καλύτερες εφαρμογές οικιακής ασφάλειας

10 καλύτερες εφαρμογές οικιακής ασφάλειας για Android το 2023

Ας το παραδεχτούμε: οι κάμερες ασφαλείας CCTV είναι από τις πιο καινοτόμες ανθρώπινες δημιουργίες. Αυτές οι κάμερες μπορούν να προστατεύσουν το σπίτι, την επιχείρηση και άλλες ιδιοκτησίες σας από σοβαρές απειλές όπως ληστείες και κλοπές.

Σχεδόν κάθε επιχείρηση χρησιμοποιεί πλέον κάμερες CCTV και είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να λάβουν υπόψη όλοι. Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας CCTV μπορεί να είναι ακριβές και δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά τις κάμερες ασφαλείας. Έτσι, εάν δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να εγκαταστήσετε κάμερες CCTV στο σπίτι ή στην επιχείρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Android.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές κάμερας για Android

10 καλύτερες εφαρμογές οικιακής ασφάλειας για Android

Εάν έχετε μια παλιά συσκευή Android, μπορείτε να τη μετατρέψετε σε κάμερα ασφαλείας. Για να μετατρέψετε το Android σας σε κάμερα ασφαλείας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικές εφαρμογές κάμερας ασφαλείας παρατίθενται παρακάτω. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές οικιακής ασφάλειας.

1. Κάμερα στο σπίτι

Κάμερα στο σπίτι

Το AtHome Camera είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ασφαλείας που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης Android. Είναι διαθέσιμο σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Mac, Windows και Linux.

Η εφαρμογή Android χρειάζεται δύο συσκευές για να λειτουργήσει – μία για εγγραφή και η άλλη για προβολή της ζωντανής ροής. Επιπλέον, με το πρόγραμμα-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή AtHome Camera, μπορείτε να παρακολουθήσετε έως και τέσσερις κάμερες ταυτόχρονα.

2. Παρουσία

Παρουσία

Το Presence είναι μια εφαρμογή Android που ισχυρίζεται ότι μετατρέψτε το παλιό σας smartphone σε κάμερα ασφαλείας. Με το Presence, μπορείτε να ρυθμίσετε την παλιά σας συσκευή Android ώστε να λειτουργεί ως σύστημα κάμερας ασφαλείας για το σπίτι σας σε λιγότερο από 5 λεπτά. Η εφαρμογή υποστηρίζει τόσο ζωντανή εγγραφή ήχου/βίντεο όσο και εγγραφή βίντεο κατ’ απαίτηση.

3. IP κάμερα web

IP κάμερα web

Η IP κάμερα web είναι ελαφρώς διαφορετική σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Η εφαρμογή μετατρέπει βασικά τη συσκευή σας Android σε κάμερα δικτύου και σας παρέχει πολλαπλές επιλογές προβολής. Μπορείτε να προβάλετε τις ροές της κάμερας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού ή ενός προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC.

4. Δείτε το CiTV

Δείτε το CiTV

Το SeeCiTV είναι βασικά μια εφαρμογή που μετατρέπει το παλιό σας smartphone/tablet Android σε κάμερα ασφαλείας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας WiFi και απλώς να συνδεθείτε με το ίδιο Gmail ID σε δύο ή περισσότερα smartphone Android.

Μόλις συνδεθείτε με ένα αναγνωριστικό Gmail, μπορείτε εύκολα να δείτε το υλικό από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Το SeeCiTV διαθέτει ισχυρή ανίχνευση κίνησης και τηλεχειριστήριο για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της κάμερας ασφαλείας.

5. WardenCam

WardenCam

Το WardenCam λειτουργεί τέλεια σε δίκτυα 3G, 4G και WiFi. Οι δυνατότητες του WardenCam περιλαμβάνουν ρυθμίσεις πολλαπλών καμερών, υποστήριξη Cloud Storage, ανίχνευση κίνησης και ειδοποιήσεις κ.λπ. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν εφαρμογή και οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής.

6. TrackView

TrackView

Σε σύγκριση με άλλα Εφαρμογές οικιακής ασφάλειας για Android, το TrackView προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Είναι περισσότερο ένας εντοπιστής οικογένειας παρά μια εφαρμογή οικιακής ασφάλειας.

Εκτός από το ότι μετατρέπει το παλιό σας smartphone σε συνδεδεμένη κάμερα IP, προσφέρει επίσης λειτουργίες όπως εντοπιστή GPS, ανίχνευση συμβάντων κ.λπ. Η εφαρμογή Android λειτουργεί επίσης στο παρασκήνιο και τη λειτουργία ύπνου για εξοικονόμηση μπαταρίας.

7. Κάμερα ασφαλείας από το Geny Studio

Κάμερα ασφαλείας από το Geny Studio

Λοιπόν, αν έχετε ένα παλιό smartphone Android και θέλετε να το μετατρέψετε σε απομακρυσμένη κάμερα, τότε η κάμερα ασφαλείας από το Geny Studio μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές οικιακής ασφάλειας, η κάμερα ασφαλείας από το Geny Studio δεν διαθέτει υποστήριξη υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τη ροή της κάμερας μόνο από άλλη συσκευή Android.

8. Κάμερα ασφαλείας CZ

Κάμερα ασφαλείας CZ

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, η κάμερα ασφαλείας CZ έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για γονική παρακολούθηση και διαχείριση επιχειρήσεων. Καταγράφει τις κινήσεις που ανιχνεύονται ως μια σειρά φωτογραφιών και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε γρήγορα σε αυτές τις εικόνες.

Ναι, υποστηρίζει επίσης εγγραφή βίντεο Live HD. Η εφαρμογή Android λειτουργεί με όλες τις συνδέσεις στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων WiFi και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

9. Cammy

Cammy

Το Camy είναι μια άλλη εφαρμογή Android που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε σύστημα παρακολούθησης βίντεο ζωντανής ροής. Μετατρέπει την κάμερα του τηλεφώνου σας σε ροή παρακολούθησης βίντεο.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε το τηλέφωνό σας ως κάμερα ή συσκευή προβολής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας για να δείτε τις ροές.

10. Κάμερα ασφαλείας Alfred Home

Κάμερα ασφαλείας Alfred Home

Λοιπόν, είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να επαναχρησιμοποιήσετε παλιά τηλέφωνα ως κάμερα οικιακής ασφάλειας. Η ρύθμιση της εφαρμογής είναι εύκολη, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ζωντανές ροές κάμερας από οπουδήποτε.

Για την ασφάλεια του σπιτιού, η εφαρμογή διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως Έξυπνη ειδοποίηση εισβολέα, νυχτερινή όραση, Walkie-talkie, κάμερα 360 κ.λπ.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές οικιακής ασφάλειας Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλα παρόμοια, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Studio IPTV

καλύτερες εφαρμογές αλλαγής DNS

καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστήShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *