13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android το 2023

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android το 2023

Αν αναζητήσετε εφαρμογές μεταφοράς αρχείων στο Google Play Store, θα βρείτε εκατοντάδες εφαρμογές. Οι εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi μπορούν να μεταφέρουν αρχεία από το ένα Android στο άλλο. Οι περισσότερες εφαρμογές διαθέτουν επίσης έναν υπολογιστή-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα από υπολογιστή σε υπολογιστή ή υπολογιστή σε υπολογιστή.

Από όλες αυτές τις εφαρμογές κοινής χρήσης αρχείων WiFi, το Shareit φαίνεται να είναι η καλύτερη και πιο δημοφιλής. Με το ShareIt, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε ταινίες, βίντεο, μουσική, ταπετσαρίες και άλλα έγγραφα. Αυτή η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη σε πλατφόρμες υπολογιστών όπως τα Windows, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε Android ή αντίστροφα.

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android

Ωστόσο, το Shareit δεν είναι το μοναδικό στο είδος του. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Shareit διαθέσιμες στο διαδίκτυο που κάνουν το ίδιο πράγμα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit που σας επιτρέπουν μεταφορά αρχείων οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

1. Αποστολή Οπουδήποτε

Αποστολή Οπουδήποτε

Το Send Anywhere είναι ένα από τα καλύτερα SHAREit Alternatives για ασφαλή κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συσκευών iOS και Android. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το Send Anywhere είναι ότι στέλνει το αρχικό μέγεθος αρχείου χωρίς συμπίεση.

Κατά την εγκατάσταση, το Send Anywhere δημιουργεί αυτόματα ένα κλειδί 6 ψηφίων. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί για να στείλετε και να λάβετε αρχεία από άλλες συσκευές. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε αρχεία με πολλά άτομα ταυτόχρονα μέσω ενός ασφαλούς συνδέσμου.

Εκτός από τη μεταφορά αρχείων από Android σε Android, το Send Anywhere μπορεί επίσης να μεταφέρει αρχεία μεταξύ Android και υπολογιστή. Συνολικά, το Send Anywhere είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. XShare

XShare

Το XShare είναι άλλο ένα εξαιρετικό εφαρμογή μεταφοράς αρχείων που χρησιμοποιεί WiFi για τη μεταφορά αρχείων. Η εφαρμογή μπορεί να μεταφέρει πιο γρήγορα τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα έγγραφα και άλλα αρχεία σας.

Εκτός από τη μεταφορά αρχείων, το XShare προσφέρει επίσης έναν διαχειριστή αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε ή να διαχειριστείτε αρχεία. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, και εκατομμύρια χρήστες τη χρησιμοποιούν ήδη.

3. Μοιράσου με

Μοιράσου με

Το ShareMe από τη Xiaomi είναι ίσως η πιο γρήγορη εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων που είναι διαθέσιμη για smartphone Android. Μάντεψε? Το ShareMe είναι πλήρως συμβατό με smartphone Xiaomi, Samsung, Oppo, OnePlus, Vivo, LG και Realme.

Με το ShareMe, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε εικόνες, βίντεο, μουσική, εφαρμογές και άλλους τύπους αρχείων μεταξύ φορητών συσκευών.

4. Ζάπια

Ζάπια

Είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση του Shareit στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Η εφαρμογή έρχεται με μια εξαιρετική διεπαφή που φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη.

Όπως το Xender, έτσι και το Zapya δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο που να λειτουργεί. Απλώς δημιουργεί ένα hotspot για αποστολή και λήψη αρχείων.

5. FEEM

FEEM

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Shareit που δεν είναι γεμάτη με περιττές λειτουργίες, τότε το FEEM μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Θα πρέπει να συνδέσετε και τις δύο συσκευές στο ίδιο δίκτυο WiFi για να μοιράζεστε αρχεία με το FEEM.

Η ταχύτητα κοινής χρήσης δεδομένων είναι πολύ μεγαλύτερη και είναι διαθέσιμη σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Windows 10, Mac, Linux κ.λπ.

6. Superbeam

Superbeam

Το Superbeam είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Όπως το ShareIt, το Superbeam βασίζεται επίσης στην τεχνολογία WiFi Direct για γρήγορη μεταφορά αρχείων. Εκτός από αυτό, το Superbeam υποστηρίζει επίσης κοινή χρήση αρχείων μέσω NFC, QR Code ή του προγράμματος περιήγησης ιστού.

7. AirDroid

AirDroid

Είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών. Με το AirDroid, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε το τηλέφωνο ή το tablet σας Android από έναν υπολογιστή.

Για να ξεκινήσει μια απομακρυσμένη συνεδρία, το AirDroid βασίζεται στο WiFi. Μόλις αντικατοπτριστεί, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν αρχεία μεταξύ συσκευών.

8. Εύκολη κοινή χρήση

Εύκολη κοινή χρήση

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή μεταφοράς αρχείων για Android, παρόμοια με το ShareIt. Όπως το SHAREit, το Easy Share επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται όλες τις μορφές αρχείων. Το WiFi P2P είναι η μέθοδος κοινής χρήσης αρχείων που χρησιμοποιεί η εφαρμογή και η ταχύτητα φτάνει τα 20 MB/s.

Εκτός από αυτό, το Easy Share μπορεί επίσης να μεταφέρει αρχεία στον υπολογιστή σας μέσω διακομιστή FTP. Άλλες δυνατότητες του Easy Share περιλαμβάνουν εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, κοινή χρήση απεριόριστου μεγέθους αρχείου κ.λπ.

9. inShare

inShare

Λοιπόν, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία μεταφοράς αρχείων διαθέσιμο για smartphone Android. Μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο, εικόνες, μουσική, εφαρμογές, ηλεκτρονικά βιβλία, pdf κ.λπ.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να στείλετε αρχεία με ταχύτητα έως και 40 MB/s. Έτσι, είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση του ShareiT που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

10. JioSwitch

JioSwitch

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για τη μεταφορά αρχείων μέσω WiFi, το JioSwitch μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Είναι μια εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων που υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων για μεταφορά από το ένα smartphone στο άλλο. Διαθέτει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ Android και iOS.

11. Μεταφέρουμε

Μεταφέρουμε

Το WeTransfer είναι ελαφρώς διαφορετικό από το Shareit ή κάθε άλλη εφαρμογή του άρθρου. Βασικά, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει κοινή χρήση αρχείων με άλλες συσκευέςαλλά ο τρόπος κοινής χρήσης είναι διαφορετικός.

Αντί για κοινή χρήση μέσω WiFi, το WeTransfer σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε και να μοιράζεστε αρχεία μέσω URL και Link. Μόλις φιλοξενήσετε ένα αρχείο, θα έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κοινής χρήσης.

Μπορείτε να πάρετε αυτόν τον σύνδεσμο και να τον στείλετε στους φίλους σας. Δεν υπάρχουν όρια μεγέθους αρχείου και περιορισμοί στη μεταφόρτωση του τύπου αρχείου.

12. Εξερεύνηση αρχείων FX

Εξερεύνηση αρχείων FX

Αυτή είναι μια εφαρμογή εξερεύνησης αρχείων για Android, αλλά έχει μερικές δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων. Η δυνατότητα FX Connect αυτής της εξερεύνησης αρχείων σάς επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία από τηλέφωνο σε τηλέφωνο με τη δυνατότητα WiFi direct.

Υποστηρίζει επίσης NFC για τη σύνδεση δύο φωτογραφιών αγγίζοντας φυσικά την πλάτη τους μεταξύ τους. Διαθέτει επίσης μια νέα δυνατότητα Web Access που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αρχεία και πολυμέσα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας.

13. Αρχεία από την Google

Αρχεία από την Google

Το Files by Google είναι ένα all-in-one εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android. Είναι βασικά μια σουίτα διαχείρισης αρχείων που σας παρέχει διάφορες δυνατότητες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να διαχειριστείτε τα αρχεία σας, να ελευθερώσετε χώρο, να βρίσκετε αρχεία πιο γρήγορα, να μοιράζεστε αρχεία εκτός σύνδεσης με το κοντινό κοινό κ.λπ.

Όσον αφορά τη δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων, σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία με συσκευές γύρω σας με τη λειτουργία Κοινή χρήση κοντά. Η λειτουργία μπορεί να στείλει αρχεία με ταχύτητες έως και 480 Mbps.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις καλύτερες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων για Android αντί για SHAREit. Εάν γνωρίζετε κάποια άλλη τέτοια εφαρμογή, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο WhatsApp

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *