12 καλύτερα δωρεάν εργαλεία και βοηθητικές εφαρμογές για Android

Λοιπόν, το Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά. Το Android παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής από κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Ένα άλλο θετικό σημείο του Android είναι το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του.

Το τηλέφωνό σας Android διαθέτει χρήσιμα εργαλεία όπως Αριθμομηχανή, Φακός, Χρονόμετρο, Ξυπνητήρι κ.λπ. Ωστόσο, πιο εύχρηστες, χρήσιμες εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με το Android χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις βοηθητικές εφαρμογές. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τα καλύτερα εργαλεία και βοηθητικές εφαρμογές Android.

Διαβάστε επίσης:

Λίστα με τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία και βοηθητικές εφαρμογές για Android

Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πιο πρακτική χρησιμότητα από τη συσκευή σας Android. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα των τα καλύτερα εργαλεία Android και βοηθητικές εφαρμογές.

1. CalcNote – Υπολογιστής σημειωματάριων

CalcNote - Υπολογιστής ΣημειωματάριουΛοιπόν, είναι ένα από τα καλύτερα και νέας γενιάς εφαρμογές αριθμομηχανής διαθέσιμο για smartphone Android. Η εφαρμογή αριθμομηχανή για Android λειτουργεί σαν υπολογιστικό φύλλο, αλλά είναι πολύ πιο άνετη και απλή. Πρέπει να πληκτρολογήσετε μια έκφραση και η εφαρμογή θα σας δείξει την απάντηση αμέσως.

2. Πρασινοποιήστε

Πρασινοποιήστε

Το Greenify είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε χρήστης Android. Επιφανειακά, είναι απλώς μια απλή εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας, αλλά από μέσα είναι πολύ πιο ισχυρή από μια συνηθισμένη εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας.

Το Greenify αναλύει και εντοπίζει τις εφαρμογές που δεν συμπεριφέρονται σωστά και τις θέτει σε κατάσταση αδρανοποίησης για να εξοικονομήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Η εφαρμογή εξέρχεται αυτόματα από τη λειτουργία αδρανοποίησης μόλις τη χρησιμοποιήσετε ενεργά.

Αν και η εφαρμογή λειτουργεί καλά σε συσκευές που δεν έχουν ρίζες, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ορισμένες προηγμένες λειτουργίες παρέχοντας πρόσβαση root στο Greenify.

3. Κάν ‘το τώρα

Κάν 'το τώρα

Το Do It Now είναι ένα από τα περισσότερα μοναδικές εφαρμογές παραγωγικότητας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ στο smartphone Android σας. Αυτή είναι μια εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων που σας βοηθά να προσθέσετε στοιχεία παιχνιδιού σε καθημερινές εργασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε τις εργασίες σας, να κάνετε ένα πρόγραμμα, να προσθέσετε υπενθυμίσεις και να οργανώσετε τη ζωή σας. Για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, παιχνιδοποιεί τις εργασίες σας. Αυτή η εξαιρετική εφαρμογή χρησιμότητας είναι για προσωπική ανάπτυξη και εξυπηρετεί έναν καλό σκοπό.

4. Εξερεύνηση αρχείων Cx

Εξερεύνηση αρχείων Cx

Συνήθως, η προεπιλογή εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android συνήθως λειτουργεί αρκετά καλά στη διαχείριση αρχείων, αλλά αν ψάχνετε για μια προηγμένη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, πρέπει να δοκιμάσετε το Cx File Explorer. Το Cx File Explorer είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που συνοδεύεται από μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή χρήστη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για περιήγηση, μετακίνηση, αντιγραφή, συμπίεση, εξαγωγή, διαγραφή και κοινή χρήση αρχείων μεταξύ του διαδικτύου και του εξωτερικού χώρου αποθήκευσης. Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση σε αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε απομακρυσμένο ή κοινόχρηστο χώρο αποθήκευσης όπως FTP, FTPS, SFTP, SMB κ.λπ.

5. Βοηθός Google

Βοηθός Google

Μια αυτόνομη εφαρμογή για το Google Assistant είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Με το Google Assistant, μπορείτε να δώσετε εντολή στο Android σας να κάνει σχεδόν τα πάντα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από τον Βοηθό Google να ελέγχει τα έξυπνα φώτα σας, να εκφωνεί τα τελευταία νέα κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Βοηθός Google μπορεί επίσης να ορίζει ξυπνητήρια, να στέλνει μηνύματα, να πραγματοποιεί κλήσεις κ.λπ.

6. IFTTT

IFTTT

Το IFTTT είναι ένα πλήρες Εφαρμογή αυτοματισμού Android που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλες εφαρμογές. Με το IFTTT, μπορείτε να συνδέσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, υπηρεσίες και συσκευές για να δημιουργήσετε απρόσκοπτες εμπειρίες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα το IFTTT ώστε να ανεβάζει φωτογραφίες στο cloud ή να τις κοινοποιεί στο Instagram. Υπάρχουν χιλιάδες ενέργειες που κάνετε στο IFTTT.

7. ProtonVPN

ProtonVPN

Αν ψάχνετε για μια τέλεια εφαρμογή VPN για να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας, το ProtonVPN μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Το υπέροχο με το ProtonVPN είναι ότι ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αποθηκεύει τη δραστηριότητα περιήγησής σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στον διακομιστή VPN. Εκτός από αυτό, είναι δωρεάν και προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης VPN.

8. Αναλυτής Wifi

Αναλυτής Wifi

Εάν έχετε σύνδεση Wi-Fi και αναζητάτε τρόπους βελτιστοποίησης του καναλιού σας, τότε το Wi-Fi Analyzer μπορεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή. Η εφαρμογή Android σάς βοηθά να απαλλαγείτε από φραγμένα κανάλια wifi.

Με την εξάλειψη των φραγμένων καναλιών wifi, οδηγεί σε καλύτερη απόδοση του wifi. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και δεν έχει αγορές εντός εφαρμογής.

9. Fing – Εργαλεία δικτύου

Fing - Εργαλεία Δικτύου

Θέλετε να μάθετε που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο WiFi σας? Ή αν κάποιος κλέβει το εύρος ζώνης του WiFi χωρίς την άδειά σας; Εάν ναι, πρέπει να εγκαταστήσετε το Fing – Network Tools. Είναι μια εφαρμογή που φέρνει ένα σύνολο εργαλείων για τη διαχείριση του δικτύου WiFi σας.

Fing – Τα Εργαλεία Δικτύου χρησιμοποιούνται κυρίως για την εύρεση άλλων συσκευών συνδεδεμένων στο WiFi. Μπορεί να σαρώσει αποτελεσματικά το δίκτυο WiFi σας και να σας ενημερώσει για τις συνδεδεμένες συσκευές και μερικές πρόσθετες πληροφορίες.

10. Εύρεση της συσκευής μου

Εύρεση της συσκευής μουΕίναι ένα από τα χρήσιμα εργαλεία Android της Google που μπορείτε να έχετε στο smartphone σας. Το εργαλείο γίνεται χρήσιμο όταν το τηλέφωνό σας χαθεί ή κλαπεί.

Σας επιτρέπει να κάνετε ping στην τοποθεσία της κλεμμένης συσκευής στους Χάρτες Google. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να κλειδώσετε τη συσκευή σας, να διαγράψετε δεδομένα και να εμφανίσετε μια ειδοποίηση στην κλεμμένη συσκευή.

11. Γραμματικά

Γραμματικά

Εάν νιώθετε συχνά την ανάγκη να διορθώσετε τα ορθογραφικά λάθη σας ή να επαναλάβετε λέξεις, τότε το Grammarly μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Είναι μια εφαρμογή βοηθού γραφής για Android που έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει την πληκτρολόγησή σας. Διορθώνει αυτόματα τα ορθογραφικά λάθη και προτείνει καλύτερες λέξεις.

Από τη διαχείριση προχείρου έως την υποστήριξη GIF έως προσαρμοσμένα θέματα, το Grammarly έχει όλες τις δυνατότητες που θα θέλατε από μια εφαρμογή πληκτρολογίου για Android.

12. Ευταξίας ποτοπολείου (δεν δουλεύει)

Ευταξίας ποτοπολείου

Το Bouncer είναι μια premium εφαρμογή, αλλά αξίζει την τιμή του. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εκχωρείτε προσωρινά δικαιώματα σε άλλες εφαρμογές.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για όσους εκτιμούν την ασφάλεια, το απόρρητο και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου τους. Με το Bouncer, μπορείτε να ορίσετε προσωρινά δικαιώματα στις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεστε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να εκχωρήσετε άδεια αποθήκευσης σε μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και να ρυθμίσετε το Bouncer να ανακαλεί την άδεια μόλις κλείσετε την εφαρμογή.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερα εργαλεία και βοηθητικές εφαρμογές για Android smartphones. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή σας Android. Αν θέλετε να προτείνετε άλλα εργαλεία και βοηθητικές εφαρμογές για Android, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης:

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *