καλύτερες εφαρμογές αλλαγής DNS

12 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής DNS για Android

Το DNS, γνωστό και ως Σύστημα Ονομάτων Τομέα, είναι ένα κρίσιμο σύστημα που αντιστοιχίζει τα ονόματα τομέα στη σωστή τους διεύθυνση IP. Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε, διαφορετικοί ISP χρησιμοποιούν διαφορετικούς διακομιστές DNS και οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα που σχετίζονται με το DNS ενώ χρησιμοποιούν τους προεπιλεγμένους διακομιστές DNS του ISP τους.

Οι ασταθείς διακομιστές DNS μπορούν να προκαλέσουν πολλά σφάλματα, όπως απέτυχε η αναζήτηση DNS και Err_Connection_Refused. Για να αποφύγετε αυτά τα σφάλματα που σχετίζονται με το DNS, πρέπει να χρησιμοποιήσετε δημόσιους διακομιστές DNS. Ένα άλλο πλεονέκτημα των δημόσιων διακομιστών DNS είναι ότι παρέχουν μεγαλύτερη ταχύτητα περιήγησης και ταχύτερη ανάλυση.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πως αλλάζω το DNS στο router της VODAFONE

12 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής DNS για Android

Οι δημόσιοι διακομιστές DNS όπως το Google DNS, το OpenDNS κ.λπ., εξασφαλίζουν καλύτερη ασφάλεια και ταχύτερη εμπειρία περιήγησης. Η εναλλαγή DNS σε υπολογιστές με Windows είναι εύκολη, αλλά τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα για το Android.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά Εφαρμογές αλλαγής DNS που θα εξαλείψει τη μη αυτόματη διαδικασία ρύθμισης διακομιστών DNS στο Android.

1. DNS Changer

DNS Changer

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο αλλαγής DNS, το DNS Changer μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το DNS Changer λειτουργεί τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζικά smartphone Android, παρέχοντας στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα διακομιστών DNS.

Η ελαφριά εφαρμογή βρίσκει αυτόματα τον ταχύτερο διακομιστή DNS με βάση την τοποθεσία σας. Διαθέτει επίσης προαιρετική υποστήριξη IPv4 και IPv6.

2. DNS Changer: Γρήγορο και ασφαλές DNS

DNS Changer: Γρήγορο και ασφαλές DNS

Αλλαγή DNS: Γρήγορο και ασφαλές DNS δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα, αλλά βελτιώνει την ταχύτητα τροποποιώντας το προεπιλεγμένο DNS που έχει εκχωρηθεί από τον ISP σας.

Με τις επιλογές αλλαγής DNS, το DNS Changer: Fast & Secure DNS σάς παρέχει επιλογές γονικού ελέγχου. Μπορείτε να αποκλείσετε κατηγορίες όπως Ενήλικες, Βία, Παρακολούθηση διαφημίσεων και άλλα.

DNS Changer: Γρήγορο και ασφαλές DNS είναι επίσης πολύ ελαφρύ και δεν αγχώνει τους πόρους CPU/RAM του τηλεφώνου σας.

3. Αλλαγή DNS

Αλλαγή DNS

Είναι άλλο ένα εξαιρετικό DNS Changer για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές DNS Changer, το Change DNS λειτουργεί σε smartphone Android με ρίζες.

Το καλό με την Αλλαγή DNS είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν την εφαρμογή να αλλάζει το DNS κατά την εκκίνηση της συσκευής σας. Έχετε επίσης την επιλογή να ορίσετε διαφορετικά DNS για συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας και WiFi.

4. DNS Changer – Βελτίωση δικτύου

DNS Changer - Βελτίωση δικτύου

DNS Changer – Improve Network είναι μια λιγότερο δημοφιλής εφαρμογή, αλλά εξακολουθεί να σας επιτρέπει να αλλάξετε τον διακομιστή DNS στο Android με λίγα μόνο αγγίγματα.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή αλλαγής DNS για Android, το DNS Changer – Improve Network διαθέτει επίσης προ-ενσωματωμένες διαμορφώσεις DNS.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, πρέπει να επιλέξετε τον διακομιστή DNS και το πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπου θέλετε να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση. Συνολικά, το DNS Changer – Improve Network είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αλλαγής DNS για Android που πρέπει να δοκιμάσετε.

5. Ρυθμίσεις wifi

Ρυθμίσεις WiFi

Οι Ρυθμίσεις Wifi δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή DNS Changer, αλλά επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν DNS. Είναι μια εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να τροποποιούν τις ρυθμίσεις wifi.

Με τις ρυθμίσεις wifi, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, να αλλάξετε πύλη, να αλλάξετε DNS, να αφαιρέσετε DNS και να ελέγξετε την ταχύτητα του Διαδικτύου.

6. Ο Ένγκελς

Ανεμπόδιστα

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή DNS Changer που μπορεί να αλλάξει το DNS χωρίς πρόσβαση root, θα πρέπει να επιλέξετε το Engels. Με το Engels, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τις πληροφορίες 3G και Wi-Fi DNS χωρίς πρόσβαση root.

7. Γρήγορη αλλαγή DNS

Γρήγορη αλλαγή DNS

Το Speedy DNS Changer είναι ένα σχετικά νέο Εφαρμογή αλλαγής DNS Android στο Google Play Store.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από μια λίστα με δωρεάν και ταχύτερους δημόσιους διακομιστές DNS. Καλύπτει πολλούς δημόσιους διακομιστές DNS όπως το Google DNS, το OpenDNS κ.λπ.

8. ομίχλη

ομίχλη

Το Nebulo είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή DNS Changer που εφαρμόζει προηγμένες τεχνικές για την ασφαλή αποστολή των αιτημάτων σας DNS στον διακομιστή προορισμού. Εφαρμόζει DNS μέσω HTTPS και DNS μέσω TLS και DOH3 για να στέλνει με ασφάλεια τα αιτήματά σας DNS στον διακομιστή.

Η εφαρμογή έχει πολλές προεπιλογές διακομιστή DNS όπως Google DNS, OpenDNS, Cloudflare DNS κ.λπ. Πρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά για να ενεργοποιήσετε τον νέο διακομιστή DNS στο smartphone Android σας.

9. dnspipe – ένας εναλλάκτης Dns

dnspipe - ένας εναλλάκτης Dns

Είναι μια εφαρμογή αλλαγής DNS χωρίς ρίζα διαθέσιμη στο Google Play Store. Το υπέροχο με το dnspipe – ένας εναλλάκτης DNS είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν σχεδόν τα πάντα.

Η εφαρμογή DNS Changer για Android σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους IPv4 και IPv6, να απενεργοποιήσετε το IPv6, κ.λπ. Η εφαρμογή είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις και λειτουργεί άψογα ακόμη και σε smartphone χωρίς root.

10. DNS Changer – Lilly

DNS Changer - Lilly

Είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή DNS Changer στο Google Play Store. Το υπέροχο με το DNS Changer – Lilly είναι ότι χρησιμοποιεί τη δυνατότητα υπηρεσίας VPN του Android για να ορίσει έναν διακομιστή DNS για όλους τους τύπους συνδέσεων.

Η εφαρμογή αλλαγής DNS για Android σάς προσφέρει πολλούς δημόσιους διακομιστές DNS για να διαλέξετε. Διαθέτει επίσης υποστήριξη IPv6 και IPv4.

11. DNS Changer – Βελτιστοποιητής Διαδικτύου

DNS Changer - Βελτιστοποιητής Διαδικτύου

DNS Changer – Το πρόγραμμα βελτιστοποίησης Διαδικτύου έχει ορισμένες αρνητικές κριτικές λόγω σφαλμάτων και δυσλειτουργιών, αλλά εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής DNS για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι ενισχύει τα διαδικτυακά σας παιχνίδια, μειώνει την καθυστέρηση παιχνιδιού και σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού αλλάζοντας το DNS.

Η εφαρμογή έχει προδιαμορφωμένους δημόσιους διακομιστές DNS όπως το Google, το Cloudflare και το AdGuard. Πρέπει να επιλέξετε και να συνδεθείτε στον προτιμώμενο διακομιστή DNS, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

12. 1.1.1.1 + WARP

1.1.1.1 + WARP

1.1.1.1 + WARP είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει συνδεθείτε στον δημόσιο διακομιστή DNS του Cloudflare. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί από την Cloudflare για χρήση σε Android.

Ο διακομιστής DNS του Cloudflare ισχυρίζεται ότι κάνει το διαδίκτυο πιο ιδιωτικό και ασφαλέστερο. Με αυτό, μπορείτε επίσης να παρακάμψετε ορισμένους γεωγραφικούς περιορισμούς και να ξεμπλοκάρετε τοποθεσίες.

Ο δημόσιος διακομιστής DNS προστατεύει αυτόματα το τηλέφωνό σας από διάφορες απειλές ασφαλείας όπως κακόβουλο λογισμικό, phishing, εξόρυξη κρυπτογράφησης κ.λπ.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές DNS Changer για Android. Εάν γνωρίζετε άλλα παρόμοια, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για Android

live streaming αγωνες τα καλύτερα site (εναλλακτικές του VipBox)

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστήShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *