Πώς να τραβήξετε βίντεο παιχνιδιού στο Nintendo Switch

Ενώ είναι γνωστό ότι μπορείς λήψη στιγμιότυπων οθόνης ενώ παίζετε παιχνίδια στο Nintendo Switch, είναι επίσης δυνατό να τραβήξετε πλάνα. Μερικές φορές οι εικόνες απλά δεν το κόβουν όταν προσπαθείτε να επιδείξετε κάτι στο παιχνίδι. Ίσως είναι μια ακολουθία δράσης ή θέλετε να καταγράψετε το σύνολο του σκηνικού ενός παιχνιδιού. Ευτυχώς, δεν είναι πολύ δύσκολο να εγγράψετε κάποιο βίντεο ενώ παίζετε ένα παιχνίδι Nintendo Switch.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις κατά τη χρήση της ενσωματωμένης μεθόδου λήψης βίντεο στο Switch, κάτι που μπορεί να μην το κάνει επιθυμητό για κάθε περίπτωση. Για να το παρακάμψετε, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέθοδο, όπως μια κάρτα καταγραφής. Θα σας δείξουμε πώς να τραβάτε βίντεο σε ένα Nintendo Switch με μερικούς διαφορετικούς τρόπους, έτσι, ανεξάρτητα από το τι θέλετε να εγγράψετε, θα μπορείτε να το κάνετε χωρίς προβλήματα.

Πώς να διαγράψετε παιχνίδια στο Nintendo Switch

8 καλύτεροι τρόποι για τη διόρθωση του Nintendo Switch Error Code 2123-1502

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nintendo Switch Voice Chat

Πώς να εγγράψετε βίντεο χωρίς κάρτα λήψης

Παρόλο που μια κάρτα λήψης δεν είναι απαραίτητη για την εγγραφή πλάνα παιχνιδιού στο Switch, η λήψη της χωρίς κάρτα έχει αρκετούς περιορισμούς. Κατά την εγγραφή του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας μόνο το λογισμικό της κονσόλας, θα μπορείτε να εγγράψετε έως και 30 δευτερόλεπτα βίντεο ανά εγγραφή.

Πρέπει επίσης να έχετε ενημερώσει το μενού συστήματος στην έκδοση 4.0.0 ή νεότερη και η εγγραφή οθόνης μπορεί να γίνει μόνο με τα ακόλουθα παιχνίδια: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS και Splatoon 2. Τα παιχνίδια πρέπει επίσης να ενημερωθούν πλήρως.

Εάν πληρούνται όλες αυτές οι απαιτήσεις, μπορείτε να συνεχίσετε να καταγράφετε πλάνα παιχνιδιού ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Ενώ παίζετε ένα υποστηριζόμενο παιχνίδι, χρησιμοποιήστε το αριστερό σας Joy-Con και κρατήστε πατημένο το Πιάνω κουμπί.

Θα εγγραφούν έως και 30 δευτερόλεπτα παιχνιδιού πριν από το πάτημα του κουμπιού Λήψης.

Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή, θα λάβετε μια ειδοποίηση στη γωνία της οθόνης σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, η δυνατότητα λήψης βίντεο στο Nintendo Switch είναι πολύ περιορισμένη. Αν και μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να καταγράψετε ένα γρήγορο μέρος του παιχνιδιού σας, δεν θα μπορείτε να κάνετε εγγραφές μεγαλύτερης διάρκειας ή να το χρησιμοποιήσετε για ζωντανή ροή. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν επιλογές για να μπορέσετε να το επιτύχετε αυτό στο Switch σας.

Πώς να εγγράψετε βίντεο παιχνιδιού με κάρτα λήψης

Χρησιμοποιώντας μια κάρτα λήψης, μπορείτε να καταγράψετε απεριόριστες ποσότητες παιχνιδιού, καθώς και να μεταδώσετε ζωντανά το παιχνίδι από το ίδιο το Switch. Το πρώτο σας βήμα είναι απλώς να αγοράσετε μια καλή κάρτα λήψης στο διαδίκτυο, όπως η Elgato HD60 S+ αν ψάχνετε για κάτι ανώτερο, ή το Tkhin κάρτα λήψης εάν έχετε προϋπολογισμό. Υπάρχουν πολλές κάρτες σύλληψης εκεί έξω, οπότε βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

Μόλις αποκτήσετε μια κάρτα λήψης, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να τη χρησιμοποιήσετε με το Nintendo Switch και να τραβήξετε βίντεο με μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού. Τα ακριβή βήματα για διαφορετικές κάρτες λήψης μπορεί να διαφέρουν, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως γενικό οδηγό.

Τοποθετήστε το Nintendo Switch σας στο dock.

Συνδέστε το ένα άκρο ενός καλωδίου HDMI στο διακόπτη σας και το άλλο άκρο στην κάρτα λήψης στην είσοδο HDMI.

Συνδέστε ένα άλλο καλώδιο HDMI στην τηλεόρασή σας ή άλλη οθόνη, μετά το άλλο άκρο στην κάρτα λήψης στη θύρα εξόδου HDMI.

Τώρα είτε τοποθετήστε μια συσκευή USB/αποθήκευσης στην κάρτα λήψης για αποθήκευση βίντεο ή συνδέστε την κάρτα λήψης σε έναν υπολογιστή για αποθήκευση ή ροή παιχνιδιού.

Ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να εγγράψετε και ξεκινήστε την εγγραφή στη συσκευή λήψης. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή, φροντίστε να τερματίσετε τη λειτουργία εγγραφής και στη συσκευή λήψης.

Παρόλο που υπάρχει κάποιο αρχικό κόστος και ρύθμιση που συνεπάγεται η χρήση αυτής της μεθόδου, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να ηχογραφήσετε οποιοδήποτε παιχνίδι για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και να έχετε παρθένα πλάνα παιχνιδιού που μπορείτε να ανεβάσετε στο διαδίκτυο, να επεξεργαστείτε ή να μεταδώσετε ζωντανά.

Πώς να μεταφέρετε βίντεο παιχνιδιού που έχουν αποθηκευτεί στο Nintendo Switch

Εάν χρησιμοποιήσατε την ενσωματωμένη επιλογή εγγραφής για να καταγράψετε το παιχνίδι, ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μεταφέρετε αυτά τα βίντεο σε άλλη συσκευή. Εάν θέλετε να στείλετε αυτά τα βίντεο στο smartphone ή το tablet σας, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία μεταφοράς.

Από το αρχικό μενού του Switch, μεταβείτε στο Αλμπουμ.

Βρείτε το βίντεο που θέλετε να μεταφέρετε και επιλέξτε το.

Τύπος ΕΝΑ για να ανοίξετε το μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποστολή σε Smartphone. Μπορείτε να στείλετε μόνο ένα βίντεο τη φορά σε μια έξυπνη συσκευή.

Σαρώστε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη με το smartphone/tablet σας. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη κάμερα είτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή για να το κάνετε αυτό.

Συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi που εμφανίζεται στη συσκευή σας.

Σαρώστε τον δεύτερο κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη εναλλαγής.

Το βίντεό σας θα πρέπει να εμφανίζεται σε μια ιστοσελίδα στο smartphone/tablet σας. Πατήστε παρατεταμένα για να το κατεβάσετε.

Αυτός είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος τρόπος για να στείλετε βίντεο που έχουν εγγραφεί στο Switch σας σε άλλη συσκευή. Ωστόσο, αν θέλετε να στείλετε βίντεο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Για αυτήν τη μέθοδο, θα χρειαστείτε απλώς ένα καλώδιο USB-C ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το Switch στον υπολογιστή σας.

Στην κύρια οθόνη Εναλλαγής, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Διαχείριση δεδομένων.

Παω σε Διαχείριση στιγμιότυπων οθόνης και βίντεο > Αντιγραφή σε υπολογιστή μέσω σύνδεσης USB.

Συνδέστε το καλώδιο USB στο διακόπτη, καθώς και στον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι στο άκρο του διακόπτη, είναι συνδεδεμένο στη θύρα USB-C στο κάτω μέρος του διακόπτη, όχι στις θύρες USB στο dock.

Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε τα βίντεο που θέλετε να μεταφέρετε στον υπολογιστή σας από το Switch.

Εάν δεν θέλετε να το κάνετε με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσατε επίσης εναλλακτικά να στείλετε βίντεο στον υπολογιστή σας από την έξυπνη συσκευή σας, ενδεχομένως με μεταφόρτωση σε μια υπηρεσία φιλοξενίας όπως το Dropbox ή το Google Drive.

Πώς να περικόψετε και να επεξεργαστείτε βίντεο στο διακόπτη

Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε ή να περικόψετε βίντεο πριν τα στείλετε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας στο Switch. Χρειάζονται μόνο λίγα βήματα από το άλμπουμ φωτογραφιών/βίντεο Switch.

Από την αρχική οθόνη Switch, ανοίξτε το Αλμπουμ.

Μεταβείτε στο βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε και επιλέξτε Κοινή χρήση και επεξεργασία > Περικοπή.

Μετακινήστε τον αριστερό δείκτη στο σημείο από το οποίο θέλετε να ξεκινήσει το βίντεο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επόμενο. Μετακινήστε τον επόμενο δείκτη στο σημείο στο οποίο θέλετε να τελειώσει το βίντεο.

Επιλέγω Αποθηκεύσετεκαι το νέο περικομμένο βίντεο θα αποθηκευτεί στο Άλμπουμ.

Μπορείτε επίσης να δημοσιεύετε γρήγορα βίντεο που έχετε τραβήξει στο Switch επιλέγοντας το βίντεο που θέλατε να δημοσιεύσετε και μεταβαίνοντας στο Κοινή χρήση και επεξεργασία > Δημοσίευση. Από εκεί, θα πρέπει απλώς να επιλέξετε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία θέλετε να δημοσιεύσετε.

Λάβετε υπέροχα βίντεο παιχνιδιού στο Switch

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί καλοί τρόποι για να τραβήξετε πλάνα παιχνιδιού του Switch και να τα μοιραστείτε στο διαδίκτυο. Είτε θέλετε να τραβήξετε γρήγορα, απλά βίντεο είτε να τραβήξετε μεγάλες ποσότητες πλάνας, και τα δύο είναι δυνατά στην κονσόλα. Το Switch συνοδεύεται επίσης από μερικά εξαιρετικά εργαλεία για την περικοπή και τη δημοσίευση των ηχογραφημένων κλιπ σας. Έτσι, ανεξάρτητα από το πώς θέλετε να μοιραστείτε τα κατορθώματα των βιντεοπαιχνιδιών σας, υπάρχει τρόπος να το κάνετε.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *