δημιουργία καναλιών WhatsApp σε Android ή iPhone.

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια WhatsApp σε iPhone και Android

Ας το παραδεχτούμε: Το WhatsApp ήταν πάντα η καλύτερη εφαρμογή επικοινωνίας για Android και iPhone. Παρόλο που η εφαρμογή για υπολογιστές WhatsApp είναι διαθέσιμη για Windows και MacOS, οι εφαρμογές για κινητά είναι πιο δημοφιλείς.

Εάν διαβάζετε τακτικά τις ειδήσεις, ίσως γνωρίζετε τη λειτουργία καναλιών WhatsApp. Πρόσφατα, η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων απέκτησε μια λειτουργία που ονομάζεται «Κανάλια» που παρέχει στους χρήστες έναν απλό, αξιόπιστο και ιδιωτικό τρόπο λήψης σημαντικών ενημερώσεων από άτομα και οργανισμούς.

Τα κανάλια WhatsApp είναι ακόμα πολύ νέα και πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην το γνωρίζουν. Όσοι δεν γνωρίζουν τις λειτουργίες αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως «Δημιουργία καναλιών που δεν εμφανίζονται στο WhatsApp». Για να τελειώσει κάθε σύγχυση, καταλήξαμε σε αυτόν τον οδηγό όπου θα συζητήσουμε τα πάντα σχετικά με τα νέα κανάλια WhatsApp.

Διαβάστε επίσης:Πώς να βρείτε και να ακολουθήσετε κανάλια WhatsApp

Τι είναι τα κανάλια WhatsApp;

Τα κανάλια WhatsApp είναι μια νέα δυνατότητα που παρέχει στους χρήστες έναν απλό, αξιόπιστο και ιδιωτικό τρόπο λήψης σημαντικών ενημερώσεων από άτομα και οργανισμούς.

Είναι διαφορετικό από τις ομάδες WhatsApp, καθώς είναι κυρίως ένα εργαλείο μετάδοσης για τους διαχειριστές να στέλνουν κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, αυτοκόλλητα, πισίνες κ.λπ., στους χρήστες. Τα κανάλια στο WhatsApp λειτουργούν ανεξάρτητα από τις κανονικές συνομιλίες και υπάρχει μια ειδική ενότητα για την παρακολούθηση διαφορετικών καναλιών.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα που τονίζει το WhatsApp είναι οι επιλογές απορρήτου. Η υπηρεσία ιδιωτικής εκπομπής ξεκινά με την προστασία των προσωπικών πληροφοριών τόσο των διαχειριστών όσο και των ακολούθων. Για παράδειγμα, η παρακολούθηση ενός καναλιού στο WhatsApp δεν θα αποκαλύψει τον αριθμό τηλεφώνου σας στον διαχειριστή ή στον ακόλουθο.

Ομοίως, ως διαχειριστής καναλιού, ο αριθμός τηλεφώνου και η εικόνα προφίλ σας δεν θα εμφανίζονται στον ακόλουθο. Έτσι, βασικά, τα κανάλια WhatsApp σάς παρέχουν ένα υπηρεσία εκπομπής διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο των χρηστών.

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια WhatsApp στο iPhone και Android

Τώρα που ξέρετε τι είναι τα κανάλια WhatsApp, μπορεί να είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε ένα για τον εαυτό σας. Η δημιουργία καναλιών WhatsApp είναι αρκετά εύκολη, με την προϋπόθεση ότι η λειτουργία έχει κυκλοφορήσει στην τοποθεσία και τον λογαριασμό σας.

Το επίσημο ιστολόγιο του WhatsApp εξήγησε ξεκάθαρα ότι τα κανάλια WhatsApp έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμα σε όλους. Ακόμα κι αν τα κανάλια WhatsApp είναι διαθέσιμα, θα αποκτήσετε σταδιακά τις νέες δυνατότητες.

Ορισμένες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα δημιουργίας νέου καναλιού, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλους αυτήν τη στιγμή. Επομένως, εάν ο λογαριασμός σας μπορεί να δημιουργήσει ένα κανάλι WhatsApp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πώς να δημιουργήσετε ένα κανάλι WhatsApp στο iPhone

Όπως το Android, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι WhatsApp ακόμα και στο iPhone σας. Εδώ είναι μερικά απλά βήματα για να δημιουργήστε ένα κανάλι WhatsApp στο iPhone.

1. Ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp στο iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στο Ενημερώσεις αυτί.

Ενημερώσεις

2. Στην οθόνη Ενημερώσεις, πατήστε το (+) και επιλέξτε Δημιουργία καναλιού.

(+)

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Ξεκίνα κουμπί.

4. Τώρα, περάστε από μια σειρά προτροπών στην οθόνη.

5. Για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία του καναλιού σας WhatsApp, προσθέστε ένα όνομα καναλιού. Μπορείς προσαρμόστε το κανάλι σας αργότερα επίσης. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Δημιουργία καναλιού κουμπί.

Δημιουργία καναλιού

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα κανάλι WhatsApp στο iPhone. Εάν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο κανάλι στο WhatsApp για iPhone, πρέπει να περιμένετε μερικές ακόμη εβδομάδες για να φτάσει η λειτουργία στην τοποθεσία/συσκευή σας.

Πώς να δημιουργήσετε ένα κανάλι WhatsApp στο Android

Η δημιουργία καναλιού WhatsApp στο Android είναι εξαιρετικά εύκολη, με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής WhatsApp. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω δημιουργήστε ένα κανάλι WhatsApp στο Android.

1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής WhatsApp. Απλώς κατευθυνθείτε στο Google Play Store και αναζητήστε το WhatsApp. Ανοίξτε τη σχετική λίστα εφαρμογών και πατήστε Ενημέρωση.

2. Μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή, ανοίξτε την. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ενημερώσεις αυτί.

Ενημερώσεις

3. Στις Ενημερώσεις, πατήστε το (+)και επιλέξτε Δημιουργία καναλιού.

(+)

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Να συνεχίσει.

Ξεκίνα

5. Τώρα, πρέπει να συνεχίσετε μέσω των προτροπών στην οθόνη.

6. Απλά προσθέστε το όνομα του καναλιού για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία του καναλιού σας.

προσθέστε το όνομα του καναλιού

7. Τώρα, θα προσγειωθείτε σε μια οθόνη που σας ζητά να προσαρμόσετε το κανάλι σας. Απλά προσαρμόστε το κανάλι σας προσθέτοντας περιγραφές και εικονίδια. Τέλος, κάντε κλικ στο Δημιουργία καναλιού κουμπί.

8. Τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο Κανάλι.

νέο κανάλι

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι WhatsApp σε ένα smartphone Android. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή δημιουργίας καναλιού στο WhatsApp, περιμένετε μερικές ακόμη εβδομάδες για να φτάσει η λειτουργία στην τοποθεσία/συσκευή σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τα κανάλια WhatsApp – ένας ιδιωτικός τρόπος για να παρακολουθείτε ό,τι έχει σημασία. Εάν η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα κανάλια θέλετε. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη δημιουργία καναλιών WhatsApp σε Android ή iPhone.

Διαβάστε επίσης:Πώς να δημιουργήσετε κανάλια WhatsApp [Smartphone & PC]

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web

Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *