καλύτερες εφαρμογές για κινητά ChatGPT

7 καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές για κινητά ChatGPT για Android

Το ChatGPT είναι το chatbot AI που εκτόξευσε στα ύψη την ανάπτυξη εργαλείων AI. Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, εντυπωσίασε τις μάζες. Αφού έλαβε πολλές απαιτήσεις και επαίνους, η εταιρεία πίσω από το ChatGPT, OpenAI, κυκλοφόρησε την premium έκδοση του chatbot AI που ονομάζεται ChatGPT Plus.

Ενώ η συνδρομή ChatGPT Plus είναι πλήρως προαιρετική, παρέχει πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες όπως τα Πρόσθετα και το πιο πρόσφατο μοντέλο ChatGPT-4. Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το ChatGPT Plus και σας άρεσε η λειτουργία του, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε άλλες επιλογές.

ChatGPT Εναλλακτικές εφαρμογές για κινητά

ChatGPT Εναλλακτικές εφαρμογές για κινητά για Android

Σε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο, θα συζητήσουμε τις καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές για κινητά ChatGPT. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αυτοματοποίηση εργασιών, τη δημιουργία περιεχομένου, την εύρεση λύσεων, την απάντηση στις ερωτήσεις σας και πολλά άλλα. Ας δούμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ChatGPT για Android.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή ChatGPT στα Windows (3 Μέθοδοι)

1. Bing AI Chat

Bing AI Chat

Το Microsoft Bing AI είναι ανώτερο από την εφαρμογή ChatGPT Mobile. Αυτό συμβαίνει επειδή το Bing AI Chat τροφοδοτείται από το μοντέλο GPT-4, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο στην έκδοση ChatGPT Plus.

Έτσι, με τη συνομιλία Bing AI, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης που υποστηρίζεται από το GPT-4. Αυτό που κάνει το Bing AI Chat διαφορετικό είναι ότι μπορεί να έχει πρόσβαση στη μηχανή αναζήτησής του για να σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες.

Εκτός από αυτά τα πράγματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία Bing AI για να γράψετε ένα δοκίμιο, να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη εργασίας, να συνοψίσετε περιεχόμενο κ.λπ.

Η εφαρμογή Bing AI Chat μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει μια εικόνα AI για εσάς με το μοντέλο DALL-E. Απλώς πρέπει να εισαγάγετε το μήνυμα κειμένου και το chatbot AI θα δημιουργήσει μια εικόνα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το μόνο μειονέκτημα του Bing AI Chat είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο είναι λίγο χάος. Ολόκληρη η διεπαφή είναι γεμάτη με περιττά οπτικά στοιχεία, καθιστώντας το chatbot AI δύσκολο στη χρήση.

2. Imagine

Φαντάζομαι

Το Imagine είναι ελαφρώς διαφορετικό από την επίσημη εφαρμογή ChatGPT Mobile επειδή εστιάζει μόνο στη δημιουργία τέχνης AI. Αυτό το εργαλείο AI μπορεί να μετατρέψει τις λέξεις και τις εικόνες σας σε τέχνη AI.

Για να ξεκινήσετε με το Imagine, πρέπει να εισαγάγετε την προτροπή κειμένου, να επιλέξετε ένα στυλ τέχνης και να οδηγήσετε την τέχνη AI για να δημιουργήσετε όμορφα έργα τέχνης για εσάς.

Μπορεί να δημιουργήσει όμορφα σχέδια, εικόνες, πίνακες ζωγραφικής και ψηφιακά έργα τέχνης για εσάς μέσα σε δευτερόλεπτα. Εκτός από τη δημιουργία τέχνης τεχνητής νοημοσύνης σε κινητά, προσφέρει επίσης μερικά μοναδικά φίλτρα τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε στις εικόνες σας μια εμφάνιση σαν καρτούν.

Το AI Headshots είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ξανά τις εικόνες σας και να τις μεταμορφώσετε σε κάτι μοναδικό.

Μερικά άλλα βασικά χαρακτηριστικά του Imagine περιλαμβάνουν την προσθήκη/αφαίρεση στοιχείων με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, τη μετατροπή των φωτογραφιών σε έργα τέχνης τεχνητής νοημοσύνης, τη μαζική αναβάθμιση των φωτογραφιών και πολλά άλλα.

3. ChatOn

Γατάκι

Το ChatOn είναι μια απόλυτη συνοδευτική εφαρμογή συνομιλίας AI για Android που υποστηρίζεται από το ίδιο μοντέλο GPT-4. Αυτό το chatbot εκτελείται στο API του ChatGPT, επομένως μπορείτε να περιμένετε παρόμοιες απαντήσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatOn με τον τρόπο που χρησιμοποιήσατε το ChatGPT στο κινητό σας. μπορεί να είναι ο βοηθός γραφής σας, να συνοψίζει τα αρχεία PDF σας, να συνοψίζει βίντεο YouTube, να διορθώνει τη γραμματική και την ορθογραφία κ.λπ.

Το ChatOn παρέχει επίσης μετατροπέα εικόνας σε κείμενο, Pro AI rewriter, δημιουργό αναρτήσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύνοψη κειμένου και πολλά άλλα.

Ενώ το ChatOn διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε, πρέπει να κάνετε κάποιες αγορές εντός εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητές του. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα, η εφαρμογή συνομιλίας Bing AI θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

4. Chatsonic

Chatsonic

Το Chatsonic είναι μια εφαρμογή βοηθού γραφής AI για Android που υποστηρίζεται από GPT 3.5 και GPT-4, προσφέροντας καλύτερες δυνατότητες από την αντίστοιχη.

Σε αντίθεση με άλλα chatbots AI, το Chatsonic περιορίζεται μόνο σε εξόδους κειμένου. μπορεί να σας παρέχει ενημερωμένες και χρήσιμες πληροφορίες για τρέχοντα θέματα ενσωματώνοντας τα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google.

Αυτό είναι που κάνει το Chatsonic καλύτερο από το αντίστοιχο ChatGPT. Όπως η εφαρμογή ChatGPT Mobile, το Chatsonic μπορεί επίσης να ακούει και να ανταποκρίνεται στις φωνητικές σας εισαγωγές.

Ενώ όλα τα χαρακτηριστικά του Chatsonic είναι υπέροχα και υποτίθεται ότι βοηθούν τους συγγραφείς, μέρος του περιεχομένου του είναι κλειδωμένο πίσω από ένα paywall. Για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του και να χρησιμοποιήσετε το chatbot στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, πρέπει να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής.

5.Microsoft Copilot

Microsoft Copilot

Πριν από λίγους μήνες, η Microsoft κυκλοφόρησε το αποκλειστικό chatbot AI που βασίζεται σε GPT, το Copilot. Το Coplot της Microsoft είναι ένας βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που στοχεύει στην επίλυση απλών εργασιών, την παροχή εξόδων με βάση το κείμενο και τη δημιουργία εικόνων.

Όπως η επίσημη εφαρμογή ChatGPT για Android και iPhone, το Microsoft Copilot μπορεί επίσης να βοηθήσει με απλές εργασίες όπως η δημιουργία εικόνων, η σύνοψη μεγάλων κειμένων και η σύνταξη email.

Αυτό που κάνει το Microsoft Copilot καλύτερο από το ChatGPT είναι ότι χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα μοντέλα OpenAI, GPT-4 και DALL-E 3. Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή στο Android, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το AI για σύνταξη email, σύνοψη κειμένων, δημιουργία εξατομικευμένων κείμενα, σύνθεση ιστοριών & σεναρίων κ.λπ.

Ο δημιουργός εικόνων του Microsoft Copilot χρειάζεται επίσης μια ειδική μνεία γιατί μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά σχέδια λογότυπων, να αναπτύξει μοτίβα επωνυμίας, να δημιουργήσει προσαρμοσμένα υπόβαθρα για τα έργα σας, να δημιουργήσει εικονογραφήσεις κ.λπ.

6. AI Chatbot – Νέο

AI Chatbot - Νέο

Όπως όλα τα άλλα chatbot AI στη λίστα, το AI Chatbot – Nova χρησιμοποιεί επίσης το GPT-4 και το PaLM 2 για να κατανοήσει τις ερωτήσεις σας και να δημιουργήσει απαντήσεις που μοιάζουν με τον άνθρωπο.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο Nova AI Chatbot είναι ότι σε αντίθεση με το ChatGPT, το οποίο ανταποκρίνεται αργό, είναι εξαιρετικά γρήγορο και απαντά στις ερωτήσεις σας μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το AI Chatbot έλαβε επίσης υποστήριξη πολλών γλωσσών με περισσότερες από 140 διαφορετικές γλώσσες. Το Nova AI Chatbot μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει εικόνες AI χρησιμοποιώντας το μοντέλο DALL E. για να δημιουργήσετε εικόνες, δώστε μια προτροπή κειμένου.

Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του AI Chatbot – Nova, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα. Η συνδρομή σας παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στις λειτουργίες AI.

7. Chatbot AI – Genie

Chatbot AI - Genie

Chatbot AI – Το Genie είναι ένα κορυφαίο chatbot που υποστηρίζεται από AI διαθέσιμο στο Google Play Store για τηλέφωνα Android. Το AI Chatbot τροφοδοτείται από GPT-4 και GPT-3, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβετε παρόμοια απάντηση με αυτή που λαμβάνετε από την εφαρμογή ChatGPT.

Δεδομένου ότι τροφοδοτείται από τα ίδια μοντέλα AI που τροφοδοτούν το ChatGPT, μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματά σας. Επίσης, οι απαντήσεις που παρέχει είναι πολύ ακριβείς και διορατικές.

Αυτό που κάνει το Chatbot AI – Genie ανώτερο από το ChatGPT είναι η ικανότητά του να ερμηνεύει και να κατανοεί εικόνες. Ναι, το διάβασες σωστά. Οι δυνατότητες αναγνώρισης εικόνας του chatbot AI μπορούν να αναγνωρίσουν στοιχεία από φωτογραφίες σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εκτός από αυτά τα πράγματα, το Chatbot AI – Genie υποστηρίζει επίσης την προσθήκη PDF και συνδέσμων Ιστού. Αυτό σας επιτρέπει να συνοψίζετε αρχεία PDF και συνδέσμους ιστού.

Ωστόσο, όπως όλα τα chatbot AI, το Chatbot AI — Genie δεν είναι εντελώς δωρεάν. Για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του και να το χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, πρέπει να κάνετε κάποιες αγορές εντός εφαρμογής.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές ChatGPT για smartphone Android. Εάν είστε λάτρης των chatbot AI, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις. Ενημερώστε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας chatbot AI στο κινητό. Επίσης, εάν θέλετε να προτείνετε άλλα chatbot Android AI, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Bing AI Chat σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *