βίντεο σε αργή κίνηση

13 καλύτερες εφαρμογές βίντεο αργής κίνησης για Android το 2023

Ο ψηφιακός κόσμος γύρω μας εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Πάνε εκείνες οι μέρες που έπρεπε να κουβαλάμε DSLR για να τραβήξουμε εξαιρετικές φωτογραφίες. Στις μέρες μας, το smartphone αντικαθιστά τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές στη ζωή μας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της ύπαρξης ενός κορυφαίου smartphone με κάμερα είναι η εγγραφή βίντεο αργής κίνησης.

Τα περισσότερα σύγχρονα smartphone περιέχουν μια εγγενή συσκευή εγγραφής βίντεο αργής κίνησης στην οποία έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής κάμερας. Ωστόσο, εάν το smartphone σας χάνει τη λειτουργία “Slow-Mo”, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικές εφαρμογές τρίτων.

Πολλές εφαρμογές αργής κίνησης Android στο Play Store μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή του εφέ αργής κίνησης σε βίντεο. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι οι εφαρμογές μπορούν να εφαρμόσουν μόνο το εφέ αργής κίνησης (επιβράδυνση της ταχύτητας αναπαραγωγής). δεν μπορούν να εγγράψουν βίντεο σε αργή κίνηση .

Πώς να διορθώσετε την αργή εκκίνηση των Windows 11

Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο Android

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές βίντεο αργής κίνησης για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές βίντεο αργής κίνησης για συσκευές Android. Μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε ένα εφέ αργής κίνησης στα βίντεό σας με αυτές τις εφαρμογές.

1. Slow Motion Video FX

Slow Motion Video FX

Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή για εγγραφή βίντεο αργής κίνησης σε συσκευή Android. Μπορείτε επίσης να κάνετε βίντεο με γρήγορη κίνηση.

Το βίντεο εξόδου μπορεί να μεταφορτωθεί στο Youtube ή στο Instagram – δείξτε στους φίλους σας και κερδίστε εκατοντάδες likes! Το Slow Motion Video FX σάς επιτρέπει να επιλέξετε την ταχύτητα της ταινίας εξόδου.

2. Χωρίς αργή κίνηση

Δωρεάν αργή κίνηση

Αυτή η δροσερή εφαρμογή θα μετατρέψει τις ιδιαίτερες στιγμές σας σε εκπληκτικές. Το Slow Motion FREE είναι ένα πρόγραμμα προβολής βίντεο σε αργή κίνηση. Μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχείο από το φάκελο εγγεγραμμένων βίντεο ή να κάνετε μια νέα εγγραφή στην εφαρμογή και να επιλέξετε την ταχύτητα του βίντεο που εγγράφετε.

3. AndroVid – Επεξεργαστής βίντεο

AndroVid - Επεξεργαστής βίντεο

Είναι ένα βολικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με πολλές λειτουργίες. Καθιστά πολύ απλή την επεξεργασία των βίντεό σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ βίντεο fading, αργής κίνησης, σέπια, βινιέτα και vintage βίντεο. Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει επίσης να μετατρέψετε το επεξεργασμένο βίντεο.

4. Κάμερα κίνησης

Κάμερα μοτοσυκλέτας

Απολαύστε την τέλεια στιγμή με το Best Shot. Καταγράφει πολλές λήψεις πριν και μετά το χτύπημα, αναγνωρίζοντας προβλήματα όπως θολά θέματα ή μάτια που αναβοσβήνουν.

Στη συνέχεια προτείνει την καλύτερη εικόνα για διατήρηση. Οι έξυπνες κάμερες της Moto προσαρμόζονται αυτόματα για το φως και την κίνηση για κρυστάλλινα αποτελέσματα. Μπορεί να εγγράψει βίντεο αργής κίνησης.

5. Ελεγχόμενο Capture Lite

Ελεγχόμενη λήψη Lite

Η Ελεγχόμενη Λήψη όχι μόνο διευκολύνει τη λήψη κανονικών φωτογραφιών και βίντεο, αλλά σας επιτρέπει επίσης να καταγράφετε αυτόματα εικόνες ακολουθίας χρονικής καθυστέρησης και βίντεο αργής κίνησης.

Αυτό σας εκθέτει σε έναν νέο κόσμο χρήσεων για την κάμερα του τηλεφώνου ή του tablet σας. Με την Ελεγχόμενη Λήψη, μπορείτε να καταγράψετε αργά και γρήγορα συμβάντα, όπως ένα άνοιγμα λουλουδιών ή μια κούνια γκολφ ενός φίλου σας, και στη συνέχεια να παρατηρήσετε τις περίπλοκες λεπτομέρειες αυτών των γεγονότων.

6. Video Dieter

Βίντεο Dieter

Το Video Dieter σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλα τα βίντεό σας σε μικρότερο μέγεθος αρχείου και να μοιράζεστε το βίντεο πλήρους μήκους μέσω WhatsApp, Facebook, Telegram και οποιασδήποτε εφαρμογής messenger. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα βίντεο Timelapse και αργής κίνησης.

7. Videoshop

Videoshop

Όπως υποδηλώνει το όνομα της εφαρμογής, είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο all-in-one για το Android σας. Η εφαρμογή κατάστημα βίντεο για Android διαθέτει πολλές επιλογές επεξεργασίας. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Το Videoshop διαθέτει επίσης μια εκπληκτική επιλογή για να επιβραδύνει και να γρήγορα το βίντεό σας. Δεδομένου ότι προσφέρει μια επιλογή επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα βίντεο αργής ή γρήγορης κίνησης χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό.

8. Slow Motion Frame Video Player

Πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο με καρέ αργής κίνησης

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναπαράγετε βίντεο HD/SD, να ελέγχετε την ένταση ήχου του ρυθμού καρέ βίντεο και να εφαρμόζετε ένα φίλτρο χρώματος για το ασπρόμαυρο εφέ. Αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο εκμεταλλεύεται την επιτάχυνση υλικού πολυμέσων, καταναλώνει χαμηλή ισχύ CPU και χρησιμοποιεί την ισχύ της μπαταρίας πιο αποτελεσματικά.

9. KMPlayer

KMPlayer

Λοιπόν, το KMPlayer είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που έρχεται με μερικές μοναδικές δυνατότητες. Το καλύτερο πράγμα για το KMPlayer είναι η ικανότητά του να επιταχύνει και να επιβραδύνει οποιοδήποτε βίντεο.

Μάντεψε? Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Android μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε βίντεο με ταχύτητα από 0,4 έως 4 δευτερόλεπτα. Η τελευταία έκδοση του KMPlayer έλαβε επίσης υποστήριξη βίντεο HD.

10. KineMaster – Pro Video Editor

KineMaster – Επεξεργαστής βίντεο Pro

Είναι ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να έχετε στο Android smartphone σας. Το KineMaster – Pro Video Editor συσκευάζει σχεδόν κάθε δυνατότητα που χρειάζεστε για την επεξεργασία βίντεο.

Η premium έκδοση του KineMaster επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιταχύνουν ή να επιβραδύνουν οποιοδήποτε βίντεο. Η διεπαφή της εφαρμογής είναι επίσης πεντακάθαρη, ενώ διαθέτει επίσης υποστήριξη για εγγραφή ήχου-βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

11. Slow Motion Video Maker

Δημιουργός βίντεο αργής κίνησης

Το Slow Motion Video Maker είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για τη δημιουργία βίντεο αργής κίνησης . Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά αργά μουσικά βίντεο, πορτρέτα κίνησης και πολλά άλλα.

Με αυτήν την εφαρμογή Android, μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα του βίντεο για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό, αστείο και ενδιαφέρον σύστημα. Επίσης, η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για την επεξεργασία των βίντεο.

Με το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε να αυξήσετε περαιτέρω την ταχύτητα αναπαραγωγής, να προσαρμόσετε την ταχύτητα, να περικόψετε τα βίντεο και πολλά άλλα. Συνολικά, το Slow Motion Video Maker είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δημιουργίας βίντεο για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

12. Slow Motion Video Editor

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο αργής κίνησης

Το Slow Motion Video Editor είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά βίντεο για το επόμενο έργο σας.

Με το Slow Motion Video Editor, μπορείτε να γυρίσετε το βίντεο, να προσαρμόσετε το μέγεθος του βίντεο και να προσθέσετε εκπληκτικά εφέ και φίλτρα.

Επιπλέον, το Slow Motion Video Editor σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε φίλτρα, να προσθέτετε μουσική, να κόβετε και να περικόπτετε βίντεο, να επεξεργάζεστε το μέγεθος του βίντεο κ.λπ.

13. Αργή κίνηση – αργή κίνηση, γρήγορη κίνηση

Αργή κίνηση - αργή κίνηση, γρήγορη κίνηση

Αργή κίνηση – αργή κίνηση, γρήγορη κίνηση είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να προσθέτετε εφέ αργής κίνησης και γρήγορης κίνησης στα βίντεό σας.

Δεν μπορείτε να εγγράψετε βίντεο με αυτήν την εφαρμογή, καθώς είναι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το βίντεο από τη συλλογή σας και να προσαρμόσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής.

Μπορείτε να επιβραδύνετε ή να προωθήσετε γρήγορα το βίντεο με λίγα μόνο αγγίγματα. Επίσης, έχετε άλλες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, όπως περικοπή βίντεο, προσθήκη funky εφέ κ.λπ.

Έτσι, παραπάνω είναι όλα σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές εγγραφής βίντεο σε αργή κίνηση για συσκευές Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

εφαρμογές για συνδυασμό βίντεο στο Android

Windows 10 που έχουν κολλήσει στον ατελείωτο βρόχο επανεκκίνησης

 εναλλακτικές λύσεις Windows Movie Maker

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *