σαρωτές ιών για υπολογιστή χωρίς εγκατάσταση

Οι καλύτεροι σαρωτές ιών για υπολογιστή χωρίς εγκατάσταση για Windows

Τα Windows δεν θεωρήθηκαν ποτέ το πιο ασφαλές λειτουργικό σύστημα. Διαβάζουμε πολλές ιστορίες για phishing, ιούς και επιθέσεις ransomware, εστιάζοντας μόνο στο λειτουργικό σύστημα Windows. Σε ένα λειτουργικό σύστημα Windows, το κατάλληλο λογισμικό ασφαλείας είναι κάτι πολύ απαραίτητο.

Στο Techviral, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με τα καλύτερα εργαλεία προστασίας από ιούς, λογισμικό προστασίας από κακόβουλο λογισμικό και άλλα πράγματα για την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζητήματα ασφαλείας εάν διαθέτετε ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο προστασίας από ιούς. Τι γίνεται όμως αν πρέπει να εργαστείτε σε άλλον υπολογιστή χωρίς εργαλείο προστασίας από ιούς;

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το φορητό λογισμικό προστασίας από ιούς είναι χρήσιμο. Όπως όλα τα άλλα φορητά λογισμικά, τα φορητά εργαλεία προστασίας από ιούς δεν απαιτούν εγκατάσταση. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το φορητό λογισμικό προστασίας από ιούς σε άλλον υπολογιστή μέσω μονάδων USB.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : PIA VPN Κριτική 2024: Ένα φτηνό VPN που είναι εξαιρετικό για περιστασιακούς χρήστες

12 Καλύτερο φορητό λογισμικό προστασίας από ιούς για Windows

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα το καλύτερο δωρεάν φορητό λογισμικό προστασίας από ιούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε λειτουργικά συστήματα Windows. Ας τσεκάρουμε.

1. Κιτ έκτακτης ανάγκης Emsisoft

Κιτ έκτακτης ανάγκης Emsisoft

Το Emsisoft Emergency Kit είναι ίσως το πιο ελαφρύ φορητό εργαλείο προστασίας από ιούς. Παρά το ότι είναι ελαφρύ, το κιτ έκτακτης ανάγκης Emsisoft διαθέτει κάποια σοβαρή ισχύ.

Μάντεψε? Το Emsisoft Emergency Kit μπορεί να βρει και να αφαιρέσει ιούς, keylogger, κακόβουλο λογισμικό κ.λπ., από τον υπολογιστή σας. Δεδομένου ότι είναι ένα φορητό πρόγραμμα, δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Ωστόσο, κάντε λήψη και χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Emsisoft Emergency Kit για καλύτερη προστασία της ασφάλειας.

2. Norton Power Eraser

Norton Power Eraser

Σύμφωνα με τη Norton, την κορυφαία εταιρεία ασφαλείας, η Power eraser είναι ένα φορητό εργαλείο προστασίας από ιούς ικανό να αφαιρεί ιούς που η παραδοσιακή σάρωση ιών δεν εντοπίζει πάντα.

Το Norton Power Eraser είναι γνωστό για το επιθετικό εργαλείο αφαίρεσης ιών για την εύρεση και αφαίρεση κρυμμένων ιών, κακόβουλων προγραμμάτων και δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

3. Comodo Cleaning Essentials

Comodo Cleaning Essentials

Το Comodo Cleaning Essentials είναι μια ισχυρή λύση για την εξάλειψη ιών και κακόβουλου λογισμικού. Το φορητό εργαλείο προστασίας από ιούς είναι αρκετά ικανό να εντοπίζει και να αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό, ιούς και άλλες απειλές ασφαλείας από υπολογιστές με Windows.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Comodo Cleaning Essentials ενσωματώνεται με τους σαρωτές cloud της Comodo για να παρέχει αναφορές ασφάλειας σε πραγματικό χρόνο.

4. Φορητό Zemana AntiMalware

Φορητό Zemana AntiMalware

Το Zemana AntiMalware Portable έχει μια κομψή διεπαφή που εκτελείται σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις των Windows. Οι λειτουργίες του Zemana AntiMalware Portable περιλαμβάνουν προστατευτικό προστασίας σε πραγματικό χρόνο, έξυπνη καραντίνα, προγραμματισμό σάρωσης κ.λπ.

Η φορητή έκδοση του Zemana Antimalware διαθέτει επίσης ένα προηγμένο εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που εντοπίζει και αφαιρεί πρόσθετα προγράμματος περιήγησης, adware, PUP και άλλους τύπους κακόβουλου λογισμικού.

5. Dr.Web CureIt!

Dr.Web CureIt!

Το Dr.Web είναι ένα άλλο κορυφαίο όνομα στον κόσμο των Antivirus και διαθέτει επίσης φορητό σαρωτή ιών. Η χρήση ενός προσωπικού σαρωτή προστασίας από ιούς που μπορείτε να μεταφέρετε σε μια μονάδα USB είναι δωρεάν.

Μόλις συνδεθεί σε άλλο σύστημα, ξεκινά ελέγχοντας όλες τις κρίσιμες περιοχές του συστήματος. Εμφανίζει την επιλογή κατάργησης ή καραντίνας εάν εντοπίσει απειλές.

6. Microsoft Safety Scanner

Microsoft Safety Scanner

Το Microsoft Safety Scanner είναι για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας πάνω από την εγκατεστημένη προστασία από ιούς. Είναι το καλύτερο δωρεάν και φορητό εργαλείο ελέγχου κακόβουλου λογισμικού για λειτουργικά συστήματα Windows.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού από την επίσημη τοποθεσία της Microsoft, η οποία υποστηρίζει κάθε έκδοση των Windows.

7. McAfee GetSusp από την Intel

McAfee GetSusp από την Intel

Λοιπόν, το McAfee GetSusp είναι ελαφρώς διαφορετικό από άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Προορίζεται για χρήστες που υποπτεύονται μη εντοπισμένο κακόβουλο λογισμικό στο σύστημά τους.

Είναι ένα φορητό εργαλείο που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ευρετικών και ερωτημάτων στη βάση δεδομένων φήμης αρχείων McAfee GTI για τη συλλογή ύποπτων αρχείων. Το εργαλείο σας ενημερώνει για το κρυφό κακόβουλο λογισμικό. δεν το αφαιρεί από το σύστημά σας.

8. Εργαλείο αφαίρεσης ιών Kaspersky

Εργαλείο αφαίρεσης ιών Kaspersky

Το Kaspersky Virus Removal Tool είναι ένα άλλο δωρεάν φορητό εργαλείο για τη σάρωση και την απολύμανση υπολογιστών με Windows. Ωστόσο, δεν είναι ένα πρόγραμμα μικρού μεγέθους όπως οι ανταγωνιστές του.

Απαιτεί τουλάχιστον 500 MB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου για την εγκατάσταση και τα αποτελέσματα της σάρωσης χρειάζονται λίγο χρόνο για να ολοκληρωθούν. Το Kaspersky Virus Removal Tool προσφέρει επίσης έναν ισχυρό σαρωτή ιών που μπορεί εύκολα να εντοπίσει κρυμμένα κακόβουλα προγράμματα και ιούς.

9. McAfee Stinger

McAfee Stinger

Το McAfee Stinger, που τώρα ονομάζεται Trellix Stinger, είναι ένα άλλο εξαιρετικό φορητό λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας με Windows 10. Μάντεψε? Το McAfee Stinger είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο που μπορεί να σαρώσει αποτελεσματικά τον υπολογιστή σας για να εντοπίσει και να αφαιρέσει ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

Η τελευταία έκδοση του McAfee Stinger μπορεί ακόμη και να βρει και να αφαιρέσει το GameOver Zeus και το Cryptolocker επίσης. Είναι μια φορητή λύση προστασίας από ιούς που ειδικεύεται στη σάρωση που βασίζεται σε σύννεφο.

10. Δίσκος διάσωσης Avast

Δίσκος διάσωσης Avast

Το Avast Rescue Disk δεν είναι φορητό antivirus, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένα πρόγραμμα διάσωσης δίσκου που εκτελεί μια σάρωση πριν από την εκκίνηση του υπολογιστή σας.

Πρέπει να εγκαταστήσετε το Avast Rescue Disk σε μια συσκευή USB και να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας με αυτό. Μόλις εκκινηθεί, θα εκτελεστεί μια ελαφριά έκδοση του προστασίας από ιούς Avast και θα εντοπίσει και θα αφαιρέσει ιούς, κακόβουλο λογισμικό, διαφημιστικό λογισμικό κ.λπ., από τον υπολογιστή σας.

11. Ηλεκτρονικός σαρωτής ESET

Ηλεκτρονικός σαρωτής ESET

Το ESET Online Scanner δεν είναι ακριβώς ένα φορητό εργαλείο, αλλά λειτουργεί όπως αυτό. Αυτός ο δωρεάν διαδικτυακός σαρωτής παρέχει επιλογές σάρωσης μίας χρήσης για την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και απειλών από τον υπολογιστή σας.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Eset Online Scanner είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και αποτελεσματικό στην αφαίρεση των πιο πρόσφατων απειλών. Δεδομένου ότι είναι ένας διαδικτυακός σαρωτής, απαιτεί ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο για τη σύνδεση με τον διακομιστή του και την ανταλλαγή πληροφοριών απειλών.

12. F-Secure Online Scanner

F-Secure Online Scanner

Το F-Secure Online Scanner είναι παρόμοιο με το εργαλείο ESET Online Scanner που αναφέρεται παραπάνω. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο σάρωσης μίας χρήσης για υπολογιστή που μπορεί να αφαιρέσει κρυμμένους ιούς, κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές από τον υπολογιστή σας.

Αν και το F-Secure Online Scanner δεν είναι ένα φορητό εργαλείο, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και μπορεί να αφαιρέσει κρυμμένο κακόβουλο λογισμικό. Έτσι, εάν θέλετε ένα μικρό εργαλείο προστασίας από ιούς που δεν χρειάζεται πλήρη εγκατάσταση και παρέχει σάρωση μία φορά, το F-Secure Online Scanner μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι δωρεάν φορητοί σαρωτές ιών για υπολογιστή χωρίς εγκατάσταση. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο τέτοιο σαρωτή προστασίας από ιούς για υπολογιστή, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Λογισμικα προστασίας από ιούς για Windows 10

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανίχνευσης λογισμικού κατασκοπίας για Android

Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *