ψεύτικη διεύθυνση email

Πώς να δημιουργήσετε ψεύτικη διεύθυνση email μέσα σε δευτερόλεπτα

Η διεύθυνση email είναι ένας τύπος αναγνώρισης με τον οποίο ένας παραλήπτης email αναγνωρίζει το άτομο που του στέλνει μηνύματα. Γι’ αυτό κατά τη δημιουργία μιας διεύθυνσης email, πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας που πρέπει να είναι έγκυρα.

Ωστόσο, τι γίνεται αν σας πούμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν απαιτεί επικύρωση προσωπικών στοιχείων και ότι αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαγράφεται οριστικά μετά την ολοκλήρωση της εργασίας σας;

Εδώ, έχουμε μια μέθοδο δημιουργίας ψεύτικων διευθύνσεων email. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση email που θα διαγραφεί αυτόματα μετά από δέκα λεπτά. Απλά διαβάστε το άρθρο για να το μάθετε οι καλύτεροι ιστότοποι email μιας χρήσης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Πώς να δημιουργήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση email μέσα σε δευτερόλεπτα

Σημείωση: Η μέθοδος που συζητάμε είναι απλώς για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για παράνομους σκοπούς, καθώς δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε αδικοπραγία.

  • Πρώτα απ ‘όλα, επισκεφθείτε έναν από τους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο.
  • Στον ιστότοπο, θα βρείτε την επιλογή δημιουργίας διευθύνσεων email μιας χρήσης.

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να λάβετε μια διαθέσιμη διεύθυνση σε ορισμένους ιστότοπους. Έχουμε παραθέσει τους καλύτερους ιστότοπους στη λίστα. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Ταχυδρομείο 10 λεπτών

Ταχυδρομείο 10 λεπτών

Λοιπόν, αυτό είναι ένα τυχαία γεννήτρια email που μπορεί να σας παρέχει μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται σε αυτήν τη διεύθυνση θα εμφανίζονται αυτόματα στην ιστοσελίδα. Μπορείτε να τα διαβάσετε, να κάνετε κλικ σε συνδέσμους και ακόμη και να απαντήσετε σε αυτά.

Η διεύθυνση email θα λήξει μετά από 10 λεπτά. Δεν χρειάζεστε λογαριασμό για να λάβετε μια διεύθυνση email μιας χρήσης.

2. GuerrillaMail

Αντάρτικο

Είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη εκεί έξω. Με αυτό, μπορείτε να πάρετε ένα αναγνωριστικό email μιας χρήσης εύκολα. Πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία και θα δημιουργηθεί το ψεύτικο αναγνωριστικό email.

Επιπλέον, αυτό σας επιτρέπει επίσης να στέλνετε email με συνημμένα έως 150MB. Τέλος, θα σας δοθεί μια προσωρινή διεύθυνση email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαληθεύσετε ορισμένους ιστότοπους που απαιτούν τη διεύθυνση email.

3. Mailinator

Mailinator

Το Mailinator είναι ένας άλλος δωρεάν πάροχος διευθύνσεων email μιας χρήσης όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο φάκελο εισερχομένων θέλετε.

Θα σας δοθεί μια διεύθυνση Mailinator, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποτε ένας ιστότοπος ζητήσει μια διεύθυνση email. Τα δημόσια email που θα λαμβάνετε θα διαγράφονται αυτόματα μετά από λίγες ώρες από τη λήψη τους.

4. MailDrop

MailDrop

Εάν θέλετε να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο, αλλά πιστεύετε ότι μπορεί να μοιραστούν τη διεύθυνσή σας με τους διαφημιστές, το MailDrop είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Το MailDrop τροφοδοτείται από ορισμένα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που δημιουργήθηκαν από την Heluna, τα οποία αποκλείουν σχεδόν όλες τις προσπάθειες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας προτού φτάσουν στα εισερχόμενά σας στο MailDrop.

Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Mailinator, στο οποίο θα σας δοθεί μια προσωρινή διεύθυνση email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαληθεύσετε ιστότοπους κ.λπ.

5. Μιας χρήσης

Μιας χρήσης

Πρέπει να επιλέξετε μια τυχαία διεύθυνση email σε αυτόν τον ιστότοπο και να είστε έτοιμοι να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το email σας τελειώνει με @dispostable.com. Η ιστοσελίδα έχει ένα πεντακάθαρο περιβάλλον χρήστη. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αναλώσιμο λογαριασμό με αυτόν τον ιστότοπο.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι ο ιστότοπος διαγράφει αυτόματα μη αναγνωσμένα μηνύματα παλαιότερα των τριών ημερών.

6. Mail Catch

Mail Catch

Είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες προσωρινών email που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε προσωρινά γραμματοκιβώτια μιας χρήσης με εντελώς ανώνυμο τρόπο.

Όταν σας ζητηθεί ένα email από έναν ιστότοπο και δεν θέλετε να το δώσετε (για το φόβο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας), μπορείτε να δώσετε όποιο όνομα γραμματοκιβωτίου θέλετε στον τομέα mailcatch.com (όπως [email protected]).

7. Γεννήτρια ψεύτικης αλληλογραφίας

Γεννήτρια πλαστών email

Λοιπόν, αυτός ο ιστότοπος είναι σχεδόν παρόμοιος με το 10λεπτο ταχυδρομείο που αναφέρεται παραπάνω. Το Fake Mail Generator είναι ένας ιστότοπος χωρίς διαφημίσεις που δημιουργεί αυτόματα ένα email για εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email για διάφορες υπηρεσίες και συνδέσεις.

8. Μαιλνησία

Μαιλνησία

Εάν πρέπει να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο και δεν θέλετε να δώσετε την κύρια διεύθυνση email σας, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε διεύθυνση @mailnesia.com.

Οι σύνδεσμοι επαλήθευσης email επισκέπτονται αυτόματα στο παρασκήνιο για άμεση επικύρωση του λογαριασμού!

9. Νάντα

Νάντα

Κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία Nada, θα σας δοθεί μια προσωρινή διεύθυνση email, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε σε ορισμένους μη αξιόπιστους ιστότοπους.

Το inbox της Nada δείχνει καθαρό και εντυπωσιακό. Αυτή είναι μια πραγματική υπηρεσία Anonymous, και το καλύτερο είναι ότι η Nada είναι 100% δωρεάν.

10. Temp Mail

Temp Mail

Το Temp Mail είναι μια άλλη καλύτερη προσωρινή υπηρεσία email στη λίστα. Παρέχει προσωρινές διευθύνσεις αλληλογραφίας, οι οποίες λήγουν μετά από περίπου 1 ώρα.

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος είναι πολύ νέος, οι περισσότερες από τις προσωρινές διευθύνσεις αλληλογραφίας που προσφέρει είναι ενεργές και λειτουργούν σε δημοφιλείς ιστότοπους και ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Στα αρνητικά, όπως και κάθε άλλη υπηρεσία προσωρινού email, τα εισερχόμενα του Temp Mail είναι ανοιχτά στο κοινό. Όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στα εισερχόμενα της προσωρινής σας διεύθυνσης email μπορούν να διαβάσουν τα ληφθέντα μηνύματά σας.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για τη δημιουργία ψεύτικων διευθύνσεων email μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

καλύτερες εφαρμογές ψεύτικων εισερχόμενων κλήσεων για Android

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Gmail στο Apple Watch

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *