Πώς να ρυθμίσετε το WhatsApp Passkey

Πώς να ρυθμίσετε το WhatsApp Passkey στο Android (Πλήρης οδηγός)

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται γρήγορα, το ίδιο συμβαίνει και με τις επιλογές ασφάλειας και απορρήτου. Οι κωδικοί πρόσβασης, το τρέχον πρότυπο για τη σύνδεση σε ιστότοπους και εφαρμογές, βρίσκονται στα πρόθυρα να καταστούν απαρχαιωμένοι. Πριν από λίγες ημέρες, ακούσαμε την Amazon να παρουσιάζει την Υποστήριξη Passkey για είσοδο.

Τώρα, φαίνεται ότι το WhatsApp έχει επίσης την ίδια δυνατότητα. Ενώ η WhatsApp παρουσίασε την υποστήριξη για Passkeys στο Android πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία προσφέρει επιτέλους τη νέα δυνατότητα σε όλους.

Με το WhatsApp να λαμβάνει την Υποστήριξη κωδικών πρόσβασης, θα έχετε πλέον την επιλογή να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα Passkeys. Η λειτουργία θα βελτιώσει την ασφάλεια των χρηστών και θα απλοποιήσει τη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας της εφαρμογής.

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια WhatsApp

Τι είναι το WhatsApp Passkey;

Και οι δύο κωδικοί πρόσβασης και κωδικοί πρόσβασης είναι μέτρα ασφαλείας που προορίζονται για την προστασία των λογαριασμών και των εφαρμογών σας στο διαδίκτυο. Το πλεονέκτημα της ρύθμισης του Passkey είναι ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την απομνημόνευση μακρών και περίπλοκων κωδικών πρόσβασης.

Με την υποστήριξη Passkey, οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να προστατεύουν τους λογαριασμούς και τις εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας βιομετρικές μεθόδους ελέγχου ταυτότητας, όπως σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναγνώριση προσώπου, PIN κ.λπ.

Όταν καταχωρείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας για WhatsApp στο Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί πρόσβασης που έχετε ορίσει αντί για SMS. Έτσι, τώρα που το WhatsApp έχει υποστήριξη κωδικού πρόσβασης, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα, το πρόσωπο ή το PIN/μοτίβο.

Πώς να ρυθμίσετε τον κωδικό πρόσβασης WhatsApp;

Προς το παρόν, το WhatsApp Passkey είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες Android. Εάν έχετε ένα smartphone που τρέχει σε Android 9 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε εύκολα ρυθμίστε και χρησιμοποιήστε το WhatsApp Passkey.

Ωστόσο, εάν έχετε iPhone, πρέπει να περιμένετε λίγο για να αποκτήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της υποστήριξης WhatsApp Passkey για χρήστες iPhone.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας Android και αναζητήστε το WhatsApp. Ανοίξτε την καταχώριση της εφαρμογής WhatsApp και ενημερώστε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή WhatsApp, πατήστε στο Εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

Εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο λογαριασμός.

λογαριασμός

4. Στην οθόνη Λογαριασμός, πατήστε στο Κλειδιά πρόσβασης.

Κλειδιά πρόσβασης

5. Τώρα, στην οθόνη Passkeys, πατήστε Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης.

Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης

6. Στη γραμμή εντολών Create a Passkey, πατήστε το Να συνεχίσει κουμπί.

Να συνεχίσει

7. Τώρα, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κλείδωμα της οθόνης σας για κρυπτογράφηση. Πατήστε στο Χρησιμοποιήστε το κλείδωμα οθόνης επιλογή.

Χρησιμοποιήστε το κλείδωμα οθόνης

8. Τώρα ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας. Αυτό θα δημιουργήσει τον κωδικό πρόσβασης.

δημιουργήστε το κλειδί πρόσβασης

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε το Passkey στον λογαριασμό σας WhatsApp. Τώρα, όταν καταχωρείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας για το WhatsApp σε διαφορετική συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης αντί για ένα SMS.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ρυθμίσετε το κλειδί πρόσβασης WhatsApp και τους κωδικούς πρόσβασης. Αυτή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα ασφαλείας, αλλά ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη ακόμα σε εσάς, επειδή η ενημέρωση που φέρνει αυτή τη νέα δυνατότητα ασφαλείας κυκλοφορεί σταδιακά. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση του WhatsApp Passkey για Android.

Διαβάστε επίσης :Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί;

Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί 

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια WhatsApp


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *