στα Windows 11

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *