επεξεργασία βίντεο

Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube (2023)

Αν αποφασίσατε να βάλετε τον εαυτό σας μπροστά στην κάμερα και τώρα χρειάζεστε ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για να τα ανεβάσετε σε πλατφόρμες βίντεο όπως το YouTube ή το Vimeo, βρίσκεστε στο σωστό μέρος σήμερα.

Σε αυτό το άρθρο, δεν θα σας δείξουμε μόνο πού να κατεβάσετε και να αγοράσετε τα καλύτερα δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, αλλά θα σας δείξουμε επίσης τα εργαλεία για την εγγραφή της οθόνης του υπολογιστή σας, τα εργαλεία για τη δημιουργία αστείων κινούμενων εικόνων με πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με μουσική και πλατφόρμες για συμπίεση και μετατροπή βίντεο σε άλλες μορφές.

Τι είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και σε τι χρησιμεύει;

Η επεξεργασία βίντεο είναι μια οπτικοακουστική δημιουργική διαδικασία φωτογραφιών, γραφικών, ήχου και ψηφιακών εφέ σε ένα αρχείο υπολογιστή. Η λήψη εγγραφών και εκδόσεων φωτογραφιών με επαγγελματική μουσική είναι απαραίτητη, και μπορείτε να το κάνετε απλά επιλέγοντας ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για τον υπολογιστή ή το Mac σας.

Μην φοβάστε τις περίπλοκες λειτουργίες και την ποιότητα του περιεχομένου, καθώς τουλάχιστον μία φορά, όλοι έχουμε περάσει από αυτήν την προκλητική και πολύπλοκη φάση. Ως εκ τούτου, το ποσοστό σας θα βελτιώνεται όσο περισσότερο εργάζεστε σκληρά και εξασκείτε.

Όμως, όταν δημιουργείτε ένα κανάλι στο YouTube, πρέπει να προσέχετε την πτυχή του βίντεο. Στην αρχή, οι δημιουργίες σας θα είναι πιο βασικές, αλλά όσο τις τελειοποιείτε, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, όπως σας είπαμε νωρίτερα.

Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που θα σας προσφέρουν όλα αυτά τα φανταστικά εργαλεία που αναφέρονται παρακάτω:

  • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε σεμινάρια καταγράφοντας την οθόνη του υπολογιστή σας.
  • Σας επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο με κάμερα Web.
  • Επεξεργαστείτε τα εγγεγραμμένα βίντεό σας με πολλές οπτικές επιλογές.
  • Δημιουργήστε κινούμενα βίντεο ή γραφήματα για να βελτιώσετε ένα προσωπικό μήνυμα.
  • Συμπιέστε βαριά βίντεο για να επιταχύνετε τη φόρτωση, εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε στη σχεδίαση του ιστότοπού σας.
  • Μετατρέψτε τα βίντεό σας σε άλλες μορφές.

12 Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube

Λοιπόν, τι περιμένεις? Τώρα, ας εξερευνήσουμε την εξαιρετική λίστα σε αυτό το άρθρο χωρίς να χάσουμε χρόνο.

1. Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο OpenShot

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο OpenShot

Μάντεψε? Το OpenShot είναι ένα απλό και ισχυρό εργαλείο για το άνοιγμα βίντεο σε υπολογιστή με Windows. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο OpenShot είναι 100% δωρεάν και ανοιχτού κώδικα.

Το υπέροχο με το OpenShot είναι ότι υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων βίντεο, ήχου και εικόνας. Προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε στρώματα που μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά είναι εύκολο στη χρήση. Αυτό το εργαλείο μπορεί να κάνει κλιπ, αλλαγή μεγέθους, κλίμακα, περικοπή, περιστροφή και προσθήκη εφέ σε βίντεο.

2. iMovie

iMovie

Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο είναι εγκατεστημένο από προεπιλογή σε Mac και, αν δεν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store, το οποίο είναι δωρεάν.

Το iMovie σάς προσφέρει πολλά εξαιρετικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το iPad για έργα, να τα συνδυάσετε με το Mac και να επεξεργαστείτε ή να εγγράψετε από πολλές συσκευές με ανάλυση 4K.

3. Επεξεργαστής βίντεο AVS

Επεξεργαστής βίντεο AVS

Το AVS Video Editor είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για επεξεργασία και διάταξη επαγγελματικών βίντεο συμβατή με όλες τις μορφές και συσκευές.

Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικές επιλογές μετατροπής φωτογραφιών και όλα αυτά τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά κάνουν το γνωστό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο AVS ένα πλήρες πρόγραμμα.

4. Movavi Video Editor

Movavi Video Editor

Αν ψάχνετε για έναν κατασκευαστή βίντεο all-in-one για τη δημιουργία εκπληκτικών βίντεο YouTube, πρέπει να δώσετε το Movavi Video Editor. Με το Movavi Video Editor, μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο, να κάνετε εκπομπές οθόνης, να εγγράψετε μαθήματα, να μετατρέψετε αρχεία και να κάνετε πολλά άλλα πράγματα.

Διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που ονομάζεται Movavi Video Editor Plus που παρέχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες όπως εφέ υψηλής ποιότητας, βελτιώσεις ποιότητας εικόνας, εφέ μετάβασης και πολλά άλλα.

5. Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro

Το Adobe Premiere Pro είναι ένα από τα πιο γνωστά λογισμικά για τη δημιουργία μοναδικών και απαράμιλλων έργων. Είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε χρονοδιάγραμμα που αναπτύσσει η Adobe Inc. Το πρακτορείο σας παρέχει πολλά έξυπνα εργαλεία για καλύτερη αφήγηση.

Αν και το Adobe Premiere Pro δεν είναι φιλικό για αρχάριους, μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο YouTube επαγγελματικού επιπέδου εάν μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα.

6. Adobe After Effects

Adobe After Effects

Το Adobe After Effects είναι ένα πολύ γνωστό εργαλείο για τη δημιουργία κινούμενων γραφικών σε 3D, οπτικά κινούμενα σχέδια και ειδικά εφέ για τα βίντεό σας.

Η διαχείρισή του είναι λίγο περίπλοκη, αλλά είναι τέλεια αν θέλετε την υψηλότερη ποιότητα στο οπτικό σας εργαλείο για να δημιουργείτε βίντεο, να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα ή να δώσετε ζωή στα λογότυπά σας.

7. Camtasia Studio

Camtasia Studio

Το Camtasia είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία εγγραφής οθόνης που διατίθενται στην αγορά. Οι πολλαπλές επιλογές εγγραφής και επεξεργασίας του το καθιστούν ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα εργαλεία σήμερα και το πιο ακριβό.

Επιπλέον, οι άπειρες προσαρμόσιμες επιλογές του το καθιστούν τέλειο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για την εγγραφή σεμιναρίων και τη μεταφόρτωσή τους σε πλατφόρμες όπως το YouTube ή το Vimeo.

8. HitFilm Express

HitFilm Express

Το HitFilm Express είναι μια ισχυρή επεξεργασία βίντεο που θα ήθελε να έχει κάθε δημιουργός περιεχομένου YouTube. Το καλύτερο πράγμα για το HitFilm Express είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πολλές φανταστικές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, όπως ένα trimmer, φίλτρα, εφέ μετάβασης κ.λπ.

Ωστόσο, η διεπαφή του HitFilm Express μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε πολλούς νέους χρήστες. Ωστόσο, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργία βίντεο YouTube.

9. Video Soft Dev Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Video Soft Dev Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Το Video Soft Dev Video Editor είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο για το λειτουργικό σύστημα Windows. Το υπέροχο με το Video Soft Dev Video Editor είναι ότι προσφέρει στους χρήστες άφθονα εφέ βίντεο και ήχου για να διαμορφώσουν τα βίντεό τους.

Αν και είναι ένα προηγμένο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, οι χρήστες του YouTube το χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό για να δημιουργήσουν ποιοτικό περιεχόμενο βίντεο.

10. Lumen5

Lumen5

Το Lumen5 είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εργαλεία επεξεργασίας βίντεο στον ιστό. Το Lumen5 μετατρέπει τις αναρτήσεις ιστολογίου σε κοινωνικές προσφορές για όσους δεν γνωρίζουν.

Το εργαλείο επεξεργασίας βίντεο είναι ιδανικό για επαγγελματίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργούς περιεχομένου YouTube. Υπάρχουν πολλά εφέ και φίλτρα βίντεο και ήχου για να μεταμορφώσετε τα βίντεό σας.

11. Shotcut

Shotcut

Το Shotcut είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα, πολλαπλών πλατφορμών για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο Shotcut είναι η υποστήριξη ευρείας μορφής.

Η σουίτα επεξεργασίας βίντεο υποστηρίζει εκατοντάδες μορφές ήχου και βίντεο και κωδικοποιητές. Το εργαλείο επεξεργασίας βίντεο είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux και προσφέρει μια ποικιλία χρήσιμων και εντυπωσιακών λειτουργιών.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας στο YouTube ή να τους δώσετε μια τελευταία πινελιά. Επομένως, εάν είστε σε ένα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για Windows, δοκιμάστε αυτό.

12. LightWorks

Εργασίες φωτός

Το LightWorks ισχυρίζεται ότι είναι το υπ’ αριθμόν 1 λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες επεξεργασίας βίντεο και ήχου. Δεν έχει σημασία αν θέλετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο να δημιουργήσει ένα βίντεο YouTube ή ένα κλιπ του Χόλιγουντ, το LightWorks διαθέτει λειτουργίες που ενδυναμώνουν τους επεξεργαστές βίντεο σε οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων.

Βασικά, μπορείτε να περιμένετε όλα τα είδη των δυνατοτήτων επεξεργασίας βίντεο με το LightWorks. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση διαθέσιμη για αρχάριους με περιορισμένες δυνατότητες για να εξερευνήσουν τον κόσμο της επεξεργασίας βίντεο.

Εάν ασχολείστε ήδη με την επεξεργασία βίντεο, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε τις premium λειτουργίες για να ξεκλειδώσετε όλα τα εργαλεία και τα στοιχεία επεξεργασίας.

Αυτά λοιπόν είναι τα το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλα τέτοια εργαλεία.

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Windows Movie Maker

καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Photoshop

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *