Πώς να τραβήξετε κινούμενες φωτογραφίες στο Android το 2023

Πώς να τραβήξετε κινούμενες φωτογραφίες στο Android το 2023

Τα σύγχρονα smartphone Android μπορούν να τραβήξουν κινούμενες εικόνες. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι κινούμενες ή οι τρισδιάστατες εικόνες θεωρούνται πλέον απαραίτητες και τα περισσότερα νέα smartphone έχουν αυτή τη δυνατότητα στην εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής τους.

Οι κινούμενες φωτογραφίες είναι απλώς μια εικόνα με εφέ 3D. Η νέα λειτουργία κάμερας τραβάει φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες για να προσφέρει μια αίσθηση 3D. καθώς μετακινείτε το τηλέφωνό σας, η εικόνα σας μετακινείται. Είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. όλοι πρέπει να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τη νέα λειτουργία κάμερας.

Ωστόσο, εάν έχετε ένα παλιό τηλέφωνο Android, το Ζωντανή φωτογραφία ή τρισδιάστατη εικόνα πιθανότατα θα λείπει. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερο Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για τη λήψη κινούμενων φωτογραφιών στο Android.

καλύτερες εφαρμογές βίντεο αργής κίνησης για Android

Πώς να τραβήξετε κινούμενες φωτογραφίες στο Android

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη λήψη κινούμενων φωτογραφιών σε smartphone Android. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τραβήξετε μια κινούμενη φωτογραφία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εφαρμόστε εφέ 3D σε στατικές εικόνες. Ας τσεκάρουμε.

Χρήση Phogy 3D

Για να τραβήξουμε κινούμενες φωτογραφίες στο Android, θα χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή κάμερας γνωστή ως Phogy 3D. Η εφαρμογή κάμερας είναι δωρεάν στο Google Play Store και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απίστευτων τρισδιάστατων εικόνων. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Phogy 3D Camera τραβήξτε κινούμενες εικόνες στο Android.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Phogy 3D εφαρμογή κάμερας από το Google Play Store.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Phogy 3D Camera

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και περάστε από ένα σύντομο σεμινάριο.

3. Πατήστε το Κουμπί κάμερας (Take Phogy) και εστιάστε στο αντικείμενο που θέλετε να αποτυπώσετε σε 3D.

Πατήστε στην επιλογή

4. Τώρα, μετακινήστε τη συσκευή σας στη δεξιά πλευρά ενώ διατηρείται η εστίαση στο αντικείμενο μέχρι να συλληφθεί.

Επιλέξτε σωστά την περιοχή θέματος

Αυτό είναι! Τελείωσες. Η εφαρμογή θα καταγράψει τη ζωντανή εικόνα. μπορείτε εύκολα να δείτε φανταστικές φωτογραφίες στη Συσκευή σας.

Camera MX – Φωτογραφία, Βίντεο, GIF

Το Camera MX παρέχει επίσης την επιλογή να κάνετε κλικ στις κινούμενες φωτογραφίες. Το καλό μέρος αυτής της κάμερας είναι ότι παρέχει πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα με αυτήν την κάμερα, από τη δημιουργία GIF, τη μετακίνηση φωτογραφιών, τη λήψη βίντεο και πολλά άλλα.

1. Πρώτα, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση Κάμερα MX στο Android smartphone σας. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Camera MX

2. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, θα σας ζητήσει άδεια. Χορήγηση όλα τα απαραίτητα δικαιώματα να συνεχίσει.

Παραχωρήστε όλες τις άδειες

3. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε την κάμερα.

Η κύρια διεπαφή του Camera MX

4. Τώρα, πρέπει να πατήσετε στο Ζωντανή λήψη επιλογή.

Πατήστε στην επιλογή

5. Αφού τραβήξετε την κινούμενη φωτογραφία, πρέπει να το κάνετε πατήστε παρατεταμένα την εικόνα για να δείτε τη ζωντανή λήψη.

Κρατήστε την εικόνα για να δείτε τη ζωντανή λήψη

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να κάνετε κλικ σε ζωντανές λήψεις χρησιμοποιώντας το Camera MX.

Λίγες άλλες εφαρμογές για τη δημιουργία κινούμενων φωτογραφιών

Όπως και οι δύο παραπάνω, πολλές άλλες εφαρμογές ήταν διαθέσιμες στο Play Store για τη δημιουργία κινούμενων φωτογραφιών. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τις τρεις καλύτερες εφαρμογές για τη λήψη ή τη δημιουργία κινούμενων φωτογραφιών σε συσκευές Android.

1. PixaMotion

PixaMotion

Με το PixaMotion, μπορείτε να δημιουργήσετε ζωντανές φωτογραφίες, ζωντανές ταπετσαρίες, κινούμενες εικόνες, θέματα κ.λπ. Επιπλέον, προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που βασίζεται σε κίνηση που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικές ζωντανές φωτογραφίες.

Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες με κινούμενες φωτογραφίες. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να δημιουργείτε κινηματογραφικές λήψεις και να επαναλαμβάνετε βίντεο χρησιμοποιώντας στατικές εικόνες.

2. Movepic

Movepic

Λοιπόν, το Movepic είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Pixaloop που αναφέρεται παραπάνω. Ωστόσο, με το Movepic, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες ζωντανές φωτογραφίες, ζωντανές ταπετσαρίες και gif με κινούμενα εφέ.

Το καλό με το Movepic είναι ότι σας επιτρέπει να προσθέσετε πραγματικά εφέ κίνησης της κάμερας και να μεταβείτε στις στατικές εικόνες και τα βίντεό σας. Έχετε ακόμη και την επιλογή να προσθέτετε κίνηση σε φωτογραφίες με επικαλύψεις.

3. StoryZ

StoryZ

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για τη δημιουργία οπτικών ιστοριών από ακίνητες εικόνες, μην ψάχνετε άλλο από το StoryZ. Η εφαρμογή μπορεί να κάνει τις φωτογραφίες σας να κινούνται και να ζωντανεύουν.

Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να προσθέτετε κινούμενα εφέ και στοιχεία στις φωτογραφίες για να φαίνονται κινούμενες.

Η κοινή μας μέθοδος θα σας βοηθήσει να τραβήξετε κινούμενες φωτογραφίες ακόμα και σε παλαιότερες συσκευές Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Google Camera 8.5 Apk

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *