Πώς να προγραμματίσετε κλήσεις σε smartphone Android το 2023

Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε κλήσεις στο Android ακολουθώντας τον αναλυτικό οδηγό παρακάτω. Δείτε πώς να προγραμματίζετε κλήσεις στο Android. Ας παραδεχτούμε ότι η ζωή μας έχει γίνει τόσο απασχολημένη που μερικές φορές ξεχνάμε να κάνουμε βασικά πράγματα όπως να ευχηθούμε σε κάποιον για τα γενέθλιά του, να καλέσουμε έναν σημαντικό πελάτη κ.λπ.

Τα smartphone έχουν γίνει πιο έξυπνα, αλλά εξακολουθούν να μην είναι αρκετά έξυπνα για να μας υπενθυμίζουν ποιον να καλέσουμε και πότε.

Μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις για να σας υπενθυμίζουν σημαντικά συμβάντα, αλλά πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Τι γίνεται με τον προγραμματισμό κλήσεων στο Android; Με τον Προγραμματισμό κλήσεων, δεν χρειάζεται να θυμάστε να καλέσετε κανέναν, καθώς το τηλέφωνό σας θα καλέσει αυτόματα το επιλεγμένο άτομο σε μια συγκεκριμένη ώρα.

Οι 6 καλύτερες εφαρμογές για αυτόματο συντονισμό της φωνής σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για τον προγραμματισμό κλήσεων σε smartphone Android

Πολλές εφαρμογές προγραμματισμού κλήσεων στο Google Play Store μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό κλήσεων στο Android. Ωστόσο, αυτό το άρθρο θα συζητήσει μια εφαρμογή που λειτουργεί σε μια μη ριζωμένη συσκευή. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό για τον προγραμματισμό κλήσεων στο Android σας.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Αυτόματη επανάκληση στο Android smartphone σας.

Εγκαταστήστε την Αυτόματη Επανάκληση

2. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή και παραχωρήστε τις άδειες.

Παραχωρήστε τις άδειες

3. Τώρα, θα δείτε μια διεπαφή όπως η παρακάτω.

Διασύνδεση αυτόματης επανάκλησης

4. Πατήστε στις τρεις τελείες και επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις’

5. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πρέπει να ενεργοποιήστε τις τέσσερις πρώτες επιλογές.

Ενεργοποιήστε τις τέσσερις πρώτες επιλογές

6. Μεταβείτε στην κύρια σελίδα της εφαρμογής και πατήστε στο (+) κουμπί.

Πώς να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις στα Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Για να προγραμματίσετε κλήσεις, πληκτρολογήστε τον αριθμό και ορίστε την ώρα και την ημερομηνία στο “Πρόγραμμα”. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο ‘Ετοιμος’ κουμπί για προγραμματισμό κλήσεων.

Ρυθμίστε την ημερομηνία και την ώρα

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα η εφαρμογή θα καλέσει αυτόματα την επιλεγμένη επαφή τη δεδομένη στιγμή. Πριν καλέσετε σε ένα πρόγραμμα, η εφαρμογή θα ηχήσει ένα ξυπνητήρι για να σας ειδοποιήσει.

Άλλες εφαρμογές για τον προγραμματισμό κλήσεων στο Android

Όπως η αυτόματη επανάκληση, μερικές άλλες εφαρμογές στο Google Play Store σάς επιτρέπουν να προγραμματίζετε κλήσεις. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού κλήσεων του Android.

Πώς να προγραμματίσετε τον τερματισμό λειτουργίας στα Windows 11 (Προγραμματιστής εργασιών)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Ping: Προγραμματιστής κλήσεων, Διευθυντής

Ping: Προγραμματιστής κλήσεων, Διευθυντής

Ping: Call Scheduler, Manager είναι μια δωρεάν εφαρμογή προγραμματισμού κλήσεων Android στο Google Play Store. Με το Ping: Call Scheduler, Manager, μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε κλήσεις σε πολλά άτομα ανά πάσα στιγμή από ένα μέρος.

Πώς να προγραμματίσετε τα σημεία αυτόματης επαναφοράς συστήματος στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή δεν είναι δημοφιλής και έχει μόνο 500+ λήψεις, αλλά εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά της. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να διαχειριστείτε τις λίστες κλήσεων.

2. Αυτόματος προγραμματιστής κλήσεων

Αυτόματος προγραμματιστής κλήσεων

Εάν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να ξεχάσετε τις σημαντικές τηλεφωνικές σας κλήσεις, ο Αυτόματος Προγραμματισμός Κλήσεων είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Το Auto Call Scheduler είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τις σημαντικές σας κλήσεις. Το Auto Call Scheduler προσφέρει επίσης ευέλικτο προγραμματισμό ανά λεπτά, ώρα, ημέρα, εβδομάδα και ημέρα της εβδομάδας.

3. Υπενθύμιση τηλεφωνικών κλήσεων & email

Υπενθύμιση τηλεφωνικών κλήσεων & email

Η Υπενθύμιση τηλεφωνικών κλήσεων και email δεν είναι μια δημοφιλής εφαρμογή, αλλά σας το επιτρέπει προγραμματίστε τηλεφωνικές κλήσεις & υπενθυμίσεις email.

Truecaller στο Android Πώς να προγραμματίσετε μηνύματα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή είναι διαφορετική από τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Η εφαρμογή δεν προγραμματίζει τις κλήσεις. Αντίθετα, σας επιτρέπει να ορίζετε υπενθυμίσεις για τις σημαντικές σας κλήσεις.

Μπορείτε να ορίσετε επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις με βάση ωριαίες/ημερήσιες/εβδομαδιαίες κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ορίσετε υπενθυμίσεις ώστε να επαναλαμβάνονται κάθε «x» αριθμό λεπτών/ωρών/ημέρων/εβδομάδων/μήνων κ.λπ.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με τον τρόπο προγραμματισμού κλήσεων στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4903

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *