Πώς να ενημερώσετε το Chrome

Πώς να ενημερώσετε το Google Chrome [Mobile – Desktop]

Η Google φέρνει νέες δυνατότητες στις εφαρμογές της κάθε φορά που κυκλοφορούν μια ενημέρωση. Ομοίως, το Chrome λαμβάνει επίσης νέες δυνατότητες όταν ενημερώνεται. Οι περισσότεροι χρήστες εξαρτώνται από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στα smartphone και τον υπολογιστή τους. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ενημερώσετε το Chrome στη συσκευή σας για να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη και περιήγησης. Επιπλέον, εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το Chrome στη συσκευή σας, μπορείτε να το εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης για τις δυνατότητες προσαρμογής του, όπως αλλαγή φόντου, αποκλεισμός ιστοτόπων στο Chromeσυγχρονισμός κ.λπ.

Πώς να ενημερώσετε εφαρμογές στο Firestick [2 τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λειτουργίες στην πιο πρόσφατη ενημέρωση

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome εστιάζει στη γρήγορη περιήγηση, αλλά με την πιο πρόσφατη ενημέρωση (Δεκέμβριος 2022), ο Chrome εισήγαγε δύο νέες ρυθμίσεις απόδοσης.

Εξοικονόμηση μνήμης

Ο ελεύθερος χώρος μνήμης είναι σημαντικός για την ομαλή απόδοση του Chrome. Λειτουργία εξοικονόμησης μνήμης ελευθερώνει την αχρησιμοποίητη μνήμη καρτελών, έτσι ώστε οι τρέχουσες καρτέλες να παρέχουν μια ομαλή εμπειρία περιήγησης. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές σε βάθος που χρησιμοποιούν περισσότερο χώρο στη μνήμη, όπως παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο κ.λπ.

Εξοικονομητής ενέργειας

Με την Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Chrome, μπορείτε να εξοικονομήσετε μπαταρία. Με την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, το Chrome θα περιορίσει τη δραστηριότητά του στο παρασκήνιο.

Πώς να ενημερώσετε το Chrome στην επιφάνεια εργασίας [Windows/Mac/Linux]

Γενικά, το Chrome ενημερώνεται αυτόματα στο παρασκήνιο. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε χειροκίνητα και ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome σε Mac ή υπολογιστές με Windows χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Αρχικά, εκκινήστε το Chrome στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ Προσαρμογή και έλεγχος του Chrome (τρεις κάθετες κουκκίδες) πάνω δεξιά.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ΒοήθειαΣχετικά με το Google Chrome.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε ΡυθμίσειςΣχετικά με το Chrome (Στα αριστερά).

4. Μπορείτε να δείτε το Σχετικά με το Chrome σελίδα στις Ρυθμίσεις.

5. Παρόμοια με ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Brave, το Chrome ξεκινά τον έλεγχο για ενημερώσεις. Εάν βρεθεί μια νέα ενημέρωση, αρχίζει να ενημερώνεται αυτόματα.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ Επανεκκίνηση για επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης.

Για να ελέγξετε τις διαθέσιμες νέες δυνατότητες στην ενημέρωση, κάντε κλικ στο Κάθετα κεφτεδάκια εικονίδιο → ΒοήθειαΤι νέα. Επίσης, εάν δεν έχετε ενημερώσει το Chrome μετά τη νέα έκδοση, το Εκσυγχρονίζω Το εικονίδιο εμφανίζεται επάνω δεξιά σε τρία χρώματα Πράσινος, Πορτοκάλικαι το κόκκινο.

Εάν κάνετε εναλλαγή στο Chrome από το Safari σε Mac, μπορείτε να εισαγάγετε κωδικούς πρόσβασης από το Safari στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome μέσα σε λίγα λεπτά.

Πώς να ενημερώσετε το Chrome [Android]

1. Πηγαίνετε στο Google Play Store και πατήστε στο δικό σας Εικονίδιο προφίλ.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών και συσκευήςΔιαχειρίζονται.

3. Κάντε κλικ Διαθέσιμες ενημερώσεις και αναζήτηση Χρώμιο.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω.

Σημείωση: Μετά την εκκίνηση του Play Store, πληκτρολογήστε Chrome στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω. Για αυτόματο ενημερώσεις στο Play Storeκάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κάθετες κουκκίδες και κάντε κλικ Ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης πλαίσιο ελέγχου.

Εναλλακτική Μέθοδος

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα περιήγησης, το Chrome παρέχει την επιλογή ελέγχου για ενημερώσεις εντός του προγράμματος περιήγησης (Έκδοση 76 & παραπάνω). Μπορείς ελέγξτε την έκδοση του Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone σας.

1. Εκκινήστε το Chrome στο smartphone σας και κάντε κλικ στο Περισσότερο (Κάθετες κουκκίδες) εικονίδιο → Ενημερώστε το Chrome

2. Το πρόγραμμα περιήγησης θα ενημερώσει και θα επανεκκινήσει, παρόμοια με την έκδοση για υπολογιστές.

Πώς να ενημερώσετε το Chrome [iOS/iPadOS]

Η ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Chrome είναι παρόμοια και σε iOS/iPadOS.

1. Πρώτα, εκκινήστε App Store στο iPhone/iPad σας.

2. Κάντε κλικ στο Προφίλ εικονίδιο και μετακινηθείτε στο Διαθέσιμες ενημερώσεις Ενότητα.

3. Βρείτε το Chrome και κάντε κλικ Εκσυγχρονίζω.

FAQ

1. Πώς να ενημερώσετε το Chrome στο Chromebook;

Στο Chromebook, κάντε κλικ χρόνος (Κάτω δεξιά) → ΡυθμίσειςΣχετικά με το ChromeOS (Στα αριστερά) → Κάντε κλικ Ελεγχος για ενημερώσεις. Η ενημέρωση ξεκινά αυτόματα τη λήψη.

2. Πώς να το λύσω όταν δεν μπορώ να ενημερώσω το Chrome στον υπολογιστή μου;

Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Chrome και να το εγκαταστήσετε ξανά για να διορθώσετε το πρόβλημα ή να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του προγράμματος περιήγησης Chrome από το επίσημη ιστοσελίδα του Chrome.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *