καλύτερες εφαρμογές stop-motion

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία βίντεο Stop Motion & TimeLapse

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον Android. Το Android παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής από κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Όχι μόνο αυτό, αλλά η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι επίσης σχετικά υψηλή στο Android σε σύγκριση με άλλες.

Τα τελευταία χρόνια, το Android έχει βελτιωθεί πολύ. Σήμερα, τα smartphone Android έρχονται με τρεις έως τέσσερις κάμερες. Μια τέτοια ικανή κάμερα αναγκάζει πάντα τους χρήστες να τραβήξουν περισσότερες φωτογραφίες και να εγγράψουν βίντεο. Γνωρίζετε όμως ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ή να τραβήξετε βίντεο stop motion ή timelapse από την κάμερα του smartphone σας;

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία βίντεο Stop Motion & TimeLapse

Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας δεν υποστηρίζει εγγραφή βίντεο stop motion ή timelapse, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές stop motion και timelapse για να δημιουργήσετε τα βίντεο που θέλετε.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές stop-motion και time-lapse που κάθε χρήστης Android θα ήθελε να έχει.

1. PicPac Stop Motion

PicPac Stop Motion

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να συσκευάσετε τις εικόνες σας σε ταινίες Stop Motion. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στη συλλογή σας για να δημιουργήσετε βίντεο με time-lapse ή stop-motion. Η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη στη χρήση, αλλά η δωρεάν έκδοση μπορεί να δημιουργήσει μόνο βίντεο 360p.

2. Stop Motion Cartoon Maker

Stop Motion Cartoon Maker

Το Stop Motion Cartoon Maker είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σειρά από φωτογραφίες που μπορούν να συνδυαστούν σε ένα βίντεο και να λάβετε ένα ολοκληρωμένο καρτούν, κινούμενα σχέδια ή time-lapse στην έξοδο.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία κινούμενων σχεδίων ή κινούμενων σχεδίων stop-motion. Το Stop Motion Cartoon Maker υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών καρέ-καρέ, οριζόντιο και κατακόρυφο προσανατολισμό οθόνης, επιλογή φωνής, ρύθμιση του ρυθμού καρέ με μη αυτόματο τρόπο, κ.λπ.

3. Stop Motion Studio Pro

Stop Motion Studio Pro

Το Stop Motion Studio Pro είναι βασικά ένα premium εφαρμογή βίντεο stop-motion για αντρόιντ. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή από το Google Play Store και είναι πολύ χρήσιμη.

Η διεπαφή της εφαρμογής είναι πολύ εύκολη στη χρήση και σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά βίντεο γρήγορα. Η εφαρμογή παρέχει όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία τέλειων βίντεο Stop motion ή Timelapse.

4. Stop Motion Studio

Stop Motion Studio

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα όμορφες ταινίες κινουμένων σχεδίων stop-motion οπουδήποτε στη συσκευή σας. Όλα όσα χρειάζεστε είναι στα χέρια σας.

Δεν χρειάζεται υπολογιστής. Είναι απλό στη χρήση, παραπλανητικά ισχυρό και τρελά διασκεδαστικό να παίζετε.

5. Κάμερα Time Lapse

Κάμερα Time Lapse

Η Time Lapse Camera, παλαιότερα γνωστή ως Time Spirit, είναι μια μοναδική εφαρμογή για τη δημιουργία Time Lapse. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο και να τα δημοσιεύσετε στο YouTube με λίγα κλικ. Αυτή η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να προσθέσει την αγαπημένη σας μουσική στο Timelapse.

6. Framelapse

Framelapse

Εάν θέλετε μια εφαρμογή πλήρους δυνατοτήτων για τη δημιουργία εκπληκτικών βίντεο time-lapse στο smartphone Android σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή Framelapse. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android που μπορεί να καταγράφει υψηλής ποιότητας κλιπ time-lapse χωρίς κόπο.

7. Stop Motion Maker

Stop Motion Maker

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο κομμάτι λογισμικού που μπορείτε να έχετε σε συσκευές Android, ειδικά αν σας ενδιαφέρει πολύ η γραμμή φωτογραφίας.

Αυτή η εκπληκτική εφαρμογή κάμερας έχει πολλές επιλογές, όπως δέρμα κρεμμυδιού, προβολή πλέγματος, προεπισκόπηση, επεξεργασία καρέ και πολλά άλλα. Ένα άλλο καλό με την εφαρμογή είναι ότι επιτρέπει έως και 200 ​​εικόνες ανά ταινία με υδατογράφημα.

8. Πάροδο ζωής

Πάροδο ζωής

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να απλοποιήσει τη δημιουργία βίντεο με time-lapse και stop motion, μην ψάχνετε άλλο από το Life Lapse.

Η εφαρμογή διαθέτει μια λειτουργία εικονικής εικόνας που ευθυγραμμίζει το θέμα σας από κλιπ σε κλιπ. Μπορείτε επίσης να ευθυγραμμίσετε το θέμα σας από κλιπ σε κλιπ χειροκίνητα.

9. TimeLab

TimeLab

Αν και δεν είναι διάσημο, το TimeLab εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τη λήψη εκπληκτικών βίντεο με time-lapse. Μάντεψε? Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης την απόδοση βίντεο από μια σειρά εικόνων.

Με το TimeLab, μπορείτε να καταγράψετε time-lapse με πλήρως χειροκίνητες ρυθμίσεις, να καταγράψετε time-lapse με εφέ θαμπώματος κίνησης και πολλά άλλα.

10. Superlapse

Superlapse

Αν ψάχνετε για μια πλούσια σε δυνατότητες και απλή εφαρμογή για να καταγράφετε εκπληκτικά, υψηλής ποιότητας βίντεο time-lapse, μην κοιτάτε άλλο από το Superlapse.

Με το Superlapse, μπορείτε να εγγράψετε ταινίες time-lapse όπως μια επαγγελματική κάμερα. Μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τον ρυθμό καρέ βίντεο, τα διαστήματα καρέ, την ανάλυση, το θέμα εστίασης κ.λπ.

Έτσι, η παραπάνω συζήτηση αφορά τον τρόπο δημιουργίας βίντεο Stop Motion στο Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε βίντεο stop motion στο Android σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Οι καλύτερες εφαρμογές Time-Lapse για Android

καλύτερες εφαρμογές βίντεο αργής κίνησης

Studio IPTV

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *