Σαρωτές κωδικών QR

Πώς να σαρώσετε τον κώδικα QR στο Android το 2023

Ας το παραδεχτούμε: Οι κωδικοί QR είναι παντού αυτές τις μέρες. Σήμερα, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε κωδικούς QR για τις αγαπημένες σας διευθύνσεις URL στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Εάν δεν γνωρίζετε, το QR σημαίνει «Γρήγορη απόκριση». αυτοί είναι βασικά τετράγωνοι κωδικοί τύπου barcode που μπορεί να έχετε δει σε πολλά μέρη και σε ιστότοπους.

Οι κωδικοί QR μπορεί να φαίνονται απλοί, αλλά μπορούν να αποθηκεύσουν πολλά δεδομένα. Ο μοναδικός σκοπός της κατοχής ενός κωδικού QR είναι να παρέχει στους χρήστες άμεσα βασικές πληροφορίες – γι’ αυτό ονομάζεται Κωδικός Γρήγορης Απόκρισης.

Αν και οι κωδικοί QR είναι χρήσιμοι και εξοικονομούν χρόνο, δεν γνωρίζουν όλοι πώς να τους σαρώσουν. Εάν ασχολείστε με κωδικούς QR για πρώτη φορά, ίσως χρειαστείτε βοήθεια για να μάθετε τι να κάνετε στη συνέχεια με τον κωδικό.

Οι κωδικοί QR πρέπει να σαρωθούν με Σαρωτές κωδικών QR για να πάρει τις πληροφορίες που αποθηκεύει. Και είναι απολύτως δυνατό να σαρώσετε έναν κωδικό QR με ένα τηλέφωνο Android. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους και εφαρμογές για τη σάρωση κωδικών QR στο Android. Ας αρχίσουμε.

Πώς να σαρώσετε κωδικούς QR σε συσκευές Android

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να σάρωση κώδικα QR στο Android smartphone. Η εφαρμογή stock camera των σύγχρονων smartphone Android είναι συχνά ικανή να σαρώνει κωδικούς QR και να παρέχει στους χρήστες τις πληροφορίες που αποθηκεύει.

1. Σαρώστε τον κωδικό QR με την εφαρμογή κάμερας του τηλεφώνου σας

Οι κωδικοί QR δεν έχουν γίνει ένα τυπικό μέσο ανταλλαγής πληροφοριών. Καθώς γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο, οι κατασκευαστές smartphone έχουν δημιουργήσει σαρωτές QR απευθείας στις εφαρμογές φωτογραφικής μηχανής τους.

Επομένως, εάν έχετε το πιο πρόσφατο τηλέφωνο Android, το πιθανότερο είναι ότι η εφαρμογή κάμερας του τηλεφώνου σας υποστηρίζει τη σάρωση QR Code out of the box. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους.

Ανοίξτε την εγγενή εφαρμογή κάμερας του τηλεφώνου σας και τοποθετήστε την στον κωδικό QR που θέλετε να σαρώσετε. Εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει σάρωση κωδικού QR, θα εμφανίσει τις πληροφορίες ή θα σας ανακατευθύνει στον σύνδεσμο.

2. Σάρωση κώδικα QR στο Android με το Google Lens

Το Google Lens είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να αναζητάτε αυτό που βλέπετε, να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα και να κατανοείτε τον κόσμο γύρω σας. Μπορεί να κάνει ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων για εσάς – ένα από αυτά είναι η σάρωση των κωδικών QR. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή Google Lens στο Android να Σάρωση κωδικών QR.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Google Lens εφαρμογή στο Android σας. Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή από το Google Play Store.

Google Lens

2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Google Lens.

3. Στρέψτε την κάμερά σας στον κωδικό QR που θέλετε να σαρώσετε. Επιλέγω Αναζήτηση στο σκόπευτρο της κάμερας.

Αναζήτηση

4. Τώρα, καταγράψτε την εικόνα του κωδικού QR.

Το Google Lens θα εντοπίσει αυτόματα τον κωδικό QR

5. Το Google Lens θα εντοπίσει αυτόματα τον κωδικό QR και να σας παρέχει τις πληροφορίες.

Το Google Lens θα εντοπίσει αυτόματα τον κωδικό QR

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να σαρώσετε κωδικούς QR στο Android με τη βοήθεια της εφαρμογής Google Lens.

3. Σάρωση κώδικα QR στο τηλέφωνο Samsung

Εάν έχετε μια συσκευή Samsung Galaxy που λειτουργεί με OS Έκδοση 9.0 (Pie), δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους για να σαρώσετε τον κώδικα QR. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Samsung Camera για σάρωση κωδικών QR.

Σάρωση κωδικού QR στο τηλέφωνο Samsung

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε την εφαρμογή stock camera στο τηλέφωνό σας Samsung. Samsung Camera είναι το όνομα της εφαρμογής κάμερας στοκ.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Κάμερα, πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Στις ρυθμίσεις, βρείτε το Σάρωση κωδικών QR επιλογή.

4. Τώρα επιτρέπω την εναλλαγή για Σάρωση κωδικών QR για να ενεργοποιήσετε τη σάρωση κωδικών QR.

5. Για να χρησιμοποιήσετε το QR Code Scanner της Samsung, απλά πρέπει να ανοίξετε την κάμερα και να την δείξετε στον κωδικό QR. Η εφαρμογή θα σαρώσει αμέσως τον κωδικό QR και θα σας παρουσιάσει τις λεπτομέρειες που περιέχει.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείς σαρώστε τον κωδικό QR στο smartphone Samsung. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Samsung Internet για να σαρώσετε τον κωδικό QR.

Οι καλύτερες εφαρμογές QR Code Scanner για Android

Σήμερα, σπάνια θα νιώσετε την ανάγκη να έχετε μια αποκλειστική εφαρμογή QR Code Scanner, αλλά ορισμένες επιλογές τρίτων είναι πολύ πιο εύχρηστες και προσφέρουν καλύτερους ελέγχους. Μπορείτε να δοκιμάσετε τέτοιες εφαρμογές Android QR Code scanner.

Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σαρωτή Android QR Code που αξίζει να δοκιμάσετε και να σαρώσετε τον κωδικό QR μέσα σε δευτερόλεπτα. Ας δούμε τις καλύτερες επιλογές τρίτων.

1. QR & Barcode Scanner

QR & Barcode Scanner

Αν θέλετε μια εύχρηστη εφαρμογή QR Code Scanner για Android, μην ψάχνετε άλλο από το QR & Barcode Scanner. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή για χρήση στο Android και η σάρωση κωδικών QR με αυτήν είναι εξαιρετικά εύκολη.

Δεν χρειάζεται να πατήσετε κουμπιά, να τραβήξετε φωτογραφίες ή να προσαρμόσετε το ζουμ. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και στρέψτε την κάμερα προς τον κωδικό QR. η εφαρμογή θα σαρώσει αυτόματα τον κωδικό QR και θα σας δώσει τις λεπτομέρειες.

Το καλό με το QR & Barcode Scanner είναι ότι μπορεί να σαρώσει και να διαβάσει όλους τους QR Codes/τύπους barcode, όπως κείμενο, URL, ISBN, Προϊόν, Επαφή, Ημερολόγιο, email, τοποθεσία, WiFi κ.λπ.

2. QR TIGER

QR TIGER

Το QR TIGER είναι μια εφαρμογή δημιουργίας και σαρωτή QR Code με κορυφαία βαθμολογία στο smartphone Android σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τους δικούς σας προσαρμοσμένους κωδικούς QR με λογότυπα.

Όσον αφορά το QR Code Scanning, το QR TIGER διαθέτει ενσωματωμένο και δωρεάν σαρωτή QR Code που μπορεί εύκολα να σαρώσει τους QR Codes σας. Επίσης, το QR Scanner είναι 100% δωρεάν, χωρίς καμία διαφήμιση.

Ενώ ο σαρωτής κώδικα QR είναι χαρακτηριστικό της εφαρμογής, το QR TIGER ξεχωρίζει χάρη στη Γεννήτρια Κώδικα QR. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε κωδικούς QR για τις διευθύνσεις URL, τους συνδέσμους, τις επαφές, το WiFi, τις επαγγελματικές κάρτες, τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

3. QR & Barcode Reader

QR & Barcode Reader

Το QR & Barcode Reader από το TeaCapps είναι μια σύγχρονη εφαρμογή σαρωτή κωδικών QR για Android. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για σωστή σάρωση κωδικών QR & barcode.

Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν στη χρήση και σας παρέχει πρόσθετες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων αποτελεσμάτων από δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες.

Όταν πρόκειται για σάρωση γραμμωτού κώδικα, μπορεί να σαρώσει όλες τις κοινές μορφές γραμμωτού κώδικα όπως QR, Data Matrix, Aztec, UPC, EAN, Code 39 κ.λπ.

Μετά τη σάρωση ενός κωδικού QR ή ενός γραμμικού κώδικα, μπορεί επίσης να κάνει σχετικές ενέργειες που σχετίζονται με τη σάρωση, όπως το άνοιγμα των διευθύνσεων URL, τη σύνδεση σε σημεία πρόσβασης WiFi, την προσθήκη συμβάντων ημερολογίου και άλλα.

4. QR Droid

QR Droid

Το QR Droid είναι μια πλήρης εφαρμογή βοηθητικού κώδικα QR, barcode, Data Matrix για Android. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε, να χρησιμοποιήσετε και να μοιράζεστε δεδομένα με ένα απλό πάτημα.

Η εφαρμογή επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τους κωδικούς QR και τις έξυπνες ενέργειές τους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σαρώσετε έναν κωδικό QR σε ένα περιοδικό ή να σαρώσετε κωδικούς QR από την κάμερα, το πρόγραμμα περιήγησης, την κάρτα SD ή την αποθηκευμένη εικόνα σας.

Εκτός από τη σάρωση των κωδικών QR, το QR Droid σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό από μια επαφή ή σελιδοδείκτη, να δημιουργήσετε κωδικούς XQR και να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο QR Droid στην αρχική οθόνη για εύκολη σάρωση QR στο Android.

5. QR Code Scanner & Barcode από το Inshot

QR Code Scanner & Barcode από το Inshot

Το QR Code Scanner & Barcode είναι μια ελαφριά αλλά εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή σαρωτή QR & barcode για Android. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στην εφαρμογή είναι ότι υποστηρίζει όλες τις μορφές QR και barcode.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να σαρώσετε και να αποκωδικοποιήσετε όλους τους τύπους κωδικών QR, όπως διευθύνσεις URL, κείμενα, επαφές, WiFi, email, τοποθεσία, συμβάντα Ημερολογίου κ.λπ. Η χρήση αυτής της εφαρμογής είναι επίσης πολύ εύκολη. απλά ανοίξτε το σαρωτή, στρέψτε την κάμερα στον κωδικό QR. Η εφαρμογή θα αποκωδικοποιήσει αμέσως τον κωδικό QR για εσάς.

Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής διαθέτει ακόμη και έναν σαρωτή τιμών που σας επιτρέπει να σαρώνετε γραμμωτούς κώδικες προϊόντων και να συγκρίνετε τις τιμές στο διαδίκτυο. Συνολικά, το QR Code Scanner & Barcode είναι μια εξαιρετική εφαρμογή σαρωτή κωδικών QR & barcode που δεν πρέπει να χάσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό περιήγησης στο Android

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους και εφαρμογές για τη σάρωση κωδικών QR στο Android. Εάν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει σαρωτή QR Code, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Android QR Code Scanner για σάρωση κωδικών QR. Ενημερώστε μας ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για τη σάρωση κωδικών QR στο smartphone Android.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *