Πώς να παίξετε παιχνίδια SNES, Gameboy, Nintendo 64 και άλλα ρετρό παιχνίδια στο Nintendo Switch σας

Το Nintendo Switch διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με υπέροχα σύγχρονα παιχνίδια, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να παίξετε κάτι λίγο πιο ρετρό; Η Nintendo γνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Switch είναι επίσης τεράστιοι θαυμαστές των παλαιότερων κονσολών παιχνιδιών τους, γι’ αυτό πήραν την ελευθερία να προσθέσουν λογισμικό για αυτές τις κονσόλες και τα παιχνίδια τους στο Nintendo Switch.

Αυτό περιλαμβάνει NES, SNES, Gameboy, Gameboy Advance, Nintendo 64, ακόμη και το Sega Genesis. Οι βιβλιοθήκες τους έχουν τα καλύτερα παιχνίδια από κάθε κονσόλα, με ανανεωμένα γραφικά για την οθόνη της κονσόλας Nintendo Switch.

Εδώ θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις εικονικές κονσόλες, να τις κατεβάσετε και να τις παίξετε και να τις παίξετε με φίλους.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να διαγράψετε παιχνίδια στο Nintendo Switch

Πώς να τραβήξετε βίντεο παιχνιδιού στο Nintendo Switch

Πώς να αποκτήσετε εικονικές κονσόλες στο διακόπτη σας

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε αυτές τις εικονικές κονσόλες είναι η εγγραφή για μια συνδρομή στο Nintendo Online. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Nintendo eShop. Η βασική συνδρομή Nintendo Switch Online κοστίζει 19,99 $ ετησίως και η συνδρομή Nintendo Switch Online + Expansion Pack (την οποία θα χρειαστείτε για να παίξετε το GBA, το Nintendo 64 και το Sega Genesis) κοστίζει 49,99 $ ετησίως.

Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Nintendo Switch Online μέσω της κονσόλας:

 1. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός χρήστη του Switch είναι συνδεδεμένος με έναν λογαριασμό Nintendo Online.
 2. Στην αρχική οθόνη του Switch, επιλέξτε το εικονίδιο Nintendo Online κάτω αριστερά.
 3. Επιλέξτε τον χρήστη με τον οποίο θέλετε να εγγραφείτε στο Nintendo Online.
 4. Στην πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε το Σπίτι επιλογή.
 5. Μετακινήστε τον κέρσορα στο Γίνομαι μέλος κουμπί και επιλέξτε το.
 6. Θα μεταφερθείτε στο eShop. Είτε εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας είτε επιλέξτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.
 1. Επιλέξτε τον τύπο συνδρομής που θέλετε κάνοντας κύλιση προς τα κάτω στις διάφορες τιμές και επιλέξτε Προχωρήστε στην αγορά.
 2. Εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα.
 3. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας και εισαγάγετε τα στοιχεία σας για να πληρώσετε για τη συνδρομή σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, θα έχετε την ηλεκτρονική συνδρομή Nintendo Switch. Τώρα, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Nintendo eShop για να κατεβάσετε τις εικονικές κονσόλες. Να πώς.

 1. Επιλέξτε το εικονίδιο Nintendo eShop και επιλέξτε τον χρήστη με τη συνδρομή Nintendo Online.
 2. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε τις εικονικές κονσόλες στο eShop. Είτε μεταβείτε στη λειτουργία αναζήτησης και αναζητήστε τη συγκεκριμένη που θέλετε, είτε μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω Nintendo Online στην πλαϊνή γραμμή και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Πακέτο επέκτασης και Ειδικές προσφορές ενότητες.
 1. Επιλέξτε την εικονική κονσόλα που θέλετε να κατεβάσετε. Θυμηθείτε, μπορείτε να κάνετε λήψη των Gameboy Advance, Nintendo 64 και Sega Genesis μόνο εάν είστε συνδρομητής στη συνδρομή Nintendo Online + Expansion Pack.
 1. Επίλεξε το ΔΩΡΕΑΝ Λήψη κουμπί και μετά επιλέξτε το ξανά.

Η εφαρμογή εικονικής κονσόλας που επιλέξατε θα γίνει λήψη στην αρχική οθόνη του Switch. Μόλις τελειώσει, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτό για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εικονικές κονσόλες Nintendo Switch

Για κάθε ρετρό κονσόλα που διατίθεται στο Switch, θα υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη βιντεοπαιχνιδιών έτοιμα για αναπαραγωγή μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, όπως τα παιχνίδια Super Mario Bros. και The Legend of Zelda. Για να ξεκινήσετε να παίζετε ένα παιχνίδι, απλώς μετακινηθείτε στη βιβλιοθήκη και επιλέξτε ένα παιχνίδι για να ξεκινήσετε να παίζετε.

Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε ορισμένα στοιχεία ελέγχου. ο + το κουμπί λειτουργεί ως το κουμπί Έναρξη, το ως το κουμπί Επιλογή και μπορείτε να πατήσετε το ZL και ZR ενεργοποιεί ταυτόχρονα το άνοιγμα του Μενού Αναστολής. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε πατημένο αυτούς τους κανόνες για να επαναφέρετε το παιχνίδι.

Όταν ανοίγετε το Μενού Αναστολής, είναι διαθέσιμες μερικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Μπορείτε να επιλέξετε Να συνεχίσει για να διακόψετε την παύση του παιχνιδιού, Φόρτωση σημείου αναστολής για να φορτώσετε ένα σημείο αποθήκευσης που δημιουργήσατε, Δημιουργία σημείου αναστολής για να ορίσετε ένα σημείο αποθήκευσης, Επαναφορά παιχνιδιού για να επιστρέψετε στην οθόνη τίτλου και Στην επιλογή παιχνιδιού για να επιστρέψετε στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών.

Πώς να παίξετε σε ρετρό κονσόλες με φίλους

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτών των κονσολών που είναι διαθέσιμες στο Nintendo Switch είναι ότι μπορείτε επίσης να παίξετε σε αυτές με φίλους στην εφαρμογή της κονσόλας. Πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι με τους οποίους θέλετε να παίξετε έχουν προστεθεί στη Λίστα φίλων στο διακόπτη σας.

Για να ξεκινήσετε να παίζετε με φίλους, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Στην πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε Παίξτε Online.
 2. Για να φιλοξενήσετε ένα παιχνίδι, επιλέξτε Παίξτε ενώ περιμένετε.
 3. Επιλέξτε εάν θέλετε ή όχι κωδικό πρόσβασης.
 4. Μπορείτε να επιλέξετε να προσκαλέσετε έναν φίλο για παιχνίδι στην επόμενη οθόνη και αυτός μπορεί να επιλέξει αν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι σας.
 5. Εάν δεν επιλέξετε να προσκαλέσετε φίλους, ζητήστε τους να πάνε στο Παίξτε Online καρτέλα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το όνομά σας όταν εμφανιστεί στη λίστα.
 1. Επιλέξτε ένα παιχνίδι από τη βιβλιοθήκη για να παίξετε και μπορείτε να το παίξετε με τους φίλους σας.

Μόλις είστε σε ένα παιχνίδι με φίλους, θα παίξετε ως παίκτης πρώτος και άλλοι θα μπορούν να παίξουν ως άλλοι παίκτες σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Σε παιχνίδια χωρίς multiplayer, μόλις χάσεις μια ζωή, τα χειριστήρια θα μετακινηθούν σε άλλον παίκτη.

Για να τερματίσετε μια διαδικτυακή συνεδρία, επιλέξτε Κλείστε τη διαδικτυακή συνεδρία από την πλαϊνή γραμμή της εφαρμογής για να επιστρέψετε εκτός σύνδεσης.

Παίξτε τα αγαπημένα σας ρετρό παιχνίδια στο Nintendo Switch

Με την πάροδο του χρόνου, η Nintendo μπορεί να προσθέσει περισσότερες ανακατασκευές κονσόλας στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Nintendo Switch και νέα παιχνίδια σε υπάρχουσες εφαρμογές. Οι χρήστες του Switch μπορούν να δοκιμάσουν παλαιότερα παιχνίδια για πρώτη φορά ή να ξαναεπισκεφτούν τα κλασικά παιχνίδια του παρελθόντος, όπως παιχνίδια NES όπως το Kirby’s Adventure ή παιχνίδια SNES όπως το Link to the Past.

Ποια ρετρό κονσόλα ή παιχνίδια ελπίζετε να προσθέσει η Nintendo στη συνέχεια; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *