Τα καλύτερα καλώδια Ethernet που μπορείτε να αγοράσετε για το PS5 σας

Το Wi-Fi είναι εξαιρετικά βολικό και αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε παιχνίδια, θα κάνει τη δουλειά μια χαρά. Αν θέλετε μια τέλεια εμπειρία παιχνιδιού για πολλούς παίκτες ή τις πιο γρήγορες ταχύτητες λήψης, το Ethernet είναι το καλύτερο, οπότε ας δούμε το καλύτερο καλώδιο ethernet για gaming στο PS5.

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλώδιο Ethernet PS5

Αγοράζοντας ένα Καλώδιο Ethernet για το PlayStation 5 με όλα τα διαφορετικά στατιστικά στοιχεία και τους κωδικούς που συνδέονται με τις διάφορες επιλογές μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Το Ethernet υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, επομένως υπάρχουν πολλές παραλλαγές σχετικά με τις ταχύτητες και τις βαθμολογίες καλωδίων. Εδώ είναι τι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα όταν επιλέγετε ένα καλώδιο για το PS5 σας.

Πώς να συνδέσετε ένα καλώδιο Ethernet

Πρότυπα καλωδίων: Κατανόηση των επιλογών

Όσον αφορά το PS5, το Cat5e μπορεί να φαίνεται αρκετό, και πράγματι, είναι κατάλληλο για 1Gbps, το οποίο είναι τόσο γρήγορο όσο και η θύρα Ethernet του PS5. Γιατί λοιπόν οι παίκτες κοιτάζουν τα καλώδια Cat6, Cat7 ή ακόμα και Cat8 Ethernet; Ας δούμε τις κύριες σύγχρονες επιλογές Ethernet:

 1. Καλώδια Cat5e: Ταιριάζει με τη θύρα 1Gbps του PS5. Είναι αποδεκτό για τις περισσότερες εμπειρίες gaming, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης μεγαλύτερου μήκους. Τούτου λεχθέντος, το Cat5e βαθμολογείται για 328 πόδια ή περίπου 100 μέτρα. Τα καλώδια Cat5e δεν είναι θωρακισμένα, επομένως είναι ευάλωτα σε παρεμβολές, ένα είδος παρεμβολής.
 2. Καλώδια Cat6 και Cat6a: Πρόκειται για ένα βήμα προς τα πάνω στο εύρος ζώνης (έως 250 MHz για Cat6 και 500 MHz για Cat6a), που μπορεί να σημαίνει καλύτερη απόδοση σε ένα πολυσύχναστο περιβάλλον δικτύου. Επιπλέον, το Cat6a προσφέρει πρόσθετη θωράκιση έναντι των παρεμβολών. Για το PS5, το μόνο πραγματικό πλεονέκτημα είναι η επιπλέον θωράκιση και ίσως η μικρότερη καθυστέρηση, καθώς δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ταχύτητες των 10 gigabit, αλλά γενικά, πιστεύουμε ότι το Cat6 συνολικά είναι η καλύτερη έκδοση Ethernet για το PS5.
 3. Καλώδια Cat7 και καλώδια Cat8: Δεν τα συνιστούμε για χρήση με PS5. δεν υπάρχει κανένα πραγματικό όφελος και η παχιά θωράκιση σε ορισμένα μοντέλα κάνει τα καλώδια πιο δύσκολο να εργαστούν.

Να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από την ονομαστική ταχύτητα του καλωδίου, τελικά περιορίζεστε από την ταχύτητα του διαδικτύου σας, η οποία για τους περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο δεν είναι καθόλου κοντά στο 1Gbps, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορο είναι το οικιακό τους δίκτυο.

Συνδέσεις και αγωγοί: Αυτό που μετράει είναι αυτό που υπάρχει μέσα

Έχετε ανοίξει ποτέ καλώδιο Ethernet; Η μαγεία συμβαίνει στο εσωτερικό, χάρη στους συνδέσμους και τους αγωγούς, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα και τον τύπο καλωδίου. Όταν αγοράζετε ένα καλώδιο δικτύου για το PS5 σας, λάβετε υπόψη τα εξής:

 1. Υποδοχές RJ45 (Ethernet).: Οι επίχρυσες υποδοχές RJ45 δεν θα κάνουν το Διαδίκτυό σας να λειτουργεί πιο γρήγορα, αλλά μπορούν να μειώσουν ή να εξαλείψουν τη διάβρωση, γεγονός που μπορεί να μειώσει τις λήψεις σας.
 2. Χάλκινα Σύρματα: Θέλετε ένα καλώδιο που χρησιμοποιεί καθαρό ή «γυμνό» χαλκό ως αγωγό. Αποφύγετε τα καλώδια που χρησιμοποιούν αλουμίνιο με επένδυση χαλκού (CCA), το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο για πυρκαγιά και ενδεχομένως χειρότερα. Τα καλώδια CCA είναι συχνά γελοία φθηνά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο.

Κατασκευή και Σχεδιασμός

Ορισμένες ποικιλίες καλωδίων Ethernet προσφέρουν χαρακτηριστικά πέρα ​​από την ταχύτητα ή την προστασία από παρεμβολές. Επίπεδα καλώδια, για παράδειγμα, μπορεί να είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείτε ή να γλιστρήσουν μέσα από κενά, εάν προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τη ρύθμισή σας.

Ομοίως, τα καλώδια Ethernet «χωρίς εμπλοκή» διαθέτουν υποδοχές RJ45 για συχνή εισαγωγή και αφαίρεση. Εκτός κι αν μετακινείτε το PS5 σας ή αλλάζετε συνεχώς το καλώδιο με άλλες συσκευές, τα καλώδια Snagless δεν αξίζουν τον κόπο σε σχέση με τα τυπικά χυτά καλώδια.

Μήκος και ανθεκτικότητα καλωδίου: Ταίριαξε με τον χώρο σου

Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ για τον χώρο σας. δεν θέλετε ένα ρολό καλωδίου 150 ποδιών όταν χρειάζεστε μόνο 20 πόδια. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στην ανθεκτικότητα του καλωδίου. Εάν το εγκαταστήσετε μόνιμα, θέλετε κάτι που θα διαρκέσει πολλά χρόνια χωρίς να χρειαστεί να το ξεθάψετε ξανά. Αυτός είναι ένας από τους τομείς όπου τα καλώδια Cat 7 και Cat 8 μπορεί να έχουν πλεονέκτημα, αλλά ακόμη και στις επιλογές καλωδίων Cat 5e και Cat 6, μερικά θα υπόσχονται καλύτερη ανθεκτικότητα.

Πώς να ρυθμίσετε μια σύνδεση Ethernet στο PS5 σας

Προτού μπούμε στις διάφορες επιλογές καλωδίου Ethernet για το PS5 σας, ας δούμε γρήγορα πώς να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο Ethernet με το PS5 σας:

 1. Πρώτα, συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου Ethernet στη θύρα Ethernet στο πίσω μέρος του PS5 και το άλλο στη θύρα του δρομολογητή σας.
 2. Από την αρχική οθόνη του PS5, επιλέξτε το Ρυθμίσεις εικόνισμα.
 1. Παω σε Δίκτυο
 1. Παω σε Ρυθμίσεις
 1. Επιλέγω Ρύθμιση σύνδεσης στο Internet
 1. Επιλέγω Ρύθμιση ενσύρματου LAN (Δεν είναι δυνατή η λήψη στιγμιότυπου οθόνης).
 2. Ονομάστε το δίκτυό σας και επιλέξτε Συνδέω-συωδεομαι.
 1. Επιστρέψτε στο Κατάσταση σύνδεσης και επιλέξτε Δοκιμή σύνδεσης στο Διαδίκτυο.
 1. Επιβεβαιώστε ότι όλα φαίνονται σωστά.

Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ethernet για λήψεις παιχνιδιών και άλλες λειτουργίες δικτύου στο PS5 σας. Με αυτή τη γνώση, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα καλώδια Ethernet στο Amazon για το PS5 σας.

The Cable Matters Cat6 Snagless Επίπεδο καλώδιο Ethernet είναι ο φίλος κάθε τακτοποιημένου φρικιού κατόχου PS5. Όταν πρόκειται να τοποθετήσετε αυτά τα απείθαρχα καλώδια τακτοποιημένα κατά μήκος του τοίχου ή πάνω από την πόρτα, αυτό το καλώδιο 50 ποδιών το κάνει παιχνιδάκι. Και λευκό; Αυτό ταιριάζει τέλεια με την αισθητική του PS5 σας.

Με βαθμολογία απόδοσης Cat6, αυτό το καλώδιο δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση. είναι θέμα ταχύτητας. Μπορείτε να προστατεύσετε το δίκτυό σας για το Gigabit Ethernet ενώ απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του τρέχοντος δικτύου σας, εάν εξακολουθείτε να χρειάζεται να κάνετε το Gigabit. Το καλώδιο θα χτυπήσει επίσης αυτή την ταχύτητα. πληροί ή υπερβαίνει τις επιδόσεις της κατηγορίας 6.

Οι επιχρυσωμένες υποδοχές RJ45 και οι μπότες χωρίς κόπωση προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία. Διασφαλίζουν ότι η σύνδεσή σας παραμένει σταθερή και η διάρκεια ζωής του καλωδίου σας μεγιστοποιείται. Οι μπότες χωρίς εμπλοκή δεν είναι απαραίτητες, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σπάσετε το μικρό κλιπ συγκράτησης της υποδοχής Ethernet. Α, και είναι 100% γυμνό χάλκινο σύρμα, που σημαίνει ότι έχετε την πραγματική συμφωνία, χωρίς συμβιβασμούς.

Αλλά εδώ είναι το λάκτισμα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει κλιπ καλωδίων με καρφιά, δίνοντας σε αυτήν την εγκατάσταση μια επαγγελματική πινελιά. Σε συνδυασμό με την επίπεδη φύση του καλωδίου, αυτό είναι το τέλειο καλώδιο Ethernet PS5.

Το καλώδιο Ethernet CAT6 6 ποδιών StarTech.com είναι ζωντανό πορτοκαλί, προσθέτοντας μια πινελιά φωτεινότητας στη ρύθμιση του παιχνιδιού σας. Αλλά δεν είναι μόνο η φανταχτερή εμφάνιση. Αυτό το καλώδιο Ethernet προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ποιότητα κατασκευής. Αυτό το υπερβολικά σχεδιασμένο καλώδιο προορίζεται για επαγγελματικές εφαρμογές, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ήσυχο το μυαλό σας για τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας.

Εξοπλισμένο με συνδέσεις Multi Gigabit έως και 10 Gbps, διασφαλίζει ότι το online gaming είναι ομαλό και χωρίς καθυστερήσεις. Η κατασκευή από 100% χαλκό παρέχει συνδέσμους χωρίς σφάλματα, που σημαίνει ότι μπορείτε να συμμετέχετε σε διαδικτυακά παιχνίδια χωρίς να ανησυχείτε για πτώση σύνδεσης ή αργές ταχύτητες.

Η ποιότητα κατασκευής αυτού του καλωδίου είναι εξαιρετική. Οι επίχρυσοι σύνδεσμοι 50 micron αποτρέπουν τη σκουριά και τη διάβρωση, αποφεύγοντας δαπανηρές διακοπές λειτουργίας του δικτύου. Το υψηλής ποιότητας τζάκετ PVC διασφαλίζει ότι αντέχει στην κάμψη ή στο τρίψιμο, εξασφαλίζοντας έτσι μακροζωία.

Το μήκος των 6 ποδιών καθιστά εύκολη τη σύνδεση στο PS5 σας χωρίς να γεμίζει το χώρο σας, ενώ το καλουπωμένο καλώδιο patch και οι μπότες χωρίς κουκούλα εξασφαλίζουν μια εγκατάσταση χωρίς προβλήματα.

Το StarTech.com είναι επίσης μια αξιόπιστη μάρκα, επομένως είμαστε βέβαιοι ότι οι προδιαγραφές που δημοσιεύονται για αυτό το καλώδιο αντικατοπτρίζουν αυτό που παίρνετε για τα χρήματά σας.

Το καλώδιο Ethernet UGREEN Cat 6 είναι ένα από αυτά τα διαμάντια που κάθε κάτοχος PS5 θα ήθελε να έχει στη ρύθμιση gaming του. Αυτό που κάνει αυτό το καλώδιο να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ο στιβαρός πλεγμένος σχεδιασμός του, η υψηλή του ταχύτητα και η καθολική συμβατότητα που φέρνει στο τραπέζι.

Αυτό το καλώδιο Cat 6 υποστηρίζει Gigabit Ethernet, που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί εύκολα τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 1000Mbps του PS5. Εάν ασχολείστε με διαδικτυακά παιχνίδια, ροή ή άλλες δραστηριότητες που απαιτούν εύρος ζώνης στο PS5 σας, αυτό το καλώδιο θα πρέπει να συνεχίσει να κυκλοφορεί χωρίς φασαρία.

Το καλώδιο UGREEN Cat 6 έχει μια γενική υποδοχή RJ45, καθιστώντας το συμβατό με πολλές συσκευές. Αυτό το καλώδιο μπορεί να τα συνδέσει όλα, είτε το PS5, το φορητό υπολογιστή, το Xbox, το Switch ή ακόμα και τους διακόπτες δικτύου και τα μόντεμ. Η συμβατότητά του προς τα πίσω με Cat5e και Cat5 διασφαλίζει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με παλαιότερες συσκευές χωρίς προβλήματα.

Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει αυτό το καλώδιο είναι ο ανθεκτικός πλεγμένος σχεδιασμός του. Περιτυλιγμένο με ποιοτικό βαμβάκι, αυτό το καλώδιο LAN έχει δοκιμαστεί για να αντέχει τουλάχιστον 10.000 στροφές χωρίς να σπάσει.

Οι παρεμβολές μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα με τα καλώδια δικτύου, οδηγώντας συχνά σε χαμηλότερες ταχύτητες και ασταθείς συνδέσεις. Η UGREEN έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα σχεδιάζοντας το καλώδιο με τέσσερα θωρακισμένα συνεστραμμένα ζεύγη. Αυτός ο πρακτικός σχεδιασμός μειώνει σημαντικά τις παρεμβολές και τις παρεμβολές από γειτονικά ζεύγη και άλλα καλώδια, διασφαλίζοντας ότι η ταχύτητα του δικτύου σας παραμένει γρήγορη και σταθερή.

Κατασκευασμένο από καθαρό σύρμα χαλκού και επιχρυσωμένο χαλκό, το καλώδιο Ethernet UGREEN ελαχιστοποιεί την απώλεια δεδομένων κατά τη μετάδοση και διατηρεί υψηλή απόδοση. Αυτό το επίπεδο ποιότητας, σε συνδυασμό με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ο πλεγμένος σχεδιασμός του και οι δυνατότητες υψηλής ταχύτητας, το καθιστούν μια αξιόλογη επένδυση για τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας.

Το καλώδιο Ethernet της Mediabridge (50 πόδια) προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για διάφορες εφαρμογές Ethernet, χάρη στη συμβατότητά του με τα πρότυπα Cat6, Cat5e και Cat5. Αυτή η συμβατότητα, με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων υψηλής ταχύτητας και αξιόπιστη συνδεσιμότητα, το καθιστά ελκυστική επιλογή για τους χρήστες του PS5 που θέλουν να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία τους στο online gaming.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του καλωδίου είναι η κατασκευή του, η οποία δίνει προτεραιότητα στην απόδοση και την ανθεκτικότητα. Είναι κατασκευασμένο με αγώγιμους αγωγούς και καθένα από τα τέσσερα συνεστραμμένα ζεύγη διαχωρίζεται με διασταυρούμενη μόνωση PE (πολυαιθυλένιο) για την ελαχιστοποίηση των παρεμβολών. Προσθέστε την υποδοχή RJ45 με επίχρυσες επαφές και έχετε ένα καλώδιο σχεδιασμένο για αποτελεσματική μετάδοση δεδομένων και αξιοπιστία που διαρκεί.

Αυτό το καλώδιο συνοδεύεται επίσης με ένα ανθεκτικό τζάκετ PVC που περιλαμβάνεται στη λίστα UL, που συμμορφώνεται με βασικά πρότυπα για τη διασφάλιση της ποιότητάς του. Η εξωτερική διάμετρος 5,8 mm παρέχει μια στιβαρή αλλά ευέλικτη μορφή που προσαρμόζεται σε διάφορες ανάγκες δρομολόγησης.

Μια πρόσθετη ευκολία που ξεχωρίζει το καλώδιο Ethernet Mediabridge είναι η συμπερίληψη ενός ρυθμιζόμενου και επαναχρησιμοποιούμενου ιμάντα καλωδίου Velcro. Αυτή η στοχαστική προσθήκη επιτρέπει την εύκολη οργάνωση και αποθήκευση, ιδιαίτερα χρήσιμη σε μια περίπλοκη εγκατάσταση παιχνιδιών ή δικτυωμένο περιβάλλον γραφείου.

Το καλώδιο Ethernet εξωτερικού χώρου GearIT Cat6 δεν είναι απλώς το μέσο καλώδιο σας. Είναι σχεδιασμένο για απαιτητικές ρυθμίσεις εξωτερικού χώρου, όπως όταν χρειάζεται να συνδέσετε το PS5 σας που βρίσκεται σε ένα διαμέρισμα κήπου. Χάρη στην στιβαρή κατασκευή του, συμπεριλαμβανομένης της μόνωσης LLDPE και HDPE, αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το ιδανικό για άμεση ταφή. Με τη δυνατότητα διεξαγωγής έως και 10 Gbps και 550 MHz, υπόσχεται λιγότερες παρεμβολές σήματος, διασφαλίζοντας αποτελεσματική σύνδεση για παιχνίδια, ροή ή οποιεσδήποτε δραστηριότητες υψηλού εύρους ζώνης.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως το θωρακισμένο φύλλο αλουμινίου, η αντιστοίχιση και η βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας κάνουν αυτό το καλώδιο Cat6 να ξεχωρίζει για αξιοπιστία. Είτε συνδέει συσκευές δικτύου είτε κονσόλες παιχνιδιών, το καλώδιο του GearIT προσφέρει συμβατότητα και απόδοση για την κάλυψη διαφόρων αναγκών. Διατίθεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 25 πόδια έως 250 πόδια, είναι μια πολύτιμη λύση για όσους θέλουν να επεκτείνουν το δίκτυό τους σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτή είναι η συλλογή καλωδίων Ethernet για το PS5 (ή οποιαδήποτε κονσόλα με Ethernet, πραγματικά). Ας ελπίσουμε ότι έχουμε καλύψει μια ποικιλία επιλογών για κάθε ανάγκη ή τουλάχιστον σας δίνουμε τα εργαλεία για να βρείτε το τέλειο καλώδιο για τον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διορθώσετε το Ethernet που δεν λειτουργεί στα Windows 11

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Το Ethernet δεν έχει έγκυρη διαμόρφωση IP”

Ταχύτητα Δικτύου Wi-Fi: Τι Εξαρτάται;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *