καλύτεροι εξομοιωτές Android για ρετρό παιχνίδια

10 καλύτεροι εξομοιωτές Android για ρετρό παιχνίδια

Σας λείπει αυτό το χάος των pixel που παίζαμε στις παλιές κονσόλες 8-bit; Αν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τους καλύτερους δωρεάν εξομοιωτές Android για ρετρό παιχνίδια που θα σας επιτρέψουν να παίξετε ξανά αυτά τα παλιά παιχνίδια στο smartphone σας.

Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι ROM (αρχεία παιχνιδιών) που θα χρησιμοποιήσετε με αυτούς τους εξομοιωτές είναι από παιχνίδια που έχετε ήδη αγοράσει και που έχετε ήδη.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτεροι εξομοιωτές Android για Windows 10

10 καλύτεροι εξομοιωτές Android για ρετρό παιχνίδια

Η λήψη ROM για παιχνίδια που δεν σας ανήκουν είναι πειρατεία και δεν το προωθούμε. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικά από τα καλύτεροι εξομοιωτές Android για παιχνίδι ρετρό παιχνιδιών. Ας τσεκάρουμε.

1. GameBoy

Αγόρι μου!

Λοιπόν, αν είστε μεγάλος θαυμαστής του Προηγμένα παιχνίδια GameBoy, τότε θα αγαπήσεις το αγόρι μου! Εξομοιωτής, σίγουρα. Αυτός είναι ο μόνος εξομοιωτής Android στο Play Store που υποστηρίζει την εξομοίωση καλωδίου σύνδεσης με αξιοπρεπή ταχύτητα.

Ο εξομοιωτής για Android έχει πολύ υψηλή συμβατότητα παιχνιδιών και τρέχει σχεδόν πρόσθετα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα.

2. Pizza Boy

Pizza Boy

Αν ψάχνετε για έναν ομαλό, ελαφρύ, γρήγορο και φιλικό προς την μπαταρία εξομοιωτή Android GBA, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Pizza Boy. Με το Pizza Boy, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ρετρό παιχνίδια και να μην αντιμετωπίσετε ποτέ προβλήματα με τα GBA Roms.

Ακόμη και σε παλιό υλικό, το Pizza Boy GBA Emulator εγγυάται 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε υποστηριζόμενα παιχνίδια. Συνολικά, το Pizza Boy είναι ένας εξαιρετικός εξομοιωτής GBA για Android.

3. ClassicBoy Gold

ClassicBoy Gold

Λοιπόν, αν ψάχνετε για ένα εύκολο στη χρήση ρετρό εξομοιωτή παιχνιδιών για τη συσκευή σας Android, τότε το ClassicBoy Gold μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Το ClassicBoy Gold υποστηρίζει πάνω από 20 πυρήνες εξομοίωσης, συμπεριλαμβανομένων των PCSX-ReARMed, Beetle-PSX, VBA-M, mGBA, MelondS και άλλων.

4. Nostalgia

Νοσταλγία

Λοιπόν, το Nostalgia.GBA είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές GBA στο Google Play Store. Ο εξομοιωτής GBA βασίζεται στο mGBA, το οποίο διανέμεται σύμφωνα με τους όρους της άδειας MPL.

Ο εξομοιωτής δεν περιλαμβάνει αρχεία παιχνιδιών, επομένως πρέπει να φορτώσετε τα παιχνίδια με μη αυτόματο τρόπο. Ο εξομοιωτής παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής.

Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης υποστήριξη πληκτρολογίου υλικού, χειριστήρια παιχνιδιού HID Bluetooth και πολλά άλλα.

5. Arcade Games Emulator

Arcade Games Emulator

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε να παίζετε ρετρό παιχνίδια στη συσκευή σας Android είναι να εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή που συνοδεύεται από προεγκατεστημένα παιχνίδια και τα γνωστά Arcade Games είναι ένα από αυτά.

Αυτός ο εξομοιωτής διαθέτει παλιά παιχνίδια arcade όπως Double Dragon, Alien, Blade Master και Altered Beast. όλα τα παιχνίδια είναι προφορτωμένα.

Όχι μόνο αυτό, θα βρείτε επίσης μια βιβλιοθήκη με επιπλέον παιχνίδια για Playstation, Nintendo, NES και άλλες πλατφόρμες που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε.

6. Αργόν

Αργόν

Το αργό είναι ένα από τα πιο μοναδικά εξομοιωτές ρετρό παιχνιδιών στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια από τη συλλογή σας και τη συνεχώς διευρυνόμενη βιβλιοθήκη της με εκατοντάδες κλασικά παιχνίδια.

Η εφαρμογή προσφέρει έναν εξομοιωτή κορυφαίας βαθμίδας και υποστηρίζει κάθε παιχνίδι γραμμένο για Atari 2600, Atari 5200, Atari 7800, Atari 8-Bit, Atari Lynx, ColecoVision, Intellivision, NES, GB, GBC, GBA, PICO-8 και Vectrex.

7. ClassicBoy (PS1, N64, Game Boy)

ClassicBoy (PS1, N64, Game Boy)

Το ClassicBoy είναι πολύ προσαρμόσιμο. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προηγμένες ρυθμίσεις του εξομοιωτή για να λειτουργούν καλά με τη συσκευή σας Android. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεπαφή χρήστη, όπως τη χαρτογράφηση χειρονομιών και τις ρυθμίσεις ευαισθησίας αισθητήρα.

Επιπλέον, το Classic Boy προσφέρει ένα καλό επίπεδο παιχνιδιού χάρη στα χειριστήρια, καθώς όλα τα χειριστήρια ήταν καλά τοποθετημένα στις γωνίες της οθόνης, ώστε οι χρήστες να έχουν καλό παιχνίδι.

8. Mupen64Plus FZ (N64)

Mupen64Plus FZ (N64)

Αν μιλάμε για το Mupen64Plus για Nintendo64, είναι ένας εξαιρετικός εξομοιωτής από μόνος του, τονίζοντας το σύστημα βιβλιοθήκης του όπου μπορείτε να δείτε εικονίδια όλων των παιχνιδιών.

Αλλά πέρα ​​από αυτό, δεν υπάρχει σημαντική διαφορά με τον εξομοιωτή MegaN64 όσον αφορά την απόδοση. Υπάρχουν κάποιες περίπλοκες διαφορές στη διεπαφή χρήστη, αλλά είναι αβέβαιο εάν θα βελτιώσουν το MegaN64.

Εάν οι βαθμολογίες και οι κριτικές των χρηστών στο Google Play αποτελούν ένδειξη, τότε το Mupen4Plus συνιστάται από τους χρήστες όπως οποιοσδήποτε άλλος εξομοιωτής κονσόλας παιχνιδιών διαθέσιμος για Android.

9. RetroArch (GBA, NES, Sega, PS και άλλα)

RetroArch (GBA, NES, Sega, PS και άλλα)

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή στη συσκευή σας Android ή αν ήσασταν ενθουσιώδης παίκτης πολλών διαφορετικών κονσολών, τότε το RetroArch είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για εσάς. Το καλύτερο μέρος είναι ότι εγκαθιστά μόνο ό,τι χρειάζεστε: ο εξομοιωτής σάς επιτρέπει να φορτώνετε ενημερώσεις για οποιαδήποτε κονσόλα ή μηχανή παιχνιδιών θέλετε να προσομοιώσετε.

Αυτό περιλαμβάνει οποιοδήποτε παιχνίδι, από το Atari και το Commodore 64 έως οποιοδήποτε μοντέλο Game Boy, PlayStation ή Nintendo. Υπάρχει επίσης η επιλογή να συμμετάσχετε και σε διαδικτυακές συνεδρίες παιχνιδιών. Αν μεγάλωσες παίζοντας Doom και άλλα παιχνίδια FPS χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο αντί για χειριστήριο κονσόλας, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσεις, αλλά όχι πάρα πολύ.

Αυτός ο εξομοιωτής είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σε αυτήν τη λίστα, όχι για τη διεπαφή χρήστη του, αλλά κυρίως λόγω της ευελιξίας της αναπαραγωγής παιχνιδιών σε τόσες πολλές κονσόλες μόνο στη συσκευή σας Android.

10. PPSSPP (PSP)

PPSSPP (PSP)

ο PlayStation Portable (PSP) ήταν ένα απίστευτα δημοφιλές φορητό σύστημα παιχνιδιών που κυκλοφόρησε το 2004 από τη Sony. Η ρύθμιση παραμέτρων και η φόρτωση των ROM είναι εύκολη στη διαχείριση από το μενού ρυθμίσεων. Το παράθυρο πλοήγησης ROM είναι λίγο δύσκολο αρχικά, αλλά δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τα αρχεία ROM σας μόλις το συνηθίσετε.

Εάν είστε λάτρης του PSP, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι ο γνωστός εξομοιωτής PPSSPP είναι ο καλύτερος εξομοιωτής για Android και θα πρέπει να εγκατασταθεί τώρα.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παίξετε παιχνίδια SNES, Gameboy, Nintendo 64 και άλλα ρετρό παιχνίδια στο Nintendo Switch

Top 8 φορητές κονσόλες παιχνιδιών

Πώς να κάνετε τις εικόνες να φαίνονται vintage ή ρετρό

 Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *