αυτοματοποίηση εργασιών

10 καλύτερες εφαρμογές Android για αυτοματοποίηση εργασιών

Τα τηλέφωνά μας ονομάζονται πλέον «Έξυπνα» για κάποιο λόγο. Τα smartphone που λειτουργούν με λειτουργικά συστήματα για κινητά Android και iOS μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα που δεν θα περίμενες ποτέ. Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι η τεχνολογία γύρω μας εξελίσσεται ραγδαία. Σήμερα, τα smartphone μας μπορούν να χειριστούν πολύπλοκα και πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Αν μιλάμε κυρίως για Android, θα βρείτε εφαρμογές στο Google Play Store για διαφορετικούς σκοπούς. Ορισμένες εφαρμογές μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο άνετη, όπως οι εφαρμογές αυτοματισμού. Αυτές είναι οι εφαρμογές που βοηθούν τους χρήστες να αυτοματοποιούν διαφορετικές εργασίες σε smartphone Android.

Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε διαφορετικές εργασίες. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν συντομεύσεις, διαμορφώσεις, ενεργοποιήσεις και κανόνες για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε περισσότερο το smartphone Android.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για αυτοματοποίηση εργασιών

Πριν εξερευνήσετε τη λίστα, θυμηθείτε ότι οι περισσότερες από τις εφαρμογές του άρθρου λειτουργούν σε συσκευές που δεν έχουν ρίζες, αλλά εάν έχετε μια συσκευή με root, μπορείτε να εξερευνήσετε ορισμένες κρυφές λειτουργίες. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για την αυτοματοποίηση εργασιών.

1. aProfiles

aΠροφίλ

Λοιπόν, το aProfiles είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να αναθέσετε εργασίες. Μπορείτε να αλλάξετε πολλές ρυθμίσεις συσκευής ενεργοποιώντας ένα προφίλ.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα προφίλ για να αλλάξετε το τηλέφωνο σε αθόρυβη, χαμηλότερη φωτεινότητα οθόνης και να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο με ένα μόνο πάτημα.

2. IFTTT

IFTTT

Το IFTTT δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή αυτοματισμού Android, αλλά θα σας επιτρέψει να συνδέσετε περισσότερες από 630 εφαρμογές για να συνεργαστούν. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εργασία αυτοματισμού για να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας Android σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ομοίως, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σημαντικών αρχείων, φωτογραφιών και επαφών σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

3. Αυτοματοποίηση

Αυτοματοποίηση

Το Automation είναι μια λιγότερο δημοφιλής εφαρμογή στη λίστα, αλλά είναι πολύ χρήσιμη. Η εφαρμογή Αυτοματοποίηση για Android σάς βοηθά να αυτοματοποιείτε περιεχόμενο στο τηλέφωνό σας.

Όπως η εφαρμογή Tasker, στο Automation, πρέπει να καθορίσετε κανόνες που ενεργοποιούν συμβάντα υπό ορισμένες συνθήκες. Η εφαρμογή παρέχει διάφορους παράγοντες ενεργοποίησης όπως τοποθεσία, επίπεδο θορύβου, κατάσταση φόρτισης συσκευής, σύνδεση USB στον υπολογιστή, ώρα, σύνδεση WiFi κ.λπ.

4. Tasker

Tasker

Το Tasker είναι μακράν η καλύτερη και πιο προηγμένη εφαρμογή αυτοματισμού Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με την πρόσβαση root, το Tasker μπορεί να ελέγχει το λογισμικό, το υλικό και διάφορες πτυχές του Android.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Tasker επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εναύσματα για την αυτόματη εκκίνηση συγκεκριμένων εφαρμογών, γραφικών στοιχείων και άλλων λειτουργιών. Αυτήν τη στιγμή, το Tasker έχει πάνω από 200 πρόσθετα για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών.

5. Αυτοματοποιήστε το

Αυτοματοποιήστε το

Είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές αυτοματισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Με το AutomateIt, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κανόνες για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών όπως η αποστολή SMS όταν φτάσετε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες GPS, η εκκίνηση της εφαρμογής όταν είναι συνδεδεμένη σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο WiFi κ.λπ.

6. MacroDroid

MacroDroid

Λοιπόν, το MacroDroid είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε για να αυτοματοποιήσετε εργασίες Android. Στο MacroDroid, πρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες μακροεντολές για να εκτελέσετε συγκεκριμένες ενέργειες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από εκατοντάδες ενσωματωμένες μακροεντολές επίσης.

Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε συσκευές με root όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές και είναι η καλύτερη εφαρμογή αυτοματισμού Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

7. Καταγραφή κλήσεων – ACR

Συσκευή εγγραφής κλήσεων - ACR

Θέλατε ποτέ να ηχογραφήσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις αυτόματα; Εάν ναι, πρέπει να δοκιμάσετε το Call Recorder – ACR. Μάντεψε? Call Recorder – Το ACR επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία εγγραφής κλήσεων. Η εφαρμογή μπορεί να καταγράφει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις στο smartphone Android.

8. Αυτοματοποίηση

Αυτοματοποίηση

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, η εφαρμογή Automate Android επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν διάφορες εργασίες σε smartphone ή tablet Android. Όπως κάθε εφαρμογή αυτοματισμού Android, το Automate επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα διάγραμμα ροής για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε τον αυτοματισμό σας για να αλλάξετε την ένταση ήχου, Bluetooth, GPS, WiFi, αποστολή SMS κ.λπ.

9. RuleBot: Αυτοματισμός

RuleBot: Αυτοματισμός

Το Droid Automation είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή προγραμματισμού εργασιών που βασίζεται σε συμβάντα για Android που σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε επαναλαμβανόμενες εργασίες. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο, το Droid Automation είναι ελαφρύ και αρκετά εύκολο στη χρήση.

Για να θέσετε συγκεκριμένες εργασίες σε λειτουργία αυτοματισμού, πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ, να προσθέσετε εργασίες και να επιλέξετε τα εναύσματα.

10. Power Automate

Power Automate

Το Power Automate από τη Microsoft είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή αυτοματισμού Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το Power Automate προορίζεται να βοηθήσει τις ροές εργασιών της επιχείρησής σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να σας ειδοποιεί όταν λαμβάνετε ένα email από οποιαδήποτε συγκεκριμένη επαφή. μπορείτε να επιλέξετε να καταγράψετε τις ώρες εργασίας σας κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές αυτοματισμού Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Best Streamz IPTV

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF

Πώς να κάνετε φωνητική συνομιλία με το ChatGPT


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *