Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπα αρχεία στο Android (5 μέθοδοι)

Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπα αρχεία στο Android (5 μέθοδοι)

Δεδομένου ότι τα smartphone σήμερα προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, δεν διστάζουμε να αποθηκεύουμε ατελείωτα αρχεία στα smartphone μας. Από αρχεία OBB έως αρχεία πολυμέσων, αποθηκεύουμε σχεδόν τα πάντα στο smartphone Android. Με τον καιρό, η εσωτερική αποθήκευση του τηλεφώνου μας γεμίζει με τυχαία και διπλά αρχεία.

Αν και τα διπλά αρχεία δεν δημιουργούν απαραίτητα προβλήματα, γεμίζουν γρήγορα τον χώρο αποθήκευσης. Εάν η συσκευή σας δεν έχει αρκετό χώρο αποθήκευσης, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως αργή απόδοση, καθυστερήσεις συσκευής κ.λπ. Για να αντιμετωπίσετε τέτοια ζητήματα, πρέπει να βρείτε και να διαγράψετε όλα τα άχρηστα και διπλότυπα αρχεία.

Διαβάστε επίσης: Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπα αρχεία στο Android

Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπα αρχεία στο Android

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές καθαρισμού διπλότυπων αρχείων διαθέσιμες για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπα αρχεία στο Android. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό για εύρεση και αφαίρεση διπλών αρχείων στο Android. Ας τσεκάρουμε.

1) Χρησιμοποιώντας το Duplicate Media Remover

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Android Remover Duplicate Media για να βρούμε και να διαγράψουμε όλα τα διπλότυπα αρχεία πολυμέσων. Η εφαρμογή σαρώνει τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Διπλότυπο εργαλείο αφαίρεσης πολυμέσων στο Android σας. Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή και θα σας ζητήσει να επιλέξετε φακέλους

Καταργήστε διπλότυπα αρχεία στο Android

2. Τώρα, πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση για διπλότυπα αρχεία.

Καταργήστε διπλότυπα αρχεία στο Android

3. Τώρα, όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, μπορείτε να δείτε όλα τα διπλότυπα αρχεία που έχουν σαρωθεί εκεί έξω. Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ Εμφάνιση διπλότυπων.

Καταργήστε διπλότυπα αρχεία στο Android

4. Εκεί μπορείτε να δείτε όλα τα διπλότυπα αρχεία πολυμέσων σας στη λίστα

Καταργήστε διπλότυπα αρχεία στο Android

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το διπλότυπο αρχείο σας για να το διαγράψετε. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε πολλά αρχεία με τη βοήθεια αυτών.

2) Χρήση του Διορθωτή Διπλότυπων Αρχείων

Το Duplicate Files Fixer είναι μια εφαρμογή εύρεσης και αφαίρεσης διπλότυπων αρχείων που σαρώνει και αφαιρεί όλους τους τύπους διπλότυπων αρχείων στη συσκευή σας Android. Αυτή η διπλότυπη εφαρμογή αφαίρεσης πολυμέσων θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε μεγάλο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε πρόσθετα δεδομένα ή να εγκαταστήσετε άλλες εφαρμογές από το Play Store χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίζετε προειδοποιήσεις χαμηλής αποθήκευσης.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Διορθωτή διπλότυπων αρχείων στη συσκευή σας Android και ανοίξτε την εφαρμογή.

2. Τώρα, θα δείτε το Ξεκίνα οθόνη. Πρέπει να πατήσετε Πάμε.

Διορθωτή διπλότυπων αρχείων

3. Τώρα, πρέπει να εκχωρήσετε άδεια για τα αρχεία ήχου, βίντεο, εικόνων και εγγράφων. Πατήστε Το έπιασα να συνεχίσει.

Διορθωτή διπλότυπων αρχείων

4. Τώρα, θα δείτε μια οθόνη όπως η παρακάτω. Απλώς επιλέξτε Πλήρης σάρωση και πατήστε επάνω Σάρωση τώρα να συνεχίσει.

Διορθωτή διπλότυπων αρχείων

5. Τώρα, θα δείτε όλα τα διπλότυπα αρχεία στη συσκευή σας Android. Πατήστε Διαγραφή και παραχώρηση άδειας και τα διπλότυπα αρχεία θα διαγραφούν.

Διορθωτή διπλότυπων αρχείων

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Duplicate Files Fixer για να βρείτε και να αφαιρέσετε διπλότυπα αρχεία στο Android.

3) Χρήση του Remo Duplicate Photos Remover

Το Remo Duplicate Photos Remover είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε διπλότυπες φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας Android. Το υπέροχο πράγμα με το Remo Duplicate Photos Remover είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση του και μπορεί να σαρώσει και να αφαιρέσει αποτελεσματικά διπλότυπες φωτογραφίες.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε Remo Remo Duplicate Photos Remover στη συσκευή σας Android από το Google Play Store.

2. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, θα δείτε μια οθόνη όπως η παρακάτω. Πατήστε στην οθόνη.

Εφαρμογή Remo Duplicate Photos Remover

3. Μόλις πατήσετε στην οθόνη, θα δείτε μια οθόνη όπως η παρακάτω. Απλώς πατήστε στο Σάρωση κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία σάρωσης.

Κουμπί σάρωσης

4. Τώρα, περιμένετε έως ότου η εφαρμογή πραγματοποιήσει σάρωση για διπλότυπα αρχεία.

Η εφαρμογή σαρώνει για διπλά αρχεία

5. Αφού σαρωθεί, η εφαρμογή θα σας δείξει όλα τα διπλότυπα αρχεία που μπορείτε να αφαιρέσετε.

διπλότυπα αρχεία

6. Τώρα επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να διαγράψετε και μετά πατήστε στο Διαγράφω κουμπί.

Διαγραφή διπλότυπων

Αυτό είναι. Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εντοπίσετε και να διαγράψετε διπλότυπα αρχεία από το Android χρησιμοποιώντας το Remo Duplicate photos remover.

Εναλλακτικές εφαρμογές:

Λοιπόν, υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές αναζήτησης διπλότυπων αρχείων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Αυτές οι εφαρμογές κάνουν επίσης τη δουλειά τους αρκετά καλά. Εδώ θα παραθέσουμε τις 4 καλύτερες εφαρμογές αφαίρεσης διπλότυπων αρχείων Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

1. Αρχεία από την Google

Αρχεία από την Google

Το Files by Google είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές καθαρισμού διπλότυπων Android στη λίστα, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ελευθερώσετε χώρο πιο γρήγορα. Το υπέροχο με το Files by Google είναι ότι παρέχει στους χρήστες χρήσιμα εργαλεία για την ανάλυση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αποθήκευσης. Μάντεψε? Τα αρχεία της Google μπορούν να διαγράψουν διπλότυπα αρχεία, να διαγράψουν εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται, να διαγράψουν την προσωρινή μνήμη κ.λπ.

2. Αφαίρεση διπλότυπων αρχείων

Αφαίρεση διπλότυπων αρχείων

Το Duplicate File Remover κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά εδώ. Η εφαρμογή σαρώνει τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας και σας δείχνει αμέσως τα διπλότυπα αρχεία. Το υπέροχο είναι ότι σας δείχνει επίσης τις διπλές επαφές. Όχι μόνο αυτά, αλλά η εφαρμογή παρέχει επίσης στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να αφαιρέσουν όλα τα διπλότυπα αρχεία.

3. Διπλότυπο File Finder-Remover

Διπλότυπο File Finder-Remover

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν διπλότυπες φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία ήχου. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε διπλά αρχεία με ένα μόνο κλικ. Το καλύτερο πράγμα για το Duplicate File Finder-Remover είναι η διεπαφή του. Περιλαμβάνει ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη που δεν φαίνεται καθόλου περίπλοκο.

4. Καθαριστικό διπλότυπων

Καθαριστικό διπλότυπων

Η εφαρμογή μπορεί να βρει και να διαγράψει διπλότυπα αρχεία. Τα διπλά αρχεία περιλαμβάνουν εικόνες, ήχους, βίντεο και έγγραφα, κ.λπ. Αυτό που κάνει το Duplicates Cleaner πιο ενδιαφέρον είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο είναι πραγματικά πολύ εύκολο στη χρήση. Έτσι, το Duplicates Cleaner είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή καθαρισμού διπλότυπων αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

6. Διορθωτή και αφαίρεση διπλότυπων επαφών

Διορθωτή και αφαίρεση διπλότυπων επαφών

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για την κατάργηση διπλότυπων επαφών, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Διορθωτή διπλότυπων επαφών και το Remover. Μάντεψε? με το Διορθωτή και την αφαίρεση διπλότυπων επαφών, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες επαφές από τη συσκευή σας Android. Εκτός από αυτό, το Duplicate Contacts Fixer and Remover επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των επαφών σας πριν ξεκινήσει η σάρωση.

7. Αφαίρεση διπλότυπων αρχείων

Αφαίρεση διπλότυπων αρχείων

Το Duplicate Files Remover είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή καθαρισμού αρχείων και βελτιστοποίησης αποθήκευσης Android που διατίθεται στο Google Play Store. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με την εφαρμογή είναι η διεπαφή χρήστη της, η οποία φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το Duplicate Files Remover μπορεί να βρει και να διαγράψει διπλές φωτογραφίες, ήχο, βίντεο, gif, έγγραφα κ.λπ.

Έτσι, το παραπάνω αφορά το πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπα αρχεία στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Καλύτεροι Ανιχνευτές διπλότυπων φωτογραφιών 

εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών

Πώς να συγχωνεύσετε διπλές φωτογραφίες στο iPhone

Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *